Blog om korrekturlæsning

Erhvervskorrektur
Du kan her læse en smule om, hvad korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur indbefatter. Det er netop sådan, at vi meget gerne vil gøre korrekturlæsning til en så enkel og billig form som overhovedet muligt.


Før i tiden var det en meget omstændelig proces. Nu er det ganske ligetil, for med Erhvervskorrektur viser det sig, at der ikke er behov for at etablere forudsætningerne for et fysisk møde. Korrekturlæsningen kan foregå, faktisk foregår den udelukkende, via mail. Det er således en online-korrekturlæsning, der tilbydes.

Du sender os det, du gerne vil have os til at korrekturlæse, og en af vores skarpe korrekturlæsere tager hånd om det derfra. 

Prisen er fast – det er en sidepris, vi opererer med, og det er klart, at vi giver dig et godt tilbud på korrekturlæsning, og det er også klart, at vi gerne giver dig rabat på korrekturlæsning, hvis du kan sende os en god portion sider, eller hvis du søger et længerevarende samarbejde.

Skulle du have nogen spørgsmål, må du meget gerne tage direkte kontakt til os. Martin sidder klar til at besvare din mail. Send ham gerne en forespørgsel på korrektur på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan også ringe til ham. Det foregår på 7199 8083.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi læser netop korrektur på alle former for tekster, se mere her.

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0