Tilbud på korrektur

Erhvervskorrektur
Det er klart, man som søgende efter korrekturlæsning gerne vil finde den bedste pris på korrektur. Det er også klart, at man søger efter kvalitet i forbindelse med korrekturlæsning. Vi kan hos Erhvervskorrektur heldigvis sørge for, at begge ønsker opfyldes, for faktisk går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i korrekturlæsningen, mens vi altid sørger for at give dig det bedste tilbud på korrekturlæsning. Prisen for korrekturlæsning hos os er derfor notorisk lav, ligetil og altid fordelagtig for dig.


Prisen på korrektur er fastsat på baggrund af antal sider. Derfor kan den endelige pris udregnes, når du har noget at gå ud fra, og derfor vil det være på sin plads at bede os – indledningsvist – om et overslag. Hvad koster det at få læst korrektur på en tekst, eksempelvis, hos Erhvervskorrektur? Spørgsmålet besvares af Martin, som altid sidder som tovholder på projekterne, og det er således ham, der kan sikre dig en god pris på korrekturlæsning hos os. Retter du din henvendelse til ham, kan han give dig et uforpligtende tilbud på korrekturlæsning, og du kan være sikker på, at den er god. Det er en lav pris, der tilbydes, og du kan fange ham her: 7199 8083, hvis du ønsker at tale med ham over telefon, eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis det er en mail, du søger at sende til ham for at få svar på spørgsmålet om prisen på korrekturlæsning.

Vi er meget åbne for samarbejder, hvorved du løbende kan sende tekster til korrektur hos os. Det er meget fordelagtigt, især også fordi vi vil kunne give dig en rabat på korrekturlæsning hos os i den forbindelse.

 

Hvad læser I korrektur på, spørger du måske, ikke sandt? Vi kan vise dig, at vi læser korrektur på mange forskellige typer af tekster; korrekturlæsning af rapporter, korrekturlæsning af en bog, korrekturlæsning af projekter, korrekturlæsning af PowerPoint-rapporter, korrekturlæsning af prospekter. Der er mange muligheder, og du kan derfor altid fange Martin, så vi sammen kan få sat fokus på lige netop det behov for korrektur, du har.

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0