God pris på korrektur

Erhvervskorrektur
Erhvervskorrektur.dk er stedet, hvor du kan sikre dig en rigtig god pris på korrekturlæsning.

Vores danske og engelske korrekturlæsere kan sørge for, at din tekst bliver trimmet og gjort klar til at nå videre ud, og vi sikrer os, at der ikke er nogen former for stave- eller tastefejl, samtidig med at alle de kommaer, der skal sættes/flyttes, bliver håndteret på bedste vis.

Der vil også være fokus på sætningsopbygning, for det er ikke godt, hvis der er kringlede sætninger, idet det virkelig og vitterligt slører budskabet. Det er jo netop budskabet, der skal træde meget synligt frem for læseren.

Derfor kan du være sikker på, at vi tager hånd om den tekst, du sender til korrektur hos os, med professionelle korrekturhænder.Du kan være sikker på, at vi altid giver dig en meget god pris på korrekturlæsning.

Du kan med det samme få sendt et tilbud på korrekturlæsning til din indbakke, hvis du har lyst til det. Det er et særdeles uforpligtende, men rigtig godt tilbud på korrektur.

Martin er manden, du skal have fat i, for han er tovholder på alle de korrekturprojekter, vi har gang i, ligesom han er manden, der tager imod alle de mange henvendelser, vi på daglig basis modtager. Han finder en korrekturlæser til hver eneste opgave, og skulle det brænde på, springer han selv til og korrekturlæser.

For os er det meget vigtigt, at du føler dig tryg i løbet af processen med ekstern korrekturlæsning.

Det kan virkelig betale sig.

Vi kan tilbyde korrektur på flere sprog. Det være sig korrektur på svensk, fransk, italiensk, engelsk, norsk, tysk, dansk, finsk, spansk. Det er korrekturlæsning af alle former for tekster, annoncer, hjemmesider, rapporter, vi tilbyder, og det er klart, at jo flere sider, vi skal korrekturlæse, jo bedre et tilbud kan vi strikke sammen til dig. Er der tale om korrektur af en bog, giver vi en særdeles god pris på korrekturlæsning.

Skriv eller ring endelig til os. Du fanger Martin på telefon: 7199 8083 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0