Velkommen til Erhvervskorrektur.dk - korrekturlæsning for erhvervslivet

Erhvervskorrektur
Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye site Erhvervskorrektur.dk, hvor vi i samarbejde med vores knivskarpe korrekturlæsere vil tilbyde korrekturlæsning til erhvervslivet. Vi korrekturlæser alle former for tekst - på både dansk og engelsk.


Målsætningen er at tilbyde den mest brugervenlige og overskuelige online bestillingsside, hvor man som kunde med det samme får en samlet pris og leveringstid på korrekturlæsningen. Her kan man vælge enten at betale via betalingskort eller at få en faktura tilsendt efterfølgende.

Vi læser korrektur på alt lige fra brochurer og salgsmateriale til blogindlæg, bøger, udgivelser mv. - du uploader blot tekststykket til os, så tager vi os af korrekturen! Læs gerne med her for at få et indblik i vores korrekturkatalog.

Her kan du læse mere om, hvad de respektive korrekturydelser indebærer og koster.

Har du øvrige spørgsmål, forespørgsler eller lignende, er du velkommen til at kontakte os ved at klikke her, sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på +45 7199 8083.

De bedste hilsener,

Teamet bag Erhvervskorrektur.dk

 Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0