🔹 Erhvervskorrektur – billig korrektur til erhvervslivet

”Kan I læse korrektur på en rapport på over 100 sider, også selvom jeg skal bruge den inden for nogle dage?”
”Svaret er klart ja.” Sådan vil leder af Erhvervskorrektur Martin Handberg helt uden at tøve svare, for det er ikke noget problem for Erhvervskorrektur, der i udpræget grad er gearet til lige netop denne udfordring.Når det er sagt, er vi helt bevidste om, at lige netop det ønske vil være forbundet med visse overvejelser hos mange korrekturbureauer, for det kræver virkelig et godt og solidt bagland at kunne facilitere korrekturlæsning af en rapport på så mange sider på stedet.

Ikke desto mindre er det lige netop, hvad vi fokuserer på hos Erhvervskorrektur – hurtig levering og umiddelbar service, og vi har virkelig baglandet i orden. Vi er med andre ord meget omstillingsparate – et dynamisk foretagende.

 

Vi har hos Erhvervskorrektur allerede læst korrektur på titusindvis af sider, og på den baggrund er vi stolte af at kunne fremhæve vores korrekturydelse som den foretrukne sprogrevision i erhvervslivet. Med os er du sikret en professionel og meget nuanceret gennemlæsning af din tekst.

Vi tilbyder mange former for korrektur, og det er billig korrektur med hurtig levering, der er i fokus, for man skal ikke tage fejl af, at hverdagene ude i virksomhederne kan være temmelig hektiske og omgærdet af pres fra alle kanter.

Hvis du da ønsker hurtig og billig korrekturlæsning af en rapport, er du havnet det rigtige sted. Det er blot et af de mange tilbud på korrekturlæsning, vi arbejder med. Et andet aspekt af korrektur kunne være korrekturlæsning af bog, korrektur på annoncer, korrektur på fagblade. Kær tekst har mange navne, løsningen er ligetil.

Vi er markedets bedste til korrekturlæsning, og vi er det billigste korrekturbureau, så der er absolut ingen grund til at tøve med at bestille korrektur hos os, hvor priserne er gennemsigtige og kommunikationen tydelig.
 
Du vil uvægerligt stifte bekendtskab med Martin – han er firmaets epicenter, hvorigennem ønsket om sproglig optimering bliver en realitet.
 


Martin – korrektur til tiden og altid til et godt tilbud

Lad os servere et billede, der kredser om ham som firmaets epicenter. Martin har været med siden, vi tog de første formende skridt ud i tilværelsen som foretrukken korrekturservice for erhvervslivet, og det har taget fart fra dag et, men det har på intet tidspunkt været så presset, at Martin har mærket rystelserne under sig.

Han er roen selv, og han er lydhør over for alt – for muligheder ser han, og han er åben for dine forslag, som han fluks returnerer med et meget eftertragtet tilbud, du unægteligt ikke vil tøve med at tage imod.

Martin er manden, der sikrer sig et godt bagland fyldt med verdens bedste korrekturlæsere, der til alle tider er parate til at servicere lige netop dig, når du spørger efter korrektur på en tekst.

Han er manden, der tager telefonen, mens han også er personen, der tager hånd om mail-korrespondancen. Har du et spørgsmål, er du derfor mere end velkommen til at kontakte ham. Du kan fange ham her: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 7199 8083. Han svarer lynhurtigt, for vi ved, hvor vigtigt det er, at du som kunde føler dig hørt, ligesom vi er meget fokuserede på at skabe en direkte og hurtig afklaring på dit spørgsmål om korrektur.


Erhvervskorrektur - korrekturlæsning for erhvervslivet

Således har Martin hjulpet firmaer med at få sat fokus på, hvor vigtig korrekturlæsning er for en virksomhed, der ønsker at optimere et salg, for der findes vitterligt kunder, der fluks farer over til konkurrenten, hvis der er forstyrrende fejl i teksten, hvad enten det drejer sig om grammatiske fejl og mangler med sproglige uklarheder til følge på hjemmesiden eller i den reklame, der skal fange. Der er behov for korrektur i sådanne tilfælde, og det er Martin hurtig til at spotte, og han har altid en løsning – hos os eksisterer problemer nemlig ikke.

I vores terminologi er det udfordringer, der blot venter på at blive løst, og vi tøver ikke, vi angriber dem fluks.

Er det produkttekster, du søger korrektur på, er det også en service, vi kan tilbyde, ligesom vi også gerne hjælper med SEO og decideret tekstforfatning, for vi er et meget omstillingsparat korrekturbureau, der går langt for vores kunder, idet vi vægter det gode forhold og det gnidningsfrie samarbejde meget højt.
 


Vores korrekturlæsere er slet og ret verdens bedste

Hvordan kan man som garant for dansk korrektur til erhvervslivet skrive, at man er verdens bedste?

Svaret er enkelt. Vi ved, at det er tilfældet, for vi skaber også direkte sproglig kontakt til omverdenen, idet vi har et tæt samarbejde med de dygtigste engelske korrekturlæsere. Vi har researchet meget grundigt inden for dette felt, og vi er derfor meget stolte af at kunne manifestere de bedste korrekturlæsere til engelsk korrekturlæsning, og det kan selvsagt komme dig til gavn.

Forestil dig for eksempel, at du skal på en messe i London, og du har behov for korrektur på foldere, og du har tilmed stort behov for hurtig og billig korrektur på flyers og one-pagers. Det er intet problem for Erhvervskorrektur. Vi kan også servicere dig med den bedste korrektur på det internationale marked.

Vores engelske korrekturlæsere er bosat i dels Irland, England, Australien og USA, så vi kan tilpasse dit behov meget nøje, og de er alle meget parate til at hjælpe dig med hensyn til engelsk korrekturlæsning.

Vi samarbejder naturligvis også med danske korrekturlæsere, og her er det samme udgangspunkt. Det er kun de bedste, der har vores opmærksomhed. Alle vores korrekturlæsere har været igennem en meget vanskelig proces, hvor erfaring og uddannelse inden for branchen er et afgørende parameter. De har gennemgået en særdeles vanskelig test og er derfra gået igennem nåleøjet i en mangefacetteret og meget nuanceret udvælgelsesproces, som på den lange bane er med til at sikre dig det bedste resultat.
 


Hvordan er processen omkring korrekturlæsning?

Svaret er ligetil. Du bestiller korrektur via vores hjemmeside under ’bestil nu’, og her har du mulighed for at vælge imellem 3 former for korrektur.

Korrektur til erhvervslivet

Bestillingen sendes da videre til Martin, som derfra sørger for, at en af vores skarpeste korrekturlæsere tager fat om opgaven i samme sekund. Ved bestilling udregnes leveringstiden, og den overholder vi altid. Vi er meget stolte over at kunne understrege, at vi ikke på noget tidspunkt har misset en deadline.

Du modtager ordren over mail, så med korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur får du frigivet en masse god tid til at fokusere på andre vigtige punkter på din dagsorden, og vi supporterer med den sproglige ekspertise, som kunderne med glæde noterer sig.
De 3 former for korrektur er:
 
 • Basiskorrektur
  • Her får du en basal korrektur, hvor der udelukkende bliver fokuseret på kommatering og slå- og stavefejl.
 • Udvidet korrektur
  • Med denne form for korrektur får du en form for korrektur-deluxe, idet der i også vil være sproglige optimeringer i forhold til sætninger, der vender på hovedet, og som er svære at afkode for læseren.
 • Gennemskrivning
  • Gennemskrivning er en variant af egentlig tekstforfatning, hvor korrekturlæseren tager udgangspunkt i en given tekst og gennemskriver den, så den dels bliver grammatisk korrekt og renset for forstyrrende elementer, samtidig med at den bliver skrevet med henblik på den målgruppe, du som kunde sigter imod.
 
Det bedste af det hele er, at du altid har mulighed for at præge processen gennem en tæt dialog med Martin, som noterer dine specifikke ønsker og rammer den situation, du har forestillet dig.
Hvad er prisen på korrektur? Den er lige til at regne ud – den er overraskende god.


 


Prisen på korrektur er god og til at regne med

Vi har fra start haft grundigt fokus på prisen. Vores mantra har været todelt; dels har det været vigtigt for os, at man fra første færd kan regne med vores faste lave priser, og dernæst har det været afgørende for os at være suverænt de billigste udbydere af korrektur.

Billig og hurtig korrektur

Derfor er vi meget glade for at kunne tilbyde en sidepris, således du også altid selv kan se prisen aftegnet, før du bestiller. Her er det vigtigt at påpege, at en side hos os består af maks. 2.400 tegn. Priserne lyder:
 
 • 59,95 DKK for Basiskorrektur
 • 74,95 DKK for Udvidet korrektur
 • 99,95 DKK for Gennemskrivning
 
Alle priser er ekskl. moms.
Du kan vælge den direkte betaling med betalingskort, mens det naturligvis også er muligt for dig at vælge betaling via faktura.
 
Lad os glide videre til det eksempel, vi mødte i indledningen af denne artikel. Du har en rapport på 126 sider, du gerne vil have korrekturlæst hurtigst muligt.

Spørgsmålet fra Martins side vil være, om du ønsker Basiskorrektur. Baggrunden for dette spørgsmål findes i, at det er det, mange af vores kunder vælger, idet de gerne vil have korrektur, der også fokuserer på sætningskonstruktion og tydelighed i formidlingen.
 
 • Prisen vil da være 59,95 DKK pr. side, og det beløber sig til 7.553,70 DKK.
  • Prisen er udregnet ud fra den normale leveringstid, og du har endda mulighed for at skære timer fra ved at købe ekspreslevering, som slet og ret betyder, at lige netop din ordre kommer frem forrest i korrekturkøen og bliver behandlet omgående på korrekturkontoret. Der vil være et gebyr på 50% for denne sublime service.
 
Har du behov for et tilbud, kan vi sagtens støtte op om det også.
 


Hvor hurtigt kan I læse korrektur?

Det spørgsmål har Martin mødt mange gange, og hver gang trækker han på smilebåndet og glæder sig over at kunne være så imødekommende, som det er tilfældet.

Vi har leveringstider, der kan komme helt ned på 24 hverdagstimer (1 hverdag), og det får selv den mest disciplinerede og ambitiøse kunde til at måbe, og i samme sætning fremhæves det, at vi på intet tidspunkt går på kompromis med korrekturlæsningen.
 
De normale leveringstider lyder som følger:
 • Op til 20 sider: 48 hverdagstimer
 • Mellem 20 og 100 sider: 72 hverdagstimer
 • 100 sider og opefter: 96 hverdagstimer
 
Det er med ekspreslevering muligt at skære 24 hverdagstimer (1 hverdag) af leveringstiden.
 
Lad os gå videre med ovennævnte eksempel – en rapport på 126 sider til korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur:
 
 • Den normale leveringstid vil her være 96 hverdagstimer, svarende til 4 hverdage, og det vil endda være muligt at barbere leveringstiden ned til blot 72 hverdagstimer (3 hverdage) ved tilkøb af ekspreslevering.
 


Okay, men hvordan kan i operere med så hurtige leveringstider?

Vores setup er unikt, og det er det, der gør, at vi har så lave og venlige priser, at man som kunde et kort øjeblik stopper op og kniber sig selv i armen, mens man stiller sig selv spørgsmålet: ”Kan det passe, at det er så billigt at bestille korrektur hos Erhvervskorrektur?”. Den er god nok, og det bliver den ved med at være, for det er et afgørende parameter, og det er et punkt, hvor vi afgjort adskiller os fra andre.

Alle vores korrekturlæsere er dedikerede og yderst professionelle. De er helt og aldeles indstillet på vores setup og med på noderne, således vi spiller rent og forførende klart, når det komme til at orkestrere det helt perfekte stykke tekst til vores kunder. Korrekturlæserne er klar til at gå til opgaven, og Martin sørger for at holde snor i alle de ordrer, vi har ude til korrektur.

Han har med andre ord det forkromede overblik, og han er altid rede til at svare på eventuelle spørgsmål, hvis der undervejs i processen skulle opstå et eller flere.
Du kan dermed altid få fat i ham.
 
Der knytter sig hertil en historie fra den dejlige virkelighed med korrekturlæsning, vi som de bedste bevæger os i.
 
 • Martin havde som sædvanligt mange bolde i luften denne dag, og der var behov for ekstra hjælp til et stort firma, der skulle på en konference i Europa. Pludselig blev det klart for pågældende firma, at man i kampens varme havde svedt det faktum ud, at man havde stort behov for korrektur af en flyer, man endog troede, man havde fået oversat fra dansk til engelsk. Her var gode råd dyre, og heldigvis var Erhvervskorrektur billig og yderst omstillingsparat. Et kort opkald tidligt om morgenen fandt vej til Martin, som uden tøven tog imod opgaven og gjorde brug af baglandet, hvorved oversættelsen med indbygget korrekturfunktion blev sat i værk, og få timer senere – mens firmaet var på vej til konference – kom oversættelsen frem til dem.
 
Ovennævnte demonstrerer på livgivende og direkte vis, at vi er et meget omstillingsparat og fokuseret korrekturfirma, der så absolut kerer os om vores kunder og om deres behov for korrektur – vi strækker os meget langt for at hjælpe vores kunder godt i mål.
 
Vi vil også med stor glæde hjælpe dig ind over målstregen med et flydende, fængende og – ikke mindst – helt og aldeles grammatisk korrekt sprog, hvor kommaet står, hvor det skal, og læseren uden tøven kan afkode det budskab, du fremmaler.
 
Erhvervskorrektur er ganske enkelt den mest professionelle korrekturlæsning for erhvervslivet og endda til markedets laveste priser. Det er korrektur på alt lige fra hjemmesider til brochurer over udgivelser, rapporter og bøger.

Vi kan hjælpe med korrekturlæsning af alle former for tekster, og vi er professionelle og perfektionistiske i en grad, du ikke havde forventet, og du vil således blive særdeles positivt overrasket over såvel faglighed som pris og – uvægerligt – den hurtige leveringstid, vi arbejder med, og som aldrig svigter.
 
Billig korrekturlæsning

Tøv endelig ikke med at kontakte os – vi står klar netop nu!

 


Fortrolighed er en dyd

Vi sætter fortroligheden i højsædet. Vi samarbejder med mange firmaer, hvor projektet, vi gennem korrekturlæsning får indblik i, er yderst fortroligt, så vi er fyldt med forståelse, når det kommer til det aspekt. Derfor har alle vores korrekturlæsere skrevet under på en fortrolighedserklæring, der forpligter dem til at slette pågældende dokument på computeren efter endt korrekturlæsning. Samtidig forsikrer vi jer for, at vi som firma kan garantere, at materialet ikke under nogen omstændigheder havner hos tredjepart.

Vi skriver af samme grund gerne under på fortrolighedserklæring, således der er klare linjer i forhold til forestående korrekturlæsning.
 


Formater

Vi korrekturlæser alle formater, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er mest frugtbart for dig såvel som for korrekturlæser, når det foregår i Microsoft Word, idet der da vil være mulighed for at anvende funktionen, der sporer de rettelser, korrekturlæseren foretager sig, samtidig med at korrekturlæseren har mulighed for at benytte sig af funktionen, hvor eventuelle kommentarer bliver nedfældet i højre margin af dokumentet.

Du vil da som kunde få tilsendt 2 dokumenter; et med korrektionstegn og et uden korrektionstegn.

Førstnævnte gør det muligt for dig at følge med i alle de rettelser, korrekturlæseren har foretaget sig, mens sidstnævnte allerede har rettelserne implementeret, og der vil da blot være eventuelle kommentarer fra korrekturlæserens hånd at holde sig for øje.

Vi korrekturlæser også i PowerPoint, hvor det er muligt at benytte sig af en kommentarfunktion. Her har vi stor erfaring med, at der kan være flere tekstbokse og opsætninger at forholde sig til, så rettelsen af dokumentet er ikke altid umiddelbart så ligetil, men vi er vilde med udfordringen, og vi tager den meget gerne op.

Vi har korrekturlæst adskillige slides i PowerPoint, og vi vil også meget gerne hjælpe dig.
Derudover er vi også meget erfarne udi PDF-filer, så der er ikke som sådan noget, der bremser os i korrekturlæsningen – skal vi sætte fart i den for dig?


Priser på korrekturlæsning

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0