Ekstern korrekturlæsning kan vi hjælpe dig med.

Vi er hos Erhvervskorrektur meget stolte af at kunne slå fast, at vi tilbyder gode priser på freelance-korrektur.

Ekstern korrekturlæsning

Vores korrekturlæsere er udvalgt med præcision, for vi agter at levere korrekturlæsning for erhvervslivet med højest mulig kvalitet og loyalitet. 

Vores tilgang er meget enkel: Vi samarbejder med markedets mest sprogkyndige eksperter, hvorved vi kan tilbyde en god pris på freelance korrektur-online. 

Et eksempel på ekstern korrekturlæsning

Vi modtager dagligt mange henvendelser. Der er, kan vi konstatere, et stort behov for at få hjælp til korrekturlæsning.

Man kunne måske foranlediges til at tro, at det halter med det danske sprog på skrift, og kan det være så vanskeligt at skrive, så man kan blive forstået? Tankerne kan summe. Det er sikkert. 

Men … der er noget om snakken. I en hverdag med mange impulser og presserende perspektiver kan det være overordentligt svært at nå frem til den rolige væren, hvor man stille og fokuseret kan bøje sig ind over teksten og gøre den knivskarp.

Billig og god korrektur

Det ved vi besked om. Mange firmaer har fået øje på vores tilgang. Vi gør det meget enkelt at lade korrekturlæsningen glide ind som en afgørende proces i produktionen af tekst.

Det kan være korrekturlæsning på annoncer, på rapporter, på markedsføringsmateriale og hjemmesider, for nu at tage fat i nogle levende eksempler. 

Korrekturlæsning af en bog

Korrekturlæsning af hjemmesider

Korrekturlæsning i PowerPoint

Korrekturlæsning af rapporter

Engelsk korrekturlæsning

Tekstforfatning

Det er altså rigtig vigtigt at få sat tid af til at få læst teksten igennem, for det kan ikke undgås, at fejl sniger sig ind.

Ekstern korrekturlæsning – det betaler sig

Som skribent ender man uden tvivl med at stirre sig blind på den tekst, man skriver. Det sætter sig i de sætninger, der formes, og det folder sig ud i de afsnit, der løber ud på papiret. Alt kan strammes op. 

Her er det bestemt muligt at gå fra en intern korrekturlæsning – typisk varetaget af en sekretær, der også har flair for det sproglige, men som faktisk har mange arbejdsopgaver og kasketter.

Du kan med andre ord overveje at lade en ekstern korrekturlæser støde til og fokusere på det med komma og sætningskonstruktioner. 

Pris på korrektur

Korrekturlæserne hos Erhvervskorrektur tager udelukkende fat i det, de er rigtig dygtige til: at rette tekster for erhvervslivet. 

De er glade for at kunne tilbyde hjælp til ekstern korrekturlæsning.

Korrekturlæsere hos Erhvervskorrektur

Korrekturlæserne hos Erhvervskorrektur er meget passionerede sprogkonsulenter. Fællesnævneren er unægtelig, at de alle er meget vant til at arbejde koncentreret med tekstuniverset.

De går gerne i detaljer, når de korrekturlæser. De retter kommafejl. De retter til med hensyn til stave- og tastefejl, mens også sætninger får sig en maskinvask.

De bliver studset og rengjort, så der ikke er fyld eller en kilde til forvirring.

Ekstern korrekturlæsning er vejen frem, med andre ord.

Man skal nemlig i omgående forstand forstå, hvad der menes med en given sætning. Alle tvivlstilfælde elimineres ganske enkelt og meget direkte, og endda til en god pris på korrektur. 

📘 Korrekturlæsning siden 2014

➡️ Certificerede korrekturlæsere

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Lad os her fremhæve, at vi læser korrektur på flere sprog, herunder særligt korrekturlæsning på engelsk, dansk, tysk og spansk. 

Det er sikkert at bestille korrektur

Vi tager sikkerheden omkring behandling af materialer meget seriøst, og derfor kan vi tilbyde korrekturlæsning via sikker post, for der skal ikke være nogen risiko forbundet med at få os til at læse korrektur for dig. 

Alle vores korrekturlæsere har underskrevet en fortrolighedserklæring, og det er også klart, at vi til det givne projekt underskriver en NDA. 

Korrektur til en god pris - korrektur af nyhedsbreve

Tilbud på korrekturlæsning?

Det er sådan fat, at vi har meget favorable priser på korrekturlæsning, så man kan fristes til at tænke, at vi altid har gode tilbud på korrekturlæsning.

Priserne er indrammede ud fra sidepriser og korrekturform. 

Du kan vælge Basiskorrektur, Udvidet korrektur eller Gennemskrivning. Det aftaler vi meget gerne direkte med dig ved lejlighed. 

Du er meget velkommen til enten at ringe eller skrive til os. Det er Martin, du får fat i. Det gør du på 7199 8083 eller info@erhvervskorrektur.dk. 

Navn

E-mail

Telefon

Virksomhed

Valg af sprog
DanskEngelskTyskFranskSpanskSvenskNorsk

Valg af korrekturydelse
BasiskorrekturUdvidet korrekturGennemskrivning

Cirka antal sider

Forventet indsendelsesdato, fx 30-12-2019

Skriv eventuelt en kommentar

Vedhæft eventuelt dit dokument:

Accept af bruger- og persondatabetingelser:
Jeg accepterer

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sprogrevision
Average rating:  
 0 reviews