Er du en af dem, der i en tid har funderet over, om det er muligt at outsource korrektur til korrekturbureauer? Det er en tanke værd, for det er her, vi kommer ind i billedet. Sagen er netop den, at vi tilbyder ekstern professionel korrektur til en god pris. 

Korrektur til en god pris

Korrektur behøver bestemt ikke være en bekostelig affære af den grund – ganske enkelt kan det vise sig at være det modsatte, for du slipper for at have en fast lønomkostning i forbindelse med intern korrektur. 

Hos Erhvervskorrektur betaler du udelukkende for de antal sider, du sender til korrektur. Vi arbejder med andre ord med meget gennemsigtige priser på korrekturlæsning

Korrekturlæsning af en bog

Korrekturlæsning af hjemmesider

Korrekturlæsning i PowerPoint

Korrekturlæsning af rapporter

Engelsk korrekturlæsning

Tekstforfatning

Professionel sparring og korrektur

Noget af det vigtigste for Erhvervskorrektur er at tilbyde en grundig og dermed tilbundsgående korrektur – det skal være en korrektur, der kommer hele vejen rundt i teksten. 

Og bedst af alt: Det er korrektur til en god pris.

Det er alene af den grund, det fokuspunkt, at Martin beskæftiger sig meget direkte med at luge ud i alle de mange uopfordrede ansøgninger til stillinger som korrekturlæsere, vi modtager. Idet vi så benhårdt fokuserer på kvalitet og tilfredshed, er der ikke plads til fejl og benspænd i tekstligt øjemed. Korrektur hos Erhvervskorrektur skal i den forstand være en ufejlbarlig oplevelse. Det skal være her, man som kunde får sat alt på plads.

Korrektur til en god pris - korrektur af nyhedsbreve

Når en professionel korrekturlæser har været teksten igennem, vil den emme af tydelighed og korrekt perspektiv. Det skal være sådan, at læseren på den anden side straks kan afkode, hvad det er, det drejer sig om. Pointerne skal være trukket skarpt frem. Sætningerne skal være så knivspidse, at man omgående forstår budskabet, og afsnit skal være tydelige og lette at læse, for læseren skal ganske enkelt ikke spilde tid og krudt på at sætte sig ind i det univers, teksten opridser.

Det er udgangspunktet i vores korrektur. 

📘 Korrekturlæsning siden 2014

➡️ Certificerede korrekturlæsere

🥇 Nummer 1 på Trustpilot

Detaljer fanges i korrektur

Det er med ovenstående for øje, at korrekturlæseren hos Erhvervskorrektur går i krig med teksten. 

Men lad os for en stund dvæle ved en tanke.

Hvad går korrektur ud på? 

Det er spørgsmålet, vi ofte får, og det er forståeligt, for som kunde ønsker man at vide besked med rettelserne. 

Overhængende kan vi slå fast, at alle vores rettelser emmer af detaljeret læsning. Korrektur hos Erhvervskorrektur skal være et blik for detaljen, for vores korrekturlæser skal skære ind til benet og ramme teksten med udgangspunktet, der ønskes. Forståelsen skal være stor – tilfredsheden ligeså. 

Vi gør det derfor til en dyd at gå i dialog med kunden for at nå til en fælles forståelse af, hvad der skal tilrettes. Det kan være, der er særlige ønsker, korrekturlæseren skal tage højde for i den forestående korrektur.

Grundlaget for korrektur hos Erhvervskorrektur er følgende:

  • Basiskorrektur
  • Udvidet korrektur
  • Gennemskrivning

Det er altid temmelig faste sidepriser, vi opererer med – igen for gennemsigtighedens skyld.

Så på den baggrund kan vi slå på tromme for sætningen korrektur til en god pris.

Erhvervskorrektur - korrektur til erhvervslivet

I alle henseender rettes stave- og tastefejl til, mens kommaet sættes eftertrykkeligt på plads, og her er det som udgangspunkt det grammatiske komma, altså startkommaet, der anvendes. 

Dernæst er det kringlede sætninger og misvisende afsnit, der står for skud, og her holder korrekturlæseren sig ikke tilbage.

Er der den mindste tvivl, vil korrekturlæseren konferere med dig som kunde, således at alt bliver sikkert og tydeligt.

Online korrektur til en god pris

Vi fokuserer på at gøre korrektur til en glidende og meget gængs proces. Derfor er det muligt at bestille korrektur på din tekst, din annonce, din rapport, din bog og andet igennem vores online-korrektur-system. Det skaber råderum for dig, idet du her kan vælge den form for korrektur, du ønsker, og du får endog mulighed for at skrive en kommentar til den korrekturlæser, der udvælges til dit projekt.

Her vil leveringstiden også blive fremhævet, for du skal kunne regne med os. Vi overholder altid alle deadlines, og vi har faktisk utroligt korte leveringstider på alle former for korrektur. Det er vigtigt for os, at der ikke er spildtid forbundet med at vælge korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur.

Dialog om korrektur

Det er vigtigt for os at fremhæve, at vi bestemt ikke umiddelbart slipper dig som kunde, når du har modtaget din tekst efter endt korrektur. Det er vigtigt for os at slå fast, at vi altid meget gerne går i videre dialog efterfølgende, for det kan jo være, at der er nogle rettelser, du har spørgsmål til. Det kan også være, at du meget gerne ønsker en forklaring på, hvorfor det skal skrives på lige netop den måde, og hvorfor kommaet skal stå lige præcis der. Det giver mening. En tekst kan altid justeres og forbedres, og mange gange er dine øjne de bedste i sidste ende, og her står vi dig bi, hvis der skal rettes yderligere til. Når det er sagt, vil vi med præcision fremhæve, at vi retter grammatisk korrekt til, således at det snarere er et spørgsmål om måden at formulere sig på, der er i højsædet efter endt korrektur. 

Du modtager endog to dokumenter, to udgaver af din tekst: en med korrektionstegn og en uden korrektionstegn. Den med korrektionstegn viser alle de rettelser, der er blevet foretaget, mens den uden korrektionstegn allerede har rettelserne implementeret. Det kan spare dig tid efter korrektur, tid til at sende teksten til tryk. Du er få klik fra korrektur til en god pris.

Billig korrekturlæsning - korrektur nu

Løbende korrektur

Vi kan også tilbyde en løbende korrektur, hvilket stadig finder sted inden for rammen korrektur til en god pris. Vi vil gerne give dig en god pris på korrektur af eksempelvis nyhedsbreve. Nyhedsbreve sendes fortløbende, og her kan det være meget godt at få en ekstern, fast korrekturlæser til at læse korrektur på nyhedsbreve. Det har stor værdi, ved vi, at de nyhedsbreve, man sender ud til læsere, som jo gerne skal lokkes videre til et køb, er korrekte. Der må altså helst ikke være fejl i nyhedsbreve. Vi kan derfor læse korrektur på dem i en løbende forstand, mod en fast pris i måneden, hvis det skulle have interesse. Vi hører meget gerne fra jer via mail: info@erhvervskorrektur.dkeller på telefon: 7199 8083. Skal vi med andre ord give dig et godt tilbud på korrektur til en god pris?

Navn

E-mail

Telefon

Virksomhed

Valg af sprog
DanskEngelskTyskFranskSpanskSvenskNorsk

Valg af korrekturydelse
BasiskorrekturUdvidet korrekturGennemskrivning

Cirka antal sider

Forventet indsendelsesdato, fx 30-12-2019

Skriv eventuelt en kommentar

Vedhæft eventuelt dit dokument:

Accept af bruger- og persondatabetingelser:
Jeg accepterer