🔹 Korrektur på udbudsmateriale

Korrektur pĂĄ udbudsmateriale
Vi har siden 2016 tilbudt korrekturlæsning af tekster og andet materiale.

Det kan eksempelvis være korrektur på udbudsmateriale.

Forestil dig, at du har besluttet, at du/I skal deltage i et udbud.

Vil det da ikke være ganske fordelagtigt at have modtaget korrektur på udbudsmateriale?Det er nu netop sådan, at korrektur på udbudsmateriale lige netop kan være med til at løfte dit bud til nyere og bedre højder, hvorved du kan komme i betragtning og endda ende med at vinde udbuddet.

Man skal i al fald ikke tage fejl af, at man med korrekturlæsning virkelig sørger for, at man står endnu mere professionelt frem, for sproget og teksten er altid det første møde i en udbudssituation, og har der sneget sig fejl og sproglige mangler med ind, giver det altså den mulige kunde et ikke så flatterende og frugtbart førstehåndsindtryk.

Det kan der med korrektur hos Erhvervskorrektur laves om pĂĄ.
 
Når man spørger rundt i det danske land, får man svaret, at korrekturlæsning er vigtigt, men at det er svært at finde tid til det, eller at de i al fald er vanskeligt at finde frem til en dygtig korrekturlæser, der virkelig kan løfte opgaven efter korrekturlæsning.
 
Det er dét, vi hos Erhvervskorrektur har skabt mulighed for.

Vores vision er udelukkende at skabe rum og mulighed for at få læst korrektur på eksempelvis udbudsmateriale.

Det behøver ikke at være svært at få en til at læse korrektur.

Vi samarbejder med professionelle korrekturlæsere om at læse korrektur på vores kunders tekster.
 
Det gør vi nemlig gennem online korrekturlæsning til en god pris.
 
I det følgende vil gå mere i dybden med, hvad korrekturlæsning indebærer.
 

Indhent et tilbud


Om korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur

Komma retter

Det ville være dejligt med en komma retter, altså en kommahjælper, der kan støde til og gå i gang med at læse korrektur på din tekst.

Mange forestiller sig, at en korrekturlæser er en maskine, og vi kender endda til dem, der tænker, at det vel er sådan, at der findes et korrekturprogram, en form for komma retter, der fluks sætter komma efter alle verdens kommaregler.

Det ville være dejligt, men også lidt mærkeligt, hvis det kunne lade sig gøre, for det ville skabe en særlig situation, hvor et program vil stå frem og være bedre end mennesket.

Jeg skal ikke her sige, at det aldrig lader sig gøre, men jeg tænker, at det ikke ligger lige for, for det er i og for sig noget af en algoritme, man skal ud i at arbejde med for at skabe de tekniske foranstaltninger, der sikrer korrekturlæsning udført af et korrekturprogram.

Ganske vist eksisterer der en form for robot, der korrekturlæser; vi har korrekturfunktionen i Word, eksempelvis, og der er Google Translate, der også til en vis grad rummer en autokorrektur.

Det ændrer ikke på, at det er maskinelt og altså ikke nuanceret og menneskeligt funderet, og det er der behov for, hvis du spørger os.

Det er faktisk derfor, vi gĂĄr sĂĄ aktivt ind i denne korrekturvirksomhed med mennesker i stedet for algoritme.En dygtig korrekturlæser af kød og blod fanger altså stadig bare mere i en tekst, rammer mere dybde og sikrer et mere autentisk og rytmebaseret sprog, der glider direkte ind hos læseren/tilhøreren.
 
Så en egentlig kommaretter skal man lede længe efter, tror jeg, hvis det er, fordi man søger et program til at læse korrektur for en.
 
Vi samarbejder af den grund med professionelle korrekturlæsere; alle er de gennemtestede og certificerede, klar til at stå for korrektur på udbudsmateriale og korrekturlæsning i stor stil.
 

Bestil nuKorrekturlæsning på dansk og engelsk

Vi tilbyder korrekturlæsning på såvel dansk som engelsk.

Prisen er den samme – lav og god.

Korrekturlæsere på dansk har selvsagt 100% styr på de mange kommaregler, der knytter sig til dansk.

Korrekturlæsere på engelsk har ligeledes fuldstændig fat i de engelske kommaregler.
 
Danske og engelske korrekturlæsere er hos os prøvet grundigt af, så du kan være sikker på, at du ved at bestille korrekturlæsning hos os er garanteret en god oplevelse, hvor kvalitet er i højsædet.
 
Du kan altid tage direkte fat i os, hvis du har brug for at høre mere om vores form for korrekturlæsning.

Du kan fange Martin pĂĄ telefon: 7199 8083 og pĂĄ mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 
Vi gør en dyd ud af at hjælpe med korrekturlæsning med det samme, for vi bryder os ikke om at skabe ventetid.

Vi er et agilt foretagende, og vi har en organisation, der sikrer dig en fast kontaktperson og en grundig korrekturlæser med ét klik.
 


Ret min tekst

Råbet kan lyde ’ret min tekst’, og straks kan vi hjælpe med at rette din tekst igennem en detaljeret korrekturlæsning til en god pris.

Vi kan betragte vores korrekturlæsere som kommarettere af guds nåde, for de drømmer sætninger med kommaer de rigtige steder, og de har Den Danske Ordbog liggende på natbordet, so to speak.

De er med andre ord sprogkonsulenter, tekstmennesker, med bankende bogstavshjerte og rummelige rækker af ord, der venter på at blive sat korrekt i en tekst igennem korrekturlæsning.
 
Selvom vi alle – stort set – har gået i skole, og vi dér har været først igennem diverse diktater, er det ikke sikkert, at vi er 100% skarpe til at stave eller sætte komma på dansk. Det er derfor, vi kan tilbyde dig en god hjælp til korrekturlæsning til en god pris.

Vi skal alle gøre dét, vi er bedst til.
 
Vi pådutter ikke dig, at du skal sætte dig ind i alle kommaregler, langt fra, for det er noget af en bedrift, hvis du får alle kommaregler på dansk eller engelsk helt ind under huden.

Det er ikke så mærkeligt, at det ikke er alle, der kan det.

Vi har nogle rigtig dygtige korrekturlæsere, der hver især har brugt den fornødne tid på at forstå, hvordan de danske og engelske regler inden for retskrivning og komma fungerer.
 
Så hvis du ønsker det, kan vi rette din tekst med det samme gennem grundig og udførlig korrekturlæsning til en god pris.
 


Læs korrektur

Hvordan er det så, vi læser korrektur.

Når du trykker på bestil korrekturlæsning eller simpelthen sender din tekst til korrektur, betyder det samtidig, at du i overført forstand klikker på ’læs korrektur’.

Du sætter med andre ord en af vores gode korrekturlæsere i arbejde og beordrer, befaler, at han eller hun skal læse korrektur nu. Læs korrektur, tak.

En venlig bøn, som vi hører, og vi går straks i gang med at rette din tekst igennem, læse korrektur på enten dansk eller engelsk, hvis du har lyst til det.

Det er vores levebrød, vores hverdag; så dine ord bliver vores glæde.
 
Vi læser hovedsageligt korrektur i Word.

Vi kan dog også med glæde angribe korrekturlæsningen i form af Excel eller PDF eller sågar et andet dokument/program, hvis du ønsker det.

Igen her er vi ganske fleksible og meget glade for at hjælpe.
 
Hvis det er Word, vi skal læse korrektur i, vil vi anvende den korrekturfunktion, der findes i det program: registrer ændringer.

Det er ganske godt program, eller rettere: en fin funktion, for den er med til at skabe muligheden for dig for at forholde dig meget direkte til vores rettelser.

Alle de rettelser, den udvalgte korrekturlæser foretager sig, vil blive meget synlige for dig, idet de alle – hver og en – bliver markeret i højre margin af Word-dokumentet.
 
Således kan du forholde dig til hver eneste forandring i dit dokument, og du kan endda vælge at gå dem slavisk og simpelthen så manuelt igennem, hvorved du kan acceptere eller afvise rettelserne, alt efter din vurdering, men pas på, for vi har forholdt os til de danske kommaregler, hvis det er dansk korrekturlæsning, du har bedt os om at læse, eller engelske kommaregler ved engelsk korrekturlæsning forestået af en engelsk korrekturlæser.
 
Hvis du bliver i tvivl om nogen af vores rettelser eller blot har brug for at spørge nærmere ind til vores rettelse af din tekst, skal du være meget velkommen til at tage direkte fat i os, for vi elsker at hjælpe med at læse korrektur og med at få afklaring på de spørgsmål angående korrekturlæsning, der måtte dukke op.
 
Er du måske nysgerrig efter at høre mere om vores priser på korrekturlæsning, vil vi meget gerne udfolde dem i det næste afsnit i denne information om korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur.dk.

Det er i alle tilfælde ganske muligt at finde en dygtig professionel korrekturlæser igennem Erhvervskorrektur.dk. 

 

Info om Erhvervskorrektur


Korrekturlæsning priser

Noget af det vigtigste for os er at kunne tilbyde gode priser på korrekturlæsning. Så når du søger efter korrekturlæsning priser, vil vi meget gerne støde til og give dig en god pris på korrekturlæsning.

Vi har i udgangspunktet altid faste lave priser på korrekturlæsning.

Og mængden af sider til korrekturlæsning afgør også gerne, om vi kan tilbyde ekstra lave priser, for det er klart, at med meget arbejde hen over en længere periode følger en stor glæde og dermed en mulighed for at nedbringe prisen yderligere i en særlig form for rabat på korrekturlæsning.
 
Vi tilbyder 3 former for korrekturlæsning: 
  1. Basiskorrektur
  2. Udvidet korrektur
  3. Gennemskrivning
 
Hver især rammes konkrete sidepriser:  
Du kan med fordel fordybe dig yderligere i vores sidepriser og vores former for korrekturlæsning på vores informationsside om korrekturlæsning.
 
Hvis tiden er knap, og du blot har behov for at få en afklaring med hensyn til korrekturlæsning, vil jeg anbefale dig at indhente et tilbud på korrekturlæsning hos Martin. Han er din mand udi service, når det kommer til god korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur.dk.
 Korrektur læsning

Vi er, som du nok kan mere end blot fornemme, meget glade for at læse korrektur.

Vi gør ganske meget for at gå i gang med korrektur læsning inden for den aftale, vi indgår med kunden, og vi bruger ganske god tid på at forventningsafstemme, så vi er sikre på, at du bliver tilfreds i den anden ende.

Din tilfredshed med vores korrektur læsning er det vigtigste for os, ganske enkelt, for hvis ikke du bliver tilfreds, er vi det heller ikke.

Korrektur læsning hos Erhvervskorrektur skal med andre ord emme af kvalitet og tilfredshed, og derfor er vi også glade for at vise, at vi på blandt andet Trustpilot er ganske godt bedømt, faktisk fremragende.
 


Erhvervskorrektur – og transskription

Vi læser korrektur, og vi transskriberer.

Vi er glade for ogsĂĄ at kunne tilbyde dig transskription.

Det samme gør sig gældende med hensyn til transskription – vi tilbyder transskription til en god pris.

Transskription foretages af en dygtig korrekturlæser, der også har flere års erfaring med at tilbyde transskription.

Hvis du har brug for hjælp til transskription, må du netop meget gerne gribe fat i os.

Vi er i løbet af nogle år blevet specialister i transskription.

Det er en disciplin, hvor man skal være meget vågen som korrekturlæser, og det skal man, fordi man i en transskription skal kunne høre alle de ord, der bliver udtalt. Disse skal skrives korrekt ned i et dokument, så du også kan følge med i arbejdet bagefter.

En god transskription letter arbejdet for dig med at transskribere et interview.
 
Er du interesseret i at modtage en god pris pĂĄ transskription, mĂĄ du igen meget gerne gribe fat i os ved at indhente et tilbud pĂĄ transskription herigennem siden.

Vi tilbyder faktisk følgende: 

 


Erhvervskorrektur - søger du en dygtig korrekturlæser?

🔹 Rettet over 6.000 tekster

🔹 Førende siden 2014

🥇 Nummer 1 på Trustpilot


Tel:
7199 8083
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Fortrolighed

Hvad enten vi skal korrekturlæse eller skabe rum for en transskription på dansk eller engelsk af et interview, kan du være helt tryg ved vores arbejde og helt sikker på, at vi altid behandler alle de tekster og lydfiler til transskription, vi modtager, med den største forsigtighed, og at vi altid skaber vished i din ende for, at der er 100% fortrolighed forbundet med at lade os læse korrektur eller transskribere et interview.

Alle vores professionelle korrekturlæsere har alle underskrevet forpligtende fortrolighedserklæringer, og vi værner med andre ord utrolig meget om sikkerhed i forbindelse med transskriptioner og korrekturlæsninger.
 
Du kan sende transskriptioner med sikker post, her i disse GDPR-tider.
 
Hvis du har brug for, at vi indgår en NDA, inden igangsættelse af en transskription eller en korrekturlæsning, er vi bestemt meget åbne for det, for det er en yderligere kvalitetssikring og dokumentation for et sikkert og fortroligt samarbejde med Erhvervskorrektur.dk.
 
Vi glæder os meget til at hjælpe dig godt i mål med transskription og korrekturlæsning.Priser på korrekturlæsning

 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0