🔹 Betalæser

Har du skrevet en roman, og har du brug for hjælp til at komme videre mod udgivelse, velvidende at korrekturlæsning er afgørende for at sikre sig en glidende, god læsning? Det er vitterligt ikke nogen hemmelighed, at korrekturlæsning er afgørende. Spørger du eventuelt: Hvad er en betalæser?


Eller: Hvad er betalæsning?

Det er nemlig bestemt ikke lige meget, om man tror, man har stavet dét og dét korrekt, og om man føler sig nogenlunde sikker på, at man har sat kommaet rigtigt i alle sætninger.

Mangelfuld kommatering, mangelfuld stavning – det spiller virkelig ind i læseoplevelsen, og derfor kan Erhvervskorrektur støde til som lige nøjagtig de hjælpende øjne, du og din roman, din bog har brug for.


Vi tilbyder billig og professionel korrekturlæsning – lad os være din betalæser af din bog. Vi skal love dig at komme med uddybende kommentarer og stille kritiske spørgsmål, hvis det er det, du ønsker, for vi tager dine behov, dine ønsker med ind i vores billige korrekturlæsning.
 


Hjælp til at få læst korrektur på en bog

Mange retter henvendelse til os for at spørge til muligheden for at få læst korrektur på en bog. Det er ganske mange sider at sidde med, og det er vi meget dygtige til, hvis vi skal være helt ærlige, for vi sidder dagligt med romaner og hjælper med korrekturlæsning.

Det er et koncentreret stykke arbejde, der er på bud, og her handler det om tid til fordybelse, ligesom det også handler om at være vant til dette arbejde. Det er vi.

Betalæser - korrekturlæsning til en god pris

Vi har læst korrektur på bøger for mange, private såvel som for virksomheder.

I alle situationer stiller Martin uddybende spørgsmål til den bog, du henvender dig til os med. Det er nemlig utrolig vigtigt for ham og for at få korrekturlæsningen til at glide bedst muligt, at han kender til det felt, du skriver i/om, og om det drejer sig om fiktion eller noget faktuelt. Det kan være, du søger korrektur på en videnskabelig bog.

Det kan være, du søger korrekturlæsning af fiktion. Det kan også være, at det drejer sig om korrektur på en guide. Under alle omstændigheder skal du vide, at vi kerer os om dig og om dit ønske, og derfor er det vigtigt for Martin at kende til baggrunden for korrekturlæsning og dit specifikke ønske.

Han vil søge svar på spørgsmål, og han vil derpå betragte din bog med blik for den videre korrekturlæsning. Han er den første betalæser, så at sige, og han vil dernæst tage kontakt til den korrekturlæser i vores stab, som han mener har de bedste forudsætninger for at korrekturlæse bogen.


 

Vores korrekturlæsere

Vi kan tilbyde engelsk og dansk korrekturlæsning. De danske korrekturlæsere er udvalgt med øje for den nuancerede korrekturlæsning, og her er det afgørende, at de har et righoldigt grundlag for at korrekturlæse: erfaring er med andre ord et must.

De engelske korrekturlæsere er ligeledes udvalgt med kravet om erfaring. Derudover er det essentielt for os, at vi udelukkende samarbejder med korrekturlæsere, hvor tillid og fleksibilitet er parametre, der ligger os alle på sinde. Det er vores tilgang, og vi er fælles om at skabe den bedste korrekturservice i Danmark.

Vores korrekturlæsere er freelance-tilknyttede, og de arbejder således hjemmefra, uanset om det er i USA, England, Irland, Australien, Danmark eller Norge, sådan er geografien for vores korrekturlæsere for tiden. Med online-korrektur er der netop ikke nogen grænser for den korrekturlæsning, vi kan tilbyde, og det gør sig også gældende for dig, idet du jo kan bestille fra korrektur fra den bedste strandstol på Bahamas!

Martin vil til alle tider være klar på at hjælpe dig med korrekturlæsning til en god pris. Du kan altid fange ham på disse to kanter: 7199 8083 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du kan også – hvis du har lyst – læse mere om vores korrekturlæsere her.

 

Pris på korrektur af en bog

Prisen på korrektur af en bog er god. Vi udregner prisen på baggrund af antal sider.

Prisen på korrekturlæsning af en bog kommer også an på, hvilken korrekturform du vælger.

Du kan vælge mellem tre former for korrektur:
 
 • Basiskorrektur:
 • Udvidet korrektur
 • Gennemskrivning
 • Med Basiskorrektur sikres du korrekturlæsning, der fokuserer på kommatering og stave- og tastefejl.
 • Med Udvidet korrektur er du garanteret den basale form for korrektur, mens du også sikrer dig, at din roman bliver korrekturlæst med blik for en let sproglig optimering. Det være sig, hvis der er kringlede sætninger, der med fordel kan omskrives.
 • Med Gennemskrivning omskabes teksten, således at den kommer til at ramme det publikum, du søger at ramme. Korrekturlæseren omskriver fra første sætning til sidste punktum og alt derimellem. Denne service retter sig typisk til kortere tekster, eksempelvis korrektur på foldere, og ikke så meget rettelse af en bog.
 

Prisen på korrektur – den er god.

Se med her.
 
Basiskorrektur: 59,95 DKK pr. side
Udvidet korrektur: 74,95 DKK pr. side
Gennemskrivning: 99,95 DKK pr. side
 
Alle vores priser er ekskl. moms.
 
Sæt du har en bog, du gerne vil have korrekturlæst. Sæt den rummer 123 sider, og sæt du vælger Basiskorrektur, vil prisen ramme 7.373,85 DKK.
 
Søger du rabat på korrekturlæsning, søger du en god pris på korrekturlæsning?

Du skal være hjertelig velkommen til at tage kontakt til Martin. Ham fanger du på telefon: 7199 8083 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tilbud på korrekturlæsning
 

Hvor lang tid skal I bruge på at læse korrektur på min bog?

Det er naturligvis ikke underordnet, hvor lang tid det tager at læse korrektur på din bog. Især ikke, hvis der også er en bogtrykker, en forlægger, der med spænding ser frem til at trykke din bog. Vi kan give dig et præcist bud på leveringstiden, se mere her.

Det hører med til historien, at vi forbeholder os retten til at vurdere det enkelte manuskript, den enkelte bog ved modtagelse, for vi ønsker bestemt ikke at gå på kompromis med korrekturlæsning, og hvis vi vurderer, at du er bedst tjent med, at vi bruger mere tid på din bog, end vores generelle leveringsberegning viser, hører du omgående fra Martin.

Vi bestræber os på at læse korrektur på din bog så hurtigt som muligt, og vi går aldrig nogensinde på kompromis med kvaliteten af korrekturlæsningen, for du skal ved at bestille korrektur hos Erhvervskorrektur garanteres markedets bedste og billigste korrekturlæsning – uden tvivl – og vi glæder os til at hjælpe dig i mål med din bog – lad os derved være din betalæser.
 


Jeg søger en betalæser til min bog

Vi har meget skarpe korrekturlæsere hos os. De er alle vant til at læse korrektur på mange sider på én gang, og de vil også meget gerne hjælpe dig med korrekturlæsning af din roman. Vi har flere i staben, der hver især har ageret betalæser i mange situationer, og det vil da helt sikkert være disse korrekturlæsere,

Martin vil holde sig for øje, når du retter henvendelse til os med spørgsmål om korrekturlæsning af en bog.

Du skal tilbydes den bedste korrekturlæsning udført af den bedste korrekturlæser, og det skal være korrekturlæsning til en god pris.

Hvis du søger et tilbud på korrektur på en bog, må du meget gerne skrive til os. Vi giver – i de gode situationer – rabat på korrektur. Hvis vi skal give rabat, hører vi gerne nærmere om dit projekt, og er der tale om et projekt, der kan række langt ud, hvor du eksempelvis ved, at du igennem en længere periode får brug for korrekturlæsning, kan vi naturligvis finde en god pris på korrekturlæsning.
 


Betaling – korrektur via e-mail og faktura

Når vi har hørt om dit behov for korrekturlæsning, og vi har aftalt de nærmere omstændigheder for korrekturlæsningen, herunder korrekturform og leveringstid, går vi gerne videre til at aftale, hvordan betalingen skal finde sted. Ønsker du eksempelvis at betale via faktura, eller er det bedst for dig at betale med betalingskort?

Det er op til dig, for vi kan tilbyde begge former, og det er således et spørgsmål om, hvad du ønsker.

Hvis du har behov for løbende korrekturlæsning, vil vi typisk foreslå en månedlig opgørelse over korrekturforbrug, som du via en kontooverførsel kan betale for.

Denne betalingsløsning anvender vi over for vores mange tilfredse kunder, der med stor glæde vender tilbage til os med behov for videre korrekturlæsning.

Vi har et meget brugervenligt system, hvor du kan uploade din tekst til korrektur. Derfor kan du også bestille korrektur på alle tidspunkter af døgnet, og leveringstiden vil med det samme blive udregnet præcist.

Billig korrektur - betalæser

Du kan tilgå systemet her.

Skulle der – mod forventning – dukke uforudsete udfordringer op, må du meget, meget gerne tage direkte kontakt til os på 7199 8083. Her vil Martin hjælpe dig videre med korrekturlæsning med det samme.

Hvis du foretrækker at sende os en mail med din tekst til korrektur, kan du også gøre det, og Martin tager hånd om det videre forløb. Det gøres på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 

Fortrolighed

Det er vigtigt for os, at du ved, at fortrolighed og korrekturlæsning hænger uløseligt sammen hos os.

Når du indleverer en bog til gennemsyn, til rettelse hos os, omgærdes den af fortrolighed fra vores side.

Alle vores korrekturlæsere har således underskrevet en fortrolighedserklæring. Denne betyder, at de, når de har tilbageleveret det korrekturlæste dokument til Martin, sørger for at slette filen fra deres egen computer. Martin sender dokumentet videre til dig, og han sørger ligeledes for at gemme filen forsvarligt på vores server, og vi gemmer den da en rum tid, således at du igen kan få den tilsendt, hvis der skulle opstå behov for det.

Vi underskriver naturligvis også gerne en NDA, hvis du har et ønske om det. Vi har fuld forståelse for det behov, og vi behandler alle tekster med den største fortrolighed og forsigtighed, for vi har kendskab til, at der i tekster kan være følsomme oplysninger, som absolut ikke skal ud til andre. Læs gerne mere om det her.


Når du er klar til at bestille korrektur

Mange tænker ikke umiddelbart på, at man kan gøre brug af ekstern korrektur, at der er mulighed for at gøre korrekturlæsning til en online-variant, men det kan vi bevise. Det kan betale sig, og det er efterhånden ved at gå op for flere og flere – vi mærker netop en stigende efterspørgsel på korrektur online.

Det kan virkelig betale sig at bestille korrektur. Det er ikke en god idé at gå på kompromis med korrekturlæsningen, for den læsende part lægger mærke til, når kommaet ikke er sat korrekt, og når det halter med stavningen. Der er mange læsere, der irriterer sig over disse manglende sproglige perspektiver, og irritationen kan da også blive så stor og mærkbar, at læseren slet og ret lægger teksten/bogen fra sig.

Det er en skam, for dette kan imødegås gennem billig og god korrektur på din bog.

Hvorfor ikke udlicitere korrekturlæsningen? Det kan frigive ekstra tid til andre vigtige opgaver, såsom markedsføringen af bogen. Er du selvudgiver, er det virkelig godt at kende til en korrekturlæser, der kan være betalæser og dermed redigere din bog frem mod udgivelse. Du kan da koncentrere dig om at kontakte boghandlere, biblioteker og bogbloggere, som kan anmelde din bog.

Et godt råd i denne henseende er, at du sørger for korrekturlæsning af din bog inden udgivelse.
 


Kan det betale sig at vælge korrekturlæsning

Det kan det utvivlsomt. Korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur er billigt, det er professionel korrekturlæsning udført af de bedste korrekturlæsere i Danmark, og det er altså ikke smart at undlade at bestille korrektur af din bog.

Det kan give dig flere læsere fremadrettet, og det kan hjælpe dig i markedsføringen af din bog.

Hvis du er i tvivl om, om vi kan hjælpe dig, om vi hos Erhvervskorrektur er de rette, synes jeg, du skal klikke på vores Trustpilot-profil. Det gøres her. Her vil du kunne se, at tilfredsheden med vores korrekturservice er til at tage at føle på. Det giver dig forhåbentlig den vished, du skal bruge for at bestille korrektur på din bog hos os.

Hvis du har brug for korrekturlæsning af din bog i opdelte portioner, kan vi naturligvis også hjælpe dig med det. Det får ikke nogen betydning for den endelig pris, idet du betaler pr. side. Det kan være en vej frem, hvis du også selv løbende ønsker at modtage din bog fra vores korrekturkontor.

Lad med andre ord Erhvervskorrektur hjælpe dig med korrekturlæsning af din bog, til en god pris.

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0