🔹 Billig korrekturlæsning af rapporter

Du vil så gerne slå det vigtigste fast i din rapport.
Du vil fange læseren.

Du vil servere budskaber og pointer i en lind strøm.

Men hvordan er det nu med det grammatiske. Hvor er korrekturlæseren, når man har brug for ham/hende?

Det er en kunst at sætte kommaet på plads, én gang for alle, og det er en evne at kunne spotte sætninger, der kan lyde skarpere og bedre, således at læseren fanges med det samme og – ikke mindst – holdes fast.
Her er vi glade for, at også du har fundet frem til Erhvervskorrektur.dk!

Vi er et meget fleksibelt tekstbureau. Du kan altid komme i kontakt med os, via mail og/eller telefon: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – 7199 8083.
Det er Martin, du fanger, når du tager kontakt til os.

Han er kundernes talsmand, han er tovholder, og han er også selv professionel korrekturlæser – han hjælper dig med andre ord i mål med – eksempelvis – rapport korrekturlæsning.Specialister i at læse korrektur

Vi er hos Erhvervskorrektur specialister i at læse korrektur på rapporter. Det er for os underordnet, om rapporten er skrevet i Word, eller om det er en rapport udformet i PowerPoint, der skal korrekturlæses.
Vi går til teksten med blik for det grammatiske.

Vi sætter komma, så sætningerne bliver læsevenlige, og vi vil også meget gerne omformulere sætninger, der er så kringlede, at du simpelthen snubler over dem, når du læser.
Det er en skam, hvis man sender sin rapport ud fra kontoret med en vis usikkerhed med hensyn til det grammatiske aspekt.


Man kan så let og så billigt få læst korrektur på rapporten, og leveringstiden er også lynhurtig. Det er virkelig en god mulighed, man lader gå fra sig, for det er virkelig vigtigt med korrekturlæsning, utvivlsomt.

Her er det, Erhvervskorrektur.dk kommer ind i billedet, for vi tilbyder professionel korrekturlæsning udført af certificerede korrekturlæsere. Korrekturlæsningen udføres med det samme, og prisen for korrekturlæsning er god – der er tale om billig korrektur på rapporter.

Du kan altid sende din rapport til os, og vi tager hånd om korrekturlæsningen derfra. Det er klart, at der er forskellige løsninger og aspekter at overveje, og dem kommer vi ind på i følgende afsnit.


 


Udvidet korrektur på rapport i PowerPoint?

Vi oplever rigtig ofte, at der i erhvervslivet er behov for en ekstra hånd udi det sproglige, for hvor ofte er der tid til at gå i dybden med det sproglige?

Er der ikke meget ofte meget tryk på? Er der den fornødne tid til at fokusere på det sproglige aspekt af en rapport.

Der er så mange detaljer, der skal holdes for øje, og mange gange er det svært at se, at man faktisk har for vane at bruge mange af de samme formuleringer, og at man også ender med at skrive de samme ord, igen og igen, mens det også ender med – det ser vi tit – at kringlede sætninger dukker op igen og igen.

Vores professionelle korrekturlæsere kan her slå til og hjælpe. De læser korrektur på alle former for rapporter, herunder også korrektur på årsrapporter, korrektur på bøger, blandt andet.

Vi læser korrektur på dansk og engelsk – blandt mange andre sprog. Vi tilbyder dig også billige oversættelser og gode priser på tekstforfatning.

Vi er meget erfarne, for vi løser dagligt mange korrekturopgaver.

Vi er alsidige. Den ene dag læser vi korrektur på en bog, vi læser korrektur på menukort, mens vi også tager hånd om korrekturlæsningen af rapporter i PowerPoint. Det er altid spændende, og vi går til opgaven med blik for det specifikke felt og de særlige ønsker, du som kunde måtte have.

Her er det Martin, der tager direkte fat i dig og sikrer sig, at alt er, som det skal være, og at de ønsker, du måtte have, bliver sendt med videre til den udvalgte korrekturlæser.

Det er ligeledes Martin, der sørger for, at det er den mest velegnede korrekturlæser, der vælges til den givne opgave.

Han ser på rapporten og sender den direkte videre til den korrekturlæser, der har mest erfaring med at læse korrektur på sådan en rapport, emnet taget i betragtning. Det er din garanti for, at du er i sikre hænder.

Prisen er sidebestemt – så er den netop også enklest for dig. Og det er klart, at du kan vælge at betale via faktura, uden tvivl, for vi går efter de enkleste og mest gennemsigtige løsninger.
Skal vi kigge nærmere på priserne?
 Hvad er prisen på korrektur af en rapport?

Prisen for korrektur udregnes på baggrund af det sidetal, du sender til os. Det er klart, at det er enkelt at udregne sidetallet, når det drejer sig om korrekturlæsning af en rapport skrevet i Word. Her er det sådan, at vi kigger på det samlede antal tegn med mellemrum og dividerer med 2400, idet det er det, der svarer til det maksimale pr. side.

Det er lidt matematisk – og i det store og direkte betyder det blot, at du får den bedste pris, idet der typisk vil være flere sider i Word, end det faktiske hos os.

Derfor ender du tit med eksempelvis 55 sider i Word, hvilket hos os i vores omregning svarer til 49 sider. Det afhænger af tekstmængden pr. side – skrevet med andre ord.

Korrekturlæsning af rapporter til en god pris

Det var en lang form for sætningsudveksling for at ramme prisen pr. side, når det drejer sig om Udvidet korrektur. Her rammes sideprisen: 59,95 DKK pr. side. Har du 49 sider i Word, bliver det således 2.937,55 DKK. Det er værd at notere sig, at alle vores priser er ekskl. moms.

Sender du en rapport til os, som er udarbejdet som en PowerPoint-præsentation, vil Martin straks kaste et blik på den og udregne, hvad en fair pris vil være, for det er tit sådan, at der er mange billeder med i en PowerPoint-rapport, og den faktiske tekst er således afvigende set i lyset af vores sidepriser. Du kan derfor godt ende med at sende os, lad os sige 75 sider i en rapport i PowerPoint, hvorefter det skønnes, at det hos os svarer til 42 sider. Prisen bliver da fastsat ud fra vores sideskøn, og den vil da ramme: 2.517,90 DKK.

Hvor lang tid tager det at få læst korrektur på en PowerPoint-rapport?
 Hvad er leveringstiden på korrektur på en rapport?

Vi leverer altid korrekturlæsningen af rapporter inden for meget kort tid. Faktisk er det sådan, at vi altid meget gerne går i gang med at læse korrektur på rapporten, når vi modtager den.  
Martin sender den straks til korrekturlæsning hos en af vores professionelle korrekturlæsere.

Leveringstiden er kort – det har du givetvis en klar fornemmelse af allerede nu. Faktisk er den så kort, at vi hos Erhvervskorrektur.dk udelukkende opererer med timer.

Hvis du eksempelvis bestiller korrektur på din rapport på 15 sider en tirsdag formiddag, vil du, hvis du vælger normal levering, modtage den igen senest torsdag formiddag, og endda meget sandsynligt tidligere.

Vores korrekturlæsere arbejder på rapporten, så snart vi modtager den, så du kan være helt sikker på, at der ikke vil være skyggen af spildtid forbundet med at sende din rapport til korrektur hos os, tværtimod!

Der er også altid muligheden for at vælge ekspreskorrektur på din rapport. Det betyder ikke, at der vil blive sløset med korrekturlæsningen, for du skal vide, at det er afgørende for os, at vi tilbageleverer et produkt, du kan være tilfreds med.

Derfor betyder det blot, at du med din rapport til korrekturlæsning kommer forrest i køen, og at en af vores særdeles skarpe korrekturlæsere tager fat i korrekturlæsningen af din opgave med det samme, skubber alle andre opgaver bag sig, således at du kan modtage din opgave med det samme, omtrent.

Igen er det simpelthen, fordi vi ikke bryder os om spildtid, ventetid er ikke en sjov størrelse, når det kommer til korrekturlæsning for erhvervslivet, hvor pulsen er vibrerende, ikke sandt?

 Tilbyder I også oversættelser?

Vi er et tekstbureau, et korrekturbureau, der indledte denne dejlige sproglige rejse med at hjælpe med korrekturlæsning, og det gør vi bestemt med et stort smil. Sidenhen er der dukket spørgsmål op, der går på, om vi også oversætter. Dertil er svaret: Ja. Vi kan oversætte fra dansk til stort set alle sprog, og vi kan også oversætte fra andre sprog til dansk.

Det er ligetil, det er billigt. Vi opererer med priser, der er særdeles konkurrencedygtige, og det vil du bemærke, hvis du efterspørger vores professionelle oversættelse.

Vi har tidligere læst korrektur på rapporter skrevet i PowerPoint, og tilfredsheden var så stor og så mærkbar, at firmaet straks spurgte os, om vi også kunne tage hånd om en oversættelse af rapporten fra dansk til engelsk. Det kunne vi bestemt, og det er her afgørende at understrege, at vi altid tager fat på en oversættelse med udgangspunkt i en modersmålsoversættelse, hvilket betyder, at pågældende oversætter er flydende udi dansk såvel som engelsk, hvis det er disse sprog, vi opererer med.

Vi indregnede engelsk korrekturlæsning foretaget af en uvildig, professionel engelsk korrekturlæser efterfølgende, og prisen for oversættelse fra dansk til engelsk blev god, leveringen hurtig, og tilfredsheden var stor, både hos kunden og hos os, for vi er enormt stolte af og glade for at kunne hjælpe vores mange kunder i mål med sproget.

Vi er dermed med fra det første komma til det sidste punktum, og vi er glade for vores mange gode samarbejder.
Søger du en samarbejdspartner i forbindelse med at læse korrektur på dine tekster?
 


Korrekturlæsning og fortrolighed

Vi værner om fortroligheden i forbindelse med rapport korrekturlæsning på engelsk og dansk hos os, for det er afgørende, at man kan regne med, at materialet ikke kommer ud til andre end den udvalgte professionelle korrekturlæser.

Det er typisk meget fortroligt materiale, vi korrekturlæser. Netop derfor har alle vores mange dygtige korrekturlæsere alle skrevet under på en fortrolighedserklæring, der sikrer dig som kunde, at materialet bliver behandlet med den største agtpågivenhed, og korrekturlæseren sletter selvsagt materialet efter endt korrekturlæsning.

Billig Erhvervskorrektur

Martin er manden bag, at den korrekturlæste rapport bliver forsvarligt gemt på vores krypterede server i en rum tid, således at du vil kunne få den tilsendt igen, hvis behovet skulle opstå. Er der yderligere behov for at sikre korrekturlæsningen, er vi naturligvis parate til det. Vi underskriver da meget gerne en NDA, hvis det er ønsket fra din/jeres side.
 


Tilbyder I også tekstforfatning?

Vi kan også tilbyde decideret tekstforfatning. Her er det vores intention at ramme lige nøjagtig den tekst og det budskab, du søger. Der vil i den forbindelse være tale om en forudgående snak, hvor Martin lytter til dine ønsker og behov, og det er således rammesættende for den videre tekstforfatning. Du kan få en god pris på tekstforfatning.

Den varierer alt efter den opgave, der stilles, for det kan være, der er tale om en teknisk svær tekst, og den tager tid, for vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten.
Vi koncentrerer os om teksten og rammer det bedste. Vi har netop et tæt samarbejde med professionelle og yderst erfarne tekstforfattere.

Ligesom med korrekturlæsningen er det et spørgsmål om kort tid. Vores tekstforfattere er også meget fleksible og omstillingsparate, og det vil du erfare, hvis du sender os en tekstforfatningsopgave.

Du kan med andre ord opleve en online tekstforfatning med kvalitet. Du kan også opleve en online-korrekturlæsning til den helt store guldmedalje.

Og det er klart, at vi også læser korrektur på de tekster, vi skriver, for det er nu sådan, man undertiden ender med at stirre sig blind på sin egen tekst. Man skal altid meget gerne have et par ekstra øjne på det skrevne, således at der kan blive luget ud i de fejl, man måtte være kommet til at nedskrive.
 


Spørgsmål til korrektur

Sidder du og brygger på spørgsmål til vores korrekturlæsning, er du meget velkommen til at tage direkte kontakt til os.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få klarlagt perspektivet for dig.


Skriver du til Martin, kan du regne med at få svar inden for ganske kort tid. Du fanger ham her: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Ringer du til ham, fanger du ham straks. Nummeret lyder: 7199 8083.
 


Tilbud på korrektur

Med den største fornøjelse giver vi dig et godt tilbud på korrekturlæsning. Du må meget gerne udfylde en formular på vores hjemmeside, således at Martin, som udregner prisen, har noget at gå ud fra.

Vi giver gerne rabat, hvis der er tale om mange sider.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Priser på korrekturlæsning af rapporter


Priser på korrekturlæsning

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0