Billig tekstforfatning

Vi er et korrekturselskab, der senest med vind i sejlene også har søsat muligheden for tekstforfatning. Det er jo sådan, at tekstforfatning ikke befinder sig i en helt anden boldgade end decideret professionel korrekturlæsning.

Det er netop sådan fat, at tekstforfatning er gode venner med korrekturlæsning, og derfor ligger det lige til venstrebenet, når vi snakker den gode tekst.

Sagens kerne kan slås fast: Vi tilbyder billig korrekturlæsning for erhvervslivet, og i den forbindelse skal du vide, at vi også kan supportere dig med gode tekster, skrevet af markedets bedste tekstforfattere, herunder også engelske tekstforfattere, for vil du ikke også gerne nå langt ud, række ud efter potentielle kunder og fiske ordrer hjem, slet og ret ved den gode brug af sprog?
Det er muligt, det skal du vide.

Hvad er tekstforfatning?
Det er et godt spørgsmål. Det betyder ganske enkelt at skrive en tekst fra bunden. Hos os kan du betale dig fra opgaven – du kan således vælge at få en af vores dygtige tekstforfattere, som faktisk også er korrekturlæsere, til at stå for det at skrive din tekst. Hvordan kan det lade sig gøre?

Billig korrekturlæsning

Du tænker givetvis på, hvordan en udenforstående person kan kaste sig over jeres felt og derigennem skrive en god tekst?
Det er muligt, så afgjort. Det er afgørende, at vi modtager information om den givne opgave, idet vi skal bruge den som afsæt for en nuanceret og kvalitetsbevidst tekst, der fanger opmærksomhed.

Martin er manden, du får fat i, når du kontakter Erhvervskorrektur, og det er dermed også ham, du sætter ind i perspektivet. Han er skarp til at se, om den information, du giver os, er dækkende, eller om vi har brug for yderligere info, inden tekstforfatningen kan påbegyndes. Han går derfra videre med opgaven og hyrer en dedikeret tekstforfatter til opgaven, og inden for få timer vil du modtage teksten igen.

Tekstforfattere er dygtige til at sætte en tekst samen. De kan lynhurtigt se, hvad det vigtigste perspektiv for en tekst er, og derpå skydes sætningerne af som fra skarpladte pistoler, og de rammer den læsende, utvivlsomt.

Vi kan ret beset skrive alle former for tekster. Vi har hjulpet adskillige firmaer med at få sat fokus på det sproglige. Det er ganske enkelt et håndværk, man som firma bør værne om, især hvis man ønsker ekstra gennemslagskraft på et marked med mange aktører.

Vores tekstforfattere går hver især kritisk og koncentreret til hver eneste opgave, og vi tilbageleverer altid kvalitet for pengene.

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til os, hvis du studser over en formulering, eller hvis du ønsker at få os til at tjekke noget ekstra godt igennem. Vi søger den tilfredse kunde i enhver situation, og derfor er vi glade for at fortælle, at vi udelukkende har tilfredshed i vores kundekreds. Se blot her.

Er det ikke umiddelbart tekstforfatning, du søger, kan det naturligvis også lade sig gøre med et grammatisk tjek af din tekst.
Korrekturlæsning af en rapport, eksempelvis, kan vi med glæde og fokus støtte op omkring.

Hvad er korrekturlæsning, spørger du måske?

 
Få et tilbud


Korrekturlæsning

Korrekturlæsning er altid vigtigt, når man arbejder med en tekst. Det er her, man får sat de kommaer, der skal til, for at læseren straks kan afkode, hvad der er på færde.

Det er også i korrekturlæsningen, at sætningerne bliver kantet til, så de faktisk ender med at være så skarpe, at man som læser skærer sig på dem og kan se, at budskabet er direkte, ja, man kan endog mærke det som læser.

Hvis du ikke sætter tid af til korrektur, er der stor risiko for, at du ikke ender med helt nøjagtigt det budskab, du søger at få sendt af sted, for det er altid en iboende fare, at man som skribent/tekstforfatter ender med at stirre sig blind på det, man har skrevet, hvorfor teksten kan fremstå lettere eller endog også meget sløret.

Det er uheldigt, for det er surt at have brugt meget lang tid på at nedskrive det budskab, man vil have sendt af sted, og ende med, at det er en uklar version, der kunne have vundet meget ved at blive læst igennem og altså udførligt korrekturlæst.

Her er det, at vi med glæde kan fremhæve, at alle vores tekstforfattere også er professionelle og meget erfarne korrekturlæsere.

Det skaber en god energi på kontoret. Her vil vi fremhæve, at det selvsagt aldrig er den samme, der både skriver teksten og læser korrektur, for selv professionelle skribenter kan ende med at overse elementer i den tekst, de har siddet og nørklet med, hvorfor det især her er afgørende at få sat tid af til at sørge for, at teksten bliver behørigt korrekturlæst.

Det er aldrig sjovt at sende en tekst ud til en kunde, som rummer fejl. Her kan vores dygtige korrekturlæsere sørge for, at det ikke finder sted.

Vores professionelle korrekturlæsere fanger omgående fejl og mangler i enhver tekst.

De sætter komma, så det spiller, og de omformulerer sætninger, så de ikke er kringlede, men enormt korrekte og lige til at få øje på for læseren. Erfarer korrekturlæseren ved gennemlæsning, at der er mange sætninger, der er så lange, at det faktisk kan være vanskeligt for læseren at følge med hele vejen, vil de blive delt op, enten via komma, men typisk gennem punktum.

Det, korrekturlæseren er meget opmærksom på, er uvægerligt, at læsningen skal være så smertefri som muligt, der skal være et godt flow, en god rytme, og budskabet skal slynge sig ind og sætte sig fast i bevidstheden, således at kunden vælger jer, ubevidst, men ganske gennem tidligere læsningserfaring.

Det er god korrekturlæsning, det er billigt og professionelt.

Hvad koster korrekturlæsning og tekstforfatning hos jer?

Spørg Martin
 


Pris på korrektur og tekstforfatning

Det er meget enkelt for os at fastsætte en meget god og faktisk temmelig lav pris på korrekturlæsning. Her kan vi nemlig tage udgangspunkt i tegn med mellemrum, og på den baggrund, den platform, kan vi konkretisere en sidepris, idet det er let og ligetil for dig som kunde at forholde dig til.

Hos os svarer en side til maks. 2.400 tegn med mellemrum. Så har du eksempelvis en tekst med 54320 tegn med mellemrum, samlet set, vil det dreje sig om 23 sider.
Hvad er sideprisen, når det drejer sig om korrekturlæsning?

Den afhænger af dit valg. Hos os kan du netop vælge mellem 3 korrekturformer:
   
Basiskorrektur er en basal form for korrektur – kommatering og rettelse af stave- og tastefejl.
Udvidet korrektur er en udvidet form – basal korrektur plus sætningsoptimering.
Gennemskrivning – en grundig korrekturlæsning med decideret omskrivning af teksten.
 
Prisen for Basiskorrektur: 59,95 kr.
Prisen for Udvidet korrektur: 74,95 kr.
Prisen for Gennemskrivning: 99,95 kr.
 
Alle vores priser er ekskl. moms.
Alle ydelser kan udføres med ekspreslevering – her vil knytte sig et gebyr på 50%.
 
Når det kommer til tekstforfatning, vil prisen følge et fast mønster, en fastlagt ramme, men den kan variere fra opgave til opgave, idet der er stor forskel på, hvor lang tid hver tekstopgave tager. Derfor er det typisk en timepris, vi opererer med.
Du kan altid modtage et uforpligtende tilbud, hvis du retter henvendelse til Martin. Han kan fanges på 7199 8083 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 

Bestil nu


Hvem kan skrive en tekst med det samme?

Alle vores tekstforfattere arbejder på freelance-basis, og derfor kan de hyres fra opgave til opgave.
Alle vores korrekturlæsere er også freelance-korrekturlæsere.

Erhvervskorrektur + tekstforfatning til en god pris

Erhvervskorrektur.dk består af samarbejdet med disse særdeles professionelle tekstlige typer, og det er vi meget stolte af, for det kan komme dig til gavn.

Erhvervskorrektur er i den henseende et særdeles fleksibelt tekstbureau, idet vi tilbyder lynhurtig levering af tekster, hvad enten det drejer sig om korrekturlæsning eller tekstforfatning. Vi er altid helt nede omkring få timer, når vi snakker hjælp til eksempelvis korrekturlæsning.

Martin er manden, der har overblikket, og han er personen, der sørger for, at der altid som minimum er en korrekturlæser og en tekstforfatter ledig, således at vi kan dække de umiddelbare tekstbehov, der i løbet af en arbejdsdag måtte opstå.

 
Info om Erhvervskorrektur


Et professionelt tekstbureau med korrekturlæsning

Erhvervskorrektur.dk blev etableret af tre studerende, som i første omgang havde opnået stor succes med Studiekorrektur.dk, hvor studerendes studieopgaver bliver korrekturlæst. Konceptet er, at freelance-korrekturlæsere tager hånd om studiekorrektur. Dette koncept er også brugbart i erhvervslivet, hvorfor det blev kopieret direkte og justeret undervejs, således at vi også kan række hånden ud til folk i erhvervslivet, der har brug for hjælp til korrektur.

Det kan være, du sidder med et CV, du meget gerne vil have læst korrektur på. Her kan du tage fat i os, uden tvivl, og er det ikke også brugbart med korrekturlæsning af din ansøgning i samme ombæring? Det tænker vi umiddelbart.

Erhvervskorrektur har eksisteret siden 2015, men blev først for alvor skudt i gang i midten af 2016. Fra første færd har vi hjulpet med at læse korrektur på tusindvis af sider. Vi fortsætter meget gerne, for vi er vilde med at række hånden ud og få styr på det sproglige i alle former for tekster, hvad enten det drejer sig om en bog, om en rapport eller et PDF-dokument.

 
Spørg Martin


Gode priser på tekstforfatning samt korrekturlæsning

Det er altid muligt at modtage et uforpligtende tilbud på korrekturlæsning. Det er her, igen, Martin, du skal have fat i. Han vil meget gerne høre lidt om dit projekt, og så vil han sætte sig ned og regne på sagen og vende tilbage til dig med et godt tilbud.

I de fleste tilfælde viser det sig, at det er så god en pris på korrektur og tekstforfatning, at det ikke sådan uden videre er til at afslå.
Hvis du søger efter oversættelse, kan vi også hjælpe.

 
Få et tilbud


Oversættelse af en tekst

Vi får faktisk også mange forespørgsler, der går på, om vi også kan oversætte fra et sprog til et andet. Det kan vi bestemt, for vi samarbejder med mange af de bedste oversættere. På nuværende tidspunkt opererer vi med følgende sprog: Fransk, italiensk, tysk, engelsk, dansk, norsk, svensk, finsk, spansk.

Billig tekstforfatning

Det kan sagtens lade sig gøre. Ordprisen er meget lav. Faktisk er det under en krone pr. ord. Her er det vigtigt, at du aftaler det nærmere med Martin.
Vi kan levere inden for få dage, og korrekturlæsningen af teksten vil naturligvis være indregnet som en del af prisen.

 
Spørg Martin


Hvor lang tid tager det at læse korrektur?

Vores korrekturlæsere er lynhurtige og særdeles grundige, når det kommer til korrekturlæsning.
Vores tekstforfattere arbejder også med udpræget koncentration, og de rammer et virkelig godt udtryk inden for kort tid.

Korrekturlæsning tager ikke lang tid. Sender du et dokument på mere end tyve sider ind til os, skal vi blot bruge op til maks. 48 timer på at læse korrektur. Drejer det sig om et dokument, der fylder færre end 20 sider, er vi nede på få timer med hensyn til korrekturlæsning.

Det er hurtigt, og det er professionelt.
Korrekturlæsningen foregår online: Du sender et dokument til os, korrekturlæseren læser korrektur, og derpå modtager du det korrekturlæste dokument i to formater på mail – et med og et uden korrektionstegn. Herved kan du dels se alle de rettelser, den pågældende korrekturlæser har foretaget sig, og du får dels tilsendt et dokument, hvor alle rettelser på forhånd er accepteret – altså implementeret.

Det er meget enkelt.
 
Bestil nu


Fortrolighed

Alle vores korrekturlæsere, tekstforfattere og oversættere arbejder naturligvis med fortroligeden helt ud til fingerspidserne. Intet kommer ud til tredjepart, intet bliver videreformidlet, for vi er vant til at arbejde med følsomme oplysninger. Vi korrekturlæser, og alle oplysninger behandles fortroligt, gemmes krypteret på vores server, så du kan være helt tryg ved, at alt forløber, som det skal.

Det er klart, at vi også gerne underskriver en NDA, hvis der skulle være behov for det. Her er det Martin, du skal have fat i. Korrekturlæseren gemmer ikke filen på sin computer, idet denne har forpligtet sig til at slette filen efter endt korrekturlæsning – af sikkerhedsmæssige foranstaltninger.

Du kan bestille korrektur lige her, hvis du allerede nu sidder klar med en tekst. Den bliver da sendt direkte til korrekturlæsning og tilbageleveret inden for få timer. Du kan vælge at betale med betalingskort eller at modtage en faktura, hvis det er det, du ønsker.

Vi glæder os meget til at hjælpe dig igennem det sproglige nåleøje, så du kan ramme din kunde i øjenhøjde.
Korrekturlæsning og tekstforfatning kan bestemt betale sig – vi taler af erfaring.
Priser på korrekturlæsning og tekstforfatning