Fransk til dansk oversættelse

Fransk til dansk oversættelse. Fransk er ikke et udbredt fremmedsprog i Danmark, og derfor er der ikke mange, som er i stand til at udføre oversættelsesopgaver mellem de to sprog.

Står du og skal have oversat en tekst fra fransk til dansk, men mangler en hjælpende hånd til at få greb om de franske gloser, så er du kommet til det rette sted.
 
Hos Erhvervskorrektur.dk er vi specialiserede i at oversætte tekster mellem mange sprog, og vi står også klar til at hjælpe dig med din fransk dansk oversættelse!

 
Indhent dit tilbud på en fransk oversættelse allerede nu:

Ring til os på tlf.: 7199 8083
Eller send en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

Om Erhvervskorrektur


 

Fransk til dansk oversættelse | Oversæt fransk til dansk

Fransk er et meget udbredt sprog i verden – faktisk det 10. mest talte sprog, og det tales af mellem 90 og 200 millioner mennesker – og derfor er det ikke usandsynligt, at man kommer til at møde oversættelsesopgaver mellem fransk og dansk.

Selvom mange blot opfatter fransk som et eksotisk indspark i den danske sprogtilegnelse, så vil man som virksomhedsdrivende før eller siden støde på det franske sprog, da Frankrig er en stor spiller inden for import og eksport i Europa, og et af de mest talte sprog i verden.

 
Som med alle andre oversættelsesopgaver forudsætter oversættelse fransk dansk et indgående kendskab til sprogets grammatik og semantik.

Fransk er blot ikke et særlig udbredt fag i den danske skole, og de færreste danskere mestrer oversættelse fra fransk til dansk.


En oversættelse fra fransk til dansk i høj kvalitet kan dog have stor betydning for din virksomheds udstråling og er værd at foretrække frem for en oversættelse, som ikke indrammer hele budskabet, eller som ligefrem misforstår indholdet i den franske tekst.


En oversættelse fra fransk i god kvalitet kan signalere seriøsitet og høje ambitioner om god kundekontakt.

Hvis du allerede nu er klar på at indhente et uforpligtende tilbud på korrektur, er du meget velkommen til at udfylde følgende formular ⤵️ 


Oversæt fransk dansk online

Måske står du med en fransk tekst og overvejer, om du skal få oversættelsen lavet online.

I dag findes der mange teknologier, som kan hjælpe med at oversætte tekster mellem forskellige sprog, men det vil aldrig kunne måle sig med en professionel oversætter i kvalitet og korrekthed.


En fransk til dansk oversættelse online kan friste mange, både grundet den minimale tidsmæssige indsats samt det økonomiske aspekt.

 

Oversæt fransk til dansk gratis

Det er nemlig gratis at benytte sig af programmer som Google Translate.

Sagen er bare den, at de digitale oversættelsesværktøjer sjældent er i stand til at rumme alle de betydninger, der kan ligge i den franske tekst.


Det kan dreje sig om alt fra ordsprog og ordspil til ironi og sarkasme, særligt målgrupperettet sprogbrug og så videre.


Alt dette vil en fransk dansk online oversættelse sjældent kunne tage højde for, da det er digitale værktøjer, som ikke er kodet til at skelne mellem sociologiske nuancer i tekster.


Oversæt fransk til dansk online vs. professionel fransk til dansk oversættelse

Står du og vakler mellem en oversættelse fransk dansk online og en professionel oversættelse, så vil vi hos Erhvervskorrektur.dk anbefale dig at overveje den professionelle løsning.

Hos os er alle vores oversættere testet og uddannede inden for deres sprog, og de taler sproget på modersmålsniveau.


Derved undgår du en oversættelse, som er ufuldendt, og som ikke har fået hele budskabet med.


Vælger du at få lavet dit fransk til dansk oversæt hos os, så behøver du ikke tvivle på, om hele indholdet er kommet med i den danske oversættelse.


Det vil derimod være tvivlsomt ved valget af en online oversættelsesmaskine.

 
Sprog er nemlig en kompleks og dynamisk størrelse.

En sætning kan formuleres på et hav af forskellige måder, som hver især appellerer til forskellige modtagere og har forskellige stillejer og tonefald.

Det franske ordforråd rummer som ethvert andet sprog en svimlende mængde ord, som hver især rummer forskellige konnotationer for den modersmålstalende.

Derfor er det vigtigt, at din oversættelse bliver lavet af en fransk oversætter, som taler fransk på modersmålsniveau, og som kan formulere din tekst, så den kommer til at appellere bedst muligt til din modtagergruppe.
 


Oversæt fransk til dansk

Det franske sprog kommer af den italiske sprogstamme, mens det danske sprog kommer fra den germanske sprogstamme.

Fordi de to sprog stammer fra to forskellige sprogstammer, kan man som dansktalende sjældent gætte sig til, hvad indholdet i en fransk tekst er.


I modsætning til andre germanske sprog såsom svensk og norsk kræver det som dansker, at man tilegner sig det franske sprog fra bunden, for at kunne forstå, hvad sætningerne betyder.


Derfor vil det altid være en fordel at benytte sig af en professionel oversætter til at tage hånd om fransk dansk oversæt.


Oversæt fransk dansk kan være en nødvendighed, hvis du for eksempel står med et dokument fra en fransk virksomhedspartner eller en fransk virksomhed, som ønsker at sælge dig og din virksomhed en ydelse eller et produkt.


I tilfælde som disse kan ”oversæt tekst fra fransk til dansk” være det, du har brug for.


Det skriftlige sprog er nemlig en helt grundlæggende byggeklods i vores kommunikation. 

Hvorfor vælge Erhvervskorrektur.dk

Hos Erhvervskorrektur.dk kan vi hjælpe med alverdens sproglige opgaver, du og/eller din virksomhed måtte stå med.

Ikke blot kan vi hjælpe med fransk oversættelse, men også transskribering, korrekturlæsning og tekstforfatning.

Vi brænder for godt sprog, og vi tror på, at fejlfri og velformuleret tekst og oversættelse kan booste enhver virksomheds branding og vække tillid hos kundesegmentet.

Man skal ikke underkende, hvad god tekstlig kommunikation kan signalere i mødet med kunden, og særligt kommunikation på kundens modersmål.

Det signalerer kvalitet og kompetence, og det kan vække kundens tillid til jeres service og produkter.

Og så er alle vores dygtige oversættere kvalificerede og kompetente til at levere sproglig korrektur og oversættelse i absolut topklasse.
 
Der er ikke noget, vi hellere vil, end at hjælpe dig videre med din fransk til dansk oversættelse!

Du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt til os:
 
Ring til os på tlf.: 7199 8083
Eller send en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
Sender du din oversættelsesopgave til os, vil vi lave en hurtig vurdering af projektet.
 
Vi har meget skarpe og konkrete priser på oversættelse.

Typisk er ordtaksten 1,5 kr. pr. ord inkl. korrekturlæsning.

Den kan dog være lavere.

For vi er altid parate til at give dig et godt tilbud på fransk til dansk oversættelse
.
 
Når du sender din oversættelse til os, vender vi tilbage med en pris og en tidshorisont.

Vi tilbyder oversættelse af op til 1000 ord inden for 24-48 timer.


Vi glæder os til at modtage din oversættelsesopgave og hjælpe dig videre med en professionel og autoriseret oversættelse i hånden. 

1 customer review

5
1 review
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Professionel fransk oversættelse!
 · 1 year ago
Din anmeldelse
Jeg takker Erhvervskorrektur for et godt samarbejde om oversættelse til fransk!
Show more
0 of 0 people found the following review helpful