🔹 Korrektur af dokument

Korrektur af tekster behøver ikke være forbundet med en omstændelig proces, sådan som vi tit hører, at det er, når vi møder interesserede kunder i erhvervslivet.
Her er historien, at det tager lang tid at klare korrekturlæsningen internt, idet der er meget kommunikation og forventningsafstemning forbundet med det.
Hos os kan du bestille korrektur af dit dokument med ét klik og modtage det korrekturlæste dokument i din mailboks få timer derefter.Ydermere hører vi tit vendingen, at det er dyrt at få et korrekturbureau til at tage hånd om korrekturlæsningen.
Det har vi naturligvis også optimeret på hos Erhvervskorrektur, hvor priserne er langt under de gængse markedspriser, og grunden til, at vi kan tilbyde så billig korrektur, skal findes i vores setup.

 


Erhvervskorrektur med billig korrektur

Korrektur af et dokument er med til at skærpe forståelsen og dermed gøre budskabet endnu tydeligere. Korrektur af et dokument kan dermed være med til at skabe en direkte forbindelse til de kunder, som du sigter mod, og det vil vi meget gerne hjælpe med hos Erhvervskorrektur.
Prisen for korrektur af et dokument udregnes meget enkelt efter antal sider, hvor én side svarer til 2.400 tegn.
Vi har tre former for korrektur, du kan vælge imellem i forhold til korrektur af tekster til erhvervslivet. Det drejer sig om Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.

  • Basiskorrektur: Her tilbyder vi korrektur med særligt fokus på kommatering og rettelse af stave- og tastefejl.
  • Udvidet korrektur: Her læser vi korrektur med Basiskorrektur som udgangspunkt, og vi krydrer korrekturlæsningen med udpræget fokus på kringlede, indforståede sætninger, der omformuleres, så de bliver skarpe.
  • Gennemskrivning: Dette er en tilbundsgående redigering af en given tekst. Her skriver vi teksten igennem og yder naturligvis korrekturlæsning samtidig. Derved kan vi hjælpe med at målrette teksten til et ønsket publikum.
 


Korrektur for erhvervslivet

Martin er medarbejderen, du møder, når du henvender dig til os på mail og på telefon. Vi har den filosofi, at det er den direkte kontakt, der skaber afsæt og perspektiv, og derfor er Martin med inde over alle ordrer, således vi kan sikre os, at alt går til efter den aftale, du har indgået med os. Martin er også selv korrekturlæser. Vi samarbejder derudover med særdeles professionelle korrekturlæsere, som alle er nøje udvalgt, og som alle har været igennem et meget krævende testforløb hos os.

Korrektur for erhvervslivet

Derigennem er du sikret kompetent og dedikeret korrekturlæsning til gode priser – for det er meget vigtigt at fremhæve, at vi absolut ikke går på kompromis med kvaliteten af korrekturen hos os – det eneste sted, hvor vi går aktivt ind og skruer ned, er, når det kommer til prisen på korrektur – hos os får du derfor korrektur til markedets bedste priser.
 


Fortrolighed

Korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur er omgærdet af stor koncentration, også når det kommer til fortrolighed. Alle vores korrekturlæsere har underskrevet en fortrolighedserklæring. Vi behandler alle ordrer med diskretion.
Vi er meget lydhøre over for lige netop det behov, du og din virksomhed har brug for.
Vi er klar på at blive udfordret med hensyn til ønske om korrektur, hvis du er klar på at blive positivt overrasket over en billig pris på korrektur. Er du i samme instans rede til at blive overrasket over lynhurtig levering og over det gnidningsfrie samarbejde om sproglig skarphed? Vi vil med glæde skabe overraskelsen.

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0