🔹 Korrektur af e-mail

Professionel, hurtig og billig rettelse af tekst – Erhvervskorrektur er den bedste korrekturudbyder på markedet. Vi tilbyder således korrektur af e-mail.Man skal ikke tage fejl af, at det er vigtigt, at sproget er lige til at afkode, når det rammer potentielle kunder. Hvis der er knuder på kommunikationen, kan kunden eventuelt vende sig mod andre samarbejdspartnere, hvorved du som firma mister en salgskanal. Det kan med sprogrevision hos Erhvervskorrektur undgås.

Vi samarbejder blandt andet med firmaer, hvor vi korrekturlæser vigtige e-mails, der skal sendes ud til kunder og samarbejdspartnere, således at det sikres, at kommunikationen er tydelig, og at det billede, der tegnes, er nuanceret og fængende. Vi korrekturlæser på engelsk og på dansk.
 


Korrektur – erhverv

Stavefejl og kommafejl er sammen med grammatiske fejl med til at tegne et billede af en uprofessionel og useriøs virksomhed. Det kan sådan set være meget skadeligt for omdømmet og brandet.

I en presset og travl hverdag, hvor der er mange ad hoc-opgaver, er det typisk korrekturlæsningen, man typisk går på kompromis med, for det er let at komme med argumenter for, hvorfor andre ting er vigtigere. Det kan være en fejlagtig beslutning at gå på kompromis med sproget, idet det meget direkte er med til at tegne et billede af organisationen/firmaet bag. Det ved vi hos Erhvervskorrektur, og derfor tilbyder vi hurtig og professionel korrektur til erhvervslivet.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af korrekturlæsningen – på intet tidspunkt! Det eneste, vi går på kompromis med, er prisen: Du får her den billigste og bedste korrektur rettet mod erhvervslivet, og leveringstiden er nede på få timer, fra du bestiller korrektur, til du har opgaven retur.

Korrektur på mail
 


Professionel korrektur

Vores korrekturlæsere er alle erfarne og uddannede inden for sprog og kommunikation. De er vant til at læse korrektur på opgaver fra erhvervslivet. Det kan således dreje sig om korrekturlæsning af annoncer, korrektur af årsrapporter, korrektur af bøger, korrektur af tekster, blandt mange andre former – læs eventuelt med her.

Korrektur er en meget anerkendt tilgang til sproget, og enhver tekst har godt af en grundig gennemlæsning. Det er dét, vi professionelt og direkte tilbyder til erhvervslivet med Erhvervskorrektur.dk, og vores forretningssetup er gearet til at håndtere mange ordrer på én gang, store som små.
 


Aftale om fast korrekturlæsning

Der er en stor fordel forbundet med at have en fast aftale med os om korrekturlæsning. Korrekturlæsningen bliver tilknyttet vores meget arbejdsomme og professionelle team af korrekturlæsere, som alle er klar til at yde din tekst sproglig bistand fra første sekund. Martin er manden, der tager hånd om ordrerne, og han sørger for, at opgaverne glider direkte videre til korrektur, fra det øjeblik du trykker på bestil korrektur, og han er således også manden, du får fat i, hvis du har spørgsmål.

Vi har indgået aftaler med firmaer om fast leverance af korrektur, og du kan blive den næste. Fordelen er her, at du har en direkte adgang til korrektur, og at du slipper for at hive betalingskortet op ved hver ordre. Du vil i stedet i slutningen af måneden modtage en faktura.
 


Pris på korrektur

Prisen på korrektur er enkel og gennemsigtig hos Erhvervskorrektur.
Du betaler pr. side, hvor én side svarer til maks. 2.400 tegn. Prisen for Basiskorrektur er således kun 59,95 DKK pr. side.
Læs gerne mere omkring vores korrekturservice.

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0