🔹Professionel Hjælp til korrektur/korrekturlæsning | Korrektur Hjælp

Velkommen til Erhvervskorrektur!
 • Vi skaber forståelse!
 • Skal vi også gøre din tekst tydeligere?
 • Vi vil i al fald meget gerne hjælpe dig med at læse korrektur på enten dansk eller engelsk! 
Du kan hos os vælge mellem korrektur, oversættelse, transskription eller tekstforfatning.

Du er velkommen til at tage direkte kontakt til Martin.
Ham træffer du på

7199 8083
info@erhvervskorrektur.Hvis du allerede nu er klar på at indhente et uforpligtende tilbud på hjælp til korrektur, er du meget velkommen til at udfylde følgende formular ⤵️
Korrektur hjælp hos Erhvervskorrektur

Vi har læst korrektur på alskens opgaver siden 2014, og vi fortsætter meget gerne, for vi brænder for at læse korrektur!

Du kan med stor fordel tage direkte fat i Martin, hvis du ønsker hjælp til korrektur.

Han har været med hos Erhvervskorrektur siden begyndelsen, hvor han selv læste korrektur. Nu er han snarere tovholder på alle de projekter, vi bliver engageret i.

I skrivende stund er der mere end 70 professionelle korrekturlæsere hos Erhvervskorrektur. Det tæller korrekturlæsere til at dække:

 • Dansk, engelsk, svensk, norsk, finsk, tysk, hollandsk, fransk.

Alle korrekturlæsere har været igennem et krævende testforløb, og vi kan derfor stå 100% inde for deres arbejde.

Det er sådan, at vi går ind for kvalitet, hvorfor vi tilbyder tilfredshedsgaranti og først sender faktura for ydelsen, når vi er sikre på, at alt spiller!
 
Hvad er prisen på korrektur eller oversættelse?

Vi opererer med meget tydelige priser på korrektur.

Vores priser på korrekturlæsning udregnes på baggrund af antal sider.

 • Basiskorrektur koster 59,95 kr. pr. side.
 • Udvidet korrektur koster kun 74,95 kr. pr. side.
 • Gennemskrivning har en pris på 99,95 kr. pr. side.

Når det kommer til oversættelse, arbejder vi med en pris pr. projekt og en udregnet ordtakst. Typisk er ordtaksten 1,5 kr. pr. ord inkl. Korrekturlæsning.Professionel hjælp til korrektur - korrektur hjælp lige ved hånden

Det kan være en af disse søgninger, du kaster dig ud i på Google. Det kan også lyde sådan: Hvor kan jeg få læst korrektur på min tekst? Svaret finder du her: Erhvervskorrektur.dk. Vi tilbyder professionel korrekturlæsning. Lad os blive i samme perspektiv, for det kan jo være, at du begiver dig ud i denne søgning: Jeg søger billig korrektur. Jeg søger en til at læse korrektur på dansk. Jeg skal bruge korrektur med det samme.

Gode korrekturbureauer, gode korrekturlæsere, god korrekturlæsning, den bedste korrekturlæsning.
Det er en meget god idé at holde øje med Erhvervskorrektur. Her får du den bedste korrekturlæsning til en meget god pris, og det er vigtigt for os at fremhæve, at vi læser korrektur på engelsk og på dansk, mens vi også modtager mange oversættelsesopgaver. Vi retter således rigtig mange tekster til og sørger for, at budskabet står knivskarpt frem.

Det gælder også korrektur på magasiner, undertiden kendt som korrekturlæsning af tidsskrifter.
Lad mig indfange de fleste søgninger i dette afsnit og senere gå i dybden med spørgsmålene.

Det kan jo tænkes, at du også søger direkte: pris på korrektur, korrektur pris, hvad koster det at få læst korrektur på en PDF-fil, billig korrektur på PowerPoint-præsentation. Hvem kan læse korrektur med det samme? Kan jeg bestille korrekturlæsning af en engelsk tekst?

Igen er spørgsmålene mange, men fortvivl ej, for Erhvervskorrektur.dk har svarene på rede hånd, og du kan hurtigt få adgang til dem. Martin sidder klar til at modtage en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller et opkald på telefon: 7199 8083.

 

Hvem kan læse profesionel korrektur på min tekst?

Hos Erhvervskorrektur læser vi korrektur på alle former for tekster. Lad mig fremhæve et lille udpluk: Vi tilbyder eksempelvis korrektur på annoncer, romaner, undervisningsmateriale, oplæg, årsrapporter, altså tekster til erhvervslivet.
Det hører også med til historien, at vi tilbyder oversættelse. Se mere her.

Kan vi renskrive din tekst? Ja, det kan vi. Kan vi omformulere din tekst? Ja, det kan vi.

Vi tilbyder flere former for korrektur, og vi går altid professionelt til værks og typisk gennem en indledende dialog.
Jeg vil bruge lidt plads på at præsentere vores korps af kyndige korrekturlæsere. Jeg, Martin, er selv professionel korrekturlæser, og jeg ved derfor, hvad der er behov for. Lad det være skrevet ned med det samme: Der er stort behov for god og hurtig korrekturlæsning sat i relation med erhvervslivet, og derfor samarbejder vi med de bedste korrekturlæsere.

Jeg iværksatte på den baggrund en grundig udvælgelsesproces, hvor det ret beset kun er de bedste korrekturlæsere, der kan slippe igennem. Processen er tilrettelagt, således at der er flere trin. Først og fremmest er der en indledende dialog, hvor jeg forventningsafstemmer og via en empatisk indgangsvinkel får kendskab til pågældende korrekturlæser, og her stiller jeg mig selv spørgsmålet, om korrekturlæserens værdi og tilgang vil kunne spille frugtbart sammen med det perspektiv, vi søsætter hos Erhvervskorrektur.

Dernæst vil skridtet gå i retning af en særdeles vanskelig test, hvor der er indlagt adskillige fælder og faldgruber, som kun de mest erfarne og grundige korrekturlæsere fanger. På baggrund af dette forløb evaluerer jeg arbejdet og skaber rum for endnu en dialog, inden et eventuelt samarbejde initieres.
Dette står som udtryk for, at det er så afgørende for os, at korrekturlæsningen emmer af utrolig høj kvalitet, og at der ikke skal være en eneste finger at sætte på arbejdet.

Hvis vi når så langt i processen, indleder jeg et samarbejde med pågældende korrekturlæser, som bliver tilknyttet som freelancekorrekturlæser, og som derfra løbende vil få opgaver. Det er blandt mange andre aspekter det, der er med til at gøre os til et særdeles fleksibelt foretagende, hvor opgaver løbende bliver håndteret. Vi er derigennem altid i stand til at tilbyde korrektur med det samme, for jeg sørger for, at vi altid har mindst en korrekturlæser ledig til lige netop det projekt, du har brug for hjælp til.

 

Korrekturlæser søges – korrektur online?

Hjælp til at rette min tekst. Lad os hjælpe. Vi er det førende korrekturselskab i Danmark, og vi retter endda også blikket ud mod verden, idet vi også har indgået samarbejde med udenlandske korrekturlæsere.

Søger du eksempelvis korrektur på engelsk, er vi de fremtrædende, de markedsledende. Vi kan tilbyde korrektur på tværs af tidszoner, for vi samarbejder med korrekturlæsere fra USA, England, Australien, Tyskland, Norge etc., og således er din tekst i gode hænder. Vi har desuden fra begyndelsen haft fokus på at gøre det så enkelt som muligt, hvorfor vi har skabt en brugervenlig platform til bestilling af korrektur. Det er let at bestille korrektur, og det udføres uden problemer her.

Du kan bestille korrektur på alle tidspunkter af døgnet, og leveringstiden bliver udregnet på baggrund af det tidspunkt, du uploader på vores hjemmeside. Det hører med til historien, at det naturligvis også er muligt at kontakte Martin inden bestilling og derved indgå en aftale om korrekturlæsning.

Vi gør det til en dyd at tilbyde korrektur uden komplikationer. Vi har bevæget os væk fra den rigide og forankrede form for korrektur. Det kræver ikke lange og trættende dialoger at nå frem til en aftale om korrekturlæsning af et magasin, eksempelvis.

Det kræver ikke fysiske møder, for vi ved, at det tager en bid af den tid, man sagtens som forretningsdrivende kan finde brugbar et andet sted.

Prisen er dermed også fast og lav. Vi tilbyder sådan set markedets billigste korrektur. Det er korrektur til den bedste pris, og leveringstiden er ligeledes den hurtigste. Det skal ikke forstås sådan, at prisen er så fast og uforanderlig, at du blot må makke ret, for vi er jo naturligvis lydhøre og imødekommende, hvorfor et godt tilbud også kan strikkes sammen til dig.

Vi er et flydende, fleksibelt korrekturbureau, der sætter kunden i centrum, og som har prioriteret at sætte én mand til at håndtere alle kundehenvendelser, hvorved du ej heller skal spilde tid på at forklare om en tanke, der har ramt dig efter bestilling af korrektur. Martin håndterer alle ordrer og sørger for, at de kommer sikkert frem til korrekturlæsning, mens han naturligvis også garanterer, at de kommer tilbage til dig i korrekturlæst form og inden for den angivne deadline.
Hvad er prisen på korrektur, og hvor hurtig kan I læse korrektur?

Lad os tage et blik på leveringstid, og hvad det koster at få læst korrektur hos Erhvervskorrektur.


 


Jeg har brug for hjælp til korrektur

Her vil jeg gerne fremtrække et eksempel, for det er det tydeligste at arbejde videre ud fra.

Lad os antage, at du ringer til os på 7199 8083 og hører til, hvad det vil koste at få læst korrektur på et magasin på 92 sider.

Martin vil da spørge ind til dit behov for korrektur. Vil det mest af alt dreje sig om kommatering og rettelse af stavefejl? Det kan være, du fremhæver, at du synes, det er svært at sætte komma, for der er jo så mange regler at forholde sig til. Hvor skal kommaet stå, sættes der grammatisk komma eller slutkomma?
 • Denne service dækkes utvivlsomt af vores Basiskorrektur.
 
Martin vil spørge, om det kan tænkes, at der vil være behov for en form for tekstredigering, forstået på den måde, at vi, på samme tid som vi sætter komma og retter stavefejl, går lidt mere i dybden med det sproglige og omformulerer kringlede sætninger eller uklare vendinger.
 • Denne service hedder hos os Udvidet korrektur.
 
Det kan også være, at du slet og ret har brug for en gennemgående redigering af din tekst, hvor korrekturlæsning også er indbefattet. Det vil være en decideret gennemskrivning, hvor korrekturlæseren retter teksten mod det ønskede publikum.
 • Denne service rummes i Gennemskrivning.
  


Hvad skal jeg betale for korrektur?

Du søger givetvis efter en god pris på korrektur, og vi kan hjælpe. Du får den bedste korrektur til den bedste pris hos os.
Prisen bliver udregnet på baggrund af antallet af sider, hvor en side svarer til maks. 2.400 tegn.
 
 • Sideprisen for Basiskorrektur: 59,95 DKK
 • Sideprisen for Udvidet korrektur: 74,95 DKK
 • Sideprisen for Gennemskrivning: 99,95 DKK
 
Vi går tilbage til eksemplet med korrektur på teksterne til magasinet, hvor vi jo noterede, at det skulle dreje sig om 92 sider. Lad os forestille os, at du vælger Basiskorrektur, fordi du er rimelig sikker på, at der er steder, hvor sætningerne er lidt løse og med fordel kan strammes op. Da vil prisen være 5.515,40 DKK.
Alle priser er ekskl. moms.
 
Det vil selvfølgelig være muligt at speede processen op og komme forrest i køen, og denne tilgang er meget brugt, når det brænder på, og tiden er knap.
 • Du kan tilkøbe ekspreslevering, som umiddelbart vil skære 24 hverdagstimer af leveringstiden, og der er et gebyr på 50% i den henseende.
 
Der kan betales direkte med betalingskort, ligesom det også er muligt at vælge at klare betalingen via faktura.
Hvis du har spørgsmål til vores korrekturservice, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på: 7199 8084 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Hvor lang tid tager det at få læst korrektur på en tekst?

Vi tilbyder hurtig og god korrekturlæsning. Leveringstiden udregnes ud fra antal sider.

Lad os gribe ud efter førnævnte eksempel på de 92 sider, som udgør det magasin, du ønsker korrekturlæst.

Leveringstiden vil være 72 hverdagstimer, svarende til 3 hverdage. Det vil betyde, at du vil modtage opgaven senest torsdag kl. 15:15, hvis du tilsvarende uploader den til os mandag kl. 15:15.
Hvis tiden er knap, kan du vælge ekspreslevering og skære 24 hverdagstimer af leveringstiden, således at vi er nede på blot 48 hverdagstimer, altså 2 hverdage.

Det er naturligvis også muligt at få læst korrektur på færre sider. Har du eksempelvis 19 sider, vil leveringstiden være 48 hverdagstimer (2 hverdage) med normal levering og blot op til 24 hverdagstimer (1 hverdag) med ekspreslevering.
Har du mere end 100 sider, vil leveringstiden ramme 96 hverdagstimer (4 hverdage) og 72 hverdagstimer (3 hverdage) med ekspresløsningen.

Det vidner om, at du faktisk selv er med til at bestemme, hvornår du modtager teksten fra korrekturkontoret, fra vores flydende, fleksible og altid tilgængelige kontor.

Det er vigtigt at fastslå, at vi ikke på nogen måde går på kompromis med korrekturlæsningen. Vi står for høj kvalitet og dedikeret korrekturlæsning til en god pris, ja for det er jo garanteret en god pris på korrektur, du søger. I den henseende, velkommen til Erhvervskorrektur.dk. 

Korrektur på PDF?

Igen er det væsentligt at fremhæve, at vi er et meget fleksibelt korrekturselskab. Vi låser os ikke fast på, at vi simpelthen skal modtage tekster til korrektur i Word-format, for vi er helt med på, at det ikke altid er muligt at indfri. Derfor slår vi også med glæde fast, at vi med stor succes har læst korrektur på PDF-filer. Vi har læst korrektur på tekster skrevet i LaTeX, ligesom vi også har læst korrektur på tekster skrevet i PowerPoint.

Vi er altid imødekommende og særdeles klar på udfordringer. Det er klart, at sideprisen varierer, afhængigt af tekstmængde i det givne format, og det er Martin, der tager bestik af situationen og sammen med dig aftaler prisrammen og samtidig leveringsperspektivet.

Alle vores korrekturlæsere er vant til at arbejde med tekster i alle formater, og de er alle så engagerede og dedikerede, at de går til opgaven med stort gåpåmod og forbilledlig energi. De har alle erfaring med korrekturlæsning for erhvervslivet, og den sætter vi meget gerne i spil i forhold til det behov for korrektur, du måtte have. Ingen korrekturopgave er for stor for os.


 


Hvem læser korrektur på engelsk?

Billig engelsk korrektur, det er det, mange søger efter, og vi kan godt forstå det, for det er eftertragtet, men desværre er det for mange korrekturbureauer forbundet med en vis mærkbar omkostning at hyre engelske korrekturlæsere. Vi har udtænkt den bedste løsning for alle parter: Du får engelsk korrektur til en god pris, og korrekturlæseren får samtidig en meget fair løn.

Hvordan kan vi tilbyde så billig og god korrektur? Ja, det spørger du garanteret om, for det er typisk det, vores mange kunder bider mærke i. Hvordan kan i holde priserne på korrektur så langt nede, at konkurrenter har mere end svært med at følge jer?

Vi har fra begyndelsen haft fokus på at tilbyde billig og god korrektur, og derfor har vi skåret mellemleddet fra. Korrekturlæsningen finder sted online, og vi har derfor ikke behov for de fysiske møder og for de tidskrævende dialoger. Vi sætter os lynhurtigt ind i det behov, du måtte have, og vi handler på baggrund af dine ønsker, som vi hurtigt afkoder gennem e-mail-korrespondance eller gennem telefonisk kontakt.
 


Tilbyder I også oversættelse af tekster, eksempelvis engelsk oversættelse?

Det kan vi svare meget direkte og tydeligt på: Ja.
Vi samarbejder med de bedste oversættere i Danmark og i udlandet, hvorfor vi også kan tilbyde billige oversættelse. Vi er fleksible og altid parate. Vi har derfor altid en engelsk oversætter klar til dig og det projekt, du ønsker at få kigget på.
Vi oversætter til en lang række sprog, og prisen aftales fra projekt til projekt.

Det er klart, at korrekturlæsning er med i denne pris og i denne ydelse. Vi kan dermed tilbyde oversættelse fra engelsk til dansk og ligeledes den anden vej, oversættelse fra dansk til engelsk. Vi oversætter dine tekster med det samme, og vi tilbyder en god pris på oversættelse.

Det samme gælder her: Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, hvorfor vi sørger for et kvalitetstjek af teksten inden tilbagelevering, og vi er naturligvis også altid meget interesseret i at modtage feedback, hvis der skulle opstå noget, du studser over. Vi er altid parate til at indgå i en dialog, for vi søger det bedste samarbejde, hvor tilliden og integriteten vægtes højt.

Søger du dermed professionel oversættelse, en professionel oversætter, er du kommet til de rette personer, det rette firma.
Vi har eksempelvis været med til gennem tekstforfatning at søsætte en dansk webshop, og da den tog fart, hjalp vi med at omdanne den til engelsk – ganske i et tæt samarbejde og til alles store tilfredshed, for der opstod straks målbar succes.
 

Tilbud på tekstforfatning

Søger du et mere tilbundsgående tekstarbejde, er vi også leveringsdygtige, for vores korrekturlæsere er også udvalgt med henblik på dette arbejde. Det kræver en god og nuanceret sprogforståelse at skrive tekster fra bunden med udgangspunkt i et særpræget perspektiv.

Vi har skrevet tekster for mange firmaer, og budskabet er klart, vi rammer altid stilen og det publikum, der har været i tankerne fra start. Ingen tekst er for kompleks for os, for vi bruger gerne den fornødne tid til at sætte os ind i emnet, og har vi spørgsmål, skyder vi løs, således at der er klare linjer for alle parter.

 

Fortrolighed

Du kan være helt tryg ved at sende tekster til os. Vi korrekturlæser tekster, vi oversætter tekster, og vi skriver tekster fra bunden. Alt bliver gjort med udgangspunkt i fortrolighed, for vi værner om vores kunder. Du kan således vide dig sikker i forhold til afgrænsning. Teksten kommer ikke på nogen måde ud til tredjepart, og vi sikrer os, at der ikke er direkte adgang til vores server. Du kan læse mere her.


Mere om Erhvervskorrektur
🔹 Vi har læst korrektur siden 2014

🔹 Det er blevet til korrekturlæsning af mere end 6.000 tekster

🔹 Vi er en venlig service med fodfæste i tydeligt sprog

Vi har skrevet mere uddybende om specifikke områder af vores korrekturlæsning herunder. Du er meget velkommen til at dykke videre ned i dem! 
Priser på korrekturlæsning

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

1 customer review

5
1 review
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
God hjælp med korrektur
 · 2 years ago
Din anmeldelse
Dejlig hjælp fra Erhvervskorrektur med teksterne! Tak.
Show more
0 of 0 people found the following review helpful