???? Korrekturlæsning af PowerPoint

Vi læser korrektur i PowerPoint. 
Vores danske og engelske korrekturlæsere er professionelle.
Vi kan levere inden for 0-72 timer (typisk).
Vi har lave sidepriser.


Har du set vores Trustpilot-profil?
Erhvervskorrektur på Trustpilot

Vi er fremragende bedømt på Trustpilot: 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nemt og hurtigt - service helt i top!

Det er sjældent, at jeg giver mig i kast med at skrive anmeldelser. Men en sådan uovertruffen service kræver et par ord.
Jeg har fået rettet min hjemmeside hos erhvervskorrektur, og var lidt sent ude, da siden skulle offentliggøres kort efter. Jeg kontaktede deres kundeservice og fik en virkelig god service - og en meget hurtigere leveringstid end jeg havde turdet håbe på!
Og ikke nok med dét, så var hele processen enormt enkelt og professionel. Rettelser og kommentarer til hjemmesiden var meget relevante. Jeg vender uden tvivl tilbage igen, tak for hjælpen.


Vi er hos Erhvervskorrektur.dk specialister i at læse korrektur på alle former for tekster, specielt også hvis det drejer sig om korrekturlæsning af et PowerPoint-show. Vi kan faktisk bryste os med, at vi har læst korrektur på adskillige PowerPoint-shows, og vi kan derfor fremhæve, at vi har læst korrektur på engelsk og på dansk, ligesom du også skal vide, at vi kan tilbyde oversættelse af PowerPoint-rapporter, eksempelvis.

Prisen på korrektur og på oversættelse er naturligvis altid rigtig god. Du kan ved at kontakte os direkte omgående modtage et uforpligtende tilbud på korrektur/oversættelse.

Rent praktisk fungerer det typisk sådan, at Martin, som er kundernes talerør, modtager rapporten, og han bruger en smule tid, faktisk ganske lidt, men koncentreret tid, på at gå den minutiøst igennem. Denne gennemgang finder sted til fordel for dig, for dels vil vi meget gerne danne os et umiddelbart indtryk af, hvilken type PowerPoint, vi har med at gøre.

Det kan være, det er en detaljeret og meget branchespecifik rapport, hvor korrekturlæseren gerne skal have et forudgående kendskab og i al fald en stor erfaring.

Martin vil på den baggrund finde frem til den korrekturlæser, der egner sig bedst til korrekturlæsningen.

Du skal netop vide, at vi ikke på nogen måde ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Vi søger altid det bedste, den bedste og mest nuancerede korrekturlæsning.

Det er også tilfældet med hensyn til denne gennemgang, at Martin holder øje med, hvad prisen bør ramme, for ofte oplever vi, at der ikke står i nærheden af de 2.400 anslag på alle slides, hvorfor det reelle sidetal er mindre end det, som PowerPoint-showet faktisk viser. Det bliver i sidste ende også billigere for dig i den forbindelse, for Martin udregner en pris, hvor han tager højde for det faktiske sidetal.

Vi har erfaring med, at et PowerPoint-show på – lad os sige 110 sider – typisk rammer et faktisk tal på 60 sider. Det får afgørende betydning for prisen, for hos os er prisen fastlagt pr. side.

Det er her vigtigt at fremhæve, at det jo undertiden kan variere. Det kommer helt og holdent an på, hvor mange tekstmættede slides, der er i PowerPointet, og det betyder bestemt noget, hvor mange slides der er udelukkende med billeder.

 


Hvem kan læse korrektur på en rapport skrevet i PowerPoint?

Det er en søgning, mange kaster sig ud i på diverse søgemaskiner, og vi er glade for at træde frem som den hjælpende korrekturhånd. Du kan regne med, at vores online-korrektur trækker mange interesserede til, for rygtet om sublim tekstoptimering hos Erhvervskorrektur spreder sig rigtig hurtigt.

Således har vi siden 2016, hvor vi gik i luften, hjulpet dskillige firmaer, og vi har endnu ikke hørt noget negativt fra dem, alle har tilkendegivet, at de er så supertilfredse med vores sproglige hjælp, at de meget gerne vil benytte os som samarbejdspartner fremadrettet. Det er vi utrolig glade for.

PowerPoint-korrektur på dansk og engelsk

Det er klart, at vi meget gerne indgår samarbejder med flere firmaer, der kan bruge vores billige og hurtige korrekturlæsning. Hvis du også har brug for assistance, siger du blot til. Du kan altid fange Martin på telefon: 7199 8083 eller via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vores danske og engelske korrekturlæsere er håndplukkede ud fra erhvervserfaring og korrekturmæssig baggrund. Det vil i sig selv sige, at de alle har en sproglig uddannelse, og at de alle har arbejdet flere år med at trimme tekster. Det gør sig gældende med de engelske korrekturlæsere, og det er samme dejlige historie med vores mange danske korrekturlæsere.

Vi optimerer løbende, og efterhånden er vi oppe på at have utrolig mange korrekturlæsere i staben, og vi vægter det tætte samarbejde. Vi vægter også, at det er modersmål-korrektur på online og freelance basis, vi kan tilbyde.
Martin udvælger med skarpt blik de korrekturlæsere, Erhvervskorrektur har brug for, og det er ganske svært at komme i betragtning – lad det være sagt med det samme.

Dels skal man kunne demonstrere, at man har den rette erfaring, og man skal ligeledes igennem et krævende forløb, hvor test på test skal afgøre, om man har de tekniske og sproglige kapaciteter, og derpå er der det menneskelige, for man skal også kunne gebærde sig i feltet. Martin bruger gerne meget tid på at udvælge de rette, og derfor er vi også stolte af at fortælle, at alle vores korrekturlæsere er meget dygtige og virkelig glade for at være tilknyttet Erhvervskorrektur.dk.

Denne fremgang er et direkte udtryk for, at vi bestemt ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af korrekturlæsningen – ej heller når det kommer til PowerPoint-korrekturlæsning, bestemt ikke!
 


Hvordan læser I korrektur på PowerPoint?

Selve korrekturlæsningen forløber som online-korrekturlæsning, og den forestås af en udvalgt professionel korrekturlæser. Du skal vide, at Martin håndplukker den korrekturlæser, der egner sig bedst til projektet. Det gør sig gældende, hvad enten det er dansk eller engelsk korrekturlæsning, du søger.

Vi går til korrekturlæsningen med blik for, at det efterfølgende gerne skal være så enkelt for dig som overhovedet muligt. Derfor retter vores udvalgte professionelle, certificerede og validerede korrekturlæser direkte i det PowerPoint, du sender til os. Alle grammatiske rettelser bliver derfor på naturlig vis ført ind i dokumentet; det være sig komma, rettelse af stave- og tastefejl, og hvis du har valgt vores udvidede form for korrektur, vil eventuelle kringlede sætninger med det samme blive omformuleret, så de fremstår knivskarpe.

Vi er nemlig meget bevidste om, at der helst ikke skal være noget i rapporten, der giver læseren anledning til at standse op og studse over et og andet. Sproget og formidlingen af perspektivet/emnet skal netop være så direkte og forståeligt samt nuanceret som muligt.

Det er her, Erhvervskorrektur.dk har ekspertise, for vi har hjulpet rigtig mange firmaer med at få sat komma og gjort tekster læsevenlige.

Der følger naturligvis en generel kommentar fra korrekturlæserens side, når vi er færdige med at læse korrektur, for vi er bevidste om, at I garanteret gerne vil lære noget af jeres ’fejl’. Korrekturlæseren fortæller derfor kort om, hvilke fejltyper og dermed faldgruber, der har været tydelige. Det kan I bruge i det videre forløb.

I er naturligvis altid meget velkomne til at stille spørgsmål til vores rettelser. Martin skal sørge for, at svaret falder prompte. Han er netop selv professionel korrekturlæser, og han kan dermed sætte fokus på skriften med det samme.
 


Oversættelse af rapport i PowerPoint

Du spørger muligvis: Er der en eller anden, der kan oversætte en rapport skrevet i PowerPoint? Svaret viser sig at komme prompte, for vi er eksperter udi oversættelse og korrekturlæsning, og du kan være helt sikker på, at vi kan tilbyde dig den bedste pris på oversættelse samt korrekturlæsning.

Måske har du en rapport på dansk, du gerne vil have oversat til engelsk. Det kan også være, det er en engelsk rapport, der skal oversættes til dansk. Vi hjælper meget gerne, for vi har et tæt samarbejde med de bedste freelance-oversættere.

Det er klart, at der med hensyn til oversættelse knytter sig en længere leveringstid, og den vender vi naturligvis med dig, når forespørgslen rammer os. Vi er fleksible, og vi kan typisk levere oversættelser af rapporter inden for 3-5 hverdage.
Prisen bliver forankret og fastlagt pr. ord, og det er en fair model, vi opererer med.

Ring eller skriv gerne, hvis du ønsker et høre mere om vores priser på oversættelse.
 


Dansk eller engelsk korrekturlæsning for erhvervslivet

Erhvervslivet er vilde med os, og vi er vilde med at erhverve os kunder, for vi samler på dem, og det er her vigtigt at understrege, at vi udelukkende samler på glade kunder, og faktisk har vi ikke stiftet bekendtskab med en eneste utilfreds kunde. Spørgsmålet er derfor altid: Hvad kan vi gøre for dig, så du får en oplevelse med korrekturlæsningen, der gør dig så glad, at du vender tilbage gang på gang? Det er egentlig enkelt og meget ligetil. Opskriften er klar:
 
 • Omgående svar på dine henvendelser
 • Lave priser på korrektur
 • Lynhurtige leveringstider
 • Tilfredshedsgaranti
 
Vi opererer med timebaserede leveringstider, og vi overholder dem til alle tider.

Leveringstiden udregnes på baggrund af sidetallet og på baggrund af, om du vælger normal levering eller vælger ekspreslevering.
 
Sender du eksempelvis en rapport på 25 sider i PowerPoint til os, og vælger du normal levering, vil du modtage den igen inden for blot 48 hverdagstimer. Altså, hvis du sender den til os mandag kl. 11:29, vil du senest modtage den onsdag kl. 11:29. Med ekspres barberer vi det ned til maks. 24 hverdagstimer, så du kan nok se, at det kan gå hurtigt, hvis du har behov for det, for vi er bevidste om, at der i erhvervslivet kan være tryk på kedlerne, og alle vores korrekturlæsere er derfor meget fleksible og indstillet på at hjælpe dig, når det brænder på.

Hvad er prisen på korrektur af en rapport i PowerPoint?
 


Gode priser på korrektur

Vi kan tilbyde dig de bedste priser på korrekturlæsning. Lad os tage ovennævnte eksempel med ind i en udregning af et priseksempel.

Du kontakter Martin og fortæller, at du har brug for korrekturlæsning af en rapport nu, altså korrektur med det samme. Han svarer: ”Det kan vi sagtens finde ud af”.
Du sender ham rapporten, og det viser sig, at det konkret og faktisk drejer sig om 25 sider. Du har brug for ekspreslevering, og du vil gerne vælge Basiskorrektur, hvor prisen er helt nede på 59,95 DKK pr. side med normal levering.
Med ekspreslevering kommer der et gebyr på 50%.

Korrekturlæsning af PowerPoint

Derfor vil prisen ramme: 2.248,13 DKK, og du vil modtage rapporten inden for 24 hverdagstimer og ganske så hurtigt som muligt.

Du kan naturligvis vælge at betale via faktura, og Martin vil være manden, der sørger for, at de ønsker, du måtte have, de specifikke tanker, bliver sendt med videre til den korrekturlæser, han har i tankerne, og som han i sidste ende vælger til at læse korrektur på din PowerPoint-rapport.

Det er kundeorienteret betjening, og det er korrektur, som det bør være. Det er korrektur udført af professionelle korrekturlæsere.
 


Grundig korrekturlæsning med det samme

Er der nogen, der kender til en korrekturlæser, der kan hjælpe mig med at læse korrektur på en rapport?

Det er et godt spørgsmål, og mange stiller det i offentligheden på nettet, og heldigvis finder rigtig mange frem til os.

Hos os kan man vælge mellem tre former for korrektur. Det drejer sig om Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.
 
 • Basiskorrektur er en basal form for korrektur. Her sætter korrekturlæseren komma og retter til, så stave- og tastefejl bliver endegyldigt elimineret.
 • Udvidet korrektur er en grundigere form for korrektur, hvor der i tilgift til ovennævnte basale korrektur vil være tale om en sproglig forbedring. Det vil dermed sige, at korrekturlæseren omformulerer sætninger, der egentlig i sig selv er temmelig kringlede og altså svære umiddelbart at forstå.
 • Gennemskrivning er en gennemgående form for korrektur. Her tager korrekturlæseren sig meget god tid til at ’smage’ på hver enkelt sætning, og korrekturlæseren sikrer sig således, at der ikke er nogen mislyde i teksten, for det hele tjekkes minutiøst, hvorved det ønskede publikum kan rammes.
 
Prisen for korrektur rammer i de forskellige situationer blot:
 • 59,95 DKK for Basiskorrektur.
 • 74,95 DKK for Udvidet korrektur.
 • 99,95 DKK for Gennemskrivning.
 
Her skal det nævnes, at alle priser er ekskl. moms.

Det er i givet fald billig og god korrektur – ganske den billigste og bedste korrektur, du finder på markedet.
 


Fortrolighed

Vi læser meget ofte korrektur på rapporter, hvor det er meget afgørende, at der er sikkerhed for, at integritet og fortrolighed er i fokus.

På den baggrund bruger vi meget tid på at sikre os, at alle vores korrekturlæsere behandler alt materiale med den største fortrolighed. Det er Martin og Erhvervskorrektur, der sikrer, at der er rene linjer, og du skal vide, at vi naturligvis meget gerne underskriver en fortrolighedserklæring, hvis det skulle vise sig at være den vej, du ønsker at gå.

Som udgangspunkt bør du også vide, at alle vores korrekturlæsere har underskrevet fortrolighedserklæringer. Det er et af mange krav, vi stiller, for at man kan komme i betragtning som korrekturlæser hos os.

Af samme årsag vil vi gerne fremhæve, at vi jævnligt holder os ajour med de tekniske specifikationer, og du kan trygt sende os din rapport til korrektur, for vores server er krypteret og dermed meget sikker. Vi er – det vil sige, Martin er – ligeledes yderst koncentreret, når vi sender rapporten tilbage til dig her fra korrekturkontoret.Priser på korrekturlæsning af PowerPoint


Priser på korrekturlæsning

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0