🔹 Optimering af SEO-tekster

Det er næppe en hemmelighed, at SEO – også kendt under fanen søgemaskineoptimering – er kommet for for alvor at blive en afgørende del af det webbaserede liv. 

Det er ej heller nogen hemmelighed, at der løbende og igen kan optimeres og korrekturlæses på SEO-tekster.
Inden for dette spændende og økonomisk rentable felt yder vi hos Erhvervskorrektur et mærkbart bidrag, og vi har stor erfaring med SEO-tekster. 

Vi har markedets bedste korrekturlæsere tilknyttet. 
Hvorledes ved vi det?
De har alle som en, danske såvel som engelske, til vores store tilfredshed gennemført vores meget svære udvælgelsesproces.
De har tilmed – vigtigt – et solidt erfaringsgrundlag samt en lang uddannelse inden for sprog og kommunikation.Det kan trække kunder til

SEO er en markedsføringskanal.
Kardinalpunktet er tekst og ikke mindst sammensætningen af ord til fængende sætninger.

Hos Erhvervskorrektur har vi meget erfaring i at sætte os ind i kundens forretningssetup. Herigennem kan vi udfærdige fængende og tillokkende tekster.

Søgeordsoptimering kan altid forbedres, og man kan endda måle sig frem til, om det har den ønskede effekt.

Således kan man skrue på tekster, skifte ord ud og mærke en stigende aktivitet på hjemmesiden derefter, og i sidste ende – det er målet – viser afkastet sig i form af køb og omtale. Vi yder denne service til en meget fair pris, og vi kan sagtens finde en løbende løsning.

Vi kan også hjælpe med korrekturlæsning i andre forbindelser, eksempelvis af manuskripter.Korrektur med kant

Denne form for korrektur adskiller sig fra mange af vores servicer.

Her kan det til din information nævnes, at vi blandt mangt og meget også læser korrektur på tekster, brochurer, årsrapporter, bøger, flyers, blogindlæg. I denne situation er der snarere tale om korrektur på sætningsniveau og med blik for videre, fremtidig afkast og stigning i antal besøgende.

Således konstruerer vi hos Erhvervskorrektur en form for kampagne, hvor vi løbende og efter dit ønske skriver tekster til din hjemmeside, og som alle naturligvis tager grundigt udgangspunkt i dit felt, dine produkter og dine servicer.

Løbende levering

Søgemaskineoptimering fungerer bedst i en løbende proces, eftersom det er med til at generere liv, aktivitet samt fornyelse på en given hjemmeside.

Det hører samtidig med til historien, at der i enhver henseende er en form for karensperiode for hver tekst, forstået på den måde at der altid går en rum tid, fra man har uploadet sin SEO-tekst på hjemmesiden, til den rangeres af Google og for alvor begynder at tælle.

Derfor foreslår vi, at vi sammen lægger en plan for en gruppe af tekster, og ligeledes finder vi naturligvis en god pris.Hvorfor vente - bestil gerne korrektur med det samme?

Martin Rytter Handberg, som driver Erhvervskorrektur i det daglige, sidder klar ved telefon såvel som på mail, og i en håndevending findes der derved svar på eventuelle spørgsmål:

  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 7199 8083

1 customer review

5
1 review
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Godt SEO-samarbejde om Google Optimering
 · 2 years ago
Din anmeldelse
Vi er et firma, der har behov for hjælp til Google-optimering, og derfor er jeg glad for at have taget kontakt til Erhvervskorrektur, der er ferme til at skrive SEO-tekster.
Show more
0 of 0 people found the following review helpful