Korrektur af artikler og indlæg

Vi er hos Erhvervskorrektur specialister i korrekturlæsning af artikler – blandt andet – fra erhvervslivet. Dette tæller desuden korrektur på bøger, flyers, foldere, brochurer, årsrapporter, manuskripter.

Vi har gennemgående fokus på det sproglige, hvorfor vi har særligt kompetente og erfarne korrekturlæsere tilknyttet, og det er både inden for det danske og det engelske sprog. Således går vi til hver opgave med blik for dennes særlige udtryksmåde og fokus. Med opmærksomheden rettet mod pågældende tekst søges optimering og formidling.

Få et tilbud


Alle vores korrekturlæsere har været igennem en omfattende række af prøver, og alle har såvel uddannelse som erfaring inden for faget. Derfor kan vi med sikkerhed slå fast, at kompetencen og niveauet er højt, og derfor er der ved valg af os grobund for særdeles god korrektur.

Vi læser korrektur, der utvetydigt rammer det sproglige område af en given artikel. Vores korrekturlæsere koncentrerer sig om de stave- og slåfejl, der uvægerligt er risiko for i det indledende arbejde med en artikel og en hvilken som helst tekst. Der vil derudover være basis for rettelse på et grammatisk plan. Vi læser korrektur på tekster ud fra grammatisk komma.

Ydermere er der mulighed for at få artiklen korrekturlæst med et sprogligt fokus, der rummer optimering af sætninger og ordvalg. Således er der flere perspektiver i forbindelse med vores erhvervsrettede korrekturservice.
Her er det centralt at fremhæve, at hver eneste opgave behandles med fortrolighed.
 
Artikler-indlæg-korrektur

Flere former – samme gode ydelse

Hos Erhvervskorrektur læser vi korrektur ud fra tre perspektiver: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.
Vælger du Basiskorrektur, får din artikel en grundig og basal form for korrektur. Her vil korrekturlæseren koncentrere sig om retstavning og kommatering.

Med Udvidet korrektur sikrer du dig ud over den basale korrekturlæsning også, at artiklen bliver korrekturlæst ud fra et sprogligt funderet perspektiv. Her vil korrekturlæseren i en vis udstrækning optimere sætninger og ord, hvorved artiklens sproglige fundament og formidling står stærkere.

Gennemskrivning giver artiklen et afgørende løft. Der er her tale om en udpræget redigering, hvor rettelserne går på optimeringer og omformuleringer, herunder omskrivning, således at artiklen retter sig mod den målgruppe, du ønsker.
 
Vi er vant til at arbejde med en anseelig mængde tekst. Ønsker du eksempelvis korrektur på manuskripter? Klik her.
Se også her for et videre indblik i vores former for korrekturlæsning.


Hvad er prisen på korrekturlæsning af artikler

Prisen er udregnet pr. side.

Med Basiskorrektur er prisen 59,95 DKK pr. side.
Vælger du Udvidet korrektur, er prisen 74,95 DKK pr. side.
Bestiller du Gennemskrivning, betaler du 99,95 DKK pr. side.

Lad os tage et eksempel: Ønsker du at bestille korrektur af en artikel på 10 sider, og ønsker du Basiskorrektur, vil prisen være 599,50 DKK.
Du bestiller korrektur via vores hjemmeside: https://erhvervskorrektur.dk. Vi trækker naturligvis først beløbet, når ordren er udført og tilbageleveret.

Du kan gennemføre betalingen med betalingskort eller bede om en faktura.
 

Bestil nu

Ventetiden er det værd

Ved bestilling af korrektur hos os er der to leveringsmuligheder: normal levering og ekspreslevering.
I begge tilfælde arbejder vi ud fra et omfang af enten under 20 sider eller over 20 sider.

Ved en ordre på under 20 sider og med normal levering er leveringstiden 48 hverdagstimer (2 hverdage). På artikler over 20 sider lyder den på 72 hverdagstimer (3 hverdage).
Er ordren på mere end 100 sider, er leveringstiden 96 hverdagstimer.
 
Der er derudover mulighed for at købe sig til hurtigere levering. Ved at tilkøbe ekspreslevering, vil du med en artikel på under 20 sider blot have en leveringstid på 24 hverdagstimer (1 hverdag). Den vil lyde på 48 hverdagstimer med artikler på mere end 20 sider.
Leveringstiden af en ordre på mere end 100 sider vil her lyde på blot 72 hverdagstimer.

Det skal her påpeges, at lørdag og søndag ikke figurerer som leveringsdage.
Et eksempel: hvis du bestiller Udvidet korrektur af en artikel på 10 sider tirsdag klokken 13:17, og du vælger normal levering, vil du modtage den torsdag klokken 13:17, altså 48 hverdagstimer senere.

Hvis du eksempelvis søger en betalæser, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan læse mere om vores servicer her.
 


Bestil korrekturlæsning med det samme eller få et godt tilbud

Korrekturlæsning af en artikel bestilles via vores hjemmeside. Det er ligeledes her, du kan vælge mellem vores forskellige ydelser, og her kan du ydermere benytte dig af vores automatiske beregningsmodul. Du får også her mulighed for at vælge leveringsmetode og sprog – engelsk eller dansk. 

Ved tvivl er vi naturligvis tilgængelige på telefon såvel som mail.
 


Løbende korrektur

Vi er klar over, at mange artikler udgives løbende og inden for et bestemt interval. Det kan eksempelvis dreje sig om en artikel eller flere om ugen. Derfor vil vi i dette tilfælde meget gerne tilbyde løbende korrektur, hvor leveringstiden naturligvis er hurtigere end sædvanligt hos os, og tanken er, at det skal foregå så enkelt som muligt. Derfor tilbyder vi også en månedlig faktura.


Få et tilbud