ūüĒĻ Knivskarp korrektur af brugervejledninger

Vi l√¶ser hos Erhvervskorrektur korrektur p√• en lang r√¶kke tekster - eksempelvis flyers, foldere, rapporter, b√łger, menukort, hjemmesider.
Det har i mange situationer vist sig, at et knivskarpt sprog og en god formidling er s√¶rdeles vigtige elementer, for at kunden f√•r en god oplevelse af det indk√łbte produkt.


Det er vi hos Erhvervskorrektur meget bevidste om og opmærksomme på. Derfor tilbyder vi også korrekturlæsning af manualer.

En instruktionsbog med sproglige fejl og mangler vil i mange situationer slet og ret forvanske billedet af producenten.
Det kan der r√•des bod p√• og det til en s√¶rdeles god pris samt en forbilledlig hurtig og grundig service ‚Äď p√• flere sprog.


Få et tilbud
 


Vi viser vejen til skarp korrektur af brugsanvisning

Det er ikke nogen hemmelighed, at sproglige fejl kan snige sig ind i enhver tekst. Kunsten er at opdage dem for derefter at have den rette ballast til at korrigere efter det gældende grammatiske grundlag.

Korrektur-brugervejledning

Når det kommer til korrekturlæsning er vi skarpe og ganske enkelt de bedste.

Vores korrekturlæsere er trænede i at stille skarpt på sproget. De retter omgående stave- og slåfejl, mens nutids-r tilrettes sammen med en decideret korrektur af kongruens, hvorved teksten kan stå velunderbygget og korrekt frem.
 
Vi har naturligvis flere dybder at vælge imellem:Samarbejdet er vigtigt

Vores danske korrekturl√¶sere har arbejdet for os igennem lang tid, idet vi v√¶gter det gode og l√¶ngerevarende samarbejde. Det samme g√łr sig g√¶ldende for vores engelske korrekturl√¶sere. De kommer eksempelvis fra Irland, Australien, England og USA. Derfor kan vi ramme den rette tone i enhver ordre.
 
Samarbejde er en grundsten i vores setup. Vi er meget engagerede i og interesserede i det gode samarbejde med kunder, og det beror unægtelig på tillid, overholdelse af deadlines og god kommunikation samt integritet.
 


Erhvervskorrektur vejleder brugeren gennem skarpt sprog

Hvem læser korrektur?

Denne proces har fundet sted for vores danske og vores udenlandske korrekturlæsere.


Bestil nu
 


Kan det betale sig at bestille korrektur på en instruktionsbog?

Hvad er prisen?

En side svarer til maks. 2.400 tegn med mellemrum.
Alle priser er ekskl. moms.


Få et tilbud
 


Bestilling via hjemmeside, levering tilbage ad samme kanal

Leveringstiden er lige til at forholde sig til ‚Äď den er nemlig kort.
For ordrer på under 20 sider er der blot 48 hverdagstimer (2 hverdage) i leveringstid, mens der for ordrer på over 20 sider kun er op til 72 hverdagstimer.

Der er lidt længere leveringstid, så snart vi bevæger os ind på en ordre på over 100 sider. Da vil den normale leveringstid være 96 hverdagstimer.

Derudover er det muligt at tilk√łbe ekspreslevering.¬†
 


Hvem er vi?

Virksomheden er stiftet af Jacob Cuculiza og Alexander Ilkjær. Den drives i det daglige af Martin Rytter Handberg, og han er meget tilgængelig, for vi er klar over, at et behov for korrektur kan opstå pludseligt.
Derfor er vi synlige på mail såvel som på telefon:  
Du er også meget velkommen til at kigge forbi LinkedIn, som er en af flere portaler, hvor vi også er tilgængelige.


Korrekturlæsning af brugermanual


Priser på korrekturlæsning

 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0