Korrekturlæsning | Læse engelsk korrektur | Korrektur engelsk

Erhvervskorrektur.dk – Engelsk korrekturlæsning for erhvervslivet.

Velkommen til Erhvervskorrektur!
 • Vi skaber forståelse!
 • Skal vi også gøre din tekst tydeligere?
Du kan hos os vælge mellem professionel engelsk korrekturlæsning/korrektur, oversættelse, transskription eller tekstforfatning.

Du er velkommen til at tage direkte kontakt til Martin.
Ham træffer du på

7199 8083
info@erhvervskorrektur.Hvis du allerede nu er klar på at indhente et uforpligtende tilbud på korrektur, er du meget velkommen til at udfylde følgende formular ⤵️

 


Korrektur engelsk | Korrekturlæsning på engelsk

Lad os meget gerne vise en lille video herunder som en gængs præsentation af os.Vi har læst engelsk korrektur på alskens opgaver siden 2014, og vi fortsætter meget gerne, for vi brænder for at læse korrektur!

Du kan med stor fordel tage direkte fat i Martin, hvis du ønsker hjælp til engelsk korrekturlæsning.

Han har været med hos Erhvervskorrektur siden begyndelsen, hvor han selv havde til opgave at læse korrektur. Nu er han snarere tovholder på alle de projekter, vi bliver engageret i.

I skrivende stund er der mere end 70 professionelle korrekturlæsere hos Erhvervskorrektur. Det tæller korrekturlæsere til at dække:
 • Dansk, engelsk, svensk, norsk, finsk, tysk, hollandsk, fransk.
Alle korrekturlæsere har været igennem et krævende testforløb, og vi kan derfor stå 100% inde for deres arbejde.

Det er sådan, at vi går ind for kvalitet, hvorfor vi tilbyder tilfredshedsgaranti og først sender faktura for ydelsen, når vi er sikre på, at alt spiller!
 
Hvad er prisen på korrektur eller oversættelse?

Vi opererer med meget tydelige priser på korrektur.

Vores priser på korrekturlæsning udregnes på baggrund af antal sider.
 • Basiskorrektur koster 59,95 kr. pr. side.
 • Udvidet korrektur koster kun 74,95 kr. pr. side.
 • Gennemskrivning har en pris på 99,95 kr. pr. side.
Når det kommer til oversættelse, arbejder vi med en pris pr. projekt og en udregnet ordtakst. Typisk er ordtaksten 1,5 kr. pr. ord inkl. korrekturlæsning.Med Erhvervskorrektur er der budt op til professionel korrekturlæsning til erhvervslivet, og vi har udelukkende tilfredse kunder i vores kartotek.
 
Vi tilbyder korrekturlæsning på dansk såvel som på engelsk, således at budskaber kan nå ud til et større publikum.
Dertil har vi udvalgt de bedste engelske korrekturlæsere. De har alle engelsk som modersmål. De har alle været igennem vores meget krævende testforløb, inden de er blevet tilknyttet Erhvervskorrektur.
 
Vi kan på den baggrund med glæde præsentere engelsk korrekturlæsning, og du har som kunde mulighed for at vælge en sproglig variant: britisk engelsk eller amerikansk-engelsk.
 
Du kan læse mere om det her.
Professionel korrekturlæsning af engelske tekster er en gylden billet ind til et større marked – lad derfor Erhvervskorrektur om engelsk korrekturlæsning.
 

Få et tilbud Læse engelsk korrektur - Engelsk korrekturlæsning

Korrektur er et vigtigt aspekt i forhold til at få sit budskab klart igennem til et publikum, der ikke altid har en kalender fyldt med tid.
I et klart og koncist sprog kan vi være med til at fange dine kunder, og vi kan endog med engelsk korrektur bidrage til, at du udvider din kundekreds.

Engelsk korrektur/korrekturlæsning: Vi har indgået samarbejder med flere firmaer, der benytter sig af vores engelske korrekturl – du kan blive den næste i rækken.
Vi læser således – blandt andet – korrekturlæsning på blogindlæg, korrekturlæsning på rapporter, korrekturlæsning på brugervejledninger, korrekturlæsning på Facebook-opslag, korrekturlæsning af salgstekster, korrekturlæsning af manuskripter.
 


Billig og god professionel korrekturlæsning/korrektur

 • Vi har givet Basiskorrektur til tekster, hvor det mest af alt drejede sig om at sætte kommaet ind på plads og få elimineret stave- og tastefejl.
 • Vi har gennem Udvidet korrekturlæsning sikret, at sætninger er blevet skarpere og tydeligere.
 • Vi har gennemskrevet mails for firmaer, således at kommunikationen trådte tydeligt og direkte frem. Modtageren kunne derved straks afkode budskabet.


 


Korrekturlæsning på engelsk til en god pris

Prisen er altid god, og den udregnes pr. side.

 • Basiskorrektur koster 59,95 DKK pr. side.
 • Udvidet korrekturlæsning koster 74,95 DKK pr. side.
 • Gennemskrivning beløber sig til 99,95 DKK pr. side.
 
Du kan eventuelt prøve vores prisberegner her, ligesom vi også meget gerne sender dig et tilbud.
 
Korrekturlæsningen har mange former hos Erhvervskorrektur, og vi er altid i form og tilgængelige.Du er meget velkommen til at orientere dig i de former for sproglig services, vi tilbyder, her i særskilte artikler derom ⤵️
🔹 Vi har læst korrektur siden 2014

🔹 Det er blevet til korrekturlæsning af mere end 6.000 tekster

🔹 Vi er en venlig service med fodfæste i tydeligt sprog 

Martin tager hånd om korrekturlæsningen

Du vil stifte bekendtskab med Martin Handberg, partner og driftsleder.
Han sidder altid klar ved telefonen: 7199 8083 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., ligesom du også altid kan få fat i ham via vores profiler på LinkedIn og Google+.
 
Du har dermed alle muligheder for at fange ham, og han er yderst nærværende. Han kan med det samme tage hånd om den opgave, du har til os.
 
Han finder omgående frem til den korrekturlæser, der i den givne situation umiddelbart har den mest direkte tilgang til den pågældende opgave, og som derigennem kan overholde vores særdeles korte leveringstid. 

1 customer review

5
1 review
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
God engelsk korrekturlæsning -tak!
 · 2 years ago
Din anmeldelse
Jeg har været ovenud tilfreds med den engelske korrekturlæsning, jeg har fået hjælp til af Erhvervskorrektur!
Show more
0 of 0 people found the following review helpful