🔹 Engelsk korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur

Erhvervskorrektur.dk – korrekturlæsning for erhvervslivet.


Med Erhvervskorrektur er der budt op til professionel korrekturlæsning til erhvervslivet, og vi har udelukkende tilfredse kunder i vores kartotek.
 
Vi tilbyder korrekturlæsning på dansk såvel som på engelsk, således at budskaber kan nå ud til et større publikum.
Dertil har vi udvalgt de bedste engelske korrekturlæsere. De har alle engelsk som modersmål. De har alle været igennem vores meget krævende testforløb, inden de er blevet tilknyttet Erhvervskorrektur.
 
Vi kan på den baggrund med glæde præsentere engelsk korrekturlæsning, og du har som kunde mulighed for at vælge en sproglig variant: britisk engelsk eller amerikansk-engelsk.
 
Du kan læse mere om det her.
Professionel korrekturlæsning af engelske tekster er en gylden billet ind til et større marked – lad derfor Erhvervskorrektur om engelsk korrekturlæsning.
 

Få et tilbud


Engelsk korrekturlæsning

Korrekturlæsning er et vigtigt aspekt i forhold til at få sit budskab klart igennem til et publikum, der ikke altid har en kalender fyldt med tid.
I et klart og koncist sprog kan vi være med til at fange dine kunder, og vi kan endog med engelsk korrekturlæsning bidrage til, at du udvider din kundekreds.

Vi har indgået samarbejder med flere firmaer, der benytter sig af vores engelske korrekturlæsning – du kan blive den næste i rækken.
Vi læser således – blandt andet – korrekturlæsning på blogindlæg, korrekturlæsning på rapporter, korrekturlæsning på brugervejledninger, korrekturlæsning på Facebook-opslag, korrekturlæsning af salgstekster, korrekturlæsning af manuskripter.
 


Billig og god professionel korrekturlæsning

 • Vi har givet Basiskorrektur til tekster, hvor det mest af alt drejede sig om at sætte kommaet ind på plads og få elimineret stave- og tastefejl.
 • Vi har gennem Udvidet korrekturlæsning sikret, at sætninger er blevet skarpere og tydeligere.
 • Vi har gennemskrevet mails for firmaer, således at kommunikationen trådte tydeligt og direkte frem. Modtageren kunne derved straks afkode budskabet.


 


Korrekturlæsning på engelsk til en god pris

Prisen er altid god, og den udregnes pr. side.

 • Basiskorrektur koster 59,95 DKK pr. side.
 • Udvidet korrekturlæsning koster 74,95 DKK pr. side.
 • Gennemskrivning beløber sig til 99,95 DKK pr. side.
 
Du kan eventuelt prøve vores prisberegner her, ligesom vi også meget gerne sender dig et tilbud.
 
Korrekturlæsningen har mange former hos Erhvervskorrektur, og vi er altid i form og tilgængelige.

Korrekturlaesning-engelsk 


Martin tager hånd om korrekturlæsningen

Du vil stifte bekendtskab med Martin Handberg, partner og driftsleder.
Han sidder altid klar ved telefonen: 7199 8083 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., ligesom du også altid kan få fat i ham via vores profiler på LinkedIn og Google+.
 
Du har dermed alle muligheder for at fange ham, og han er yderst nærværende. Han kan med det samme tage hånd om den opgave, du har til os.
 
Han finder omgående frem til den korrekturlæser, der i den givne situation umiddelbart har den mest direkte tilgang til den pågældende opgave, og som derigennem kan overholde vores særdeles korte leveringstid.

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0