🔹Korrektur engelsk | Engelsk korrektur

Vi læser professionel korrektur på engelsk. 
Vores danske og engelske korrekturlæsere er professionelle.
Vi kan levere inden for 0-72 timer (typisk).
Vi har lave sidepriser.
 


Har du set vores Trustpilot-profil?
Erhvervskorrektur på Trustpilot

Vi er fremragende bedømt på Trustpilot: 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nemt og hurtigt - service helt i top!

Det er sjældent, at jeg giver mig i kast med at skrive anmeldelser. Men en sådan uovertruffen service kræver et par ord.
Jeg har fået rettet min hjemmeside hos erhvervskorrektur, og var lidt sent ude, da siden skulle offentliggøres kort efter. Jeg kontaktede deres kundeservice og fik en virkelig god service - og en meget hurtigere leveringstid end jeg havde turdet håbe på!
Og ikke nok med dét, så var hele processen enormt enkelt og professionel. Rettelser og kommentarer til hjemmesiden var meget relevante. Jeg vender uden tvivl tilbage igen, tak for hjælpen.

Korrektur Engelsk

Vi har hos Erhvervskorrektur fokus på professionel dansk korrektur såvel som på professionel engelsk korrektur.
Korrekturlæsning er vores spidskompetence, og vi har således dansksprogede og engelsksprogede korrekturlæsere tilknyttet.

Vi er meget bevidste om, at der i erhvervslivet er et stigende behov for at kunne udtrykke sig på engelsk for at kunne spille med på et globaliseret marked. Derfor koncentrerer vi os også meget om det engelske sprog. Således har vi et mangefacetteret grundlag for rettelser.

Vi har erfaring med at læse engelsk korrekturårsrapporter, på brochurer, flyers, foldere, artikler, blogs og på din hjemmeside for blot at nævne nogle af de perspektiver, vi bevæger os i.


Sproglig optimering – engelsk grundlag

Eftersom vi ikke går på kompromis med sproglig kvalitet og det korrekte udtryk, engagerer vi os i en krævende og nøjeregnende udvælgelsesproces af vores korrekturlæsere.


Korrektur-engelsk

Vores engelske korrekturlæsere er alle uddannede inden for sprog og kommunikation, ligesom de alle har stor erfaring med at læse korrektur på engelske tekster.
Vi har med omhu udvalgt korrekturlæsere efter geografisk placering, hvorved du som kunde har mulighed for at vælge et fokuspunkt: britisk engelsk eller amerikansk-engelsk.
Derved kan processen omkring professionel korrektur på engelsk strømlines.


Engelsk sprog i perspektiv

Hvorfor tilbyder vi engelsk korrektur? Vi mærker hos Erhvervskorrektur en stigende efterspørgsel på engelsk korrektur, og vi har af den grund optimeret vores service.

Vores korrektur er nuanceret, og det er ved hver eneste ordre muligt for kunden at knytte kommentarer til – det være sig ønske om særligt fokus eller ønske om rettelse.
Vi retter kort sagt mange opgaver, herunder også blogindlæg.

Professionel korrektur på engelsk:

Tre typer engelsk korrektur


3 skarpe former:
Med grobund i vores brede erfaringsgrundlag og i kundens ønsker tilbyder vi tre typer af engelsk korrektur: Basiskorrektur, Udvidet Korrektur og Gennemskrivning.

  • Basiskorrektur sikrer dig en basal og grundig form for korrektur. Her tages der selvsagt udgangspunkt i det grammatiske perspektiv, hvor kommatering og stave- og slåfejl tilrettes.
  • Udvidet korrektur skaber grobund for en mere tilbundsgående rettelse. Her læses der korrektur på et mere sprogligt orienteret niveau. Den basale form for korrektur, kommatering og tastefejl, er naturligvis inkorporeret i denne ydelse, mens teksten også på sætningsniveau vil blive optimeret. 
  • Med Gennemskrivning er der, som navnet indikerer, tale om en udførlig redigeringsproces, hvor teksten omformuleres og tilrettes et medium og en målgruppe. Korrektur er selvfølgelig medregnet i denne form.


Lav pris og høj kvalitet på professionel engelsk korrektur/korrekturlæsning

Med fuldt overlæg har vi hos Erhvervskorrektur et mål om at tilbyde markedets bedste korrektur til markedets bedste pris.

Prisen udregnes pr. side (maks. 2.400 tegn per side inkl. mellemrum). Basiskorrektur koster 59,95 DKK, mens Udvidet korrektur kan købes for 74,95 DKK, og Gennemskrivning står til 99,95 DKK.

Leveringstiden er blot 48 hverdagstimer for tekster under 20 sider, mens den kun er 72 hverdagstimer for tekster over 20 sider.
Dog er leveringstiden 96 hverdagstimer på tekster på mere end 100 sider, idet vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet og derfor giver os den fornødne tid til at læse korrektur.

Betalingen kan finde sted med betalingskort eller via faktura.
Alle priser er ekskl. moms. 


Korrektur engelsk: Spørg og få svar med det samme

Vi værner om vores kunder hos Erhvervskorrektur.

Vi bestræber os på til alle tider at yde den bedst mulige kundeservice.
Derfor er vi meget tilgængelige på både mail og telefon. Her vil du møde Martin Handberg. Vores svartid er kort, og derfor kan ordrer effektueres uden meget tidsforbrug.
Vi er af den årsag meget synlige og til at fange på mange platforme, herunder LinkedIn og Google+ samt Twitter.

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0