🔹 Overlad blot korrektur af årsrapporter til os – vi har erfaring

Vi læser korrektur på årsrapporter hos Erhvervskorrektur. Vi har stor erfaring med korrekturlæsning på dansk og engelsk. 


Vores korrekturlæsere er specifikt udvalgt. Alle har de været igennem et meget grundigt testforløb, hvorved vi kan understrege, at vi kan yde rigtig god korrektur. Vi tilbyder kort og godt den bedste og billigste korrektur.

Det skal her understreges, at vi blandt andet læser korrektur på artikler, flyers, bøger, hjemmesider, foldere, blogindlæg, menukort.
Vi kan tilbyde flere typer af korrekturlæsning – grundlæggende og basale, mere dybdegående rettelser samt en egentlig redigeringsproces.

Alle ordrer behandles med største fortrolighed.Korrektur af årsrapporter ud fra dit valg

Du har mulighed for at vælge mellem tre ydelser: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.

Korrektur-aarsrapport

Med Basiskorrektur modtager din årsrapport en grundlæggende korrektur. Korrekturlæseren fokuserer her på kommatering og retstavning.

Med Udvidet korrektur læses der ydermere let korrektur på sproglige aspekter, idet korrekturlæseren da kommer med lette optimeringsforslag på ord- og sætningsniveau.

Med Gennemskrivning omskrives din årsrapport med en målgruppe for øje.
 


En billig og solid løsning

Prisen udregnes efter antal sider.

Prisen pr. side for Basiskorrektur ligger på 59,95 DKK, mens den for Udvidet korrektur lyder på 74,95 DKK. Prisen for Gennemskrivning er 99,95 DKK pr. side.
Korrektur af en årsrapport på eksempelvis 75 sider koster i dette tilfælde med Basiskorrektur 4.496,25 DKK. Bestillingen af korrektur finder sted via vores hjemmeside: https://erhvervskorrektur.dk

Det er også her, korrekturtype, sprog samt leveringsform vælges. Beløbet trækker vi naturligvis først, når årsrapporten er korrekturlæst og tilbageleveret.
 

 

Ventetiden er knap – korrekturen koncentreret

Vi tilbyder to leveringsformer: normal levering og ekspreslevering.

Korrektur på et manuskript på mindre end 20 sider har en normal leveringstid på 48 hverdagstimer (2 hverdage). Leveringstiden lyder på 72 hverdagstimer (3 hverdage) for en årsrapport på mere end 20 sider.
Hvis der er tale om en årsrapport på mere end 100 sider, vil leveringstiden være 96 hverdagstimer.

Med ekspreslevering kan årsrapporter på færre end 20 sider leveres inden for 24 hverdagstimer (1 hverdag) og 48 hverdagstimer, hvis den fylder mere end 20 sider.
Her hører det med, at leveringstiden på ordrer på mere end 100 sider er 72 hverdagstimer, når ekspreslevering tilkøbes.

Lørdag og søndag medtælles ikke som leveringsdage.

I forhold til ovennævnte eksempel vil en årsrapport på 75 sider med Udvidet korrektur med normal levering have 72 hverdagstimer i leveringstid. Bestilles korrekturen mandag klokken 08:37, har du årsrapporten retur torsdag 08:37, præcis 72 hverdagstimer senere.

Af erfaring ved vi, at korrekturlæsning af årsrapporter kan indeholde mange sider. Derfor foretrækker vi i disse tilfælde en tæt kontakt med kunden for at indgå en aftale omkring leveringstid. Typisk kan vi dagligt levere ca. 50 korrekturlæste sider, og herudfra kan leveringstiden anslås.

Vi læser også korrektur på rapporter.

Du kan læse mere om vores servicer her.
 

Fortrolighed – en topprioritet

Med hensyn til årsrapporter er vi ekstra opmærksomme, særligt af den grund at der dertil knytter sig et stort behov for integritet og fortrolighed.

Derfor har alle vores korrekturlæsere underskrevet en tydelig og uimodsigelig fortrolighedserklæring, der udtrykkeligt forpligter pågældende korrekturlæser til at fjerne årsrapporten fra harddisken umiddelbart efter endt korrekturlæsning.

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0