🔹 Korrekturlæsning af rapporter

Vi læser korrektur på rapporter. 
Vores danske og engelske korrekturlæsere er professionelle.
Vi kan levere inden for 0-72 timer (typisk).
Vi har lave sidepriser.
Har du set vores Trustpilot-profil?
Erhvervskorrektur på Trustpilot

Vi er fremragende bedømt på Trustpilot: 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nemt og hurtigt - service helt i top!

Det er sjældent, at jeg giver mig i kast med at skrive anmeldelser. Men en sådan uovertruffen service kræver et par ord.
Jeg har fået rettet min hjemmeside hos erhvervskorrektur, og var lidt sent ude, da siden skulle offentliggøres kort efter. Jeg kontaktede deres kundeservice og fik en virkelig god service - og en meget hurtigere leveringstid end jeg havde turdet håbe på!
Og ikke nok med dét, så var hele processen enormt enkelt og professionel. Rettelser og kommentarer til hjemmesiden var meget relevante. Jeg vender uden tvivl tilbage igen, tak for hjælpen.


Vi tilbyder hos Erhvervskorrektur korrekturlæsning rapporter – blandt andet. Derudover korrekturlæser vi også manuskripter, bøger, foldere, brochurer, artikler og flyers.
Vi tilbyder professionel korrekturlæsning på dansk og engelsk, og vores korrekturlæsere er særdeles kompetente.
De har hver især bestået vores omfattende test, og de har alle erfaring såvel som uddannelse inden for faget.

Korrekturlæsning af en rapport sætter grundigt fokus på sproget – kommatering, stavefejl, ordvalg og sætningskonstruktioner, hvor der vil være forslag til omformulering.
Hver eneste ordre bliver naturligvis behandlet med fortrolighed.

Søger du korrektur på flyers? Klik her.
 
Korrektur-rapport


Frit valg af korrekturform på din rapport

Hos Erhvervskorrektur har vi tre korrekturydelser: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.

Basiskorrektur giver din rapport en basal form for korrekturlæsning, hvor der rettes til i forhold til kommatering og retstavning.

Udvidet korrektur går skridtet videre og sikrer, at din rapport også får en let sproglig optimering. Korrekturlæseren vil komme med forslag til optimering af sætninger og til ordvalg. Korrekturlæsning er naturligvis indbefattet.

Gennemskrivning skærper blikket på det sproglige. Der vil her være tale om en udpræget redigering, hvor rapporten omskrives i forhold til dine ønsker, samtidig med at selve rapporten bliver korrekturlæst.Kvalitet i korrekturlæsning af rapporter

Prisen ligger fast pr. side.
For Basiskorrektur er prisen 59,95 DKK pr. side, mens den for Udvidet korrektur er 74,95 DKK pr. side. Prisen for Gennemskrivning lyder på 99,95 DKK pr. side.

Du bestiller korrekturlæsning via vores hjemmeside: https://erhvervskorrektur.dk. Beløbet trækkes først, når vi sender rapporten retur.

Du kan læse mere om vores servicer her.
 
 

Levering direkte til dig

Du har mulighed for at vælge mellem to former for levering: normal levering eller ekspreslevering.
Leveringstiden udregnes ud fra, om der er tale om under eller over 20 sider.

En rapport, der fylder mindre end 20 sider, vil med normal levering tage 48 hverdagstimer (2 hverdage). Rapporter på over 20 sider har med normal levering 72 hverdagstimer (3 hverdage) i leveringstid.
Rapporter på mere end 100 sider har en leveringstid på 96 hverdagstimer.

Tilkøber du ekspreslevering, vil du med en rapport på under 20 sider kun skulle påregne en leveringstid på 24 hverdagstimer (1 hverdag) og blot 48 hverdagstimer med en rapport på over 20 sider.
Rapporter på mere end 100 sider har her en leveringstid på blot 72 hverdagstimer.

Her er det vigtigt at holde sig for øje, at lørdag og søndag ikke medtælles i leveringstiden.

Bestiller du dermed Gennemskrivning af rapporten på 45 sider mandag klokken 08:14, og vælger du normal levering, vil du have den retur torsdag klokken 08:14, altså 72 hverdagstimer senere.
 


Bestil tid til korrekturlæsning eller modtag et uforpligtende tilbud

Bestilling af korrekturlæsning udføres via vores hjemmeside. Her vælger du på samme tid, hvilken form for korrekturlæsning du ønsker. Sprog og leveringsform vælges ligeledes her.
 


Flere former – samme grundige korrektur

Der er flere former for rapporter på markedet, og vi har gjort en dyd ud af at sammensætte et korps af korrekturlæsere, der er i stand til at yde vores gode og koncentrerede korrekturlæsning på alle planer: hvad enten det er en rapport inden for den finansielle sektor eller en matematisk rapport eller andre komplekse rapporter, eksempelvis årsrapporter.

Det forhindrer os ikke i at udføre det gode arbejde. Vi er vant til at arbejde med fagudtryk og –termer.
Det er ligeledes vigtigt for os at understrege, at tilgangen er den samme hver gang – rapporterne bliver behandlet yderst fortroligt.
 

Få et tilbud på korrektur

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller for at modtage et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og telefon: 7199 8083.


Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0