Transskription af interviews

Vi tilbyder gode priser på transskription.
Vi opererer med timepriser.

Vi samarbejder med dygtige sprogkonsulenter, der transskriberer med præcision og ud fra ønske. Der er forskellige måder at transskribere. I al sin enkelthed skal man forholde sig til, om man ønsker en direkte og ren transskription, eller om man ønsker en renset transskription. Forstået på den måde, at en direkte transskription ganske enkelt tager alle ord med. Det er her 'øh' og 'hmm' bliver nedskrevet. Det giver et troværdigt og klart billede. 
Mange ønsker sig en renset transskription, særligt når det drejer sig om transsribering af afhøringer. Her udelades disse tøvende ord, og der skæres ind til sætningen. 

Indhent et tilbud


Trustpilot - gode anmeldelser


Om transskription

Det er en disciplin at skrive ret og direkte af fra en lydfil. Det kræver et stort fokus, og det kræver ekspertise.
Erhvervskorrektur kan skabe rum for den gode og kvalitetsbevidste transskription - til en nøje udregnet pris. 

Vi udregner altid en god timepris pr. opgave. 
Som udgangspunkt er det muligt at transskribere 10 minutters lydfil på en arbejdstime. 

Det er klart, at det kan variere, og derfor går vi meget specifikt til værks, når det kommer til at udregne den faktiske pris på en transskription. 

Det kan i sagens natur være transskriptioner af interviews. Det kan også være transskriptioner af lydfiler fra en afhøring. 

Vi behandler altid alle lydfiler med den største fortrolighed. 
Vi anvender sikker post. 


Sproglig præcision

Vi er hos Erhvervskorrektur meget dedikerede, når det kommer til sprog. Vi brænder for det rette udtryk.

Vi er optaget af at skabe en fejlfri tekst. Derfor har vi optimeret på alle fronter og derigennem sikret os, at vi kan tilbyde den bedste professionelle korrekturlæsning. Vores certificerede korrekturlæsere er udvalgt med vores solide sproglige service for øje. Derfor kan vi tilbyde billig og online-korrektur til firmaer.

Det er med glæde, vi kan slå fast, at vi kan stå for korrektur på flere sprog: tysk korrektur, fransk korrektur, italiensk korrektur, spansk korrektur, engelsk korrektur, svensk korrektur, norsk korrektur foruden dansk korrektur.

Billig korrektur og transskription

Vi kan også stå for transskription af interviews, hvis det er det behov, du står med, og her er korrekturlæsningen af interviewet naturligvis en del af vores arbejde.
Det kan være, du søger efter et eksempel på transskription. Det vil vi meget gerne tilvejebringe for dig.

Når det kommer til transskription, gælder det om at være fiks på fingrene, for det går hurtigt, når det talte sprog skal omdannes til skrift. Vores korrekturlæsere er vant til at arbejde med sådanne perspektiver. De kan lynhurtigt sætte sig ind i et givent stof og formidle det på korrekt og flydende dansk, eksempelvis. Vi kan også gå i andre sproglige retninger – som nævnt ovenfor.

Vores sproglige servicer retter sig uvægerligt mod erhvervslivet, og vi vil da meget gerne nævne et par eksempler på vores korrekturtilbud: korrektur på regnskaber, korrektur på websites, korrektur på dokument, korrektur på bøger.


Få et tilbud
 

Pris på korrektur

Spørgsmålet, som du kan stille på denne baggrund, må lyde: Hvad koster det at få læst korrektur på en tekst? Eller: Hvad koster det at få en til at transskribere et interview?

For os er det væsentligt at fremme, at prisen på korrektur og prisen på transskription er god. Prisen er lav. Man kan endda sige, at der altid er tilbud på korrektur og tilbud på transskription. Se mere her.

Når det kommer til korrekturlæsning, opererer vi med en sidepris, som defineres ud fra dit ønske om korrektur. Det kan være, du står med en tekst, der skal korrekturlæses, og du ved, at der har sneget sig visse fejl ind i det sproglige. Det er måske en meget vigtig tekst, som kan give dig adgang til det engelske marked, og derfor vil du meget gerne have en meget grundig engelsk korrektur, hvor der også rettes til på sætningsniveau. Du søger med andre ord en udvidet form for korrektur.

Lad os præcisere vores korrekturydelser:
         
Prisen på korrektur: Alle vores priser er ekskl. moms.


Bestil nu
 

Pris på transskription

Til hvilken pris kan I transskribere? Det er et spørgsmål, vi ofte møder. Svaret vil være, at vi meget gerne vil vide, hvor mange minutter det drejer sig om. Hvor langt er interviewet? Det har betydning for prisen.

Det er sådan, at vi, når det kommer til transskription af et interview, eksempelvis, arbejder med en timepris. Derfor er Martin ham, du skal have fat i for at få tilsendt et uforpligtende tilbud på transskription. Han er vores yderst dedikerede kundemedarbejder, og du kan altid fange ham på telefon: 7199 8083 eller via e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du kan også altid komme i kontakt med ham, hvis du slet og ret har et spørgsmål til korrektur eller et spørgsmål til transskription. Vi hjælper meget gerne med at afklare for dig, om det er en god idé at lade os kigge på din tekst. Hvis du føler dig mest tryg ved at se, hvordan vi arbejder, tilbyder vi selvfølgelig at lade en testkorrektur, et eksempel på korrektur, træde frem.


Få et tilbud
 

Korrektur i weekenden?

Hvad er den hurtigste levering, jeg kan vælge, når det drejer sig om korrektur? Det spørgsmål har Martin flere gange stiftet indgående bekendtskab med, og dertil kan han svare meget direkte: Vi kan levere korrektur på din tekst inden for 24 hverdagstimer, svarende til 1 hverdag, hvis du eksempelvis har brug for korrektur på en tekst på færre end 20 sider.

Vi har et meget gennemsigtigt leveringsperspektiv.
 
Normal levering:  
Ekspreslevering:  
Der tillægges et gebyr på 50% af prisen ved valg af ekspreskorrektur, hurtig korrektur, slet og ret grundet, at du som kunde stiller dig frem forrest i køen.

Transskription og billig korrektur
 
Når vi møder spørgsmålet, om vi læser korrektur i weekenden, kan vi med glæde svare, at den løsning kan vi godt tilbyde. Det kræver selvsagt, at du som kunde er indstillet på at betale for, at en af vores validerede korrekturlæsere stiller sig til rådighed med hensyn til korrektur lørdag og søndag.

Det er bestemt muligt. Det vigtigste vil da være at tage direkte kontakt til Martin, idet han med det samme kan skabe overblik og svare på, om det kan lade sig gøre. Han har fingeren på pulsen og kender til korrekturlæsernes arbejdsplaner.

Vi har rigtig mange gange hjulpet kunder, hvor det var meget afgørende med lynhurtig korrekturlæsning, altså korrektur på en tekst inden for få timer. Straks har Martin søsat projektet og taget kontakt til en af vores professionelle korrekturlæsere, som derpå omgående er gået i sproglig krig, bevæbnet med computer og ’registrér ændringer’-funktionen i Microsoft Word.

 

Hvem kan korrekturlæse?

Alle vores korrekturlæsere er professionelle. Vi samarbejder udelukkende med validerede korrekturlæsere, og samarbejdet former sig på freelancebasis. Det betyder i al sin enkelhed, at Martin kan indgå sprogligt samarbejde med korrekturlæsere i hele verden, netop fordi det er online-korrektur, vi tilbyder, herunder også online-tekstforfatning og online-oversættelse.

Vi har derfor indgået samarbejde med engelske korrekturlæsere, der har engelsk som modersmål, og som er bosiddende dels i USA og England, hvorved vi kan sikre os, at vi kan tilbyde dig tilretning af en tekst med fokus på britisk engelsk eller amerikansk-engelsk.

Vi har på den baggrund indledt et tæt samarbejde med spanske korrekturlæsere, så vi kan tilbyde korrekturlæsning på spansk. Vi samarbejder også med tyske korrekturlæsere, således at vi kan tilbyde korrekturlæsning på tysk. Det er samme dejlige historie, når det kommer til vores samarbejde med franske korrekturlæsere, der hjælper os i forhold til fransk korrekturlæsning.

Italienske korrekturlæsere hjælper os, så vi kan tilbyde vores kunder italiensk korrekturlæsning. Det er det samme, når det kommer til vores svenske og norske korrekturlæsere, der på denne baggrund og ud fra vores tætte samarbejde kan tilbyde henholdsvis svensk og norsk korrekturlæsning.

Hvordan sikrer vi os, at vi kan tilbyde den bedste og billigste korrekturlæsning? Det er enkelt, om end det er et godt spørgsmål, for vi kan, når vi skeler til vores konkurrenter, konkludere, at det umiddelbart ser ud til, at det kan være vanskeligt at konkurrere på pris, når kvaliteten af korrekturlæsningen skal holdes i hævd.
Vi sikrer os, at man hos os får den bedste og billigste korrektur. Det gør vi ved udelukkende at initiere et samarbejde med en professionel korrekturlæser, der besidder den rette erfaring.

Erfaring med korrektur er altafgørende. Dernæst kommer selve arbejdet med sproget. Her skal korrekturlæseren igennem et meget vanskeligt testforløb, og her er det tydeligt, at det kun er de med afstand bedste, der slipper igennem nåleøjet. Derfra er det også utrolig afgørende, at der er den rette fornemmelse i forhold til det tætte samarbejde, der skal folde sig frugtbart ud.

Derfor er det vigtigt med en god kommunikation, en flydende og fri korrespondance. Det handler med andre ord om kemi og værdier.

Vi går meget ind for en empatisk og tillidsfuld kontakt, og det gælder, når det drejer sig om vores samarbejde med vores mange kunder og også i forhold til vores mange glade korrekturlæsere.
Du er meget velkommen til at læse mere om vores korrekturlæsere her.
 

Bestil nu


Hvem er Erhvervskorrektur?

Erhvervskorrektur tilbyder korrekturlæsning for erhvervslivet. Vi tilbyder billig korrektur på alle former for tekster fra erhvervslivet, hvad enten det drejer sig om korrektur på få sider eller korrektur af mange sider, ’bog korrektur’ er bestemt også en mulighed.

Erhvervskorrektur drives i det daglige af Martin. Han er selv professionel korrekturlæser, og han kender derfor til det konkrete sproglige arbejde, og derfor fungerer han meget godt som mellemled, som bindeled, mellem kunde og korrekturlæser, idet han har forståelse for begge perspektiver.

Det var tanken fra start, at korrekturlæsningen skulle effektiviseres, hvorfor online-korrektur var udgangspunktet. På den baggrund opstod muligheden for at etablere en arbejdsproces, hvor kunden bestiller korrektur online og derpå, når vi har læst korrektur, modtager det korrekturlæste dokument via e-mail.

Priserne skulle ligeledes holdes nede, og det er muliggjort af ovenstående model, hvor det er online-korrektur, der er drivkraften.

Det er klart, at vi er til at tale med, når det handler om pris på korrektur, for vi tilbyder mængderabat og tilbud på korrektur, når det eksempelvis drejer sig om mange sider.
Vores korrekturlæsere er freelance-korrekturlæsere, og de er bosiddende rundt i hele verden, hvilket også skaber en fordel, idet vi ikke på samme måde er bundet af tidszoner og af geografi. Det er den direkte kommunikation, der er i fokus, og det vil du som kunde med det samme kunne mærke.
 


Fortrolighed med hensyn til korrektur

Det er klart, at vi har fuld forståelse for, at det er afgørende med fortrolighed, når det kommer til korrekturlæsning, for det er undertiden fortroligt materiale, vi sidder med. Derfor kan du være helt sikker på, at vi går til enhver opgave med fokus på det fortrolige aspekt, og vi kan garantere dig, at korrekturlæsningen af din tekst ikke på nogen måde skaber risiko for, at materialet fejlagtigt når ud til tredjepart.

Derfor er vi meget påpasselige, når det kommer til at afsende materiale fra vores server. Vi sørger for at omdøbe det givne dokument, så det ikke kan kædes sammen med noget. Vores korrekturlæsere har alle skrevet under på en fortrolighedserklæring. De sletter filen fra deres computer, når de er igennem korrekturlæsningen. Vi gemmer filen på vores server i en rum tid, således at du kan få tilsendt den på ny, hvis der nu – mod forventning – skulle opstå tekniske problemer hos dig.

Pris på korrektur og på transskription?

Vi underskriver naturligvis også en konkret fortrolighedserklæring i forbindelse med korrekturlæsning, hvis du har behov for det. Læs gerne mere her.
 


Korrektur i PowerPoint

Vi kan læse korrektur på alle former for dokumenter, og derfor kan vi eksempelvis også tilbyde korrektur på PowerPoint-slides/præsentationer. Det samme gør sig gældende med hensyn til korrektur på PDF-filer. Det er dog vigtigt at bemærke, at vi ud fra et sådant perspektiv ikke kan gøre brug af den funktion, som Word har indbygget i sig, og som slet og ret benævnes ’registrer-ændringer’.

Vi kan dog markere, når vi foretager os en ændring, og du kan således manuelt gå dem igennem. Det er en fin fremgang, og den har vi anvendt adskillige gange. Der er naturligvis også mulighed for, at vi blot retter til og sender dig en ’renset’ version, så du slipper for at skulle bruge tid på at gå i dybden med teksten. Du modtager en fyldestgørende og klar tekst, som du kan tage med videre i din forretning.

Hvis vi læser korrektur i Word, kan vi netop tilbyde at sende dig 2 dokumenter: et med korrektionstegn og et uden korrektionstegn. Førstnævnte viser alle de rettelser, som vores udvalgte korrekturlæser har foretaget sig, mens sidstnævnte allerede rummer korrekturlæserens rettelser. Det vil her være eventuelle kommentarer, der står tilbage til din vurdering.

Det kan være, at korrekturlæseren undervejs i korrekturlæsningen er blevet i tvivl om vigtigheden af en vending, og at pågældende således i stedet for at rette direkte til har sørget for, at det bliver markeret som en kommentar. Her kan du da læse et forslag til en omformulering eller et spørgsmål til en sætning eller et afsnit.

Få et tilbud
 


Spørgsmål til korrektur

Hvis du har spørgsmål til vores korrekturlæsning, må du meget gerne rette henvendelse til Martin. Han kan fanges på 7199 8083 eller via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Han svarer meget hurtigt, for vi ved, at det ikke er fedt at vente, især ikke på korrekturlæsning.

Du kan derfor altid regne med et hurtigt svar på dit spørgsmål. Hvis det – ganske mod forventning – skulle vise sig, at du tilsyneladende er en kende utilfreds med korrekturlæsningen, går vi med det samme din tekst igennem, så vi sammen kan ramme et frugtbart perspektiv og se, om din tanke har noget på sig.

Vi hader spildtid og ventetid, og det er derfor ikke noget, vi arbejder med. Kommunikationen hos os er ligetil, den er direkte, og den er derfor til at forholde sig til.
Lad os meget gerne hjælpe dig med billig korrekturlæsning, med erhvervsmæssig korrektur, med korrektur på specifikke tekster, korrektur på tekniske tekster.

Vi korrekturlæser med det samme, og vi tilbyder korrektur til en god pris, korrektur på mange sprog, vi tilbyder oversættelse af tekster, vi tilbyder revision tilligemed. Du kan altid regne med os, især hvis du søger en god pris på korrektur.

Vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud på korrektur, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os, for vi kan omgående strikke et godt tilbud sammen til dig. Priser på korrekturlæsning