🔹 Korrektur på regnskab

Vi er det førende korrekturselskab. Vi kan tilbyde dig de bedste priser på korrekturlæsning, og vi kan tilbyde dig den hurtigste levering, ganske inden for få timer, få dage, afhængigt af opgaven.

Vi tilbyder professionel korrekturlæsning.


Korrekturen udføres af vores selektivt udvalgte korrekturlæsere, hvor det er et afgørende krav, at man som korrekturlæser kan demonstrere, at man er valideret inden for korrekturlæsning. Det er kort og godt vigtigt, for vi går på ingen måde på kompromis med kvaliteten af korrekturlæsningen. Det er din garanti for, at du får den bedste korrekturlæsning, du kan forestille dig.


Vi kan på den baggrund og med det setup hjælpe dig med korrektur på dit regnskab, ligesom vi – eksempelvis – også kan læse korrektur på bøger, korrektur på websites, korrektur på tekster, korrektur på folderekorrektur på rapporter etc.

Erhvervskorrektur er den enkleste og bedste vej til en gennemrettet og fejlfri tekst. Det er let at bestille korrektur, for det gøres direkte på vores hjemmeside, hvorfor vi er stolte af at tilbyde online-korrektur til en god pris. Det kan være, du søger efter rabat på korrektur, og her kan vi med det samme komme ind i billedet, for det er klart, at vi gerne giver dig et godt tilbud på korrekturlæsning.

Kontakt os meget gerne for nærmere info. Martin er klar til at modtage dit opkald. Du fanger ham her: 7199 8083. Du kan også skrive en e-mail til ham. Det klares på følgende adresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Korrekturlæsning for firmaer

Det kan utvivlsomt betale sig at få professionel hjælp til korrekturlæsning. Du kan jo meget passende stille dig selv spørgsmålet, om du altid har helt og fuldstændigt styr på, hvor kommaet i en given sætning skal placeres, og om du eksempelvis altid kender til den enkelte stavemåde, og er der ikke også noget med, at reglerne løbende kan ændre sig?

Fortvivl ikke, for vores professionelle korrekturlæsere, certificerede korrekturlæsere, erfarne korrekturlæsere er alle meget dedikerede, og de sørger således altid for at holde sig opdaterede på den sproglige front. De kan dermed rette en tekst direkte og uden dikkedarer, hvorfor vi netop kan opretholde en lynhurtig leveringstid.

Korrektur til en god pris

Vi modtager mange henvendelser fra firmaer, der har behov for korrekturlæsning. De har ved en hurtig søgning på Google fundet frem til os. De har givetvis søgt på:
Jeg søger en korrekturlæser.

Jeg skal bruge en korrekturlæser til at læse korrektur på min tekst med det samme. Hvor hurtigt kan man korrekturlæse? Hvad koster det at få korrekturlæst en rapport? Billigt korrekturbureau i Danmark. Billigt korrekturselskab. Jeg har en tekst, der skal korrekturlæses, hvem skal jeg vælge? Jeg søger korrektur på svensk.

Jeg skal bruge korrektur på spansk. Jeg har behov for korrektur på norsk. Jeg søger en tysk korrekturlæser. Jeg søger en engelsk korrekturlæser. Jeg søger en dansk korrekturlæser. Jeg søger en svensk korrekturlæser. Jeg søger korrektur på dansk. Korrekturlæsning priser. Pris korrektur. Billig korrekturlæsning. Korrekturlæsning bog pris. Korrekturlæsning pris pr. ord. Pris for korrekturlæsning.

Der er mange måder at udtrykke sit behov for korrektur på, og vi er glade for, at vi i alle henseender kan hjælpe med korrekturlæsning. Det er også vigtigt for os at slå fast, at vi kan hjælpe med oversættelse, hvis det skal være. Vi oversætter fra dansk til engelsk og også fra engelsk til dansk, og vi kan derigennem tilbyde revision, hvor vi krydslæser mellem den danske og den engelske version. På den måde sikrer vi os, at vi rammer det bedste udtryk, den mest nuancerede tekst og oversættelse.

 


Hvad er prisen på korrekturlæsning?

Prisen på korrektur er god, der er tale om billig og professionel korrektur.

Lad os gå til et eksempel fra den virkelighed, vi befinder os i – et autentisk udtryk for korrekturlæsning. Casen er, at Martin bliver kontaktet af et webbureau, som har brug for at få læst korrektur på de mest besøgte sider på deres hjemmeside. Spørgsmålet går på, hvor meget det vil koste at få læst korrektur på dette udsnit.

Martin går i gang med at vurdere perspektivet, og han vurderer, at det faktiske sidetal er 18, men at det oprigtigt talt snarere prismæssigt svarer til 14 sider, og prisen udregnes på den baggrund. De bliver enige om, at Basiskorrektur er den løsning, der skal vælges, og her er prisen pr. side blot 59,95 DKK. De aftaler endvidere, at webbureauet modtager en testkorrektur, så det derigennem bliver muligt at se, hvordan rettelsen af teksten finder sted.

Det er nemlig sådan, at vi altid sender to udgaver af den tekst, vi har korrekturlæst, tilbage til kunden. Vi sender en med korrektionstegn og en uden korrektionstegn. I teksten med korrektionstegn er det muligt at følge hver eneste rettelse og således manuelt gå dem igennem, hvor man som læser accepterer pågældende rettelse eller afviser den.

Går man igennem den udgave uden korrektionstegn, vil alle disse rettelser allerede være implementeret i teksten, og det er dermed blot eventuelle kommentarer, der står tilbage, og som kræver læserens opmærksomhed. De fleste vælger at gå med versionen, hvor alle rettelser er indskrevet i teksten.
 


Korrektur – pris?

Hos Erhvervskorrektur har vi de bedste priser, den laveste pris på korrektur for erhvervslivet, og vi har gjort det meget gennemsigtigt og ligetil, idet vi udregner prisen pr. side.

Vi tilbyder tre former for korrektur.
 
 • Basiskorrektur
 • Udvidet korrektur
 • Gennemskrivning
 
Basiskorrektur går direkte ind i det grammatiske felt og sørger for, at alle sætninger spiller, som de skal. Der vil blive sat komma, og der vil blive rettet til for stave- og tastefejl. Derved får teksten et sprogligt løft, og den fremstår fejlfri og sikker.

Udvidet korrektur går et spadestik dybere og tager et bredere favntag med teksten. Her vil kommaet naturligvis også blive sat gevaldigt og ganske rigtigt på plads, mens stave- og tastefejl ligeledes bliver tilrettet. Derudover vil korrekturlæseren også fokusere på sætningernes tydelighed, og eventuelt kringlede sætninger vil blive omformuleret, så de er mere direkte. Det er en form for korrekturlæsning deluxe, korrekturlæsning med sproglig tilretning, sprogligt fokus.

Endelig er der Gennemskrivning. Det er en tilbundsgående redigering af teksten, og denne tilgang indbefatter også decideret korrekturlæsning. Her vil korrekturlæseren omskrive teksten, så den rammer det publikum, du ønsker at stile imod, og derfor vil korrekturlæseren tage fat i tekstens sprogtone og sætningslængde. Denne service er meget brugt, hvis man for eksempel søger en omskrivning af et teknisk svært stof til en læsbar og let variant.
 
Prisen på korrekturlæsning:
Basiskorrektur: 59,95 DKK pr. side
Udvidet korrektur: 74,95 DKK pr. side
Gennemskrivning: 99,95 DKK pr. side
 
Alle priser er ekskl. moms.
Du kan vælge at betale direkte med betalingskort, ligesom det også er muligt at modtage en faktura. Er du genkommende kunde, vil vi meget gerne tilbyde dig en månedlig faktura, og vi kan, hvis alle omstændigheder er på plads, tilbyde dig en god pris på korrektur, en rabat på korrekturlæsning, et decideret tilbud på korrektur. Sig endelig til, og Martin vil strikke et tilbud på korrekturlæsning sammen til dig.


Rabat på korrekturlæsning


Professionel korrekturlæsning af et regnskab

Vi hjælper mange firmaer med at læse korrektur på regnskaber, og det kan betale sig, for det skaber et meget fint billede af pågældende virksomhed, at regnskabet er korrekturlæst, så det dermed fremstår uden meningsforstyrrende elementer. Læseren kan lynhurtigt sætte sig ind i stoffet og skabe sig en forståelse af sagen, og det er alle pengene værd. Det er faktisk temmelig ærgerligt at gå på kompromis med korrekturlæsningen, især når leveringstiden er så kort hos Erhvervskorrektur.

Det fungerer i praksis sådan, at du bestiller korrektur via vores hjemmeside. Her kan du vælge den korrekturform, du foretrækker, ligesom du kan indtaste det eksakte antal sider, du uploader. Dernæst skriver du firmaoplysningerne ind i de tomme felter, du uploader regnskabet/dokumentet, og du vælger dernæst, hvilken betalingsløsning du ønsker.

Derfra tager vi hånd om dokumentet og sender det til korrektur hos en af vores professionelle korrekturlæsere. Det er dokumentfokus, så det basker, det er ligetil.

Leveringstiden vil typisk for et regnskab lyde på op til 72 hverdagstimer, svarende til 3 hverdage. Vi kan, hvis du vælger ekspreslevering, tilbyde at korrekturlæse med det samme.
 


Vores professionelle korrekturlæsere

Det vigtigst for os hos Erhvervskorrektur er, at vi tilbyder den bedste og mest dedikerede korrekturlæsning på markedet, og derfor har vi også udelukkende indledt et tæt samarbejde med de med afstand bedste freelancekorrekturlæsere. Du kan derfor være helt sikker på, at du får valuta for pengene hos os, når du bestiller korrekturlæsning.

Vi tilbyder korrekturlæsning på dansk, og vi kan læse korrektur på engelsk, hvis du ønsker det, for vi samarbejder også med de bedste engelske korrekturlæsere i verden. Engelsk korrekturlæsning er en stor del af vores korrekturlæsningstilbud, for der er ganske mange firmaer, der har en global flade, hvorfor det for dem er afgørende at kunne vise fejlfrit engelsk på tekst, så hvis du står med et behov for at modtage en god pris på korrektur på engelsk, vil Martin give dig en god pris på engelsk korrektur.

Alle vores korrekturlæsere har været igennem en vanskelig udvælgelsesproces, hvor de er blevet prøvet af på alle planer. Det er hele den grammatiske verden, der er blevet vakt til live, og som de således har skullet demonstrere, at de færdes hjemmevant i.
 


Fortrolighed omkring korrekturlæsning

Fortrolighed i forhold til korrekturlæsning er et vigtigt aspekt for os. Vi hjælper mange gange store firmaer, der er i tæt konkurrence med andre firmaer, med korrekturlæsning, og det er vigtigt for os at fastslå, at fortroligheden ligger os meget på sinde. Vi arbejder derfor tit med fortrolige oplysninger, og derfor slår vi også meget sikkert fast, at du kan være helt sikker på, at vi ikke videregiver oplysninger til anden side.

Alle vores korrekturlæsere har skrevet under på en fortrolighedserklæring. De sletter pågældende fil efter endt korrektur. Vi gemmer filen sikkert på vores server i et stykke tid, således at du vil kunne få fat i teksten igen, hvis du skulle få behov for det.

Vi kan således hjælpe dig med korrekturlæsning af teknisk vanskelige tekster, hvor indholdet eksempelvis på ingen måde må nå ud til fremmede.
Du kan læse mere om vores tilgang til korrekturlæsning her.

Billig korrektur med det samme
 


Korrektur med det samme

Vi er meget bevidste om, at tempoet ude i virksomhederne kan være højt, og at det ikke altid er muligt at vente på korrekturlæsningen, fordi der eventuelt er en deadline, der skal overholdes. Derfor er vi jeres medspiller. Vi passer gerne – så vidt muligt – vores korrekturlæsning ind i jeres ramme, og derfor er der netop muligheden for at vælge ekspreslevering, hvis det er behovet for korrektur med det samme, der skinner igennem hos jer.

Ved at vælge korrekturlæsning nu kan vi garantere, at vi leverer teksten tilbage hurtigst muligt. Hvis det eksempelvis drejer sig om korrektur på en tekst, der ikke fylder mere end 20 sider, vil vi kunne klare korrekturlæsningen inden for maks. 24 hverdagstimer, og i de fleste tilfælde klarer vi også korrekturlæsningen hurtigere endda, altså inden for få timer.

Vi er et fleksibelt foretagende, og vi kommer altid vores kunder i møde. Du kan regne med den gode service, den empatiske tilgang og det knivskarpe sproglige arbejde.

 


Korrektur til en god pris

Hvis du eksempelvis har en bog, du meget gerne vil have korrekturlæst, er vi det rette sted at rette henvendelse til, for vi svarer omgående, og vi har altid et godt tilbud på korrekturlæsning.

Lad os antage, at du har en bog på 155 sider, som du ønsker at få korrekturlæst. Du vælger Basiskorrektur. Prisen vil da blive 9.292,25 DKK (ekskl. moms). Det er en pris, der beregnet på baggrund af de sider, du sender til os, og vi kan derfra aftale, hvordan korrekturlæsningen skal forløbe, for der er kunder, der foretrækker en løbende form for korrektur, hvor der sendes portioner tilbage, der er korrekturlæst, mens andre foretrækker at modtage bogen i én samlet korrektur.

Det er forskelligt, og det er et spørgsmål om smag og ønske, og vi er som korrekturselskab altid klar til at sætte ind over for det ønske, vores kunde måtte have, og derfor retter vi til og kommer altid og uden undtagelse vores kunder i møde. Sig derfor blot frem, og vi finder en løsning på det behov for korrektur, du måtte have. Det kan være, at spørgsmålet er så simpelt som ”Hvad koster korrekturlæsning”? Svaret skal du prompte få.
 


Korrektur på PDF

Det er vigtigt for os at fremhæve, at vi også kan tilbyde en god pris på korrekturlæsning af PDF-filer, ligesom vi også læser korrektur på PowerPoint-præsentationer. Vi læser korrektur på hjemmesider, og vi læser korrektur på Word-dokumenter, blandt mange andre formater.

Vi stiller skarpt på den opgave, vi bliver stillet, og vi arbejder ud fra de betingelser, vi møder. Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage med et spørgsmål til korrektur, for vi er fleksible og altid parate til at lande en aftale med dig.
Du er også meget velkommen til at dykke ned i information om vores korrekturlæsning her.

Priser på korrekturlæsning af regnskaber


Priser på korrekturlæsning

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0