🔹 Korrektur af foldere

Vi har hos Erhvervskorrektur tilknyttet professionelle korrekturlæsere. De er alle parate til at læse korrektur på foldere.


Det skal her også nævnes, at vi blandt meget andet tilbyder korrekturlæsning af rapporter, bøger, artikler, blogindlæg og hjemmesider.

Vores korrekturlæsere er nøje udvalgt. De besidder alle den rette uddannelse, samtidig med at de har erfaring fra arbejdet som korrekturlæser.
De har været igennem vores omfattende testforløb, hvilket er et udtryk for vores fokus, der går på at yde den bedste form for korrekturlæsning til den bedste pris på markedet.

 
FĂĄ et tilbud
 


Omfang af korrektur

Vi læser korrektur på både engelsk og dansk, og fælles for korrekturen er, at det indebærer et koncentreret blik på sproget, herunder kommatering, stave- og slåfejl, og fokus på ordvalg og sætningskonstruktioner.

Dertil hører det, at vi naturligvis behandler hver ordre med største fortrolighed.


Foldere-korrektur 


Lad korrekturlæsningen folde sig ud

Vi tilbyder hos Erhvervskorrektur tre typer af korrektur: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.

Med Basiskorrektur gives din folder en basal form for korrektur. Her læses udelukkende korrektur med udgangspunkt i kommatering og retstavning.

Ved at vælge Udvidet korrektur får du sammen med ydelsen fra Basiskorrektur tilmed en let sproglig optimering, hvor der vil være forslag til ændring af sætninger og et fokus på ordvalg.

Gennemskrivning betegner en mere gennemgående redigeringsproces. Her er der tale om en decideret redigering. Folderen omskrives og tilpasses eventuelle ønsker, mens der samtidig bliver læst korrektur.

Bestil nu
 Vekslende priser – samme høje service

Prisen udregnes pr. side.
SĂĄledes lyder prisen pr. side for Basiskorrektur pĂĄ 59,95 DKK, mens den for Udvidet korrektur ligger pĂĄ 74,95 DKK pr. side. Prisen for Gennemskrivning er 99,95 DKK pr. side.

Lad os antage, at du har en folder på 5 sider, som du ønsker Basiskorrektur på. Prisen vil da være 299,80 DKK ekskl. moms.

Korrekturlæsning bestilles via vores hjemmeside. Her vælges, hvilken form for korrektur der ønskes. Sprog og leveringsform vælges ligeledes her. Pengene trækkes først, når folderen er sendt retur. Betalingen kan finde sted med betalingskort eller via faktura.

Vi læser blandt meget andet også korrektur på flyers.

Du kan læse mere om vores servicer her.
 


Lynhurtig levering

Hos Erhvervskorrektur arbejder vi med to leveringsformer: normal levering eller ekspreslevering.
Det afgørende er her, om ordren er under eller over 20 sider.

Korrekturlæsning af en folder på færre end 20 sider vil med normal levering tage 48 hverdagstimer (2 hverdage). Foldere på mere end 20 sider vil med normal levering have 72 hverdagstimer (3 hverdage) i leveringstid.
Ordrer pĂĄ mere end 100 sider har 96 hverdagstimer i leveringstid.

Tilvælger du ekspreslevering, vil du med en folder på under 20 sider blot skulle påregne en leveringstid på 24 hverdagstimer (1 hverdag) og kun 48 hverdagstimer, hvis folderen er over 20 sider lang. 
Er folderen mere end 100 sider, og tilkøbes der ekspreslevering, vil leveringstiden være 72 hverdagstimer.

Læg venligst mærke til, at lørdag og søndag ikke medregnes i leveringstiden.

Bestiller du således Basiskorrektur af ovennævnte folder på 5 sider onsdag klokken 21:23, og vælger du normal levering, vil du have den retur fredag klokken 21:23, akkurat 48 hverdagstimer senere.
 
FĂĄ et tilbud
 


Sproglige udgangspunkter

Vi koncentrerer os hos Erhvervskorrektur meget om at hjælpe vores kunder med at skabe sproglig korrekt kontakt til det danske marked.

De danske korrekturlæsere har været igennem en meget koncentreret og krævende udvælgelsesproces, hvilket afspejler vores fokus på at tilbyde markedets bedste korrekturløsning for erhvervslivet.

Vi engagerer os på vegne af vores kunder ligeledes i at skabe kontakt til et engelsk marked. Derfor har vi også tilknyttet engelske korrekturlæsere.
De har naturligvis også været igennem en grundig test, og de har alle uddannelse inden for sprog og kommunikation, samtidig med at de besidder den rette erfaring.Hvad vil korrekturlæsning af foldere koste?


Priser på korrekturlæsning

 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0