ūüĒĻ Korrektur af blogs og blogindl√¶g

Hos Erhvervskorrektur l√¶ser vi korrektur af blogs, ligesom vi korrekturl√¶ser √•rsrapporter, manuskripter, flyers, b√łger, foldere og brochurer.Vores korrekturl√¶sere er professionelle og n√łje udvalgt. De har hver is√¶r erfaring med faget fra arbejde som korrekturl√¶ser, og de har ogs√• alle uddannelse inden for feltet.
Alle har de været igennem en vanskelig test.

Læs gerne mere her.


Få et tilbud

Indblik i korrekturarbejdet

Korrektur-blogs

Korrektur i en særlig form

Vi tilbyder tre former for korrekturlæsning: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.

Vælger du Basiskorrektur, sikrer du dig, at dine blogindlæg modtager en grundlæggende korrektur, hvor der læses korrektur med udpræget fokus på kommatering samt retstavning.

Udvidet korrektur breder korrekturlæsningen mere ud.
Du får her korrekturlæsning af blogs med opmærksomheden vendt mod sproget, hvor korrekturen går på let optimering af sætninger og ord.
Du får naturligvis også den basale korrektur med i denne service.

Med Gennemskrivning k√łber du dig til en udpr√¶get redigering. Her vil der blive omskrevet og l√¶st korrektur i samme instans, og dine blogindl√¶g kan derved blive korrekturl√¶st med m√•lrettet fokus.


Bestil nu

Korrekturl√¶sning ‚Äď det kan betale sig

Prisen fastlægges pr. side.
Prisen for Basiskorrektur er 59,95 DKK pr. side, mens den er 74,95 DKK pr. side for Udvidet korrektur. Gennemskrivning koster 99,95 DKK pr. side.

Du har eksempelvis et blogindlæg på 11 sider, og du bestiller Basiskorrektur. Prisen vil da være 659,45 DKK.

Korrekturl√¶sningen bestilles via vores hjemmeside, og vi tr√¶kker f√łrst bel√łbet, n√•r du har ordren retur.

Leveringstid

Du kan vælge normal levering eller ekspreslevering.
I begge forhold er skillelinjen under eller over 20 sider.

En ordre på under 20 sider vil med normal levering tage 48 hverdagstimer (2 hverdage).
Ordrer på over 20 sider har med normal levering 72 hverdagstimer (3 hverdage) i leveringstid - med undtagelse af ordrer på over 100 sider, idet der her vil være 96 hverdagstimer i leveringstid.

Vælger du derimod ekspreslevering, vil du med et blogindlæg på under 20 sider have en leveringstid på 24 hverdagstimer (1 hverdag) og 48 hverdagstimer med et blogindlæg på over 20 sider. 
Leveringstiden p√• tekster over 100 sider, hvor der tilk√łbes ekspreslevering, lyder p√• 72 hverdagstimer.

Vigtigt er det her at fremh√¶ve, at l√łrdag og s√łndag ikke medregnes som hverdage.

Lad os antage, at du bestiller Udvidet korrektur af et blogindlæg på 11 sider tirsdag klokken 17:17, og du vælger normal levering. Du vil da modtage teksten torsdag klokken 17:17, altså 48 hverdagstimer senere.

Du kan naturligvis også vælge en af vores andre korrekturydelser - korrektur af rapporter.

Bestil tid nu eller modtag et tilbud

Bestilling af korrektur gennemf√łres via vores hjemmeside. Her v√¶lger du i samme omb√¶ring, hvilken form for korrektur du √łnsker. Det er ligeledes her, du v√¶lger sprog og leveringsmetode.

Få et tilbud

Fast korrektur af blogs

Velvidende, at blogindlæg bliver postet på daglig og ugentlig basis, vil vi meget gerne fremhæve, at vi i disse tilfælde sidder klar med en af vores kyndige korrekturlæsere, således korrekturlæsningen kan eksekveres, samtidig med at behovet opstår. Det er naturligvis muligt at lave en særlig aftale med os om det. Ring gerne for et uforpligtende tilbud: 7199 8083.

Vores korrekturlæsere

Vi har efter et meget grundigt og længerevarende arbejde sammensat et solidt og skarpt team af korrekturlæsere. De er alle professionelle. De er uddannede inden for sprog og kommunikation og kan trække på erfaring fra tidligere arbejde som korrekturlæser. Dette gælder for både de engelske og de danske korrekturlæsere. De arbejder med stor koncentration, integritet og ildhu.


Priser på korrekturlæsning

 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0