🔹 Forbilledlig korrektur af flyers

Hos Erhvervskorrektur tilbyder vi korrektur af flyers på både engelsk og dansk.
Vores meget kompetente korrekturlæsere har alle bestået vores omfattende prøver.


De er nøje udvalgt og besidder alle den rette erfaring samt uddannelse.

Det skal også her fremhæves, at vi ligeledes blandt meget andet læser korrektur på menukort, bøger, årsrapporter, brochurer og hjemmesider.

Korrekturlæsning af flyers udformer sig som et koncentreret blik på sproget: kommatering, stave- og slåfejl og præcisering af ordvalg og sætningskonstruktioner.
Vi værner om hver eneste ordre. De behandles hver især med største fortrolighed.

 


Korrekturlæsning – et spørgsmål om udtryk

Hos Erhvervskorrektur kan du vælge mellem tre korrekturtyper: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.

Korrektur-flyers

Vælger du Basiskorrektur, får dine flyers en grundlæggende korrektur, hvor der udelukkende rettes til med udgangspunkt i retstavning og kommatering.

Udvidet korrektur giver en grundigere korrektur. Sammen med ydelsen fra Basiskorrektur får du ydermere en let sproglig optimering, hvor der vil forekomme markeringer af ordvalg, og hvor der vil være et fokus på sætningskonstruktioner.

  • Ønsker du en mere tilbundsgående redigering, bør du vælge Gennemskrivning. Med denne ydelse vil dine flyers blive omskrevet, således at de kan ramme den ønskede målgruppe. Der læses samtidig nuanceret korrektur.

 

Flyers til markedets bedste pris

Den samlede pris udregnes pr. side – en side udgøres af maksimalt 2.400 tegn.

Prisen pr. side for Basiskorrektur er 59,95 DKK. For Udvidet korrektur ligger den på 74,95 DKK pr. side. Prisen for Gennemskrivning vil være 99,95 DKK pr. side.

Et eksempel kunne være, at du har flyers på sammenlagt 5 sider, som du ønsker Basiskorrektur på. Prisen vil da være 299,80 DKK.

Vi gør her opmærksom på, at der er en minimumsbestilling på 5 sider.

Du bestiller korrekturlæsning via vores hjemmeside, hvor korrekturtype og sprog sammen med leveringsform vælges. Pengene trækkes først i det øjeblik, dine flyers sendes retur.

Ønsker du korrektur af brochurer? Klik her.
 


Flyvefærdig og hurtig levering

Vi arbejder hos Erhvervskorrekt med to leveringsformer: normal levering og ekspreslevering.
Det afgørende er her, om ordren fylder mere eller mindre end 20 sider.

Korrektur af flyers på færre end 20 sider vil med normal levering tage 48 hverdagstimer (2 hverdage), mens flyers på mere end 20 sider med normal levering vil have 72 hverdagstimer (3 hverdage) i leveringstid.

Køber du ekspreslevering, vil du med flyers på under 20 sider skulle påregne en leveringstid på 24 hverdagstimer (1 hverdag) og kun 48 hverdagstimer med flyers over 20 sider.

Her er det vigtigt at fremhæve, at lørdag og søndag ikke medregnes i leveringstiden.

Bestiller du eksempelvis Basiskorrektur af ovennævnte flyers på 6 sider tirsdag klokken 10:12, og vælger du normal levering, vil du have ordren retur torsdag klokken 10:12, akkurat 48 hverdagstimer senere.

 

Forbilledlig korrektur

Vi er klar over, at flyers ikke ofte leveres i tekstbaserede programmer, men at de sendes til kunder som billeder eller i Photoshop.

Derfor tilbyder vi naturligvis at indgå en specialaftale, hvor vi korrekturlæser et billede og nedfælder rettelserne i en mail eller i et dokument, således at det er til at gå til for dig i den anden ende.
Kontakt os meget gerne for at høre nærmere om dette.
Læs eventuelt mere her.

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0