🔹 Afgørende korrekturlæsning af brochurer

Vi læser hos Erhvervskorrektur korrektur på brochurer.

Vores meget dygtige korrekturlæsere har hver især stor erfaring både gennem job og uddannelse.
Vi har med udgangspunkt i vores krævende testforløb udvalgt vores korrekturlæsere med stor koncentration, således at du får den bedste korrektur af eksempelvis brochurer.

Vi læser desuden korrektur på blogs, bøger, hjemmesider, årsrapporter og menukort, blandt meget andet. Eksempelvis annoncer.


Koncentreret korrektur

  • Vi tilbyder korrektur på både engelsk og dansk.
  • Korrekturlæsning ydes både på et grundlæggende niveau og som en mere dybdegående tilretning.
  • Alle ordrer behandles med største fortrolighed.


Tre korrekturservices

Du kan vælge mellem tre services: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.

Korrektur-brochurer

Basiskorrektur sikrer din brochure en grundlæggende korrektur, hvor der fra korrekturlæserens side udelukkende fokuseres på kommatering og retstavning.

Udvidet korrektur er vores tilbud om en dybere form korrektur. Her vil korrekturlæseren komme med lette optimeringsforslag på ord- og sætningsniveau.

Gennemskrivning lader din brochure gennemgå en decideret redigering, da den vil blive omskrevet til et ønsket formål. Der vil da også blive læst korrektur.

   

Varierende pris på korrektur

Prisen udregnes ud fra antal sider.
For Basiskorrektur er prisen 59,95 DKK pr. side, mens Udvidet korrektur koster 74,95 DKK pr. side, og Gennemskrivning lyder på 99,95 DKK pr. side.

Prisen for en brochure på 30 sider koster derfor med Basiskorrektur 1.798,50 DKK. Bestilling af korrektur gennemføres via vores hjemmeside: https://erhvervskorrektur.dk. Her kan korrekturtype, sprog samt leveringsform vælges.

Pengene trækker vi naturligvis først, når brochuren er tilbageleveret. Prisen er ekskl. moms.
Betalingen kan foregå med betalingskort eller via faktura.
 


Omgående korrektur – korte leveringstider

Hos Erhvervskorrektur tilbyder vi to leveringsformer: normal levering og ekspreslevering.
Fælles for disse er, at der i begge henseender skelnes mellem under og over 20 sider.

Korrektur af brochurer på færre end 20 sider har en normal leveringstid på 48 hverdagstimer (2 hverdage), mens korrekturlæsning af brochurer på over 20 sider tager 72 hverdagstimer (3 hverdage).
Er brochuren på mere end 100 sider, vil den normale leveringstid være 96 hverdagstimer.

Ved at vælge ekspreslevering barberes leveringstiden ned, således at brochurer under 20 sider har 24 hverdagstimer (1 hverdag) i leveringstid, mens brochurer over 20 sider kun har 48 hverdagstimer i leveringstid.
Er brochuren på mere end 100 sider, vil leveringstiden med ekspreslevering være 96 hverdagstimer.

Her indgår lørdag og søndag ikke i leveringstiden.

Basiskorrektur med normal levering af ovennævnte eksempel på 30 sider har derfor 72 hverdagstimer i leveringstid. Bestiller du tirsdag klokken 15:16, har du ordren retur fredag 15:16, præcis 48 hverdagstimer senere.

Korrekturlæsning af brochurer kan ligeledes indeholde mange sider. I sådan en situation appellerer vi til, at du kontakter os, således at vi sammen kan aftale nærmere angående leveringstid. Vi kan typisk levere i omegnen af 50 korrekturlæste sider om dagen.

Du kan læse mere om vores servicer her.
 


Word vs. PDF

Vi har hos Erhvervskorrektur stor erfaring med at læse korrektur på brochurer i Word- såvel som i PDF-format.

I Word er der visse fordele, eftersom der er en særlig funktion for rettelser, hvorved de bliver mere overskuelige. Vi har her mulighed for at sende to versioner tilbage; et dokument med korrektionstegn, hvor du som kunde kan følge hver eneste rettelse, der er foretaget, og et dokument uden korrektionstegn, hvor eventuelle kommentarer er synlige. Her er processen mest gnidningsfri.

Ikke dermed sagt, at PDF er ufordelagtig. Den største forskel er, at rettelserne ikke glider direkte ind i dokumentet, idet de kræver, at du efterfølgende går dem igennem og fører dem ind i dit dokument.
 
Lad os understrege, at det ikke er et spørgsmål om mængde. Vi kan uden tøven håndtere korrekturlæsning af brochurer på mere end 500 sider. I disse tilfælde foretrækker vi, at vi bliver kontaktet, således at vi kan lave en aftale derom.


Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0