🔹 Korrektur på annoncer

Hos Erhvervskorrektur har vi med stort omhu udvalgt vores korrekturlæsere. De har bestået vores krævende testforløb, ligesom de besidder den rette erfaring og uddannelse.De sidder således klar til at læse korrektur på annoncer, blandt meget andet, for vi tilbyder også korrekturlæsning af hjemmesider, blogs, rapporter, bøger, brochurer og menukort.
Søger du eksempelvis information om korrektur på tekster?

 

Tre skarpe skud

  • Vi korrekturlæser på dansk og engelsk.
  • Vi kan hos Erhvervskorrektur tilbyde korrektur med udpræget fokus, eftersom vi yder såvel basal som dybdegående korrekturlæsning.
  • Hver ordre behandles med fortrolighed.
 

 

Tre løsninger på grundig korrektur

Hos Erhvervskorrektur tilbyder vi tre former for korrekturlæsning: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.

Annoncer-korrektur

Med Basiskorrektur får annoncen en grundlæggende korrektur, der tager udgangspunkt i kommatering og retstavning.

Med Udvidet korrektur vil annoncen blive læst med bredere blik for sproget. Der vil her optræde lette sproglige optimeringer.

Med Gennemskrivning tilbyder vi en decideret redigering. Annoncen vil blive omskrevet, således at den rammer den ønskede målgruppe. Her læses der naturligvis også grundig korrektur.Korrekturlæsning af annoncer – et spørgsmål om penge

Prisen fastlægges ud fra antal sider. En side svarer til maks. 2.400 tegn.

Basiskorrektur ligger på 59,95 DKK pr. side, hvor Udvidet korrektur lyder på 74,95 DKK pr. side. Gennemskrivning koster 99,95 DKK pr. side.

En annonce på sammenlagt 17 sider koster således med Basiskorrektur 1.019,15 DKK, ekskl. moms.
Korrekturlæsningen bestilles via vores hjemmeside: https://erhvervskorrektur.dk. Korrekturtype, sprog samt leveringsform afkrydses her. Pengene trækkes først i samme øjeblik, annoncen tilbageleveres.

Vi har her en minimumsbestilling på 5 sider.
Vi tilbyder både betaling med betalingskort og via faktura.
   

Ventetid – det lønner sig

Erhvervskorrektur tilbyder levering på to måder: normal levering og ekspreslevering.
I begge tilfælde skelnes der mellem under og over 20 sider.

Korrektur af annoncer på under 20 sider har med normal levering 48 hverdagstimer (2 hverdage) i leveringstid, mens korrekturlæsning af annoncer på over 20 sider i omfang tager 72 hverdagstimer (3 hverdage).

Med ekspreslevering vil korrektur på annoncer under 20 sider vare blot 24 hverdagstimer (1 hverdag) og kun 48 hverdagstimer for annoncer over 20 sider.
Lørdag og søndag medregnes ikke som leveringsdage.

Hvis der bestilles Udvidet korrektur af ovennævnte annonce på 17 sider torsdag klokken 14:02, og vælges der ekspreslevering, tilbageleveres annoncerne allerede fredag klokken 14:02, nøjagtigt 24 hverdagstimer senere.

Du kan læse mere om vores servicer her.
 

Korrekturlæsning af Facebookannoncer

Korrekt sprog er essentielt i henhold til at få fat i og fastholde en målgruppe. Et glimrende værktøj dertil er Facebook, og vi kan hos Erhvervskorrektur være med til at strømline sådanne posts. Det er utvivlsomt vigtigt med et korrekt sprog, når man over Facebook opretter annoncer og bruger markedsføringskroner.

Her støder Erhvervskorrektur meget gerne til som en sproglig hjælp. Du er velkommen til at kontakte os og høre nærmere og eventuelt lave en specialaftale med os, hvor det drejer sig om korte tekster og selvsagt meget hurtig levering.

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0