🔹 Korrekturlæsning af/på bog?Professionel korrekturlæsning på bog


Korrekturlæsning af bøger har vi hos Erhvervskorrektur stor erfaring med, og det drejer sig om korrektur på engelsk og på dansk.
Vores selektivt udvalgte korrekturlæsere har alle været igennem en grundig test, hvilket uvægerligt sikrer dig den bedste form for korrektur.
 Punktlig og præcis korrektur

  • Vi læser også korrektur på hjemmesider, blog, årsrapporter, manuskripter, artikler, flyers, foldere.
  • Vi tilbyder flere former for korrektur – grundlæggende og basale samt mere dybdegående rettelser.
  • Vi behandler alle opgaver med fortrolighed.
 

Korrekturlæsning af bog

Hele bogen på én gang eller løbende korrektur


Du har mulighed for at vælge mellem tre servicer: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.

Med Basiskorrektur får din bog en grundlæggende korrektur. Korrekturlæseren vil her fokusere på retstavning og kommatering.
Med Udvidet korrektur gives din bog en dybere form for korrektur, hvor korrekturlæseren vil komme med lette forslag til optimeringer på ord- og sætningsniveau.
Ved Gennemskrivning korrekturlæses din bog gennem redigering og en målrettet proces.Sideløbende pris


Prisen ligger fast pr. side.

Basiskorrektur koster 59,95 DKK pr. side. Prisen på Udvidet korrektur er 74,95 DKK, mens Gennemskrivning ligger på 99,95 DKK pr. side.
Korrekturlæsning af en bog på eksempelvis 257 sider koster da med Basiskorrektur 15.407,15 DKK. Korrekturbestilling foretages via vores hjemmeside: https://erhvervskorrektur.dk. Her vælges korrekturtype, sprog samt leveringsform. Beløbet trækker vi naturligvis først, i samme øjeblik bogen er korrekturlæst og afsendt elektronisk fra os.
 
Vi læser også korrektur på artikler og indlæg

 
Korrektur-bog

Korrekturlæsning på bog


Lynhurtig levering – vi snakker få dage
Eftersom et ønske om korrekturlæsning af bøger typisk rummer mange sider, ønsker vi, at pågældende kunde kontakter os med henblik på at lave en aftale. Typisk kan vi dagligt levere omkring 50 korrekturlæste sider, hvorudfra leveringstiden kan anslås.

Grundlæggende set er leveringstiden på en bog på mere end 100 sider 96 hverdagstimer. 
Basiskorrektur med normal levering af ovennævnte eksempel på 257 sider har derfor omkring 5 hverdage i leveringstid.

 

Det foretrukne format ved korrekturlæsning af bog


Når det kommer til korrekturlæsning af bøger, foretrækker vi at arbejde i et Word-format, eftersom det skaber de bedste betingelser for pågældende korrekturlæser såvel som for dig som kunde. Den store fordel er, at der i Word er en særlig rettefunktion, hvor rettelser automatisk bliver fremhævet, og hvor det er muligt at knytte eventuelle kommentarer til.

Efter endt korrektur modtager du to dokumenter; et med korrektionstegn, hvor alle korrekturlæserens rettelser vil fremgå, og et uden korrektionstegn, hvor disse rettelser allerede er implementeret.

Lad os i samme ombæring understrege, at vi også har erfaring med at læse korrektur i PDF-format. Eftersom rettelserne ikke her glider direkte ind i dokumentet, vil det for kunden eventuelt være forbundet med ekstra arbejde, og det kan derfor synes mere besværligt.

Du kan læse mere om vores servicer her.

Ligesom du er velkommen til at læse om billig engelsk oversættelse her


Korrektur ad flere omgange


Eftersom korrekturlæsning af en bog omfangsmæssigt kan være et større projekt, tilbyder vi løbende korrektur og også ad flere omgange. Således etableres korrekturlæsningen som en løbende proces.

Det er samtidig også en mulighed indledningsvist at få prøvelæst 5 sider, hvorefter den endelige beslutning om at lade korrekturlæsningen udfolde sig hos os kan tages.

Kontakt os meget gerne for at høre nærmere og for at modtage et uforpligtende tilbud på korrekturlæsning af en bog.


Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0