🔹 Korrekturlæsning/Korrektur af bog/bøger

Velkommen til Erhvervskorrektur!

 • Vi skaber forståelse!
 • Skal vi også gøre din tekst tydeligere?

VI LÆSER KORREKTUR PÅ BØGER! 

Du kan hos os vælge mellem korrektur, oversættelse, transskription eller tekstforfatning.

Du er velkommen til at tage direkte kontakt til Martin.
Ham træffer du på

7199 8083
info@erhvervskorrektur.Hvis du allerede nu er klar på at indhente et uforpligtende tilbud på korrektur, er du meget velkommen til at udfylde følgende formular ⤵️
Korrektur hos Erhvervskorrektur

Vi har læst korrektur på alskens opgaver siden 2014, og vi fortsætter meget gerne, for vi brænder for at læse korrektur!

Du kan med stor fordel tage direkte fat i Martin, hvis du ønsker hjælp til korrektur.

Han har været med hos Erhvervskorrektur siden begyndelsen, hvor han selv læste korrektur. Nu er han snarere tovholder på alle de projekter, vi bliver engageret i.

I skrivende stund er der mere end 70 professionelle korrekturlæsere hos Erhvervskorrektur. Det tæller korrekturlæsere til at dække:

 • Dansk, engelsk, svensk, norsk, finsk, tysk, hollandsk, fransk.

Alle korrekturlæsere har været igennem et krævende testforløb, og vi kan derfor stå 100% inde for deres arbejde.

Det er sådan, at vi går ind for kvalitet, hvorfor vi tilbyder tilfredshedsgaranti og først sender faktura for ydelsen, når vi er sikre på, at alt spiller!
 
Hvad er prisen på korrektur eller oversættelse?

Vi opererer med meget tydelige priser på korrektur.

Vores priser på korrekturlæsning udregnes på baggrund af antal sider.

 • Basiskorrektur koster 59,95 kr. pr. side.
 • Udvidet korrektur koster kun 74,95 kr. pr. side.
 • Gennemskrivning har en pris på 99,95 kr. pr. side.

Når det kommer til oversættelse, arbejder vi med en pris pr. projekt og en udregnet ordtakst. Typisk er ordtaksten 1,5 kr. pr. ord inkl. korrekturlæsning.


Hvordan foregår korrekturlæsningen hos Erhvervskorrektur? 

Det er meget simpelt: 

Du kan vælge imellem Basiskorrektur, Udvidet korrektur eller Gennemskrivning. 

 • Du kan bestille og se nærmere på vores ydelser her.

 
Al korrekturlæsning tager udgangspunkt i fortrolighed.
Alle korrekturlæsere har underskrevet en forpligtende fortrolighedserklæring.
Korrektur af en bog

Vi har hos Erhvervskorrektur mange gange læst korrektur på bøger. Vi læser med stor fordybelse og blik for detaljen korrektur på bøger, og det er i vores øjne underordnet, om det drejer sig om en skønlitterær bog eller en faglitterær bog.

Alle vores korrekturlæsere er professionelle. De har alle sammen stor erfaring med at læse korrektur på en bog, og det er klart, vi også meget gerne hjælper dig, for det er simpelthen så afgørende at sætte tid af til at få rettet sin bog igennem. Et bogprojekt er i vores øjne først færdigt, når der er læst korrektur.

Det vil altså sige, at man som forfatter meget gerne skal sætte tid af til at få rettet til med hensyn til komma og med hensyn til stave- og tastefejl. Det kan virkelig betale sig. Hvem går på kompromis med korrekturlæsningen? Det er ikke den bedste vej at gå.

Går du med Erhvervskorrektur, når det handler om korrekturlæsning af en bog, vil vi sørge for, at alt spiller 100% - og du kan naturligvis få et godt tilbud på bog-korrektur. Skriv eller ring endelig til Martin, og korrekturlæsningen former sig derfra. Han kan give dig en god pris på korrektur på en bog. Du fanger ham på 7199 8083 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 


Billig korrekturlæsning af en bog:

Korrektur af bog: Det er klart, at der med en bog følger mange sider. Det er et faktum. Det er også et faktum, at det aldrig kan ende sådan, at der er for mange sider for Erhvervskorrektur, for alle vores gode korrekturlæsere er vant til at arbejde med store projekter, hvad enten det er PowerPoint-shows eller deciderede indholdsrige rapporter.

Korrektur af en bog: Vi går altid til opgaven med den største dedikation, og alle, der anvender os, når det drejer sig om korrekturlæsning, bliver overrasket positivt, for der er virkelig tale om tilbundsgående redigering, hvorunder den indsendte bog bliver meget bedre.

Det er ligeledes vigtigt for os at fremhæve, at vi ikke ændrer på det udgangspunkt, det perspektiv, du sender til os, for vi er bevidste om, at vi blot skal sikre, at formidlingen og budskabet kommer rigtigt frem. Der er altid en risiko for, at man kommer til at skrive for indforstået.
Derfor er det godt med friske øjne på en tekst.

Sætninger og afsnit skal gerne være tydelige.
Det bliver de, hvis du vælger at bestille korrekturlæsning/korrektur hos os.

Lad os gerne tage nogle perspektiver i betragtning: Vi har eksempelvis for kort tid siden læst korrektur på en bog på mere end 500 sider, og vi læste korrektur på bogen inden for 5 hverdage.
Vi fandt mere end 10.000 grammatiske forstyrrelser – de blev rettet til, så der ikke var noget at komme efter, og kunden blev overordentligt tilfreds med vores tilretning.

Prisen blev god, for det var sådan, at vi gav rabat, idet der var tale om så mange sider. Det var en rabat på 10% på korrekturlæsning.
Du er meget velkommen til at kontakte Martin, hvis du har spørgsmål til korrekturlæsning af en bog. Han vil gerne hjælpe dig med det samme.
 


Pris på korrektur af/på en bog

Du spørger måske, hvad det koster at få læst korrektur på en bog? Det kan være meget billigt hos Erhvervskorrektur.
Vi opererer med tre former for dybdegående korrekturlæsning:
 • Basiskorrektur
 • Udvidet korrektur
 • Gennemskrivning
 
Med Basiskorrektur er du sikret en basal form for korrektur. Det er her, der udelukkende og meget grundigt bliver sat komma efter grammatiske regler. Der vil også blive rettet til med hensyn til stave- og tastefejl.
 
Med Udvidet korrektur vil der blive udført basal korrekturlæsning. Der vil i tilgift blive rettet til med hensyn til kringlede sætninger. Findes der sådanne, vil de straks blive omformuleret.
 
Gennemskrivning er en meget dybdegående korrekturlæsning. Her vil korrekturlæsningen endda – ved siden af den gængse korrekturlæsning – skærpe afsnit og sørge for, at teksten/bogen kan ramme det ønskede publikum.
 
Prisen for Basiskorrektur lyder: 59,95 kr. pr. side.
Prisen for Udvidet korrektur lyder: 74,95 kr. pr. side.
Prisen for Gennemskrivning lyder: 99,95 kr. pr. side.
 


Rabat på korrektur på en bog

Det vil være med stor glæde, at vi modtager en bog fra dig til korrekturlæsning. Det kribler altid i vores fingre efter at hjælpe med at læse korrektur på en bog. Det er nemlig altid en meget spændende opgave. Det er en opgave, vi brænder for at hjælpe med, og du skal vide, at vi altid gør vores for at levere et fejlfrit materiale tilbage, for vi går ikke på nogen måde på kompromis med korrekturlæsningen.

Den skal simpelthen emme af kvalitet, ganske enkelt – hverken mere eller mindre.
Du kan derfor på alle tidspunkter komme i kontakt med Martin, hvis der skule være det mindste.

Han går gerne din bog igennem og kigger på, hvad prisen skal være, og det er klart, at vi finder den laveste pris på korrektur på en bog for dig. Bliv derfor ikke overrasket over den meget brugbare og lave pris, når du modtager tilbud på korrektur på en bog fra os.
 


Professionel korrekturlæsning for erhvervslivet

Hos Erhvervskorrektur har vi ekspertise i at hjælpe erhvervslivet med at få styr på korrekturlæsningen af bøger, eksempelvis.

Vi udvælger udelukkende de bedste korrekturlæsere for vores kunder, og det er sådan, at man altid kan regne med, at det er den samme korrekturlæser, der bliver tilknyttet – gang for gang. Det skaber vished for, at der er en rød tråd i gennemlæsningen, og den pågældende korrekturlæser kan således lynhurtigt sætte sig ind i perspektivet.

Vi modtager bøger, der er skrevet på én måde, og bøger, der er skrevet på en anden, alle med forskellige temaer og afsæt, og derfor bruger Martin meget tid på at finde frem til den bedst egnede korrekturlæser – erfaringen taget i betragtning – når en bog indløber til korrektur.

Vores korrekturlæsere har arbejdet med korrekturlæsning i mange år. Vores korrekturlæsere har alle sammen en kandidatgrad inden for sprog og kommunikation. De har erfaring med korrektur fra erhvervslivet.

De har alle gennemgået en meget krævende test, hvor der skulle læses korrektur på et udsnit af en opgave, og Martin beretter, at den var svær, utrolig vanskelig, og at det derfor udelukkende er de bedste og mest erfarne korrekturlæsere, der kunne håndtere den.

Det er i den forbindelse meget vigtigt for os at understrege, at al korrekturlæsning foretages med den størst mulige fortrolighed. Vi er loyale og meget dedikerede. Vi arbejder med en sjældent set integritet, og man kan regne med Erhvervskorrektur, når det kommer til fortrolig korrekturlæsning.

Derfor underskriver vi også uden at tøve en NDA, hvis det er afgørende for vores kunde. Vi kan netop sagtens sætte os ind i vigtigheden heraf, idet mange firmaer opererer med fortroligt materiale.
Vi værner desuden om Persondataloven – og vi er helt og aldeles opdaterede på den front.

 


Samarbejde om korrektur/korrekturlæsning

Vi ønsker at indlede et samarbejde med andre, når det kommer til korrekturlæsning. Det vil vi med glæde gøre. Vi har mange korrektursamarbejder. Det fungerer faktisk sådan, at vi i slutningen af hver måned sender en faktura – det er så løbende korrekturlæsning, der er tale om, og vi tænker, at det letter arbejdsbyrden gevaldigt for jer derude.

Det er netop sin sag at skrive en tekst og med det samme vide, at den er supergod. Tro os: Korrekturlæsningen vil altid kunne betale sig. Vi har endnu ikke set, at der har været et eksempel på, at korrekturlæsningen har været overflødigt. Så langt fra.

Faktisk tværtimod. Man kan som skribent tænke, at nu er det vist fint. Nu er bogen skrevet, og nu spiller det også.

Hvorfor bruge penge og tid på korrekturlæsning? Det er spørgsmålet, der er så farligt at stille sig selv, for der er altid noget at komme efter. Man kan gøre alle bøger, alle tekster bedre, hvis man får afsat tid til korrekturlæsningen, og hos Erhvervskorrektur bliver det muligt at få læst korrektur til en god pris – en korrektur-pris, alle kan være med på.

Tænk på studielivet og på alle de studieopgaver, der skulle skrives. Også her blev det stærkt anbefalet, at man fik læst korrektur på det, man skrev.

Det er ligesom en sikkerhed for, at man har skrevet noget, der er til at forstå for en udenforstående. Korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur kan dermed være et sikkerhedstjek for dig, der sidder med tekster, der skal ud til offentligheden. Vil du ikke også meget gerne være sikker på, at budskabet kommer klart og tydeligt og – ikke mindst – korrekt igennem? Det ville jeg meget gerne sikre mig, hvis jeg var dig.

 

Førende korrekturbureau

Erhvervskorrektur har eksisteret siden 2016, og det tog med det samme fart for os. Det viste sig, at der var utrolig stort behov for korrekturlæsning for erhvervslivet. Det var ikke sådan, at det ikke var muligt før – dog viste det sig, at de muligheder, der eksisterede, var langsommelige, idet leveringstiden virkelig var lang, og priserne var tilmed ganske høje, syntes vi.

Det kunne der med det samme laves om på, for vi nedjusterede priserne og ramte et niveau, hvor alle kan og bør være med. Det, vi gør anderledes, er, at vi tilbyder online-korrekturlæsning til en lav pris. Vi kan såmænd på den baggrund sige, at vi fornyede en branche, der godt kunne se en smule støvet og trist ud.

Vi ville sætte fut i det væsentlige. Vi ville tilbyde korrektur af bøger, blandt andet, og det skulle være muligt for alle at vælge Erhvervskorrektur på bøger.

Erhvervskorrektur blev etableret og ført frem af Jacob, Alexander og Martin. Sidstnævnte er i dag driftsansvarlig, og han er faktisk også selv professionel korrekturlæser. Det er ham, der tager hånd om alle henvendelser.

Det er ham, der har kontakt til alle korrekturlæsere, og det er ham, der kan give dig et rigtig godt tilbud på korrekturlæsning af din bog.

Men lad os lige bruge nogle sætninger på at fremhæve, at vi også læser korrektur på andet end bøger. Vi læser også billig korrektur på rapport, korrektur på PowerPoint-slides, korrektur på aviser, korrektur på medlemsblade – eksempelvis.

 


Hvor hurtigt kan I læse korrektur på en bog?

Vi kan læse korrektur med det samme, og vi kan levere inden for få timer. Det, der er så afgørende, er, hvor mange sider det drejer sig om. Sender du eksempelvis færre end 20 sider til korrektur, kan vi med ekspreslevering sørge for korrekturlæsning inden for 1-24 timer, alt efter aftale.

Er der tale om, at du bestiller korrektur på en bog på mere end 20 sider, vil leveringstiden hedde mellem 24-72 timer, igen er det efter endelig aftale med Martin.
Vi er et meget fleksibelt korrekturbureau. Det vil du straks opleve, og vi sætter altid dig som kunde i centrum. Det kan du regne med – uden tvivl.

Derfor er Martin også altid meget glad for at høre fra de kunder, vi har hjulpet, for tilbagemeldinger er så afgørende, idet det netop er dem, der kan hjælpe os med at blive ganske endnu bedre.

Du kan i mellemtiden også altid orientere dig på Trustpilot, hvor vi er fremragende bedømt. Det vidner om, at kunderne er vilde med os, og at vi er vilde med at hjælpe med professionel og billig korrekturlæsning, tilgængeligt for alle skribenter, små og store firmaer.
 


Erhvervskorrektur oversætter også

Korrektur af bog: Vi læser korrektur på stort set alle sprog. Vi kan også tilbyde at oversætte materialer for dig. Det bliver til en meget lav pris. Her har vi en ordtakst på ca. 0,9 kr. Det er ganske billigt. Der er altså tale om en billig oversættelse med hurtig levering. Det har vi tidligere hjulpet med – med stor succes, og vi modtager ganske flere og flere henvendelser. Vi kan derfor med glæde benævne os Erhvervsoversaettelser.dk – efterhånden.

Vi har eksempelvis oversat fra dansk til kinesisk og fra dansk til russisk. Vi har korrekturlæst de oversatte tekster, idet det også dækkes af vore gode pris på oversættelse.

Skriv eller ring meget gerne til Martin for at modtage et godt tilbud på oversættelse. Det er naturligvis ganske uforpligtende, men det kan jo ende med at være så godt, at det ikke er til at takke nej til. Det må vi sige.

Det er i al fald det, vi typisk oplever, når vi sender pristilbud på dels oversættelser og korrekturlæsning ud til potentielle kunder. De ender med straks at takke ja og sende os materiale til enten korrektur eller oversættelse. Det er netop meget enkelt at bestille korrekturlæsning eller oversættelse hos os.
Vi glæder os meget til at hjælpe dig/jer.


Du er meget velkommen til at orientere dig i de former for sproglig services, vi tilbyder, her i særskilte artikler derom ⤵️

🔹 Vi har læst korrektur siden 2014

🔹 Det er blevet til korrekturlæsning af mere end 6.000 tekster

🔹 Vi er en venlig service med fodfæste i tydeligt sprog

Mere om Erhvervskorrektur

Vi har skrevet mere uddybende om specifikke områder af vores korrekturlæsning herunder. Du er meget velkommen til at dykke videre ned i dem! 
Priser på korrekturlæsning af en bog

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

1 customer review

5
1 review
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Roman til korrektur
 · 2 years ago
Din anmeldelse
Jeg har brugt så ganske længe på at skrive en roman, og jeg er ikke skarp nok til selv også at læse korrektur, hvorfor jeg sætter stor pris på den professionalisme, Erhvervskorrektur ydede. Tak!
Show more
0 of 0 people found the following review helpful