🔹 Korrektur af/på infotekster

Det er ingen hemmelighed, at vi hos Erhvervskorrektur er specialister i at skrive tekster for erhvervslivet, hvad enten det drejer sig om tekster til blogs, tekster til annoncer, artikler eller tekster til brochurer.Læs mere her.

Korrekturlæsning er en indbefattet service, for gennem korrekt og skarpt sprog fanges publikum, og det er med til at skabe en sund og troværdig platform for det pågældende firmas videre arbejde og for salget.

 


Koncentreret og mærkbar korrekturlæsning

Vi har hos Erhvervskorrektur samlet et meget stærkt korps af erfarne korrekturlæsere. De har alle stor erfaring med korrekturlæsning for studerende såvel som for erhvervslivet, og de er alle uddannede inden for sprog og kommunikation.

De har været igennem en svær test, hvorfor vi med stor sikkerhed kan skrive, at vi kan tilbyde markedets skarpeste korrektur – det endda til markedets bedste pris.


Det lønner sig med korrektur af info-tekster

En infotekst kan bevæge sig i mange retninger og være særegen. Det kan eksempelvis dreje sig om en tekst, der informerer om et produkt, eller det kan være en beskrivelse af et forløb, således at læseren får overblik over og indblik i et givent stof.
Hvad enten der er tale om en produkttekst eller en beskrivelse, læser vi gerne grundig og effektiv korrektur på den.

Du har muligvis en informationstekst om, hvordan et produkt fungerer, og hvordan det installeres. Der kan eksempelvis være tale om en guide.
Med korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur er du sikret, at kommunikationen er skarp, koncis og lige til at afkode.


 


Korrektur med kant

Vi har tre ydelser: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.

 • Basiskorrektur sikrer dig en basal og grundig form for korrektur, hvor korrekturlæseren vil have øje for kommatering og stave- og slåfejl.
 • Udvidet korrektur rummer et udvidet blik på sproget, eftersom korrekturlæseren her med udgangspunkt i den basale korrektur går et spadestik dybere og yder sproglig optimering på sætningsniveau. Her drejer det sig om at sikre en god formidling og en sikker sætningsopbygning, således at læseren kan afkode budskabet med det samme.
 • Gennemskrivning er den mest omfattende af vores tre servicer, idet teksten her omskrives og omformuleres, således at den rammer en resultatskabende tone, og at den derigennem kan ramme den ønskede målgruppe.

Korrekturlaesning-Erhvervskorrektur 


Online bestilling og direkte levering

Ordren gennemføres via vores hjemmeside. Her har du mulighed for at vælge imellem vores 3 former for korrekturlæsning, mens du også her har mulighed for at vælge sprog, idet vi også har tilknyttet engelsksprogede korrekturlæsere.
 
Lad os tage et eksempel: Du ønsker korrektur af en infotekst på 14 sider, og du skal bruge den hurtigst muligt til en kampagne. Lad os antage, at du vælger Basiskorrektur.

Vi kan med ekspreslevering sørge for, at du har den retur inden for 24 hverdagstimer. Hvis du bestiller korrektur tirsdag eftermiddag, har du teksten tilbage onsdag eftermiddag. Prisen vil blive 1.573,95 DKK.

Vi tager naturligvis imod betalingskort. Vi kan også udfærdige en faktura, hvis du ønsker det.
Alle priser er ekskl. moms.
 


Engelsk korrektur og svar parat

Det er muligt at vælge korrekturlæsning på engelsk, eftersom vi samarbejder med engelske korrekturlæsere. De har ligeledes været igennem en krævende proces, hvorved vi kan sikre, at du får en god oplevelse med korrekturlæsning hos os.

Det skal samtidig understreges, at vi er et meget fleksibelt firma, så er der spørgsmål eller tanker, du ønsker at vende med os, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 7199 8083.Priser på korrekturlæsning af infotekst

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0