🔹 Lad trygt os om korrekturlæsning af dit menukort

Vores professionelle korrekturlæsere er yderst dedikerede, og i et tæt samarbejde med dem kan vi hos Erhvervskorrektur tilbyde korrektur af menukort – blandt mange andre former for korrektur.

Vi har også stor erfaring med eksempelvis at korrekturlæse rapporter, flyers, brochurer, artikler og hjemmesider.


Smagfuld korrektur

  • Vores korrekturlæsere er specifikt udvalgt til opgaven, og de har alle bestået vores grundige testforløb, samtidig med at de har erfaring og uddannelse inden for området.
  • Ved at vælge Erhvervskorrektur får dit menukort en særdeles fokuseret tilretning – gående på kommatering, stave- og slåfejl samt eventuelt præcisering af ordvalg og optimering af sætninger.
  • Alle opgaver behandles med den største fortrolighed.
  • Vi tilbyder korrekturlæsning på engelske og danske tekster.
  • Alle ordrer bliver korrekturlæst i fortrolighed.


Korrektur på menuen – tre tilstande

Menukort-korrektur
Vi arbejder hos Erhvervskorrektur med tre slags korrektur: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning. 

Dit menukort vil med Basiskorrektur få en basal korrektur. Retstavning og kommatering vil her være korrekturlæserens udgangspunkt.

Udvidet korrektur vil skabe grobund for en mere dybdegående korrektur, eftersom der sammen med den basale korrektur også vil være korrekturlæsning af de sproglige aspekter, herunder vil der være en let sproglig optimering med henblik på sætninger og ord.

Vi tilbyder med Gennemskrivning en grundig redigeringsproces, hvor menukortet vil blive omskrevet, så det kan ramme en ønsket målgruppe. Her læses der i samme ombæring korrektur.Når betalingen finder sted

Prisen udregnes ud fra antal sider. Basiskorrektur koster 59,95 DKK pr. side, mens Udvidet korrektur koster 74,95 DKK pr. side.
Prisen pr. side mht. Gennemskrivning ligger på 99,95 DKK.

Du har muligvis et menukort på sammenlagt 8 sider, som du ønsker Basiskorrektur på. Prisen lyder i dette tilfælde på 479,60 DKK.

Selve korrekturlæsningen bestiller du via vores hjemmeside. Her vælges korrekturtype, sprog samt leveringsform.
Pengene trækkes først i det øjeblik, dine menukort sendes retur i korrekturlæst form.

Søger du korrektur på artikler? Klik her.


Forløbet fra bestilling til modtagelse af menukortet

Hos Erhvervskorrektur er det muligt at vælge mellem to leveringsformer: normal levering og ekspreslevering.
Her skelner vi mellem under og over 20 sider. Korrektur af menukort på under 20 sider i omfang har en normal leveringstid på 48 hverdagstimer (2 hverdage).

Korrekturlæsning af menukort på over 20 sider tager 72 hverdagstimer (3 hverdage). Vælger du ekspreslevering, vil korrektur på menukort under 20 sider vare blot 24 hverdagstimer (1 hverdag) og kun 48 hverdagstimer ved menukort over 20 sider.

Er ordren på mere end 100 sider, er den normale leveringstid 96 hverdagstimer og blot 72 hverdagstimer ved tilkøb af ekspreslevering.

Her skal det understreges, at lørdag og søndag ikke indgår som leveringsdage.

Bestiller du for eksempel Udvidet korrektur af ovennævnte menukort på 8 sider torsdag klokken 12:02, og vælger du ekspreslevering, modtager du dem allerede fredag klokken 12:02, kun 24 hverdagstimer efter at ordren er afgivet.

Alle opgaver behandles med den største fortrolighed.

 


Dansk og engelsk på menuen

Vi læser gerne korrektur på engelske såvel som på danske menukort. Vi har tilknyttet skarpe og gode danske korrekturlæsere samt engelske.

De har alle bestået vores omfattende testforløb og har alle den rette uddannelse inden for sprog og kommunikation, hvorved vi kan varetage korrekturlæsningen af menukort på bedste vis.

Vi kan sagtens læse korrektur på menukort, der sendes til os som et billede. I dette tilfælde vil vi nedfælde rettelserne i en mail eller i et dokument.

Vi er vant til at arbejde med fagord og -udtryk, og i situationer, hvor der er mange af disse, kan vores ydelse Gennemskrivning være at foretrække, eftersom det skaber sammenhæng og flow.

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0