🔹 Korrektur af One-Pager

Hos Erhvervskorrektur kan du få læst korrektur på tekster – det gælder således også korrektur af One-Pager.
Vi er de dygtigste – sådan er det bare – og de billigste – utvivlsomt – til at læse korrektur for erhvervslivet, og det kan du nu opleve gennem korrektur af One-Pager.
Hvis du ønsker at se et bredt udpluk af de andre former for korrektur, vi tilbyder, er du meget velkommen til at klikke her.En One Pager er med til at slå perspektiver og procedurer fast, og det introducerer noget specifikt for ens publikum. Her er det afgørende, at sproget er tydeligt, og at det er til omgående at relatere sig til. Korrektur er derfor meget betydningsfuldt.

En One-Pager rummer meget information, og det er et godt afsæt for idéer og til at fange interesse, og dertil hører det, at det er yderst afgørende, at sproget rammer, at det er korrekt. Her kommer Erhvervskorrektur ind i billedet.
 
Bestil nu


Erhvervskorrektur – hurtig korrektur

I en stressende hverdag og i et miljø med travlhed, hvor man bevæger sig med høj hastighed fra den ene opgave til den næste, er det ikke altid, at der er tid til at give teksten korrektur, hvorfor man undertiden kan se, at der gås på kompromis med korrekturlæsningen, og det er en skam, for kunden bemærker det.

Kunden er som censor ved eksamensbordet – sproglige mangler er medvirkende til at skabe et unuanceret og uroligt billede af pågældende virksomhed, og bedømmelsen sker ud fra den præmis. Det er ærgerligt, for der er garanteret lagt meget arbejde i at skrive teksten. Det er vigtigt med den sidste finpudsning, og det kan Erhvervskorrektur hjælpe med gennem professionel korrekturlæsning.

Hos os bestiller du korrektur, og du får lynhurtigt teksten tilbage. Vi er de hurtigste og mest professionelle, når det kommer til at læse korrektur på tekster, og det er, fordi vi fra første dag har haft fokus på hurtige leveringstider. Vores koncept er bygget op omkring denne tilgang.
Derfor vil du opleve, at du kan have tekster tilbage inden for 24 hverdagstimer. Det er meget enkelt.

Du bestiller korrektur via vores hjemmeside. Vi modtager din tekst og sender den straks til korrektur. Du har opgaven tilbage igen inden for den aftalte leveringstid.


FĂĄ et tilbud
 

Pris pĂĄ korrektur

Korrektur hos Erhvervskorrektur er den billigste korrekturlæsning, der findes på markedet. Vi har faste priser, og dem kan du altid regne med – det er gennemsigtighed. Samtidig er det vigtigt for os at slå fast, at vi altid er i stand til at give dig et godt tilbud, hvis du har et behov for omfangsrig korrektur.
Læs gerne mere her.
Korrekturlæsning af one pager

Vi er omstillingsparate og dynamiske – vi rammer altid kundens behov.
 
Lad os tage to eksempler:
 


Kontakt for korrektur

Du kan altid komme i kontakt med os. Martin er Erhvervskorrekturs ansigt udadtil, og han sidder klar til at servicere dig, hvad enten det er over telefon: 7199 8083 eller via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Han tager hånd om enhver ordre og sørger for, at den kommer godt ud til den udvalgte professionelle korrekturlæser, både når det drejer sig om korrektur på engelsk og på dansk.Priser på korrekturlæsning af One-Pager

 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0