🔹 Korrektur af Facebook-opslag i en samlet pakke

Internettet rummer et utal af veje og muligheder for den enkelte, og i mange henseender er Facebook en gylden vej ind til forbrugerens hjerte.

I den forbindelse er det afgørende med en skarp og fængende tekst.

Indhent et tilbud


Det har vi stor erfaring med hos Erhvervskorrektur.

Læs gerne mere her.

Vores korrekturlæsere er specifikt udpeget til at yde den rette korrekturservice for vores kunder, og de kan således rette til, så Facebook-opslaget rammer den rette målgruppe. De har alle erfaring fra branchen, og det gælder både vores engelske og vores danske korrekturlæsere.

Det kan være, at du har en kampagne, der venter på at blive igangsat, og at der dertil knytter sig flere Facebook-opslag.

Det vil du naturligvis kunne få et godt tilbud på.

Vi læser derudover også korrektur på eksempelvis brugervejledninger og hjemmesider

 

Få et tilbud


Facebook-opslag i øjenhøjde

Af erfaring ved vi, at behovet for korrekturlæsning af Facebook-opslag kan variere. Nogle opslag har blot brug for en basal tilgang, mens andre snarere har behov gennemgående omskrivning, så opslaget rammer rigtigt.

Facebookopslag-korrektur

Dette tager vi udgangspunkt i med vores 3 særskilte ydelser: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.

 

Bestil nu


Korrekturlæsning af Facebook-opslag lønner sig

Besøgende lokkes til af gode tekster, og det kan for dig lønne sig at sikre dig et korrekt sprog i dit Facebook-opslag. Det kan give resultat på bundlinjen.

Med Basiskorrektur er prisen 59,95 DKK pr. side, mens den for Udvidet korrektur er 74,95 DKK. Gennemskrivning har en pris på 99,95 DKK pr. side.

En side svarer til maks. 2.400 tegn med mellemrum.

Det er derfor muligt at sammensætte en mængde af Facebook-opslag. Det er i denne situation også muligt at lave en aftale med os om over en periode at modtage korrekturlæsning af Facebook-opslag. Sammen vil vi finde en god pris på det.

Alle priser er ekskl. moms.


 

Ordren i en løbende proces

Vi arbejder overordnet set med to leveringsformer: normal levering og ekspreslevering.

Således kan vi følge med et eventuelt pludseligt opstået behov for korrektur på Facebook-opslag. Det er selvsagt givet, at vi kan korrekturlæse Facebook-opslag i en løbende og hurtig proces.

Det er vigtigt at holde sig for øje, at lørdag og søndag ikke tæller som leveringsdage.

 

Få et tilbud


Gå ikke på kompromis med sproget

Vi har meget erfaring med korrekturlæsning af tekster til erhvervslivet, og vi optimerer derfor løbende vores servicer, så de passer til de behov, vores kunder har. Derfor er det afgørende for os at oplyse om, at vi er særdeles omstillingsparate, og at vi derfor er i stand til at arbejde ud fra dit ønske om korrektur.

Kontakt os derfor straks, hvis der er en idé eller et særligt ønske at tage højde for. Vi finder en løsning! Vi ser ingen problemer, kun dejlige udfordringer.

 

Priser på korrekturlæsning af Facebook-opslag

 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0