🔹 Pris på korrektur

Hvad er korrektur? Det er et godt spørgsmål, og det møder vi tit hos Erhvervskorrektur, hvor vi netop tilbyder en billig pris på korrekturlæsning.
Hvad er jeres pris på korrektur hos Erhvervskorrektur? Det er et andet spørgsmål, som vi også tit møder.
Nogle kaster sig ud i en længere beskrivelse: ”Kan det betale sig at bestille korrektur, og er der nogen, der kan anbefale en korrekturlæser til en god pris, for jeg vil gerne have et tilbud på korrektur, korrektur til den bedste pris, så der kan blive rettet til for komma og læst igennem, så der ikke er fejl i min tekst.”

Her kan vi støde til som det førende korrekturbureau. Vi samarbejder med de bedste korrekturlæsere på markedet, hvad enten det drejer sig om korrektur på engelsk, spansk korrektur, fransk korrekturlæsning, italiensk, tysk, dansk, norsk eller svensk korrektur. Vi tilbyder dig den billigste korrektur.

Vores pris på korrektur er notorisk lav, sådan er det. 


Hvad er korrektur?

Korrekturlæsning er en meget anbefalet tilgang til det skriftlige.

Det er altid sådan, at man som skrivende kan have nok så godt styr på, hvordan man staver til dette og hint, mens man også kan udvise store evner inden for det at sætte komma, men det hører altid med til perspektivet, at den skrivende altid er i fare for at stirre sig blind på sætninger og afsnit.

Her kan fejl typisk snige sig ind og skabe forstyrrelser. Det er her, korrektur kommer ind i billedet. Det er altid fordelagtigt at lade en ekstern/uvildig person læse teksten igennem med henblik på at luge ud i stave- og tastefejl, samtidig med at der i gennemlæsningen bliver sat fokus på, hvor kommaet skal placeres. I en gennemlæsning fanges typiske fejl og mangler.

Pris på korrektur

Det være sig kringlede sætninger og fejlagtigt placerede kommaer, som på sin vis begge er med til at forvanske perspektivet og skabe en uklar sammenhæng og i værste fald sløret mening.

Det er naturligvis en tilgang at vælge en sprogkyndig internt i organisationen. Man skal dog ikke være blind for, at det kan være med til at vanskeliggøre rettelsen, idet den interne person allerede kan være farvet i forhold til korrekturlæsning og dermed have svært ved at sætte ind over for det skriftlige og fange de utydelige sætninger, eksempelvis.

Er der noget bedre end at lade en professionel korrekturlæser tage sig af denne tilgang? Det er her, Erhvervskorrektur.dk kommer ind i synsfeltet, for vi er netop særdeles synlige og meget anvendte, når det kommer til den sidste finpudsning af en tekst. Vi sætter kommaet på plads, og vi retter til, så sætningerne er så skarpe, at budskabet går rent ind hos kunden/læseren.

Vores korrekturlæsere er alle perfektionistisk anlagte, når det kommer til at få sat skik på det sproglige i en tekst. De arbejder med en utrolig opmærksomhed på det enkelte ord og dets ståsted i en sætning, og det grammatiske komma bliver straks sat på plads.

De har alle en iøjnefaldende præcision i deres korrekturlæsning; de sætter omgående fokus på sætninger, på ord, på kommaer, og de retter til, så teksten bliver mere nuanceret og fængende. Det er korrekturlæsning, når den er bedst – det kan vitterligt betale sig.

 


En god pris på korrekturlæsning

Spørgsmålet er, hvad det koster at få læst korrektur. Det kan vi nærme os i dette afsnit, og her skal du vide, at vi arbejder med meget direkte og gennemsigtige priser.

For os er det vigtigt, at du som kunde meget tydeligt kan se, hvad du skal betale for at få læst korrektur, og prisen er varierende; vi arbejder med sidepriser, idet det uvægerligt er det, der er mest fordelagtigt for dig som kunde, for på den måde kommer du ikke til at betale for mere, end det du faktisk får korrekturlæst, ganske enkelt.

Vi tilbyder 3 former for korrekturlæsning:
 
 • Basiskorrektur
 • Udvidet korrektur
 • Gennemskrivning
 
Basiskorrektur er en – som navnet antyder – basal form for korrekturlæsning. Her korrekturlæser den udvalgte korrekturlæser teksten med udpræget henblik på at luge ud i stave- og tastefejl, mens pågældende naturligvis også sørger for, at kommaet bliver sat rigtigt på plads i sætningerne. Denne service vælges, hvis den skrivende er meget sikker i sin skriftlige sag og blot ønsker sig en ekstra gennemlæsning/-retning af teksten.
 
Udvidet korrektur går et skridt videre. Her vil der også blive læst korrektur på den basale platform, altså kommatering og rettelse af stave- og tastefejl. I tilgift vil der blive rettet til på sætningsniveau. Det er meget sandsynligt, at der er kringlede sætninger, der med fordel kan stryges eller omformuleres, så budskabet går rent ind hos læseren. Korrekturlæseren formulerer her disse sætninger for dig.
 
Gennemskrivning er en decideret og gennemgående tekstforfatning, på sin vis. Korrekturlæseren tager koncentreret udgangspunkt i den tekst, du sender til os. Herfra vil korrekturlæseren omskrive teksten i en udførlig redigeringsproces, således at teksten fremstår som en tydelig og sammenhængende enhed og med den kant, du ønsker.

Det kan være, du har et særligt publikum i sigte, og at du ved, at der i den forbindelse skal findes en særlig skrivestil og sprogtone frem. Her tager korrekturlæseren fat, gennemskriver og korrekturlæser både undervejs og efterfølgende, hvorved teksten bliver nuanceret og skarp.

Billig korrektur
 
Er der gode priser at hente på korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur?
Spørgsmålet er klart, svaret tydeligt:

Pris på korrektur:

Basiskorrektur koster kun 59,95 DKK pr. side.
Udvidet korrektur koster blot 74,95 DKK pr. side.
Gennemskrivning koster kun 99,95 DKK pr. side.
 
Du kan betale med betalingskort eller vælge at blive faktureret for arbejdet.
Alle vores priser er ekskl. moms.

 


Hjælp til at korrekturlæse

Det er ikke dumt at bede om hjælp til at få korrekturlæst sin tekst. Det er fremragende at vide, at man er bedst tjent med professionel korrekturlæsning, og hvad er meget bedre end at erfare, at det faktisk samtidig drejer sig om den billigste og bedste korrektur på markedet?

Erhvervskorrektur er det førende korrekturselskab, ganske enkelt. Vores korrekturlæsere brænder for at læse korrektur, og de vil elske at tage fat i den opgave, du med din tekst stiller os.

Man kan naturligvis vælge at spørge om hjælp til at korrekturlæse i sin omgangskreds. Det, der typisk er på færde i den situation, er, at korrekturlæseren ikke nødvendigvis er professionel, mens det også tit spiller ind, at den udvalgte bekendte har et andet arbejde ved siden af, hvorfor det kan være meget svært at afsætte tid sådan lige umiddelbart til en korrekturhenvendelse, og leveringstiden vil derfor typisk strække sig over længere tid.

Hos os er det meget anderledes, for vores korrekturlæsere er dedikerede, og de lever af at læse korrektur til en god pris og på professionel vis. Derfor kan du regne med, at der – afhængigt af sidemængden – går mellem få timer og 4 hverdage.

Sender du eksempelvis 5 sider til os, vil du kunne modtage dem igen inden for få timer. Sender du over 100 sider til os, garanterer vi dig, at du umiddelbart modtager dem igen inden for 4 hverdage. Vi går i gang med korrekturlæsningen med det samme, for vi bryder os ikke om spildtid. Hos os skal kunderne ikke vente i længere tid end højst nødvendigt.

 


Hvordan foregår korrekturlæsningen?

Det er som tidligere nævnt online-korrektur, vi tilbyder. Det er derfor meget enkelt at bestille korrektur. Det foregår via ’bestil nu’ på vores hjemmeside. Du kan tilgå bestillingssiden her.

Det er her, du får mulighed for at vælge den korrekturform, du ønsker, ligesom du kan vælge, om det skal være normal levering, eller om du har brug for ekspreslevering. Du noterer også her, hvor mange sider det drejer sig om, og du får mulighed for at uploade dit dokument til os.

Derpå fungerer det sådan, at Martin modtager din bestilling. Han kigger den igennem og vurderer på baggrund deraf, hvilken korrekturlæser der skal tage hånd om teksten.

Han sender dernæst teksten til korrektur, og korrekturlæseren bliver sat ind i perspektivet og – ikke mindst – leveringsrammen. Korrekturlæseren går i gang med korrekturlæsningen, og pågældende tager helst udgangspunkt i et Word-dokument, eftersom det giver os muligheden for at anvende den indbyggede korrekturfunktion – ’registrer ændringer’.

Herved kan du som læser efterfølgende se, hvad der er blevet rettet, og du kan endda acceptere eller afvise hver enkelt rettelse. Du modtager da to dokumenter: et med korrektionstegn og et uden korrektionstegn. Sidstnævnte er allerede parat i forhold til rettelser, idet de er blevet implementeret i teksten. Det vil da blot være eventuelle kommentarer fra korrekturlæserens side, der står tilbage i marginen, som kræver din opmærksomhed og handling.

Korrekturlæseren sætter komma. Korrekturlæseren retter til, så der ikke er stave- og tastefejl i teksten. Korrekturlæseren retter sætninger til. Korrekturlæseren spørger ind til afsnit og markerer, hvis der er noget, der kan overvejes.

Når korrekturlæseren er igennem teksten, bliver den fluks sendt tilbage til dig. Du er naturligvis meget velkommen til at vende tilbage til os, hvis der er et og andet, du undrer dig over, eller hvis du i det hele taget har andet at vende med os. Det kan være et spørgsmål eller lignende. Vi er vilde med at høre fra vores kunder, og vi svarer lynhurtigt.

Du kan således altid komme i kontakt med os.  
Telefon: 7199 8083 og mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 


Bestil online-korrektur

I ’gamle dage’ sendte man sin tekst til korrektur som fysisk post, hvorefter korrekturlæseren sad med blyant og korrigerede teksten, så den ramte det rette udtryk og med grobund i den korrekte grammatik. Det er omstændeligt, og ganske godt er det derfor, at det er blevet muligt med korrektur på online vis.

Det er så ligetil, at du bestiller korrektur, sender teksten, venter og derpå modtager teksten igen efter endt korrekturlæsning. Det kan virkelig ikke gøres meget nemmere.

Det afgørende er da, hvad prisen er. Og det er klart, at ovennævnte priser er faste, ganske givet fordi de er så lave. Vi er endda med på at tilbyde en form for rabataftale, hvis du er med på at indgå et samarbejde. Det får vi begge meget ud af.

Du får en mulighed for at sende os tekster løbende til korrektur, mens vi kan give dig en klækkelig rabat på korrekturlæsning, når vi i slutningen af måneden fakturerer dig. I tilgift kan vi garantere dig, at det bliver den samme korrekturlæser, der er tilknyttet det projekt, vi samarbejder om. Det skaber en direkte forståelse og et umiddelbart afsæt for grundig korrektur.
 


Engelsk korrektur

Det er et globalt marked, vi opererer på, og det har vi også stor forståelse for, at du som firma gør, og derfor er vi de førende, når det kommer til engelsk korrekturlæsning.

Vi samarbejder med de bedste engelske korrekturlæsere. De har i mange år arbejdet med korrekturlæsning på professionel basis, og de er – ligesom vores danske korrekturlæsere – alle certificerede korrekturlæsere. Det vil sige, at de har papir på, at de har gennemført en korrekturlæseruddannelse.

Du kan dermed vide dig sikker på, at du får den bedste engelske korrektur, når du bestiller korrektur på engelsk via vores hjemmeside.

 


Korrektur og fortrolighed

Vi er meget fokuserede på at bibeholde den store og iøjnefaldende grad af fortrolighed i forbindelse med korrektur.

Alle vores professionelle korrekturlæsere har skrevet under på en fortrolighedserklæring. Du kan være helt og fuldstændig sikker på, at intet slipper ud til andre, for vi værner om sikkerheden i den forbindelse. Mange gange er det særdeles fortroligt materiale, vi sidder med, og derfor er vi meget påpasselige i forbindelse med korrekturlæsning. Du kan læse mere her.

Pris på korrektur
 

Hvem kan læse korrektur?

Ikke alle personer kan læse korrektur. Ikke alle sprogkyndige og tekststærke personer er gode korrekturlæsere.

Man skal have flair for det, og man bør have stor erfaring, førend man kaster sig ud i at hjælpe andre med at give dem et dybere sprogligt blik på det skrevne. Derfor er det eksempelvis vanskeligt at komme i betragtning som korrekturlæser hos os.

Vi går absolut ikke på kompromis med kvaliteten af korrekturlæsningen. Den skal bare være i top. Derfor er der en meget vanskelig udvælgelsesproces i forbindelse med det eventuelt at kunne blive professionel freelance korrekturlæser for Erhvervskorrektur. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du mener, at du besidder de fornødne kompetencer.

Vi er altid med på at høre fra dig, men du skal også være klar på, at vi kræver det ypperste, når det kommer til korrekturlæsning.
Priser på korrektur


Priser på korrekturlæsning

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0