🔹 Professionel og billig korrektur

Korrekturlæsning: Har du brug for hjælp til at læse korrektur, og vil du gerne sikre dig den billigste form for korrektur? Erhvervskorrektur er da muligheden for dig. Vi kan netop tilbyde dig en rigtig god pris på korrektur.

Faktisk er vi de billigste på markedet med hensyn til korrekturlæsning, især når det drejer sig om korrektur for erhvervslivet. Her er vi i særklasse, ganske enkelt. Vi kan tilbyde dig gode priser på onlinekorrektur, hvad enten det drejer sig om korrektur på engelsk eller korrektur på dansk.

Faktisk kan vi også tilbyde korrekturlæsning på andre sprog. Det kan være, du søger efter tysk korrektur, svensk korrektur, norsk korrektur, fransk korrektur, spansk korrektur, italiensk korrektur.

Der er mange muligheder for sproglig hjælp hos Erhvervskorrektur.Vi tilbyder billig korrektur. Du kan vælge flere forskellige former for korrektur. Det kommer altid an på det behov, du har, for vi skræddersyer gerne vores korrekturlæsning – i et vist omfang – i forhold til dit behov. Det er helt sikkert, at de fleste har brug for at få tjekket deres tekster igennem, eftersom der altid er en latent risiko for, at man som skrivende ender med at stirre sig blind på teksten.

Man ender med at skrive lidt sløset, og sætningerne bliver slørede og endda ulæselige på nogle punkter. Man spørger sig selv som læser, hvad menes der her? Hvad er betydningen der? Det er enerverende, og det kan i sidste ende føre til, at man som læser giver op og dermed ikke kommer frem til den pointe, der er så afgørende for teksten.

Se, det er jo brandærgerligt, for med en ekstra læsning med blik for stave- og tastefejl foruden kommateringsproblemer og decideret meningsforstyrrende sekvenser kan du imødekomme disse problematikker. Lad os hjælpe med en grundig online korrekturlæsning af din tekst. Det kan virkelig betale sig at vælge Erhvervskorrektur i forhold til at læse korrektur, for vi er et professionelt korrekturselskab.

Vi samarbejder udelukkende med de dygtigste freelancekorrekturlæsere. Det emmer af erfaring og dygtighed, og du kan regne med, at de brænder for korrekturlæsning.

Freelancekorrektur er vejen frem, for det gør i sidste ende, at du kan spare tid og bruge den på andet i organisationen, for ret beset er der mange og nok opgaver at tage sig af, når man driver en virksomhed. Hvem har ærligt talt tid til at sætte en del tid af til at gå tekster efter i sømmene?

Det tager tid, det kræver fokus, og korrekturlæsning klares bedst i uforstyrrede omgivelser. Her er det, Erhvervskorrektur kommer ind i billedet. Vi er de bedste og billigste med hensyn til korrekturlæsning, for vi arbejder ikke med andet – vi er passionerede omkring korrekturlæsning, og vi vil med glæde hjælpe dig i mål med din tekst.

Det kan være, du har en brochure, du gerne vil have læst korrektur på. Det kan også være, du gerne vil have hjemmeside korrektur til en god pris. Måske drejer det sig om en bog korrektur til en god pris, sådan som Google-søgninger kan forme sig.

Lad os tales ved – vi vil meget gerne give dig et rigtig godt tilbud. Vi hylder det gode samarbejde, og det kan komme dig til gode, for er det et længerevarende samarbejde, vi er ude i, giver vi naturligvis en god rabat på korrekturlæsning – et tilbud på korrektur. Tøv endelig ikke med at kontakte Martin. Han kan fanges på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og også på 7199 8083.

 

Korrektur til en god pris

Hvad koster korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur? Kan jeg i det hele taget bare bestille korrektur online til en god pris? Hvordan fungerer det?
Spørgsmålene kan vise sig at vokse, og derfor er du meget velkommen til at gøre brug af vores fine, empatiske kundeservice, hvor vi hjælper dig direkte 24/7. Fyr løs, og vi skal svare for os med det samme.

Hvad er prisen på korrektur?

Det kan være, du gerne vil have en grundig korrekturlæsning af din rapport. Her kan vi naturligvis hjælpe dig. Vi tilbyder en fast sidepris, så det altid er gennemsigtigt og dermed til at regne med.

Vælger du – som mange gør – Basiskorrektur kan vi tilbyde en god pris på korrektur. Prisen er kun 59,95 DKK ekskl. moms.

Det betyder, at hvis du har 10 sider i din rapport, som du gerne vil have læst korrektur på, bliver prisen 599,50 DKK ekskl. moms. Det er da til at tage fat i. Vi kan naturligvis gennemføre betalingen via faktura, hvis det har interesse. Så sikres du, at der fremkommer en kvittering til regnskabet, for korrektur kan naturligvis altid ses som afgørende for en god forretning.

Se, du spørger måske, hvilke andre former for korrektur vi tilbyder. Svaret skal gerne komme prompte:
 
 • Basiskorrektur
 • Udvidet korrektur
 • Gennemskrivning
 
Basiskorrektur er den basale form for korrektur. Her går korrekturlæseren direkte ind på at sætte komma. Korrekturlæseren tager naturligvis også højde for og korrigerer eventuelle stave- og tastefejl.
 
Udvidet korrektur griber lidt videre om sig. Der vil foruden kommatering og rettelse af stave- og tastefejl også blive fokuseret på sproglig optimering. Med det menes der, at hvis der er kringlede sætninger, vil korrekturlæseren med det samme omskrive disse. Hvis der er den mindste tvivl at spore hos korrekturlæseren, vil denne markere sætningen og komme med et forslag til, hvordan sætningen kan lyde, gerne skrevet i en kommentar.
 
Gennemskrivning er den mest omsiggribende form for korrektur. Denne ydelse læner sig direkte op ad tekstforfatning. Korrekturlæseren modtager en tekst fra dig, og vi sætter os ind i dit ønske om pointer og perspektiver. Korrekturlæseren omskriver med det samme teksten og sørger for at ramme de aspekter, du nævner, således at teksten kan ramme det ønskede publikum. Korrekturlæsning er naturligvis indbefattet i denne korrekturydelse.
 
Hvad er priserne på korrektur?
Se, spørgsmålet svares der på omgående – gå du blot videre til næste afsnit om korrektur hos Erhvervskorrektur.
Det kan betale sig!
 


Hvad koster korrekturlæsning?

Det er billigt at få læst korrektur på sin tekst hos Erhvervskorrektur.

Basiskorrektur har vi været omkring prismæssigt, og her var det, at det blev tydeligt, at prisen på korrektur er lav.
Basiskorrektur koster således blot 59,95 DKK pr. side ekskl. moms.

Når det kommer til Udvidet korrektur, er prisen blot 74,95 DKK.


Professionel og billig korrekturlæsning

Gennemskrivning opererer med en lidt højere pris, idet der er tale om en særdeles grundig tekstredigering og -forfatning. Det er dog blot 99,95 DKK ekskl. moms pr. side.
 
Du er altid velkommen til at rette direkte kontakt til Martin. Han sidder parat til at modtage dit opkald eller din mail, og han svarer dig lynhurtigt. Stil ham gerne spørgsmål om korrektur, og gå gerne direkte til ham med et spørgsmål om et godt tilbud på korrekturlæsning. Sådanne forespørgsler plejer vi ikke at være bange for, tværtimod, for vi vil så rigtig gerne hjælpe så mange som muligt med korrekturlæsning til en god pris.
 
Er du meget presset, og har travlheden sat sig? Vil du gerne modtage ekspreskorrektur til en god pris? Det kan vi sagtens aftale. Vi tilbyder også korrektur med en ultrakort leveringstid. Det skal gerne aftales på forhånd, men vi er fleksible, vi er omstillingsparate, og derfor kan vi også ved en pludselig henvendelse håndtere det behov – med glæde og overskud endda!
 
 


Hvem kan læse korrektur?

Det er enkelt: Der er rigtig mange mennesker, der kan læse korrektur. Det er dog langtfra alle, der er virkelig gode til det. Det er et håndværk, og det kræver træning og – ikke mindst – flair. Korrekturlæsning er en bedrift af dimensioner, når den går op i en højere enhed, og skal den det, skal man bestemt være dygtig helt ud til fingerspidserne.

På den baggrund initierer vi udelukkende et tæt samarbejde med de bedste korrekturlæsere, for det er helt afgjort, at vi ikke ønsker at skulle gå på kompromis med korrekturlæsningen, ikke på vilkår. Kunderne skal modtage den bedste og samtidig billigste professionelle korrekturlæsning som overhovedet muligt.

De er professionelle, de er ferme, og de er ganske teknisk anlagte.

De gør brug af Words korrekturfunktion, hvor alle rettelser bliver synlige i højre side af dokumentet. Du vil modtage to dokumenter, når vi er færdige med korrekturlæsningen af din tekst. Du modtager et dokument med korrektionstegn, hvor du kan se alle de rettelser, som den pågældende korrekturlæser har foretaget sig. Du skal da acceptere eller afvise hver enkelt rettelse.

Du vil også modtage et dokument uden korrektionstegn. Her er alle korrekturlæserens rettelser allerede blevet implementeret i teksten. Du slipper da for at gå dem slavisk igennem. Det er dokumentet uden korrektionstegn, de fleste forholder sig til. Det er tidsbesparende, og man kan som kunde sagtens stole på, at vi har fanget de grammatiske aspekter og korrigeret, så teksten er knivskarp og præsentationsvenlig.

Det kan være, der er enkelte kommentarer, du bør forholde dig til, så sæt du gerne lidt tid af til at gå din korrekturlæste tekst igennem.
 
 


Korrekturlæser online søges

Der er mange, der kaster sig ud i en søgning på Google, som indeholder korrektur, korrekturlæsning, korrektur online, korrekturlæsning online, korrektur nu, korrekturlæsning med det samme, korrektur til en god pris og hurtig levering, hvem kan læse korrektur med det samme? Hvor meget koster det at få læst korrektur? Kan man bestille korrektur online? Nogen, der kan anbefale en god og billig korrekturlæser? Nogen, der har erfaring med korrekturlæsning?

Der er mange måder at søge efter en professionel form for korrektur. Vi er meget glade for, at man på ovenstående korrektursøgninger ender med at fange os og vores hjemmeside eller underside.

Her kan du eksempelvis læse om vores leveringstider, mens du også kan fordybe dig i vores priser på korrektur. Du kan også gå direkte videre til bestilling af online-korrektur. Det er meget simpelt.

Du uploader simpelthen din tekst til os, og vi sørger for, at korrekturlæsningen igangsættes med det samme. Korrekturlæseren modtager opgaven, og øjeblikke efter modtager du igen din tekst i de velkendte to formater, ganske over mail, og uden at det kræver den store indsats for dig. Bum, værsågod.

Det er da let og godt, ikke sandt?

Du slipper for at bruge tid og – ikke mindst – energi på at finde frem til en god og billig korrekturlæser, som tilmed er professionel, og som har tid til at udføre korrektur med det samme, og som end ikke har mange spørgsmål. Erfaren og god korrekturlæser = Erhvervskorrektur.

Vi har skåret de unødvendige og krævende mellemled bort, så du kan sikre dig direkte og nuanceret korrektur, der i sidste ende kan være med til at skabe salg hos dig.
Korrektur – det er klar tale, i kundehøjde.
 


Vores professionelle korrekturlæsere

Vores korrekturlæsere er meget passionerede. De arbejder hjemmefra, og de bor således rundt i hele verden.

Vi har engelske korrekturlæsere tilknyttet os, således at vi kan tilbyde dig den bedste og billigste form for korrektur, på tværs af tid og sted. Vi mener det ret bogstaveligt. Vores engelske korrekturlæsere bor henholdsvis i Skotland, Irland, England, Australien og USA. Vi har eksempelvis en engelsk korrekturlæser, der bor i
Tyskland, og vi har danske korrekturlæsere i Danmark, i Norge og andre steder i verden.

Derved kan vi simpelthen krydse tidsgrænsen. Forestil dig, at du en sen aftentime får brug for korrektur på en tekst, og den skal helst være parat til dig dagen efter. Hvad gør du? Send den til os, og vi sender den til korrektur i USA. Du modtager din korrekturlæste tekst i din e-mail-indbakke, mens du sover – parat er den således til næste dag.

Denne fremgang har vi benyttet os af flere gange, med stor succes!
 


PDF korrektur – korrektur på hjemmeside

Mange retter henvendelse til os med et spørgsmål, der går på, om vi udelukkende læser korrektur på tekster, der er skrevet i Microsoft Word. Det er klart, at det er det foretrukne format, idet vi kan gøre brug af den korrekturfunktion, der rummes i Word. Det er ikke afgørende. Det er op til kunden.

Korrekturlæsning til en god pris

Vi har læst korrektur på rigtig mange forskellige formater, herunder PDF-filer, LaTeX-formater etc. Vi læser også gerne korrektur på tekster, der er skrevet i Wordpress, det har vi stor erfaring med. Vores korrekturlæsere er skarpe til at se fejl og mangler og sætte ind over for dem, uagtet hvilket format det drejer sig om.
 


Fortrolighed omkring korrekturlæsning

Vi arbejder tit med virkelig fortroligt materiale, og det tager vi meget seriøst. Du kan være helt sikker på, at dit materiale ikke ved en fejl sendes videre til tredjepart. Vores server er beskyttet, og din fil får et nummereret navn, således at du ikke kan forbindes med den.

Derudover har alle vores korrekturlæsere også skrevet under på en fortrolighedserklæring. De forpligter sig til at eliminere filen fra deres computer efter endt korrekturlæsning, og det er således blot os, der i en rum tid gemmer din tekst på vores server, så du kan få fat i den igen, hvis der skulle opstå tekniske problemer hos dig.

Du kan eventuelt læse mere her.
 


Korrektur i løbende portioner

Du kan altid sende os korrekturopgaver til løbende korrektur. Martin sørger for, at vi altid som minimum har en korrekturlæser parat til at tage sig af de opgaver, der pludseligt og også vedvarende tikker ind fra dig.

Det står som udtryk for, at vi er et meget omstillingsparat og fleksibelt korrekturforetagende, hvor korrekturen er i top, og prisen er i bund. Det er korrektur til prisen, og det er altid korrektur til tiden.
 


Er der risiko for, at korrekturlæsningen ikke er 100% tilfredsstillende?

Der er naturligvis – fordi det er mennesker, der sidder med selve korrekturlæsningen – en risiko forbundet med at vælge at få læst korrektur på sin tekst. Men den er minimal, særligt hvis den sættes i forhold til en korrekturlæser, der ikke umiddelbart og udelukkende lever af at læse korrektur.

Der vil med andre ord altid være en fejlmargin, en risiko. Men når det er sagt, er vi overbeviste om, at du bliver tilfreds. Vi har endnu ikke haft en utilfreds kunde, og vi har hjulpet tusindvis med korrekturlæsning generelt set.

Vi går altid efter at tilbagelevere en 100% fejlfri korrekturlæsning, og det lykkes os ganske. Så du kan trygt bestille korrektur til en god pris og på online basis hos os. Det vil være en glæde for os at hjælpe dig igennem korrekturlæsning af din tekst, og vi kan gøre det med det samme, uden problemer.

Martin er altid fortroppen, når det kommer til korrekturlæsning. Det er ham, der er kundeservice, det er ham, der er tovholder, og det er dermed ham, du får fat i, når du som så mange andre korrekturhungrende griber knoglen eller forfatter en mail. Han jonglerer dagligt med mange ordrer, og han sørger altid for, at det er den mest erfarne korrekturlæser inden det pågældende område, der tager hånd om teksten. Det er din garanti for, at vi serverer korrekturlæsning med indblik og dybere forståelse for det område, teksten arbejder med.

Angående kvalitet og korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur: Se gerne mere her.

Intet spørgsmål er for småt, intet er for krævende – vi hjælper med korrektur for erhvervslivet, og vi gør det med et aldrig svigtende engagement og en udtalt professionalisme samt passion. Det skal med andre ord kunne betale sig – tidsmæssigt såvel som økonomisk – at vælge at gå med korrektur og Erhvervskorrektur.dk.

Det kan anbefales, og vi vil være glade for at hjælpe dig også!Priser på korrekturlæsning


Priser på korrekturlæsning

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0