🔹 Korrektur af pjecer

Vi vil hos Erhvervskorrektur meget gerne hjælpe dig med at læse korrektur. Vi læser korrektur på alle former for tekster, der retter sig mod erhvervslivet. Det kunne for eksempel være korrekturlæsning af fagbøger.


Det kunne også være korrekturlæsning af annoncer. Du er meget velkommen til at kigge med her, hvor du kan se en meget bred vifte af den form for korrekturlæsning, vi umiddelbart tilbyder.

Det hører naturligvis med til historien om korrekturlæsning, at vi er meget omstillingsparate, idet vi har et meget dygtigt og dynamisk korps af korrekturlæsere. Vi lytter derfor meget gerne til særlige ønsker angående korrekturlæsning. Du kan kontakte os her.
Vores korrekturlæsere kan du læse mere om her.


Korrekturlæsning af pjecer er vi særdeles skarpe til. Vi arbejder meget koncentreret med sproget, forstået på den måde at vi igennem vores aldrig svigtende korrekturlæsning kan sikre dig, at din tekst bliver renset for sproglige fejl og mangler. Det kunne være stavefejl eller forkert brug af et eller flere afgørende ord. I sådanne tilfælde vil vores dygtige korrekturlæsere sørge for, at det er en trimmet tekst, du får tilbage. Med korrektur af pjecer er du dermed sikret et solidt afsæt i forhold til, når teksten skal videre ud til kunden. Korrektur for erhvervslivet

Mange firmaer vælger at købe sig til at få læst korrektur på tekster, og her er Erhvervskorrektur en foretrukken samarbejdspartner. Vi er et levende bevis på, at det dels virkelig kan betale sig at outsource korrekturlæsning til professionelle, og at det dels er et særdeles gnidningsfrit samarbejde, der er tale om.

Korrektur af pjecer

Vi hører fra vores kunder, at det altid er en fornøjelse at sende tekster til korrektur hos Erhvervskorrektur, og de fremhæver særligt prisen og den hurtige, direkte leveringstid, for vi spilder ikke vores kunders tid – vi har en let og meget tilgængelig bestillingsside, hvor du med få klik kan lægge en ordre, og du kan også vælge betalingsløsning: faktura eller betalingskort.

Processen er meget håndterbar: Du lægger en bestilling, og omgående bliver der udregnet en meget kort leveringstid samt en – du vil blive overrasket – meget fair pris.

Det er enkel, grundig og billig form for korrekturlæsning.
Gå trygt videre til bestil korrektur.
 

Ekstern korrekturlæsning

Nuvel, korrekturlæsning er ikke en ny opfindelse. Det er en gammel branche, som undertiden har været let at forbinde med en omstændelig arbejdsprocedure - langsommelighed og lange leveringstider var tidligere og er undertiden stadig visse steder grundlæggende.

Det er denne lidt ’støvede’ branche, Erhvervskorrektur har peppet op, sådan at muligheden for dynamisk og levende korrekturlæsning er kommet frem til erhvervslivet.
Vi tilbyder med andre ord korrektur på en ny og mere fleksibel måde, naturligvis uden at det på nogen måde går ud over korrekturlæsningen, for hos Erhvervskorrektur går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af korrekturlæsningen.

Vi har hos Erhvervskorrektur haft dette for øje fra første færd. Vi har skabt grundlag for, at firmaer får en mærkbar økonomisk gevinst ved at gøre korrekturlæsning til et eksternt anliggende, samtidig med at der også er et tidsbesparende perspektiv i højsædet. Således har vi igennem et svært testforløb kunnet tilknytte Danmarks bedste og mest dedikerede korrekturlæsere, der sidder klar – næsten nat og dag – til at servicere netop dig med korrekturlæsning af en given tekst, hvad enten det er korrektur af en bog, korrektur af en rapport eller korrektur af e-mails, du søger. Vores korrekturlæsere har alle uddannelsesmæssig baggrund inden for sprog og kommunikation.

Derudover har vi en meget empatisk og lydhør medarbejder i Martin. Han sidder klar på næsten alle tidspunkter af døgnet til at tage hånd om dit ønske. Han er Erhvervskorrekturs ansigt udadtil, og han er endda også selv professionel korrekturlæser, hvorfor han kan træde til, når det sproglige brænder på, og du skal bruge korrektur med det samme.
 


Når korrektur er afgørende

Hvorledes er korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur blevet et hit for erhvervslivet?
 • Vi har markedets hurtigste leveringstid – vi snakker i flere tilfælde om korrekturlæsning af en tekst på mindre end 1 hverdag og yderst sjældent om mere end 5 hverdage – afhængigt af ordrens sideantal.
 • Vi har markedets enkleste bestillingsside, hvor du uploader dokumentet med det samme.
 • Vi har markedets mest gennemsigtige priser, hvor du betaler pr. side.
 
Du kan altid få fat i Martin på 7199 8083 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 


Tre former for korrektur

Vi tilbyder som udgangspunkt tre former for korrektur.
 • Der er mulighed for Basiskorrektur, som er den service, der giver din pjece den mest basale form for korrekturlæsning, hvor der bliver fokuseret på stave- og tastefejl sammen med kommatering.
 • Der er Udvidet korrektur, hvor din pjece vil blive korrekturlæst med ovennævnte i fokus, mens der også her vil være en let form for sproglig optimering, forstået på den måde at sætninger, der står kringlede frem, bliver omformuleret, således kunden hurtigt kan afkode budskabet.
 • Der er Gennemskrivning, som er en gennemgående og særdeles grundig form for korrekturlæsning, hvor din pjece naturligvis bliver korrekturlæst, samtidig med at den bliver gennemskrevet, så budskabet passer til det publikum, den gerne skal ramme.
 
På baggrund af vores forretningsmodel er det muligt for os at holde prisen så langt nede, at vi – ærligt talt – er meget svære at konkurrere med. Du kan læse mere om priserne her. Du kan også få et tilbud på korrekturlæsning ved at klikke her.

Vi glæder os til at læse korrektur for dig.
Priser på korrektur af pjecer


Priser på korrekturlæsning

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0