???? Korrektur af fagbog

Søger du korrektur?
Erhvervskorrektur er utvivlsomt den bedste løsning på markedet.


Vi læser korrektur for erhvervslivet. Det drejer sig om korrektur af annoncer, korrektur af nyhedsbrev, korrektur af årsberetninger, korrektur af hjemmesider, korrektur af brugervejledninger.

Vi læser således hos Erhvervskorrektur korrektur på alle former for tekster, og vi er stolte af at kunne tilbyde markedets billigste korrektur og korrektur med hurtig levering - læs mere her.

Det vil derfor være en fremragende mulighed for dig at sende din fagbog til korrektur hos os.
 


Korrektur med det samme og levering kort tid efter

Du kan via vores hjemmeside bestille korrektur, og opgaven vil straks herefter blive behandlet. Sekundet efter du har trykket på bestil, er teksten således sendt ud til en af vores skarpe korrekturlæsere, hvorfor vi kan opretholde den lynhurtige leveringstid, vi opererer med, og som er vores særkende.

Korrektur af fagbog - billig korrektur

Martin tager hånd om enhver ordre og sikrer sig, at det hele spiller, og at I er trygge ved bestilling og med på det videre forløb. Det er således ham, du/I får fat i ved enhver henvendelse. Vi kan altid fanges på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og via telefon: 7199 8083.

Processen er altså gennemsigtig og direkte: Du uploader teksten som en fil gennem vores bestillingsmodul. Vores professionelle korrekturlæser retter din tekst. Du får et dokument retur, hvor du har mulighed at se og godkende alle rettelserne. På denne måde spares ethvert mellemled, og den eksterne korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur skaber mere tid hos jer.
 


Den bedste korrekturlæsning til dato

Vi går under ingen omstændigheder på kompromis med korrekturlæsning og leveringstid hos Erhvervskorrektur.
Vores korrekturlæsere er udvalgt med stor koncentration og ud fra faglige såvel som sociale kvalifikationer. De har alle været igennem vores svære og dermed meget krævende testforløb, og for at komme hertil har det utvivlsomt været nødvendigt med specifikke kvalifikationer, herunder faglig uddannelse og erfaringsgrundlag.
Dette gør sig gældende inden for både vores danske korrekturlæsning og engelske korrekturlæsning.

Vi tilbyder nemlig også korrektur på engelsk, og dertil har vi i en nøje tilrettelagt udvælgelsesproces tilknyttet de bedste engelsksprogede korrekturlæsere – de sidder i England, Australien, USA og Irland, parate til at læse korrektur på din fagbog eller en tekst, hvor du har behov for korrekturlæsning.
 


Billig korrektur af fagbog

Bestilling af korrektur er ligetil.
Vi vil meget gerne hjælpe med korrekturlæsning, og hos os er prisen holdt på et niveau, som andre ikke kan konkurrere med. Du betaler pr. side – maks. 2.400 tegn pr. side – og du kan vælge mellem 3 ydelser:
 
 • Basiskorrektur - korrektur på stavning og tegnsætning.
 • Udvidet korrektur - korrektur på stavning og tegnsætning, inkl. sproglig tilretning af sætningskonstruktioner.
 • Gennemskrivning - tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
 
Bestil korrektur med det samme.
Prisen er god.
 
 • Basiskorrektur koster 59,95 DKK pr. side.
 • Udvidet korrektur koster 74,95 DKK pr. side.
 • Gennemskrivning koster 99,95 DKK pr. side.


 


Hurtig korrektur af fagbog:

Erhvervskorrektur tilbyder hurtig korrektur. Vores leveringstider er lynhurtige og til at regne med.
Vi har aldrig overskredet en deadline – Martin er tovholder på enhver ordre.
 
 • Har du under 20 sider, vil leveringstiden være 2 hverdage.
 • Har du over 20 sider, vil leveringstiden være 3 hverdage.
 • Har du over 100 sider, er leveringstiden 4 hverdage.
 
Du har endog muligheden for at tilkøbe ekspreslevering, hvorved der i hvert tilfælde vil blive skåret 24 timer (1 hverdag) af leveringstiden.


 


Erhvervskorrektur – korrektur og tekstredigering af fagbøger

Vores fokuspunkt er selvsagt optimering af tekster, således at budskabet kan nå klart ud til forbrugeren, og vi har specialiseret os i dette, sådan at du som kunde efter bestilling af korrektur kan fokusere på andre opgaver og dermed spare tid.

Vi lytter naturligvis meget gerne til dine specifikke ønsker – kontakt os da. Du kan også modtage et tilbud på korrektur her.
 
Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0