🔹 Bestil korrektur af/på hjemmeside –hjemmesider

Vi læser korrektur på hjemmesider. 
Vores danske og engelske korrekturlæsere er professionelle.
Vi kan levere inden for 0-72 timer (typisk).
Vi har lave sidepriser.


Har du set vores Trustpilot-profil?
Erhvervskorrektur på Trustpilot

Vi er fremragende bedømt på Trustpilot: 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nemt og hurtigt - service helt i top!

Det er sjældent, at jeg giver mig i kast med at skrive anmeldelser. Men en sådan uovertruffen service kræver et par ord.
Jeg har fået rettet min hjemmeside hos erhvervskorrektur, og var lidt sent ude, da siden skulle offentliggøres kort efter. Jeg kontaktede deres kundeservice og fik en virkelig god service - og en meget hurtigere leveringstid end jeg havde turdet håbe på!
Og ikke nok med dét, så var hele processen enormt enkelt og professionel. Rettelser og kommentarer til hjemmesiden var meget relevante. Jeg vender uden tvivl tilbage igen, tak for hjælpen.


I denne verden af klik og online marketing er det meget væsentligt at have en optimeret hjemmeside med grammatisk korrekt sprog.
Det kan vi hos Erhvervskorrektur gennem vores korrekturlæsning støtte op om, ganske ud fra dit behov. Vi læser korrektur på både engelsk og dansk.

Vores korrekturlæsere har alle den rette baggrund erfarings- og uddannelsesmæssigt, og de har alle som en bestået vores omfattende testforløb. Derved kan vi med sikkerhed slå fast, at korrekturlæsning hos os er mærkbart for dig.

Fortrolighed er utvivlsomt en del af arbejdet hos os – det kan du trygt stole på. Vores korrekturlæsere har alle skrevet under på en fortrolighedserklæring.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og til en snak om dit behov. Er du allerede målrettet i din proces, kan du straks bestille, og vi vil omgående behandle din ordre.

 


Er du til basal korrektur eller mere dybdegående tilretning?

For at afspejle, at korrekturlæsning har mange facetter, og hver ordre har sit behov, tilbyder vi hos Erhvervskorrektur tre dækkende former for korrektur: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.

Hjemmeside-korrektur
  • Basiskorrektur giver en basal form for korrektur til din hjemmeside. Her fokuserer pågældende korrekturlæser på stavning og kommatering.
  • Udvidet korrektur går et spadestik dybere. Her vil der foruden ovenstående være fokus på det sproglige. Korrekturlæseren vil her også optimere på sætningsniveau gennem direkte tilretning eller forslag til omformulering.
  • Med Gennemskrivning korrekturlæses hjemmesiden gennem en decideret omskrivningsproces, hvor der er et mål for øje, og dette mål er du som kunde med til at definere.

 

Det kan betale sig at få korrekturlæsning af hjemmesider/hjemmeside:


Prisen udregnes efter, hvor mange sider det drejer sig om.
Prisen pr. side for Basiskorrektur er 59,95 DKK, mens den for Udvidet korrektur er 74,95 DKK. Gennemskrivning koster 99,95 DKK pr. side.

En side svarer til maks. 2.400 tegn med mellemrum.

Det er naturligvis muligt at få korrekturlæst en hjemmeside over flere omgange.

Beløbet trækkes først via dit betalingskort, når ordren er færdigbehandlet og tilbagesendt. Du kan også vælge at betale via faktura.
Alle priser er ekskl. moms.
 


Hvordan ordrens rejse er

Vi arbejder med to leveringsformer: normal levering og ekspreslevering.
Korrektur af en hjemmeside på færre end 20 sider har en normal leveringstid på 48 hverdagstimer (2 hverdage), mens det vil være 72 hverdagstimer (3 hverdage) med normal leveringstid for en hjemmeside på mere end 20 sider.

Er der behov for en hurtig behandling, kan ekspreslevering tilkøbes. Her vil leveringstiden lyde på 24 hverdagstimer (1 hverdag) for ordrer på under 20 sider, mens det for ordrer på over 20 sider vil være 48 hverdagstimer.

Væsentligt er det her at fastholde, at lørdag og søndag ikke regnes for at være leveringsdage.

Ønsker du korrektur af salgstekster?
 


Fortrolighed og tillid er afgørende

Vi er meget bevidste om, at der i forbindelse med korrekturlæsning af ordrer fra erhvervslivet knytter sig originale, særegne forhold, hvortil der kræves stor forsigtighed. Det er derfor afgørende for os at understrege, at vi i korrekturlæsning såvel som med hensyn til fortrolighed arbejder med den største koncentration.
 


Korrekturens formater

Eftersom vi er bevidste om, at erhvervslivet arbejder med mange forskellige former for marketing, gør vi det ligeledes til en dyd at tilbyde korrekturlæsning inden for mange felter og ud fra flere formater, herunder – eksempelvis – Word-format og PDF-format samt PowerPoint-præsentation.

Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med den sproglige formidling og den direkte og skarpe sætning, der kan skabe sig adgang til forbrugere.

Det skal her fremhæves, at vi blandt meget andet også læser korrektur på bøger, menukort, artikler, årsrapporter, flyers, blogindlæg, hjemmesider, foldere, og Facebook-opslag.


Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0