🔹Pris for korrekturlæsning

Velkommen til Erhvervskorrektur!

Vi er et nytænkende, digitalt korrekturlæsningsbureau, som hjælper både små og store virksomheder med billige og hurtige services.

Vi startede egentlig som korrekturlæsere, men har efter stor efterspørgsel udvidet vores services, så vi nu både assisterer med korrekturlæsning, transskription, tekstforfatning og oversættelse.

Med et stort hold af dedikerede freelance korrekturlæsere kan vi hurtigt assistere dig og din virksomhed med at læse korrektur på rapporter, artikler og andre typer tekster, hvilket du kan læse mere om længere nede.

Vi yder korrekturlæsning af højeste klasse til konkurrencedygtige priser og med hurtig levering – det siger vi, og det siger vores kunder. Læs deres anmeldelser lige her.


Pris for korrekturlæsningOvervejer du at købe professionel korrektur?

Måske sidder du lige nu og googler ”pris for korrekturlæsning”, fordi du overvejer, om du skal lægge lidt penge i at få professionel korrekturlæsning på dine tekster.

Det kan være, fordi ingen i virksomheden har tiden til at rette jeres tekster igennem. Eller måske er der ingen, der helt har evnerne?

Det kan også være, at mængden af tekst er så stor, at projektet med at læse korrektur simpelthen bliver for uoverskueligt. Uanset hvilken grund der er til, at du er landet her, så skal vi nok hjælpe dig videre.Hvorfor du bør investere i professionel korrekturlæsning

Vi ved godt, at korrekturlæsning ikke altid er medtænkt i virksomheders budgetter – men det burde det nok være. Og hvorfor så det?

Alle de tekster, I sender ud med jeres brand på, bør være 100 % fejlfri, fordi jeres brand-troværdighed er på spil.

Det ser uprofessionelt ud at lægge produktbeskrivelser op, som er fyldt med stavefejl. Eller at udgive artikler og blogindlæg, hvor der ikke er sat korrekt komma.

Det tenderer til pinligt at sende kontrakter og andre lovtekster til jeres samarbejdspartnere eller kunder, som mangler hele ord eller bruger uhensigtsmæssige sproglige vendinger.

I kan til gengæld betale jer fra alle pinligheder og samvittighedskvaler ved at hyre en professionel korrekturlæser, som ser og retter alle fejl – både de grammatiske og de sproglige.

Som vores tidligere kunde, Thomas, skriver:

”Det sparer mig for en masse bekymringer. Er nu sikker på at mine dokumenter bliver udfærdiget uden stavefejl og kommafejl. Perfekt service og kan klart anbefales til andre”.


Det kan altså godt betale sig at investere i professionel korrekturlæsning.


Vores pris for korrekturlæsning

Hos Erhvervskorrektur får du en af markedets bedste priser for korrekturlæsning.

Priserne er baseret på det antal normalsider, teksten er på (en normalside svarer til 2400 tegn inklusive mellemrum) og er eksklusive moms.
 • Prisen for Erhvervskorrekturs Basiskorrektur er kun 59,95,- pr. side
 • Prisen for Erhvervskorrekturs Udvidet korrektur er kun 74,95,- pr. side
 • Prisen for Erhvervskorrekturs Gennemskrivning er kun 99,95,- pr. side
Prisen for korrekturlæsning gælder uanset tekstens sprog. Vi har forskelligsprogede korrekturlæsere, der både kan læse korrektur på engelsk, svensk, hollandsk, spansk, kinesisk, russisk – ja, faktisk de fleste sprog.

Korrekturlæsning foregår altid med fortrolighed.

Du kan eventuelt dykke videre ned i, lidt mere om Erhvervskorrektur.


Dette får du for pengene

Vores tre forskellige priser for korrekturlæsning indeholder selvfølgelig forskellige services.

I Basiskorrektur-pakken får du en basal gennemretning af din tekst, hvor vi udrydder alle stavefejl og tastefejl og sætter korrekt grammatisk komma.

Med Udvidet korrektur får du både den basale gennemretning og et udvidet fokus på tekstens sproglige side, hvor vi identificerer og omskriver kringlede sætninger og sproglige tvetydigheder.

Vælger du en Gennemskrivning, dykker vi dybt ned i tekstens indhold og redigerer, optimerer og omskriver dele af teksten, så den står skarpere i sammenhæng. Vi aftaler selvfølgelig nøje sammen med dig, i hvilken grad der skal omskrives.


Ekstrem hurtig levering – også til akutte opgaver

Erhvervskorrektur har en af de hurtigste leveringstider på markedet samt et stort hold af korrekturlæsere, der sidder klar til at assistere med korrekturlæsning. Det gør, at vi stort set altid kan læse korrektur – også selvom teksten er lang, eller du er i tidsnød.

Vores leveringstider lyder som følger:

Er teksten på op til 20 sider, kan vi levere den tilbage i gennemrettet stand inden for 48 hverdagstimer (2 hverdage).

Er teksten mellem 20 og 100 sider, kan vi levere den tilbage til dig inden for 72 hverdagstimer (3 hverdage).

Hvis din tekst er over 100 sider, er leveringstiden som udgangspunkt 96 hverdagstimer (4 hverdage). Ved disse længere tekster kan leveringstiden dog afhænge af tekstens karakter, samt hvilken korrekturlæsningsløsning (langt ord!) du har valgt.

Er det akut?


Det sker ofte, at kunderne kommer til os i ellevte time og har akut brug for hjælp til korrektur. Vi strækker os gerne ekstra langt for at hjælpe til i akutte situationer.

Derfor yder vi også ekspreslevering, hvor leveringstiden forkortes med 24 timer (1 hverdag). Prisen for korrekturlæsning med ekspreslevering har et tillæg på +50%.


Fra den korte produkttekst til den lange fagbog

Ingen tekst er for kort eller for lang til at få læst korrektur på. Vi assisterer nemlig gerne med korrekturlæsning på alle typer tekster.

Vi læser blandt andet korrektur på:
 • Rapporter
 • Artikler og blogindlæg
 • SoMe-opslag
 • Bøger
 • Juridiske dokumenter og lovtekster
 • PowerPoint-præsentationer
 • Hjemmesidetekster
Vi kan højst sandsynligt læse korrektur på din tekst uanset tekstens type og format. Er du i tvivl, så send os blot en besked, eller giv os et kald, så finder vi hurtigt en løsning for dig.


Sådan fungerer bestilling og betaling

Du kan indhente et tilbud ved at bruge formularen her på siden eller ved at kontakte os på vores telefon eller mail.

Du skriver blot til os, hvad opgaven drejer sig om: Hvor mange normalsider, der er tale om, og hvilket sprog teksten er på.

Da går vi straks i gang med at finde en relevant korrekturlæser til dig og beregne din pris for korrekturlæsning samt den hurtigste leveringstid og vender tilbage til dig med et tilbud.

Når du har takket ja, sender du dine dokumenter til os, og vi sender dem videre til din korrekturlæser. Vi behandler dine tekster med al fortrolighed gennem hele processen.

Når korrekturlæsningen er klar (til deadlinen og ofte tidligere), får du teksten retur i to dokumenter: ét, hvor du kan se alle vores rettelser og godkende dem med et klik, og et, hvor alle rettelserne allerede er godkendt.

Du betaler først, når du har fået din service og kan se det gode arbejde med egne øjne.


Derfor skal du vælge Erhvervskorrektur

Med en lav pris for korrekturlæsning af høj kvalitet, får du den bedste korrektur for pengene hos os – og vi har en af markedets hurtigste leveringstider.

Derudover er god kundeservice er en topprioritet hos os, og det er heldigvis også det, vores tidligere kunder hæfter sig ved.

For eksempel skriver Nazar om os:

”Jeg bruger hyppigt Martin og hans team hos Erhvervskorrektur. Jeg har altid mødt professionalisme, hurtig respons og en virkelig god kundeservice. En klar anbefaling herfra!”


Kontakt os nu

Vi sidder allerede klar bag skærmen til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os!

Du kan fange vores kundeserviceansvarlige, Martin, på:

Telefon: 7199 8083
Eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi glæder os til at høre fra dig! 


Erhvervskorrektur - søger du en dygtig korrekturlæser?

- Rettet over 6.000 tekster

- Førende siden 2014

- Nummer 1 på Trustpilot


Tel:
7199 8083
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0