🔹 Korrektur af CV

Du kan trygt lade Erhvervskorrektur om korrektur på dit CV. Vi har læst korrektur af CV ad flere omgange, og det er til kunders store tilfredshed.


Man skal huske, at CV’et er en gylden mulighed for at skabe sig adgang til en jobsamtale, og derfor vil vi bestemt råde dig til at få læst korrektur på dit CV.
 
Vores korrekturlæsere er udvalgt til at gå direkte ind på sproget og rette til, så linjerne bliver skarpe, og forståelsen bliver større.
De har alle været igennem et meget udfordrende testforløb, hvor de ad flere omgange er blevet prøvet på deres sproglige kunnen.

De har alle erfaring inden for branchen, mens de også har den rette uddannelsesmæssige baggrund.
Således kan de også med stor dygtighed læse korrektur på følgende: bøger, artikler, rapporter.


Få et tilbud
 


CV – korrektur og job som resultat

Et CV er et meget godt udgangspunkt for enhver arbejdsgiver, idet det direkte og hurtigt er med til at skabe overblik over pågældende ansøger, ligesom man også kan blive kontaktet direkte på baggrund af det.

Korrektur-CV-Erhvervskorrektur

Derfor skal CV’et stå skarpt og tydeligt frem, således at læseren ikke snubler over ord, der er stavet forkert, eller over kringlede sætninger.
Korrekturlæsere fra Erhvervskorrektur går ind i teksten og trækker linjerne frem, hvorved CV’et gennem korrektur bliver mere gennemsigtigt og fængende.
Det er i mange henseender meget afgørende.

Du kan eventuelt læse mere om vores services her.

 

Sproglig optimering – korrektur og job

Uvildige øjne er af stor betydning, og korrekturlæsere hos Erhvervskorrektur har et fokuseret blik for detaljen, for kommaets placering og for sætningernes tydelighed.
Vil du være med forrest i køen, når det job, du brænder for, der skal besættes? Vi vil med professionalisme og erfaring støde til med vores altid årvågne blik.


Bestil nu
 


Korrektur af CV – lynhurtigt og ligetil

Via vores hjemmeside er det letl at bestille tid, og dit CV vil blive sendt direkte ud til pågældende korrekturlæser, som omgående vil læse korrektur på dokumentet.
Prisen kan variere, alt efter dit valg.
Vi tilbyder Basiskorrektur, Udvidet Korrektur og Gennemskrivning.

 
Vi har lynhurtige leveringstider, således at du umiddelbart efter at have bestilt korrektur af dit CV kan søge det specifikke job:


Få et tilbud


Kontakt for korrektur på CV

Vi er derudover meget synlige i erhvervslivet og på de forskellige platforme.

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0