🔹 Korrekturlæsning af et prospekt

Søger du efter en korrekturlæser til korrekturlæsning af et prospekt?

Her er vi meget erfarne.

Vi læser løbende korrektur på eksempelvis prospekter, og vi kan tilbyde hurtig levering, ganske uden at vi går på kompromis med korrekturlæsningen.
Vi er en samling af meget koncentrerede korrekturlæsere.
Trustpilot - gode anmeldelser

Vi vil meget gerne læse korrektur på din tekst.

Vi kan stå for korrekturlæsning på både dansk og engelsk, og vi kan altid aftale en god pris på korrektur.

Du kan nemlig med fordel indhente et uforpligtende tilbud på korrekturlæsning.Når det kommer til lige netop korrektur af et prospekt, vil det vise sig, at det er godt givet ud at booke tid til korrektur.

En professionel korrekturlæser vil hos os gå i krig med korrekturlæsningen og sørge for, at der ikke er skyggen af kommafejl, herunder ej heller stave- eller tastefejl, ligesom der heller ikke vil være tale om kringlede formuleringer.

Alt søges skarpt.

Vi har mange års erfaring med at læse korrektur på tekster, herunder i særdeleshed korrekturlæsning af prospekter.

Det kan ret beset godt være et vanskeligt projekt, for i et prospekt er der mange detaljerede og undertiden indforståede formuleringer, hvilket utvivlsomt beror på, at det er en specifik, brancheorienteret beskrivelse, der er på færde.

Derfor er det en god idé at vælge en professionel freelance-korrekturlæser hos Erhvervskorrektur.

 


Professionel korrekturlæsning

Vi har siden 2014 læst korrektur på tekster.

Vi har således stået for korrekturlæsning af hjemmesider, rapporter, artikler, bøger. Det er dog blot nogle af de rettelser af tekster, vi har stået for. Vi korrekturlæser mangt og meget.
 
Erhvervskorrektur har eksisteret siden 2014, for alvor igangsat i 2016. Det var her, de første større opgaver trådte ind ad døren og havde brug for vores hjælp.

Sidenhen er det blevet til korrekturlæsning af tusindvis af sider, og vi er derfor glade for at kunne vise, at vores kunder er vilde med os. Tjek du gerne Trustpilot ud.
 
Martin er ansigtet udadtil. Det er ham, du får etableret forbindelse til, hvis du sender en mail (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller ringer til os på vores nummer: 7199 8083.
Han svarer dig så hurtigt som muligt.

Han er tovholder på projekterne. Han holder korrekturlæserne i en kort snor og sørger for, at vi altid overholder de deadlines, der stilles – ganske fra opgave til opgave.

Du kan være helt sikker på, at vi altid tilbageleverer til tiden. Faktisk er vi stolte af at fortælle, at vi aldrig har overskredet en deadline.

Vi ved nemlig, at det kan være noget så afgørende, hvis leveringstidspunkter skrider, for ude på den anden side, ude i firmaernes virkelighed, er der flere folk, der venter på at se resultatet.
 
Martin er også manden, der udvælger de korrekturlæsere, der skal stå for korrekturlæsningen, og vi er glade for at fortælle, at vi løbende udvider staben af korrekturlæsere, for efterspørgslen efter korrektur er stigende, ganske enkelt.
 
Det er blevet så let og ligetil at bestille korrektur på alle sprog, for med internettets fremmarch er det nu muligt at gå videre fra den gammeldags metode, hvor en korrekturlæser sad og drejede rundt på sin kontorstol og ventede på, at opgaverne fra det firma, hun/han var ansat i, tikkede ind på bordet, måske smidt i en plasticlomme fra en hånd, der huserede højere oppe.

I disse situationer var der altså tale om ganske meget spildtid, og der var altså også tale om at nedprioritere korrekturlæsning – i visse henseender. Er korrekturlæsning så vigtigt? Den tanke kan lynhurtigt ramme en, især når tiden er knap, og korrekturlæseren måske endda er gået hjem.

En hurtig søgning på Google skaber nu rum for videre korrekturlæsning.


Nu er korrekturlæsning – især med Erhvervskorrektur – gjort meget enkelt og ligetil. Her kan du netop booke online-korrektur.

Det betyder ganske enkelt, at du kan sidde, hvor det skal være, og sende din tekst til korrekturlæsning.

Rammerne er sat fri, og vi er stolte af, at vi var blandt de første til at se den mulighed.
 
Vores korrekturlæsere sidder og glæder sig til at hjælpe med at rette dit prospekt igennem og derved stå for en sikker korrekturlæsning.
 


Billig korrekturlæsning af tekster

Hvad koster det mon at få læst korrektur på et prospekt?
Det er billigt at få os til at læse korrektur på din tekst.

Vi har gjort det meget enkelt for dig, for det er sådan, at vi opererer med faste sidepriser. Således har du altid noget at forholde dig til.

Vi kan her slå på, at vi tilbyder 3 former for korrektur: 
 1. Basiskorrektur
 2. Udvidet korrektur
 3. Gennemskrivning
 
Basiskorrektur koster blot 59,95 kr. pr. side.
Udvidet korrektur er prissat til blot 74,95 kr. pr. side.
Gennemskrivning står til 99,95 kr. pr. side.
 
Her er det væsentligt at hæfte sig ved, at Gennemskrivning dækker tekstforfatning også. Det er en god vej at gå, hvis man ved, at man har behov for en meget grundig korrekturlæsning.
 
Alle vores priser er ekskl. moms.

Vi giver rabat på større opgaver.

Det skal blot aftales nærmere med Martin.
 
Mange af vores kunder har en fast aftale om korrekturlæsning. Den går i al sin enkelhed ud på, at man får etableret en kontakt til os, og Martin sørger for at stå klar med en af de dygtige korrekturlæsere, når behovet opstår.

Løbende kan firmaet så sende tekster til korrekturlæsning.

Betalingen finder da sted måned for måned.

Det kan undertiden lønne sig at skære betaling gang for gang fra, for derved kan det egentlige træde frem, og tiden kan bruges bedst.

Det er her væsentligt at få at vide, om det er engelsk eller dansk korrektur, der er behov for, for det er sådan, at vi samarbejder med de bedste danske og engelske korrekturlæsere.

De engelske korrekturlæsere har engelsk som modersmål, og de er bosiddende i engelsktalende lande.

Det sikrer, at du er sikker på, at du får den bedste kvalitet i korrekturlæsningen.
Hvordan læser man korrektur?

Lad os slå fast, at det er vigtigt, at man har den fornødne erfaring, når det kommer til korrekturlæsning.

Det er ikke alle, der kan læse korrektur på tekster, langt fra. Faktisk er det vigtigt, at man kender til korrekturlæsning.

Det er en evne, en disciplin, og det er godt at oparbejde den.

Man kommer dog ikke uden om, at det kræver et meget godt sprogøre. Det er, uanset om det er på dansk eller engelsk, man læser korrektur.

Man skal kende de kommaregler, der forbinder sig med det sprog, man læser korrektur på.

De danske kommaregler er ikke altid så enkle. De skal meget gerne studeres meget nøje.

Korrekturlæsning af et prospekt

De engelske kommaregler er ligeledes vanskelige at forholde sig til, hvis ikke man har et godt udgangspunkt og et godt kendskab til kommaregler helt generelt.

Det er klart, man nogle gange kan læse op på regler og tilgange, men det ændrer ikke på, at man også skal kunne se det i levende live.

Korrekturlæsningen foregår nemlig direkte og med det samme, med hurtig levering, og derfor er der ikke tid til – for korrekturlæseren – at sætte sig ind i regler, når teksten sendes til korrektur.

Reglerne skal virkelig sidde på rygraden, uden tvivl, og det er vigtigt, at man kan demonstrere det.

Derfor bruger Martin meget tid på at udvælge de korrekturlæsere, der kan arbejde for Erhvervskorrektur.

Man skal med andre ord meget gerne kunne demonstrere flere års erfaring med korrekturlæsning.

Derpå kan man gøre sig håb om ansættelse som korrekturlæser, først kræves det dog, at man består den meget krævende test, der foldes ud som en form for jobsamtale.

Er du interesseret i at blive korrekturlæser for Erhvervskorrektur, vil vi meget gerne høre fra dig.Korrekturlæsning og oversættelse til en god pris

Vi korrekturlæser til en god pris. Vi oversætter ligeledes. Det er værd at tage med i betragtning.

Vi vil nemlig meget gerne kunne tilbyde det også. Oversættelsesopgaver falder tit af i sammenhæng med korrekturlæsning, hvorfor vi tilbyder gode priser på oversættelse også.

Når vi oversætter, indregner vi korrekturlæsning i prisen, og det er ikke alle, der gør det. For os er det afgørende, for oversætteren er ikke – i vores øjne – i stand til også at læse korrektur på det oversatte.

Der skal her friske øjne til. Friske, professionelle øjne fanger simpelthen bare flere fejl, og det er kvalitetstjekket, du får med, hvis du vælger oversættelse hos Erhvervskorrektur.

Når det drejer sig om oversættelse, drejer det sig om en pris pr. ord. Her giver vi dig en god pris på oversættelse. Du kan også her med fordel allerede nu indhente et uforpligtende tilbud på oversættelse.

De oversættere, vi samarbejder med, udvælges ligeledes ud fra et meget nøjeregnende princip om, at vi hos Erhvervskorrektur ikke på nogen måde søger at gå på kompromis med kvaliteten.

Pris og kvalitet hænger undertiden sammen.
 
Lad os derfor fremhæve, hvad vi direkte tilbyder med hensyn til billig og kvalitetsbevidst korrekturlæsning på dansk og engelsk.
 
Korrekturlæseren:
Korrekturlæseren er professionel korrekturlæser og har arbejdet for Erhvervskorrektur siden 2014.

Vedkommende har mange års erfaring med korrekturlæsning for erhvervslivet.

Korrekturlæseren har læst korrektur på bøger, på rapporter, på hjemmesider, på PowerPoints, for små, mellemstore og store virksomheder.
 
Hvorfor vælge Erhvervskorrektur?
Vi garanterer:
 • Håndplukket korrekturlæser til hver opgave.
 • Alle vores korrekturlæsere er sprogspecialister.
 • Korrekturlæser udvalgt på baggrund af konkret erfaringsramme.
 • Hurtig levering inden for aftalt deadline.  
 • Lav pris - markedets bedste kvalitet til prisen.
 • Fuld fortrolighed og tavshedspligt.
 • Personlig betjening og fast kontaktperson.
 Fortrolighed

Vi tilbyder altid at arbejde inden for maksimal fortrolighed. Det er vores fremgang, gang på gang. Hvis du har behov for det, indgår vi naturligvis også meget gerne en NDA, for vi værner om sikkerheden.

Vi ved – af erfaring – at vi undertiden behandler særdeles hemmelige aspekter, sager, der ikke må komme frem til tredjeperson.

Derfor har vi gjort det til vores adelsmærke at arbejde fortroligt.

Alle vores korrekturlæsere og oversættere har således underskrevet en meget forpligtende fortrolighedserklæring.

De sletter filerne efter endt korrekturlæsning, og der er derfor ikke nogen, der kan få adgang til de tekster, vi har læst korrektur på.

Faktisk gemmes de blot en rum tid på vores server, som også – naturligvis – er beskyttet.

Korrekturlæsning af et prospekt
 


Hvor hurtigt kan I læse korrektur på mit prospekt?

Spørgsmålet kan vi svare meget direkte på – ganske med et eksempel.

Vi hjalp et firma med at læse korrektur på et prospekt for en tid siden, og firmaet blev presset af en deadline, der nærmede sig med hastige skridt.

Opkald om aftenen, korrektur om natten, og hurtig, kvalitetssikret rettelse gjorde udslaget. Alle blev tilfredse. Tiden blev overholdt, og der kunne pustes ud.

Det står som udtryk for, at vi hos Erhvervskorrektur faktisk går med på banen og sørger for, at teksten spiller 100%, det er et samarbejde, der folder sig ud, når du bestiller korrektur hos os.

Vi er til at få fat i på alle tider, stort set.

Så her kan vi slå på tromme for en levering inden for 24 timer. Det er hurtig korrekturlæsning. Det kunne også udelukkende lade sig gøre, fordi der var skabt en klar aftale på forhånd.

Korrekturlæseren vidste med andre ord, hvad hun gik ind til her, og det var en ære at hjælpe. Det ved vi, for vi er løbende i tæt kontakt med vores korrekturlæsere.

De er alle professionelle. De brænder alle sammen for at læse korrektur på tekster.

Det er en passion at være korrekturlæser, og det er dejligt kunne leve af det. For der er brug for korrekturlæsning.

De grelleste eksempler er, at man går på kompromis med korrekturlæsningen og ender med store annoncer, til mange penge, der beror på fejl, både med hensyn til kommatering og til stavefejl.

Det er iøjnefaldende bommerter, og det kan der gøres noget ved. Det kan man med fordel vælge at lade os stå for.

Man kan med andre ord miste indtjening og kunder, hvis man ikke sender til korrektur – i mange tilfælde, for skal potentielle kunder blive til faste kunder, kræver det en sikkerhed og en tillid.

Klare, tydelige tekster kan ramme direkte i kundens øjne og skabe rum for mersalg, ganske enkelt, og det er her, vi hos Erhvervskorrektur meget, meget gerne hjælper med billig og god korrekturlæsning inden for kort tid.

Vores leveringstider kan du regne ud på vores hjemmeside. Vi opererer med levering inden for timeintervaller.
Priser på korrekturlæsning af et prospekt

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0