🔹 Korrektur på rapporter

Velkommen til Erhvervskorrektur!

 • Vi skaber forståelse!
 • Skal vi også gøre din tekst tydeligere?
Du kan hos os vælge mellem korrektur, oversættelse, transskription eller tekstforfatning.

Du er velkommen til at tage direkte kontakt til Martin.
Ham træffer du på

7199 8083
info@erhvervskorrektur.Hvis du allerede nu er klar på at indhente et uforpligtende tilbud på korrektur, er du meget velkommen til at udfylde følgende formular ⤵️

Korrektur på rapporter hos Erhvervskorrektur


Vi har læst korrektur på alskens opgaver siden 2014, og vi fortsætter meget gerne, for vi brænder for at læse korrektur på rapporter blandt andet!

Du kan med stor fordel tage direkte fat i Martin, hvis du ønsker hjælp til korrektur af/på rapporter.

Han har været med hos Erhvervskorrektur siden begyndelsen, hvor han selv læste korrektur. Nu er han snarere tovholder på alle de projekter, vi bliver engageret i.

I skrivende stund er der mere end 70 professionelle korrekturlæsere hos Erhvervskorrektur. Det tæller korrekturlæsere til at dække:
 • Dansk, engelsk, svensk, norsk, finsk, tysk, hollandsk, fransk.
Alle korrekturlæsere har været igennem et krævende testforløb, og vi kan derfor stå 100% inde for deres arbejde.

Det er sådan, at vi går ind for kvalitet, hvorfor vi tilbyder tilfredshedsgaranti og først sender faktura for ydelsen, når vi er sikre på, at alt spiller!
 
Hvad er prisen på korrektur eller oversættelse?

Vi opererer med meget tydelige priser på korrektur.

Vores priser på korrekturlæsning udregnes på baggrund af antal sider.
 • Basiskorrektur koster 59,95 kr. pr. side.
 • Udvidet korrektur koster kun 74,95 kr. pr. side.
 • Gennemskrivning har en pris på 99,95 kr. pr. side.
Når det kommer til oversættelse, arbejder vi med en pris pr. projekt og en udregnet ordtakst. Typisk er ordtaksten 1,5 kr. pr. ord inkl. Korrekturlæsning.Eksempel på korrektur på rapporter hos Erhvervskorrektur

 • Lad os tage et eksempel: En rapport på 22 sider. Vi skal bruge op til 72 hverdagstimer (3 hverdage) på at læse korrektur på den, og vi kan endda, mod et ekspresgebyr, håndtere korrekturen på op til blot 48 hverdagstimer (2 hverdage).
 Der er mange søgninger, der kan gå i vores retning. Det er typisk søgninger, der vidner om, at behovet for korrektur opstår pludseligt ude i erhvervslivet.

Dagene ude i marken kan være travle, og beslutninger kan undertiden skulle tages i hektiske situationer, og – ærligt talt – hvem tænker på korrektur af en rapport, der om ganske kort tid skal trykkes og offentliggøres?

Lad os – som de professionelle korrekturlæsere, som tit efterspørges – slå fast, at korrektur er en afgørende del, når man arbejder med sprog, når man skal have et budskab igennem, og når man skal lette forståelsen af en temmelig kompliceret tekst.

Korrektur er et særdeles vigtigt aspekt, og det kan virkelig ikke betale sig at gå på kompromis. Det kan virkelig betale sig at betale sig fra det, for det er ikke så dyrt at bestille korrektur, som man umiddelbart kunne foranlediges til at tro. Hos Erhvervskorrektur har vi nemlig gjort det til vores mål at gøre det så enkelt og billigt som muligt.

Vi tilbyder online-korrektur, og vi har udelukkende professionelle korrekturlæsere på dansk og på engelsk i staben – alle parate til at hjælpe dig med billig korrektur.
 
Lad os tage nogle eksempler på søgninger efter korrektur:
 
 • Jeg har brug for en korrekturlæser til at læse korrektur på min rapport. Er der nogen, der kender en, der kan læse korrektur på en rapport? Korrekturlæsning rapport. Rapport korrekturlæsning. Rapport korrektur. Korrektur rapport. Korrektur af rapport. Ret rapport. Læs rapport igennem. Læs tekst igennem. Jeg søger hjælp til at få læst min rapport igennem inden for få dage. Hvem kan læse korrektur med det samme? Er der nogen, der kan læse korrektur på en rapport nu? Korrekturlæsning af rapport lovligt? Korrekturlæsning lovligt? Korrekturlæsning på engelsk? Hvem kan læse korrektur på en rapport skrevet på engelsk? Er der et bureau, der kan læse korrektur på tekster? Billig korrektur nu. Korrektur billig nu. Korrektur gratis nu? Korrekturprogram? Grammatik og komma hjælp til korrektur.
 
Det viser sig ud fra ovenstående, at der er mange forskellige former for søgninger, der alle rummer essensen: Korrektur er virkelig en vigtig del af arbejdet med tekst.
 
Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange firmaer, der ikke kan se vigtigheden af det. Kan man ikke bare selv sætte komma, så det lyder godt, og så det er læsevenligt?

Skal man være professionel korrekturlæser? Vi kan da selv klare det. Er det ikke det, man har en sekretær ansat til?

Lad os slå det fast én gang for alle. Hvis man hyrer en professionel korrekturlæser, sikrer man sig, at korrekturen forløber smertefrit, hurtigt og ud fra en certificeret korrekturtilgang, hvorved man kan fokusere på andre opgaver i firmaet. 

Ekstern korrektur er vejen frem, sådan er det bare – især når man tager prisen med i betragtning. Mange spørger nemlig på Google, hvad det koster at få læst korrektur. Hvad er prisen på korrektur?
 
 • Det koster blot fra 1.318,90 DKK ekskl. moms at få læst korrektur på en rapport på 22 sider hos Erhvervskorrektur.
 
Det er let og ligetil at bestille korrektur af rapporter hos os. Se mere her.

Er der forskel på korrektur? Er der flere former? Hos Erhvervskorrektur tilbyder vi tre former for korrektur: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.
Lad os dykke ned i de former i næste afsnit.

 


Udvidet korrektur – den foretrukne korrektur

Vi tilbyder tre former for korrektur, og sideprisen afhænger af dit valg.
 
 • Du kan vælge at lade os læse korrektur ud fra præmissen om Basiskorrektur. Her vil vi korrekturlæse udelukkende med blik for kommatering og tilretning af stave- og tastefejl.
  • o Sideprisen vil være 59,95 DKK.
 
 • Du kan vælge at lade os læse korrektur ud fra formen Udvidet korrektur. Her vil vi naturligvis inkludere Basiskorrektur og tilmed rette let sprogligt til, således kringlede sætninger rettes ud, så de fremstår knivskarpe, og vi sikrer os selvfølgelig også, at vi ikke forstyrrer det budskab, du ønsker at komme frem med.
  • o Sideprisen vil være 74,95 DKK.
 
 • Du kan også vælge Gennemskrivning. Det er en service, der læner sig op ad decideret tekstforfatning, som faktisk også er en service, vi tilbyder. Her tager vi udgangspunkt i teksten, omformulerer den fra bunden af, så den ender med at ramme det publikum, du sigter imod. Her vil der være udpræget fokus på sprogtone og -stil, og korrektur er utvivlsomt indbefattet.
  • o Sideprisen lyder på 99,95 DKK.
 


Engelsk korrektur for erhvervslivet

Der er mange, der spørger os, om vi også læser korrektur på engelsk, altså om vi kan læse korrektur på rapporter/tekster, der er skrevet på engelsk. Det kan vi med glæde servicere med, idet vi samarbejder med de bedste engelske korrekturlæsere.

Vores professionelle engelske korrekturlæsere er specifikt udvalgt ud fra kvalifikationer og erfaring, og det er her vigtigt at slå fast, at vi bestemt ikke på noget tidspunkt går på kompromis med kvaliteten af den korrektur, vi tilbyder.

Martin er meget fokuseret og meget tålmodig, når det kommer til at udvide staben af korrekturlæsere, og det gør det med jævne mellemrum, idet det løbende går op for erhvervslivet, hvad det er for en fin og nem form for korrektur, vi kan tilbyde.

Således udvælger Martin kun de bedste engelske korrekturlæsere og sådan set også kun de mest velegnede danske korrekturlæsere. Et afgørende krav er, at man kan demonstrere, at man har været dynamisk engageret i mange opgaver som korrekturlæser, og at man er valideret.

Derudover spiller det personlige også ind, for det er det gode samarbejde, vi søger – hele vejen igennem, og derfor følger vores korrekturlæsere også opgaven til dørs hver eneste gang; det bedste resultat med hensyn til korrektur af erhvervstekster skal rammes hver eneste gang.

Vores engelske korrekturlæsere er således meget vant til at læse korrektur på opgaver, som
kommer fra erhvervslivet.

De har læst korrektur på brochurer, de har læst korrektur på årsregnskaber/årsrapporter, de har læst korrektur på menukort, de har læst korrektur på vejledninger, de har læst korrektur på foldere, de har læst korrektur på videnskabelige opgaver/artikler, blandt meget andet.

Ingen opgave har indtil videre været for stor for os, og vi er desuden også det mest omstillingsparate korrekturselskab i Danmark, så vi tager imod enhver forespørgsel og tager udgangspunkt i den. Hvis det er en bog, du skal have rettet igennem, kan vi netop også håndtere det – lad os blot høre fra dig, og vi vil udregne leveringstiden samt prisen for dig.

Lad os et øjeblik fokusere på, hvor lang tid det tager at få rettet sin tekst igennem hos os. 


Korrektur – hvor hurtigt kan I levere korrektur?

Det tager ikke lang tid at få læst korrektur på sin rapport hos os.

Vi opererer med hurtige leveringstider, og vores freelance-korrekturlæsere er meget dedikerede og med på, at fokus og tid er to nøglebegreber, når det kommer til korrektur for erhvervslivet.
Leveringstiden udregnes på baggrund af det antal sider, du har.
 
 • Op til 20 sider: 48 hverdagstimer, svarende til 2 hverdage
 • Fra 20 sider og op til 100 sider: 72 hverdagstimer, svarende til 3 hverdage
 • Fra 100 sider og opefter: 96 hverdagstimer, svarende til 4 hverdage
 
Ovenstående er faste leveringstider. Det kan naturligvis også lade sig gøre at købe sig frem i køen, dersom man er presset på tid. Vi tilbyder korrektur med ekspreslevering. Der vil være et gebyr på 50%, og der vil blive skåret 24 hverdagstimer fra hver leveringsramme:
 
 • Op til 20 sider: 24 hverdagstimer
 • Fra 20 sider og op til 100 sider: 48 hverdagstimer
 • Fra 100 sider og opefter: 72 hverdagstimer
 
Det er en meget brugt service, for det kan virkelig være en nødvendig tilgang, når tiden er knap, og deadline nærmer sig for alvor.


 


Fortrolighed omkring korrektur

Vi er meget påpasselige med korrekturen, ligesom vi også er meget forsigtige med hensyn til behandling af de tekster, vi modtager til korrektur.

Vi værner med andre ord om fortroligheden, og du kan derfor altid være sikker på, at vi sikrer os, at opgaven, vi sidder med, ikke kommer ud til andre end de personer, der skal have berøring med den.

Vi underskriver gerne en NDA, inden vi går i gang med selve korrekturen, således der er klare linjer, før arbejdet indledes.

Vi har fuld forståelse for, at vi undertiden kan arbejde med følsomme tekster, som for alt i verden ikke skal ende i de forkerte hænder.

Vi er yderst dedikerede og personligt engagerede i arbejdet, så vi har altid tankerne og hjertet med os det rette sted. Du kan læse mere her.Korrektur i Word

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi foretrækker at modtage Word-dokumenter, når det kommer til arbejdet med korrektur.

Hvis vi modtager tekster skrevet i Word til korrektur, har vi nemlig muligheden for at anvende den indbyggede ’track changes’-/’registrer ændringer’-funktion, som også kan blive meget brugbar for dig.
Det går i al sin enkelhed ud på, at vi slår funktionen til ved indlevering af opgaven, her rapport, og vi korrekturlæser dernæst rapporten med denne funktion slået til.

Det betyder, at hver gang den pågældende korrekturlæser retter i rapporten, vil ændringen blive markeret med rødt. Det vil i al sin klarhed fungere på den måde, at når korrekturlæseren sætter et komma eller et punktum, vil det stå aftegnet i dokumentet.

Hver gang den pågældende korrekturlæser sletter et ord eller en sætning, vil det blive fremhævet ude i højre side af dokumentet, og du kan således holde skarpt øje med de større rettelser i teksten i marginen.

Det er også her, eventuelle kommentarer fra korrekturlæserens side vil blive fremhævet, og dem skal du så efterfølgende aktivt forholde dig til. Det kan være situationer, hvor korrekturlæseren er en kende i tvivl om, hvor vigtig en sætning kan være i rapporten, og i stedet for at omformulere den direkte i teksten, kommenterer han/hun i marginen, gerne med et forslag til en anden sætningslyd.

Når vi er færdige med korrekturen, gemmer vi dokumentet i to versioner: et med korrektionstegn og et uden korrektionstegn. I førstnævnte vil du få lejlighed til at se og vurdere alle de rettelser – fra første komma til sidste punktum og alt derimellem – som korrekturlæseren har foretaget sig. I det dokument, der ikke indeholder korrektionstegn, vil disse grammatiske rettelser allerede være tilføjet, og du kan nøjes med at forholde dig til eventuelle kommentarer, som du aktivt skal gøre noget ved. Det er tidsbesparende, og det er den løsning, de fleste vælger at gå videre med.

Vi tilbyder også korrektur på PowerPoint-shows, samtidig med at vi også læser korrektur på PDF-filer. Det er dog vigtigt at understrege, at arbejdsgangen her er en kende anderledes og lidt mere udfordrende teknisk set, og det kan få indflydelse på såvel pris som leveringstid.

Ring eller skriv gerne til Martin for at få nærmere besked. Han er altid til at få fat i her: 7199 8083 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. 


Anbefalet korrekturselskab

Vi har efterhånden – selvom vi ikke har mange år på bagen – opbygget en stor kundekreds, og vi har endnu ikke mødt utilfredse kunder, for vi er stolte af at kunne fremhæve, at vi sender opgaver tilbage fra korrektur med glæde, og at vores arbejde med tekster/rapporter altid høster stor anerkendelse og rosende ord i den anden ende.

Vi følger altid opgaverne til dørs, og vi er derfor meget interesserede i at høre fra dig, hvis der skulle være et og andet, du ønsker at vende med os. Martin er blandt andet vores kundemedarbejder, og det er således ham, der tager telefon, og det er ham, der besvarer e-mails.
Han har altid en finger på pulsen, og han kan således også med sit forkromede overblik fortælle dig, hvordan situationen ser ud på kontoret, og om han kan mønstre en korrekturlæser, der netop passer til det behov, du har.

Hvis du har brug for fortløbende korrektur, er han også manden, du skal have fat i. Han er selv professionel korrekturlæser, så han ved, hvad der er på færde, når der spørges efter korrektur.

Vi har mange kunder, der har en aftale med os om korrektur, og aftalen går på, at de blot sender os tekster til korrektur – det kan være en rapport til korrektur, det kan være artikler til korrektur, det kan være magasiner til korrektur, det kan være infotekster til korrektur. Og disse forespørgsler kan opstå på alle tidspunkter og gerne flere gange om måneden, hvorfor vi har en aftale om månedlig fakturering.

Hvis det er et behov om kontinuerlig korrektur, du har, altså fremadrettet korrektur, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi vil med den største fornøjelse også hjælpe dig frem mod en skarp tekst, en fejlfri rapport.
 


Tekstforfatning og oversættelse

Det hænder tit, at der sammen med et behov for korrektur opstår et spørgsmål om, om vi også kan hjælpe med at skrive tekster fra bunden.

Det gør vi også, for vores professionelle korrekturlæsere er alle sammen trænede udi i de sproglige vendinger, og de har indgående forståelse for, hvordan sproget kan vendes og drejes, så en given tekst kommer til at passe perfekt til den målgruppe, der er i sigte. Det kræver træning og sprogøre.

Vi kan også tilbyde oversættelse af tekster, og disse former for opgaver håndterer vi også med største koncentration.
Vi har for eksempel oversat tekster fra dansk til engelsk for et firma, der stod foran en meget afgørende udenlandsk messe, hvor det var vigtigt, at de komplekse problemstillinger og detaljerede beskrivelser stod skarpt frem for forbrugere, der ikke just havde lang tid til at dvæle ved hver stand.

Vi påtog os opgaven og udførte den lynhurtigt, først korrektur på den danske version udført af en af vores certificerede korrekturlæsere og dernæst oversættelse til engelsk og efterfølgende engelsk korrektur – nødvendige skridt frem mod et klart udtryk, og tilfredsheden var ganske stor. Vi kan også oversætte til andre sprog, skal det siges, herunder tysk.


 

Korrekturlæser søges

Hvad gør man, når man er meget presset? Kaster man sig ikke ud i hurtige søgninger i denne tid med internettet lige ved hånden?

Man kunne forestille sig, at der er røg på kontoret. Det er fredag, og der opstår pludselig ud på eftermiddagen enighed om, at man jo faktisk bør læse korrektur på teksten/rapporten, inden den sendes til tryk.

Hvad gør man? Hvem kan læse korrektur? Google er vejviseren i denne situation: Korrekturlæser søges med det samme. Findes der online-korrekturlæsere? Er der nogen, der kan læse korrektur i weekenden? Anbefalet korrekturlæser?

Det er ikke mange, der melder sig, når det kommer til spørgsmålet om korrektur hen over weekenden, men du kan tro, at Erhvervskorrektur dukker op, for vi er også parate til at læse korrektur for dig i weekenden. Vi er et meget fleksibelt foretagende, og vi har særdeles stor forståelse for, at behovet for korrektur kan opstå til alle tider.

Du kan regne med os, når det drejer sig om sproglig akkuratesse til tiden og til en god pris – vi tilbyder korrektur til en god pris.

Mere om Erhvervskorrektur🔹 Vi har læst korrektur siden 2014

🔹 Det er blevet til korrekturlæsning af mere end 6.000 tekster

🔹 Vi er en venlig service med fodfæste i tydeligt sprog

Vi har skrevet mere uddybende om specifikke områder af vores korrekturlæsning herunder. Du er meget velkommen til at dykke videre ned i dem! 
Priser på korrektur på rapporter

Priser på korrekturlæsning

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

1 customer review

5
1 review
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Fremragende service!
 · 2 years ago
Din anmeldelse
Hurtige svartider - professionel service. Kvalitet! Tak!
Show more
0 of 0 people found the following review helpful