Korrekturlæsning af magasiner

Korrekturlæsning er simpelthen så afgørende, og det behøver ikke at være dyrt at købe sig til sproglig akkuratesse. Derfor tilbyder vi hos Erhvervskorrektur en billig korrekturlæsning.

Få et tilbud


Professionel korrektur til en god pris

Du søger måske efter billig korrekturlæsning eller hurtig korrekturlæsning på nettet? Det kan være, du spørger efter et dansk korrekturbureau, et dansk korrekturselskab?
Vi vil meget gerne hjælpe dig og ganske enkelt være svaret på dit spørgsmål.

Erhvervskorrektur er det førende korrekturselskab, og vi læser korrektur på alle former for tekster. Det kan eventuelt dreje sig om korrektur på annoncer, korrekturlæsning af en bog, korrektur på rapporter, korrekturlæsning af brochurer.

Billig korrekturlæsning

Du er altid meget velkommen til at rette direkte henvendelse til os, og Martin, som selv er professionel korrekturlæser og samtidig kundernes mand, vil tage hånd om din forespørgsel med det samme, for du skal vide, at vi er et meget dynamisk foretagende, at vi er meget omstillingsparate, og at vi elsker udfordringer. Der har endnu ikke været en opgave, vi ikke har kunnet løse, og vi har efterhånden haft virkelig mange kunder igennem vores korrekturservice – til alles store tilfredshed.

Hvad får man ud af korrekturlæsning? Kan det betale sig at bestille korrektur?
Det kan være to spørgsmål, der summer i dit sind, og vi kan omgående besvare det, for vi har erfaring med, at det virkelig er en god idé at afsætte tid til korrekturlæsning.
   
Lad os trække et eksempel på en kundes bestilling af korrektur frem.

 
Det er ganske kendetegnende for Erhvervskorrektur. Vi er altid parate til at yde sproglig førstehjælp, for vi ved, hvor afgørende det kan være. Vi er særdeles vant til at arbejde med en deadline for øje, og vi har fuld forståelse for, hvordan hverdagen arter sig i arbejdslivet.
Derfor er vi altid til at komme i kontakt med, og derfor kan du altid forvente lynhurtig respons.
   

Hvad koster det at få læst korrektur hos Erhvervskorrektur?

Pris på korrektur? Billig korrekturlæsning?
Svaret kan spores hos os. Lad os først dykke ned i de former for korrektur, vi tilbyder, idet sideprisen afhænger af dit valg.
Du kan vælge mellem tre servicer:
 
  1. Basiskorrektur
  2. Udvidet korrektur
  3. Gennemskrivning
   
Det skal her nævnes, at vi også tilbyder decideret tekstforfatning og egentlig oversættelse. Kontakt os meget gerne, hvis du har sådanne behov.
 
Prisen på korrekturlæsning varierer:
   
Alle priser er ekskl. moms.
 
Lad os forestille os, at du bestiller korrektur på et magasin på 60 sider, og at du vælger Basiskorrektur. Det vil da koste: 3.597 DKK ekskl. moms. Det er klart, at det kan lede dig frem til spørgsmålet, ’hvor lang tid tager det at få læst korrektur på et magasin?’ Eller: Hvor lang tid tager korrekturlæsning af et magasin?

Det er i den henseende et spørgsmål om temperament, for vi er i bund og grund gearet til at gå i gang med det samme, og derfor tilbyder vil naturligvis lynhurtig levering.
 

Bestil nu


Korrekturlæsning og leveringstid

Vi går videre med ovennævnte eksempel.
Du skal forvente, at der med et magasin på 60 sider vil være maks. 72 hverdagstimer i leveringstid (3 hverdage). Du kan tilkøbe ekspreslevering og således sikre dig, at der kun går op til 48 hverdagstimer (2 hverdage), førend du modtager magasinet over mail, for det er ret beset online-korrekturlæsning, vi tilbyder.

Det kan også være, at du på et tidspunkt har et magasin, der fylder mere en 100 sider. Da vil leveringstiden hedde: 96 hverdagstimer (4 hverdage) eller – alternativt – 72 hverdagstimer (3 hverdage) ved tilkøb af ekspreslevering. Det står som et udtryk for, at vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, og derfor er der faste rammer for hver opgave. Har du eventuelt en tekst til korrektur, der fylder mindre en 20 sider, er leveringstiden nede på maks. 48 hverdagstimer (2 hverdage) med normal levering og blot 24 hverdagstimer (1 hverdag) med ekspreslevering.

Korrekturlæsning på magasin

Der vil være et gebyr på 50% ved valg af ekspreslevering, hvilket indikerer, at vi straks går i gang med netop din ordre. Du kommer dermed forrest i køen.

Det er let og ligetil at bestille korrektur hos os. Det foregår online, hvor du via vores bestillingsside kan vælge den form for korrektur, du ønsker, og hvor du kan indtaste antal sider samt vælge at skrive en kommentar til din ordre, hvis du har et og andet, du ønsker, at korrekturlæseren skal være særligt opmærksom på.

Denne kommentar glider nemlig direkte videre til pågældende korrekturlæser, og det kan i mange henseender lette dennes arbejde, at der er noget konkret at være særligt opmærksom på i processen. I sidste ende kan det også aftegne sig i leveringstiden, som måske endda kan vise sig at være endnu hurtigere end hidtil fremlagt.

Du modtager altid en bekræftelse på din ordre.

Det leder dig måske videre til en tanke om, ’hvem korrekturlæser min tekst?’, eller en tanke om, ’hvad er korrekturlæsernes baggrund?’ Du har måske søgt på Google: ’Jeg søger en professionel korrekturlæser til at læse korrektur på min tekst, og det må gerne være en billig korrekturlæser, der tilbyder korrekturlæsning til en god pris, og en god korrekturlæser, der kan læse korrektur nu, altså korrekturlæsning med det samme og til en god pris’.
Lad os fokusere på vores professionelle korrekturlæsere.
 

Søger du efter en korrekturlæser?

Hvis du mangler en til at læse korrektur på din tekst, kan vi naturligvis støtte op om dit behov.

Vores korrekturlæsere er freelance-korrekturlæsere, der har hentet erfaring fra korrekturlæsning for erhvervslivet, ligesom mange af dem også har læst korrektur på studerendes opgaver, og derfor er de også velvalgte korrekturlæsere for Studiekorrektur.

Lad det være sagt med det samme: Vi tilknytter derfor kun de bedste korrekturlæsere, og vi er stolte af at kunne præsentere en stor stab af dygtige korrekturlæsere. De har alle sammen været igennem en særdeles grundig test, der har strakt sig over flere omgange, og her har Martin undervejs hele tiden haft en finger på pulsen.

Han har selv som korrekturlæser udfærdiget testforløbet, og han er også manden, der gennem en evaluering retter henvendelse til korrekturlæseren og drøfter baggrund for korrekturlæsning og eventuelt fremtidigt virke.

Igen er det afgørende at slå fast, at vi ikke på nogen måde ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af korrekturlæsningen. Det er korrekturlæsning, der er vores metier, og vi ønsker at konsolidere vores plads som de bedste til at læse korrektur.

Således er alle vores korrekturlæsere klar til at tage fat på den opgave, du måtte stille os. De er naturligvis med på, at ovennævnte deadlines overholdes, og de er også helt med på, at de kan kaldes til job med det samme. De er på en form for kald. Vi garanterer, at vi altid står klar med mindst én korrekturlæser, så det bliver aldrig et spørgsmål om, om vi har tid.

Du kan dermed hos os undgå at spilde tiden. Vi går gerne i gang med korrekturlæsning af din tekst med det samme.

Vores korrekturlæsere er også alle indforstået med, at de arbejder under fortrolighed. Således sikres du, at ingen information bliver videregivet. De har alle underskrevet en fortrolighedserklæring, der gør, at de sletter ordren fra deres computer umiddelbart efter endt korrekturlæsning.

Vi gemmer din ordre på vores server en rum tid, hvorved vi kan sikre os, at du, hvis der opstår tekniske udfordringer hos dig, kan få fat i dokumentet ved at rette henvendelse til os.

Du bestiller korrektur online, og du modtager din ordre på mail, alternativt i Dropbox, hvis det viser sig, at filen fylder for meget til, at den går gnidningsfrit igennem mail.


Bestil nu
 


Hvem kan læse korrektur på PDF?

Vi får løbende henvendelser, der drejer sig om filformatet, eksempelvis PDF-filer. Spørgsmålene lyder: Kan I læse korrektur på PDF? Kan I læse korrektur på PowerPoint? Kan I læse korrektur på hjemmesider?

Igen er det vigtigt for os at fremhæve, at ingen opgave har vist sig for vanskelig for os. Vi går til hver eneste opgave med sikkerhed og blik for dine ønsker. Derfor kan vi blandt andre former tilbyde korrekturlæsning af PDF-filer. Vi anvender gerne ’sticky notes’, så du kan følge med i rettelserne, når du igen har modtaget dokumentet.

Det kan naturligvis også lade sig gøre, at vi retter direkte i dokumentet og noterer rettelserne sideløbende i et andet dokument, hvis du ønsker en lidt hurtigere afvikling, når du har modtaget dokumentet. Det kommer således an på det ønske, du har.

Det samme gør sig gældende med PowerPoint. Her retter vi direkte i de slides, du sender til os, og vi skriver eventuelt i et separat dokument, hvad der er foretaget af rettelser. Du modtager under alle omstændigheder en kommentar fra korrekturlæseren, så du har det at tage udgangspunkt i.

Vi hører naturligvis også meget gerne fra dig, når du har modtaget dokumentet igen, for vi er altid meget interesseret i at høre fra vores kunder.
 


Korrekturlæsning af Word-dokument

Det er så smart, at der i Word er en nuanceret rettefunktion, som gør det muligt for dig som kunde at følge hver eneste rettelse, og den anvender vi naturligvis.

Funktionen ’registrer ændringer’ hjælper med at fremhæve, når korrekturlæseren foretager sig en rettelse. Den vil blive afsat ude i højre margin af dokumentet. Det vil således blive markeret, når der er blevet sat et komma, når der er blevet slettet et komma, når der er blevet tilføjet et ord, eller når der er blevet slettet et ord.

Derigennem slipper du for at skulle bruge tid på at slå op på Google, ’hvordan staver man til’, eller ’hvordan skrives’. Det vil også fremgå, når der er blevet skrevet en kommentar til et tekststykke eller en sætning. Du vil da eventuelt modtage et forslag til en omformulering.

Hvis det er et Word-dokument, du sender til os, vil du modtage to versioner: et med korrektionstegn og et uden korrektionstegn. Hvis du tager udgangspunkt i det med korrektionstegn, vil du kunne se alle rettelserne tydeligt, og du vil selv skulle gå dem igennem enkeltvist ved enten at afvise rettelsen eller acceptere den. Hvis du tager fat i dokumentet uden korrektionstegn, vil de gængse, grammatiske rettelser allerede være accepteret, og du vil da blot skulle forholde dig til eventuelle kommentarer.

Det er den letteste og mest direkte løsning, hvorved du som bekendt også sparer tid. Det kan være fordelagtigt for dig, hvis du eksempelvis har en hektisk hverdag, hvor opgaverne hober sig op på dit skrivebord. Lad os gerne i en sådan situation være din eksterne samarbejdspartner i forbindelse med sproglig optimering.
 


Ekstern korrekturlæsning – online-korrektur

Det har hidtil – og det er det givetvis stadig for nogen – været kutyme at klare korrekturlæsningen internt. Det har typisk været en opgave for en sekretær i firmaet.

Det er ikke nogen hemmelighed, at en sekretær også har mange andre opgaver at varetage, og at der derfor undertiden ikke er udpræget og udelukkende fokus på korrekturlæsningen. Ofte ser vi også, at sekretæren ikke er certificeret korrekturlæser.

Hurtig og god korrekturlæsning

Det er et spørgsmål om prioritering, det er klart. Vi oplever, at mange firmaer tager kontakt til os for at høre til, hvad det eventuelt vil koste at få læst korrektur, og hvor hurtigt vi kan gøre det. Det udvikler sig gerne, når firmaerne har set vores professionelle korrekturlæsning, til et videre samarbejde, hvor de fra gang til gang gør brug af os for at spare tid og for at sikre et toptunet resultat, som de faktisk selv ville have svært ved at ramme.

De modtager derigennem en hjælp til at rette tekster, og de fanger også os gennem Google, selvom de eventuelt kommer for skade at søge på ’hjælp til konjunktur’. Vi kan jo gennem korrektur hjælpe til en stigende konjunktur for pågældende firma. Ved at vælge at betale sig fra ekstern korrekturlæsning kan der frigives tid internt, og det kan på den lange bane virkelig betale sig for alle parter.
 


Korrektur nu – en til at rette min tekst

Vi er – som nævnt – virkelig omstillingsparate, og vi kan derfor tilbyde at rette din tekst med det samme. Det kræver blot, at du sender os en mail på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringer til os på: 7199 8083.

Martin vil under alle omstændigheder være til at få fat i. Vi hører fra mange af vores glade kunder, at det er en fryd, at vi er så tilgængelige, og at det altid er den samme kundemedarbejder, der tager imod henvendelserne, for det er ret beset med til at sikre en god og direkte samt altid indforstået behandling.

Martin håndterer hver eneste ordre og kan således tale ud fra det udgangspunkt, du har. Du slipper for at skulle forklare dig, og igen sparer du tid.

Selve korrekturlæsningen håndteres af vores udvalgte certificerede korrekturlæsere.


Få et tilbud
 


Oversættelse fra dansk til engelsk

Vi tilbyder også oversættelse.

Det hører med til historien, at vores tilbud om oversættelse udspringer af et stigende behov. Mange af oversættelsesopgaverne kommer via engelsk korrektur, som vi også tilbyder. Vores engelske korrekturlæsere er ligeledes professionelle og bosiddende i engelsksprogede lande, herunder England, USA og Irland. De har ligeledes været igennem en krævende test, og de er naturligvis validerede korrekturlæsere. De er også med i processen, når vi får en bestilling på oversættelse fra dansk til engelsk.

Først og fremmest oversættes pågældende tekst fra dansk til engelsk af en af vores professionelle oversættere, og dernæst sendes teksten til engelsk korrekturlæsning, hvorved vi sikrer os, at der er value for money.

Kontakt os meget gerne, hvis du har et spørgsmål, der knytter sig til oversættelse, for vi opererer med flere sproglige udgangspunkter og perspektiver.

Erhvervsoversættelser er da stedet, du bør kigge, og igen er det væsentligt at fremhæve, at det er Martin, der sidder som modtager af alle henvendelser, for Erhvervsoversættelser er en del af Korrekturselskabet, som også huser Studiekorrektur og Erhvervskorrektur.


Priser på korrekturlæsning af magasiner