🔹 Billig korrekturlæsning | Billig korrektur/erhvervskorrektur

Velkommen til Erhvervskorrektur!

 • Vi skaber forståelse!
 • Skal vi også gøre din tekst tydeligere?
Du kan hos os vælge mellem korrektur, oversættelse, transskription eller tekstforfatning.

Du er velkommen til at tage direkte kontakt til Martin.
Ham træffer du på

7199 8083
info@erhvervskorrektur.
Hvis du allerede nu er klar på at indhente et uforpligtende tilbud på korrektur, er du meget velkommen til at udfylde følgende formular ⤵️

Hvad er korrekturlæsning?

Korrekturlæsning dækker over hjælp til stavning, tegnsætning, tastefejl og grammatik generelt. Ved udvidet korrektur, får man også hjælp til sproglig præcisering og gennemskrivning.

Korrektur hos Erhvervskorrektur

Vi har læst korrektur på alskens opgaver siden 2014, og vi fortsætter meget gerne, for vi brænder for at læse korrektur


Du kan med stor fordel tage direkte fat i Martin, hvis du ønsker hjælp til korrektur.

Han har været med hos Erhvervskorrektur siden begyndelsen, hvor han selv læste korrektur. Nu er han snarere tovholder på alle de projekter, vi bliver engageret i.

I skrivende stund er der mere end 70 professionelle korrekturlæsere hos Erhvervskorrektur. Det tæller korrekturlæsere til at dække:
 • Dansk, engelsk, svensk, norsk, finsk, tysk, hollandsk, fransk.
Alle korrekturlæsere har været igennem et krævende testforløb, og vi kan derfor stå 100% inde for deres arbejde.

Det er sådan, at vi går ind for kvalitet, hvorfor vi tilbyder tilfredshedsgaranti og først sender faktura for ydelsen, når vi er sikre på, at alt spiller!
 
Hvad er prisen på korrektur eller oversættelse?

Vi opererer med meget tydelige priser på korrektur.

Vores priser på korrekturlæsning udregnes på baggrund af antal sider.
 • Basiskorrektur koster 59,95 kr. pr. side.
 • Udvidet korrektur koster kun 74,95 kr. pr. side.
 • Gennemskrivning har en pris på 99,95 kr. pr. side.
Når det kommer til oversættelse, arbejder vi med en pris pr. projekt og en udregnet ordtakst. Typisk er ordtaksten 1,5 kr. pr. ord inkl. Korrekturlæsning.


Korrekturlæser hos Erhvervskorrektur | Ret tekst

"Korrekturlæser søges"-, skriver du måske på Google på en dag, hvor der er hektisk aktivitet på kontoret, og I har afgørende brug for hurtig og billig korrektur. 

Svaret findes hos os: Erhvervskorrektur. Vi tilbyder billig korrekturlæsning/korrektur på alle former for tekster, for vores korrekturlæsere er professionelle og meget erfarne.

Sidenhen er der muligvis en af dine kolleger, der nævner noget med korrektur i Word, for er der ikke i den forbindelse noget med en særlig funktion med hensyn til rettelser?


En søgning på korrektur online, og du vil atter støde på Erhvervskorrektur – ganske enkelt, fordi vi er de førende inden for korrekturlæsning for erhvervslivet. Vi er en online form for korrektur ordbog, som en anden søgning kunne lyde, en korrektur retter, en korrektur app.

På den måde er du fri for at skulle kaste dig ud i endnu ganske mange Google-søgninger med hvordan staver man til ... 

Vi har svaret, og vi er lynhurtige til at rette din tekst.
 


Vi leverer billig korrektur/korrekturlæsning

Prisen på korrektur er god, man kan faktisk fastslå, at det er billig korrektur, der er tale om, og at det er en dejlig hjælp til korrektur, Erhvervskorrektur tilbyder.
Lad os præsentere et udpluk af de former for korrektur, vi tilbyder:
   
Derudover læser vi naturligvis også korrektur på oplæg, tidsskrifter, informationsmateriale, romaner, noveller, undervisningsmateriale og hvis du har brug for en betalæser-, stiller vi hos Erhvervskorrektur en af vores professionelle korrekturlæsere til rådighed.

Prisen udregnes pr. side, ligesom leveringstiden udregnes på baggrund af det antal sider, du ønsker at uploade til korrekturlæsning. Det er billig korrektur. Det kommer vi nærmere ind på senere i denne artikel.

 


Omformulering af tekst                              

Korrekturlæsning er en anerkendt og meget anvendt form for tekstlig opmærksomhed. Det er afgørende at være meget omhyggelig med den tekst, man skriver. Et er at være omhyggelig med at vælge det rette ord, mens noget andet er at sikre sig, at sætningerne ikke bliver for lange og for indforståede.

Noget tredje er at være opmærksom på tekstens overordnede budskab og dens retning, herunder pointernes tydelighed. Det fjerde er fokus på det grammatiske, og det – vi taler af erfaring – er virkelig afgørende. Det er ganske usmart at gå på kompromis med denne del, idet det er her, teksten vinder i styrke og kan slå igennem og skabe genklang hos læseren.

Spørg derfor dig selv, om du er 100% sikker udi kommatering. Sætter du altid kommaet det rigtige sted? Skal der altid være komma foran som? Hvad med komma foran hv-ord? Hvad er egentlig forskellen på startkomma og slutkomma?

Spørg også gerne dig selv, om du har helt styr på retstavning. Stiller du undertiden dig selv spørgsmålet, hvordan staves …? Skal det skrives med stort?

Erhvervskorrektur er da din retstavningsven og din grammatiske hjælper – vi er en grammatisk ordbog, og vi lever og ånder for at rette tekster – fejlfri tekst er vores mål.

Vi kan med billig korrekturlæsning/korrektur støtte dig i forhold til sproglig akkuratesse og derigennem være med til at frigive tid – for det er tidskrævende at korrekturlæse, især hvis man ikke er trænet i det.

Alle vores korrekturlæsere er professionelle og yderst dedikerede.

Det kan være, at det er en omskrivning af en tekst, du er ude efter. Det kan være, at du meget gerne vil have sat ekstra fokus på komma og stavefejl. Vi tilbyder begge former for korrektur hos Erhvervskorrektur. Faktisk tilbyder vi tre korrekturvarianter:

Forklaring af de 3 typer korrektur/korrekturlæsning

 
 • Basiskorrektur
  • Med Basiskorrektur gives din tekst en basal form for korrektur. Korrekturlæseren retter stave- og tastefejl, samtidig med at kommaet bliver placeret korrekt.
 • Udvidet korrektur
  • Med Udvidet korrektur går korrekturlæseren et spadestik dybere. Her vil ydermere blive fokuseret på sætningsniveau. Hvis der er en sætning, der springer korrekturlæseren i øjnene, vil den blive omformuleret, således at den passer ind i den sammenhæng, den fremtræder i.
 • Gennemskrivning
  • Det er den gennemgående form for korrektur. Teksten vil blive omskrevet, således at den kommer til at ramme lige nøjagtig det publikum, du stiler imod. Korrekturlæsning er naturligvis indbefattet i denne form for korrekturlæsning.
 


Billig korrekturlæsning/korrektur på dansk

Billig korrekturlæsning/erhvervskorrektur på dansk er den ene af de to sproglige former for korrektur, vi tilbyder. Vi læser også korrektur på engelske tekster. Du får med andre ord en gennemgående professionel redigering ved at vælge korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur, og vi glæder os meget til at hjælpe dig.

Dansk korrektur er vi de bedste til, så enkelt og direkte kan det fastslås. Det vidner det i al fald om, når vi dag for dag udvider vores kundekartotek, og eftersom de alle sammen vender tilfredse tilbage med flere tekster til korrektur, fortsætter vi ad den vej. Vi er særdeles omstillingsparate, vi er vilde med udfordringer, og hidtil har ingen forespørgsel ramt forbi.

Vi lytter til kundens ønsker, og vi sammensætter derfra projektet. Således har vi også indgået samarbejder med firmaer, hvor ønsket har været oversættelse fra dansk til engelsk og omvendt fra engelsk til dansk. Vi har ligeledes været engageret i oversættelse fra dansk til italiensk, idet det pågældende firma stod foran en spændende messe i Italien, hvor det var essentielt at medbringe specifikt materiale på italiensk. Vi lytter derfor meget gerne til lige netop det behov, du står med.

Hvis du ringer på 7199 8083 eller skriver en e-mail til Martin på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., får du med det samme besked, og sammen rammer I garanteret den rette proces for tilretning af din tekst.

Vi tilbyder altså blandt andet gennemskrivning af tekster, hvor det er dig som kunde, der har det afgørende ord, og hvor vi som korrekturvirksomhed retter til. Stol da på, at du altid kan regne med os. 


Kommatering på engelsk | Ret tekst for komma og punktum

Har du engelske tekster, du ønsker at få læst igennem? Med hensyn til engelsk korrektur vælger vi naturligvis udelukkende uddannede korrekturlæsere, der har engelsk som modersmål.

Det er et udtryk for vores meget nuancerede tilgang til korrekturlæsningen, for det er utvivlsomt sådan, at korrekturlæsningen ganske enkelt bliver bedst og mest detaljeret, hvis det er en korrekturlæser med et direkte indblik i det sprog, der bliver læst korrektur på.

Vi koncentrerer os derfor meget om at udvælge de bedste engelske korrekturlæsere. Det er afgørende, at de har fuldstændigt styr på kommatering på engelsk.

Det er typisk fagtermer og erhvervsrelaterede ord, vi stifter bekendtskab med hos Erhvervskorrektur, hvorfor det alene af den grund er vigtigt, at vi samarbejder med engelske korrekturlæsere, der har en indgående forståelse for det engelske sprog, og som lynhurtigt kan sætte sig ind i den ramme, der bliver fremlagt for dem, når de modtager en ordre.

Vi korrekturlæser mange tekster på engelsk, og derfor er det en af vores spidskompetencer, som vi dagligt får trænet. Leveringstiden er den samme, uagtet at vores engelske korrekturlæsere er bosat i England, Irland, USA og Australien. Vi er en online korrekturvirksomhed, som værner om vores kunder, og som levende forstår, at der kan være behov for korrektur på tværs af grænser, undertiden også med behov for så hurtig korrektur, at vi krydser tid og rum.

Forestil dig, at du en sen aften bestiller korrektur på engelsk, og at du næste morgenstund erfarer, at en af vores engelske korrekturlæsere har været beskæftiget natten over, og at du således har modtaget en e-mail i din indbakke med link til din korrekturlæste tekst. Det er hurtig og direkte service, og det er sket før. Her har Martin taget direkte kontakt til vores australske korrekturlæser, hvorved tidsforskydningen for alvor blev udnyttet.
 


Vores korrekturlæsere – certificeret korrekturlæser

Du kan trygt stole på, at du får kvalitet for pengene, når du bestiller korrektur hos Erhvervskorrektur.
Alle vores korrekturlæsere er professionelle. Det er afgørende for os, at de ligesom en certificeret korrekturlæser besidder den afgørende sproglige sans og går til opgaven med akkuratesse og blik for detaljen.

Martin, der selv er erfaren korrekturlæser, har selv etableret en særdeles vanskelig proces i forhold til at komme i betragtning som korrekturlæser hos os.

Der vil ved ansættelse være tale om flere testforløb og evaluerende samtaler, og Martin går meget grundigt til værks i udvælgelsesprocessen. Derfor er det kun de absolut bedste, der slipper igennem nåleøjet, og i takt med at vi løbende får flere kunder, udvider vi korrekturbestanden. Det er altså kun de ypperste korrekturlæsere, vi indleder et samarbejde med.

Det er på den baggrund ikke nok, at man eksempelvis er vant til at læse korrektur på venners opgaver eller internt i en organisation.

Her er det det professionelle håndværk, vi som førende korrekturvirksomhed værner om, for vores kunder skal altid kunne regne med, at det er den bedste form for korrektur, der hentes hjem igennem os. Det er vigtigt for os at understrege, at ovenstående gør sig gældende i forbindelse med udvælgelse af danske korrekturlæsere og samtidig i forbindelse med udvælgelse af engelske korrekturlæsere.

Det er vigtigt med en solid forståelse for sprog, ganske enkelt helt ned til mindste detalje, især fordi vi opererer med meget korte deadlines, hvor der ikke er tid til at tøve og være i tvivl. Det skal være sikkerheden, der vægtes, og det er den direkte tilretning, der tæller. 


Korrektur-priser

Lad os herfra kaste os ud i et eksempel: Du har en opgave til os. Først søger du måske på korrektur af rapport, og du søger dernæst måske på korrektur af PDF eller på korrektur af PowerPoint. Vi melder os med det samme som en af mulighederne, og tro os, når vi fastslår, at vi er den bedste mulighed, når det drejer sig om korrekturlæsning, om optimering af tekst. Du søger måske dernæst på pris på korrektur, og du guides fra denne søgning over på vores side: Erhvervskorrektur.dk.

Her kan du finde svar på pris på billig korrekturlæsning – at vi arbejder med en gennemsigtig prismodel, hvor du betaler for antal sider.

Det kan være, du har 35 sider (maks. 2.400 tegn pr. side). Og du kan givetvis ud fra ovennævnte korrekturformer konstatere, at det vil være Basiskorrektur, du har behov for i denne sammenhæng. Her kan du vælge at gå direkte til bestilling af korrektur, hvilket vil betyde, at Martin i sidste ende modtager din rapport. Han korrekturlæser den måske selv eller sender den videre til den rette korrekturlæser i vores system.

Forinden har du været forbi en side, hvor du nedfælder oplysninger om dig selv og dit firma, som vi gemmer fortroligt. Du går derfra til upload af opgaven og videre til valg af betalingsform: faktura eller betalingskort. Slutteligt modtager du en kvittering på din bestilling, og du kan da derfra være helt sikker på, at den leveringsdato og det leveringstidspunkt, der er blevet fremhævet, holder 100%, for vi har aldrig overskredet en deadline.

Billig korrekturlæsning: Prisen for korrektur på en rapport på 35 sider vil med Basiskorrektur blive: 2.098,25 DKK, og her er det væsentligt at fremhæve, at alle vores priser er ekskl. moms.
Det er også væsentligt at fremhæve, at du kan indhente et tilbud på korrektur.

🔹 Vi har læst korrektur siden 2014

🔹 Det er blevet til korrekturlæsning af mere end 6.000 tekster

🔹 Vi er en venlig service med fodfæste i tydeligt sprog

Vi har skrevet mere uddybende om specifikke områder af vores korrekturlæsning herunder. Du er meget velkommen til at dykke videre ned i dem! 

 


Korrektur med det samme

Du kan meget direkte aflæse den tid, det vil tage at få korrekturlæst din rapport.
Udregningen ser sådan ud:
 
 • Er rapporten kortere end 20 sider, vil leveringstiden være 48 hverdagstimer (2 hverdage).
 • Leveringstiden er 72 hverdagstimer (3 hverdage) for tekster, der er mellem 20 og 99 sider.
 • Fylder din tekst mere end 99 sider, bliver leveringstiden 96 hverdagstimer (4 hverdage).
 
I alle situationer er det muligt at tilkøbe ekspreslevering, som slet og ret betyder, at din opgave bliver behandlet som noget af det første.

Ved at vælge ekspreslevering, forkortes den givne leveringstid med 24 hverdagstimer (1 hverdag).
Det vil betyde, at du vil kunne modtage din rapport efter blot 24 hverdagstimer (1 hverdag), hvis den ikke fylder mere end 20 sider.
Med ekspreslevering er der et gebyr på 50%.

Det er faktisk ovenstående, der gør, at vi med stolthed kan slå fast, at vi er de hurtigste og mest fleksible på markedet i forhold til korrekturlæsning.

Hos os sparer du både tid og energi, for med billig korrekturlæsning gennem Erhvervskorrektur, giver du dig selv mulighed for at fokusere på andet i din organisation, og hvorfor ikke gøre brug af muligheden for at indhente et tilbud på professionel korrekturlæsning? Erhvervskorrektur.dk er korrektur online, en billig korrekturlæsning med utrolig høj kvalitet, hvad enten det er engelsk korrektur eller dansk korrekturlæsning, du efterspørger.Korrektur nu?

Måske sidder du med spørgsmålet, om du kan få læst korrektur med det samme? Og vi kan roligt slå fast, at det – som et af de eneste steder – kan lade sig gøre hos os, for vi har gjort det til en styrke, at vi som de eneste kan tilbyde korrektur med særdeles kort varsel – så længe det ikke drejer sig om en stor mængde sider. Det er bestemt muligt at vælge korrektur med kort leveringstid.

Da er det afgørende, at vi indgår en tydelig aftale. Vi har et meget dynamisk setup, som gør, at vi altid har mindst én korrekturparat korrekturlæser i staben, og det er selvsagt denne korrekturlæser, Martin vil tage kontakt til, når behovet opstår.

I den forbindelse er det også meget belejligt, at han selv er professionel, certificeret korrekturlæser, idet han hurtigt kan springe til og hjælpe dig.

Her er det vigtigt, at begge parter er realistiske, for det giver sig selv, at vi ikke kan læse korrektur på en roman på 200 sider inden for 24 hverdagstimer, idet det da ville indebære, at vi bliver nødt til at gå på kompromis med kvaliteten af korrekturlæsningen, hvilket er det sidste, vi ønsker. Så hurtig korrektur finder naturligvis sted inden for rimelighedens grænser.
Er du faldet over vores side, og er du blevet nysgerrig, er du meget velkommen til at skrive Martin en mail. Vi vil også meget gerne give dig et tilbud på korrektur og derigennem ramme lige nøjagtigt det behov, du har.
 


Korrektur – Word eller PDF?

Vær helt sikker på, at vi kan læse korrektur på alt, for vi er gearet til det. Vi kan tilbyde korrektur i alle afskygninger, på engelsk og på dansk, tysk korrektur og spansk korrektur. Vi er omstillingsparate, og ingen tekst er for vanskelig.

Hos Studiekorrektur.dk, som også er en del af Korrekturselskabet, har vi virkelig stiftet bekendtskab med mange spændende opgaver: lige fra biologiopgaver over CBS-opgaver og til humanistiske varianter. Her er det faglige perspektiv absolut ikke nogen hindring, idet det udelukkende er sproget, vi beskæftiger os med.

Noget lignende gør sig gældende, når fokus falder på korrektur hos Erhvervskorrektur.dk. Her er det også sproget, der tæller, samtidig med at vi naturligvis holder et særdeles vågent øje med det felt, rapporten, artiklen eller bogen tager udgangspunkt i, og vi er hermed ikke sene til at påpege, hvis der muligvis mangler et og andet i en argumentation eller i en teknisk forklaring.

Da vil du som kunde, når du modtager dokumentet fra vores korrekturkontor, se, at der knytter sig kommentarer til sætninger og til afsnit, hvor korrekturlæseren eventuelt har været en kende i tvivl, men hvor det er afgørende at påpege, at det påkalder sig faglig opmærksomhed.

Vi læser korrektur på tekster i Word, korrektur på PDF, korrektur på PowerPoint. Den letteste proces i forbindelse med korrektur findes dog med udgangspunkt i Microsoft Word.

Vi arbejder med at gøre korrekturprocessen enkel og ligetil, og derfor tilbyder vi – når korrekturlæsningen finder sted i Microsoft Word – at du dels kan følge med i alle de rettelser, korrekturlæseren har foretaget sig i løbet af korrekturlæsningen af rapporten. Det vil derigennem være muligt for dig at følge med fra første komma til sidste punktum og se alt det, der er sket indimellem.

Du modtager da to dokumenter: et med korrektionstegn og et uden korrektionstegn. Tager du udgangspunkt i det uden korrektionstegn, vil du opdage, at rettelserne allerede er blevet implementeret i teksten, og du skal ikke gøre meget andet end at forholde dig til eventuelle kommentarer.
Det er da meget nemt!Tilfredshed med korrekturlæsning

Det er klart, at vi koncentrerer os om din oplevelse, og vi fokuserer derfor meget på at skabe uforbeholden tilfredshed hos dig. Derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis du har kommentarer til vores korrekturlæsning.
Hidtil har vi udelukkende stiftet bekendtskab med overordentligt tilfredse kunder, som med smil vender tilbage til os, og vi har trods læst korrektur på tusindvis af sider. Lad det endelig fortsætte.

Vi glæder os til at hjælpe lige netop dig.
Priser på korrekturlæsning

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

1 customer review

5
1 review
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Billig korrektur
 · 2 years ago
Din anmeldelse
Erhvervskorrektur tilbyder nogle gode priser på korrektur. Jeg er fan!
Show more
0 of 0 people found the following review helpful