🔹 Korrektur-ugeblade

Korrektur-ugeblade - det kan vi hos Erhvervskorrektur hjælpe med.Vi varetager med stor ekspertise og glæde korrektur på ugeblade. Vi kan nævne, at vi har flere tætte samarbejder om korrekturlæsning af ugeblade.

Hvis du har lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på korrekturlæsning af ugeblade, må du meget gerne tage direkte kontakt til os ved at anvende denne formular angående tilbud på korrektur.
 
 • Vi kan give en god pris på korrektur på ugeblade.
 • Vi kan sørge for, at det bliver en af vores professionelle korrekturlæsere, der tager sig af den ugentlige korrektur på ugeblade.Det er ganske normalt, at der er tryk på kedlerne, når det kommer til udgivelse af ugeblade. Derfor slår vi fast, at vi er i stand til at håndtere disse deadlines.

Alle vores mange korrekturlæsere er vant til at arbejde med korte leveringstider som fokuspunkt, og vi overholder altid de deadlines, der bliver sat for en given opgave til korrektur.
 
Det, vi tit oplever, når vi læser korrektur på ugeblade, er, at der er behov for at læse korrektur i et program. Det er tit korrektur i InDesign, det drejer sig om.

Vi kan fastslå, at vi er specialister udi korrektur i InDesign og i andre Adobe-programmer. Dertil kommer korrekturlæsning i InCopy, eksempelvis.
 
Vi initierer udelukkende et tæt samarbejde med korrekturlæsere, der har stor erfaring med at læse korrektur i disse programmer.


Trustpilot - gode anmeldelser

Vi indleder et samarbejde med en korrekturlæser, når vi kan se, at der er tale om de bedste forudsætninger for et godt samarbejde, og her er det afgørende, at der er stor erfaring med korrekturlæsning.

 


Professionel korrekturlæser kan bookes

Erhvervskorrektur samarbejder med professionelle korrekturlæsere. Vi ser dem som sprogkonsulenter. De er dygtige, når det kommer til at rette tekster igennem for stavefejl og slåfejl foruden formuleringsfejl.

De spotter alle fejl i en tekst, og det er uvægerligt sådan, at der altid er fejl og mangler, ting, der kan forbedres, også når man synes, man er i mål med en tekst.

Der kan være meget pres på redaktioner. Særligt med hensyn til deadlines. Der er tidspunkter, hvor det spidser til.

God pris på ekstern korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur

Tidspunkter, hvor artikler skal sendes til tryk, og man spørger undertiden sig selv, om der i det hele taget er tid til at få en til at læse korrektur på artiklen i ugebladet.

Det er unægtelig her, Erhvervskorrektur kan komme ind i billedet. Vi kan tilbyde ekstern korrektur til en meget god pris. Alle vores eksterne korrekturlæsere har flere års dokumenteret erfaring med korrekturlæsning.
Martin er tovholder på alle korrekturlæsningsopgaver, og det er således også ham, der udvælger det team, der er behov for.

Han er selv professionel korrekturlæser, og han kan således være med til at skabe det bedste og mest frugtbare afsæt for dig og korrekturlæsningen.
 
Korrekturlæsning er netop en egenskab, der kan opøves. Man kan med andre ord træne sig selv og blive god til at læse korrektur.

Det er en gestus, alle kan bevæge sig ud i. Vi vil dog som korrekturselskab slå på, at det ikke er alle, der kan nå lige langt. Der er nogle, der fra fødslen, så at sige, har sprogøre. De kan lynhurtigt spotte de steder, hvor der skal sættes ind. De kan straks se, hvad der er af grammatiske fejl, og hvor sætningerne lider under manglende kongruens, eksempelvis.

De er 100% inde i de grammatiske termer, de sproglige regler, og de kan dermed også sagtens forklare, hvordan man skal skrive dette og hint.

De trækker på stor erfaring som korrekturlæser.
 
Det er såmænd korrekturlæsning på både dansk og engelsk, vi hos Erhvervskorrektur kan stå for.
 
Vi har et meget tæt samarbejde med danske såvel som engelske korrekturlæsere. De brænder alle for at læse korrektur på tekster, artikler, ugeblade og rapporter, for nu at fremhæve nogle aspekter af vores tilbud på korrekturlæsning.
 
Skulle du sidde og tænke på noget specifikt med hensyn til korrekturlæsning, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os: 7199 8083 er nummeret. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. er adressen, hvor du via mail kan fange os og høre nærmere til billig korrekturlæsning hos os.

 


Hvad er korrekturlæsning?

Mange ved med sig selv, at det er vanskeligt at sætte komma.

Mange ved, at det ikke er så enkelt at skrive en sætning, der klinger og samtidig giver mening.

Mange spørger sig selv, hvordan det nu er, man staver til dette og hint.

Mange funderer over, hvordan det nu er fat med nutids-r og datidsform, og hvad er det, det drejer sig om, når der står noget med førnutid og fremtidsform?

Grammatisk komma, hvad er det? Er det det nye komma, altså det her med selvvalgt komma i sætningen?

Hvad er der på færde med hensyn til startkomma?
 
 • Og det afgørende spørgsmål er: Hvordan sætter man komma?
 • Er der nogen, der kan renskrive min artikel og min opgave her?
 
Det er lige præcis her, Erhvervskorrektur kan komme ind i billedet. Det er hos Erhvervskorrektur, det er muligt at booke sig ind hos en certificeret og god korrekturlæser. Denne korrekturlæser dedikerer sig til den korrekturlæsning, du efterspørger.
 
Korrekturlæseren læser oftest korrektur i Word. Her er det netop muligt at gøre brug af en korrekturfunktion, sådan set en form for korrekturprogram, hvor alle de rettelser, den udvalgte professionelle korrekturlæser foretager sig, bliver tydeligt trukket frem for dig.

Ude i højre margin af teksten vil du således kunne følge korrekturlæserens arbejde med teksten.

Når korrekturlæseren sætter komma, bliver det fortalt/synliggjort ude i marginen.

Når korrekturlæseren sætter punktum, bliver det tydeliggjort for dig i højre side af dokumentet.

Det vil også være sådan, at kommentarer bliver markeret i samme side. Det er her vigtigt, at du sætter tid af til at gå dem efter i sømmene, for de er blevet indsat de steder, hvor korrekturlæseren enten er i tvivl eller har forslag til en bedre formulering.

Vi vil da meget gerne have dit synspunkt trukket med frem i den endelige redigering.

Korrektur af ugeblade

Det er naturligvis også sådan, at du straks kan sende os et spørgsmål, hvis der er noget, der giver anledning til videre uddybelse.
 
Det er sådan, at du modtager 2 udgaver af teksten i Word; du modtager en med korrektionstegn, og du modtager en uden korrektionstegn.
Det er blot, således at du kan vælge, hvilken udgave du ønsker at gå videre med.

Den uden korrektionstegn har alle rettelser i sig. Alle ændringer er accepterede, og du kan glide direkte videre til eventuelle kommentarer.

Den med korrektionstegn rummer alle ændringer, og her skal du så selv løbende og manuelt acceptere eller afvise rettelserne, efterhånden som du bevæger dig igennem dokumentet.

På denne sidste måde er du selv med til at redigere og fremskrive teksten. Det er ikke sikkert, du har tid til det i en presset hverdag, hvorfor vi har gjort det mere ligetil og enkelt for dig i den uden korrektionstegn. Den er korrekturlæst og klar til videre formidling/udgivelse.

 


Hvad koster det at få læst korrektur på ugeblade?

Du kan hos Erhvervskorrektur få en meget god pris på korrektur. Vi tilbyder altid en god pris på korrektur.

Vi opererer med faste sidepriser.

Jo flere sider, jo bedre pris kan vi give. Vi giver en mængderabat.

Vi kan tilbyde 3 former for korrektur:
 
 • Basiskorrektur til 59,95 kr. pr. side
 • Udvidet korrektur til 74,95 kr. pr. side
 • Gennemskrivning til 99,95 kr. pr. side
 
Prisen på korrektur afhænger således af antal sider og korrekturform.
 
De fleste vælger Udvidet korrektur. Det er en korrekturlæsning, hvor den professionelle korrekturlæser sætter komma efter reglerne om grammatisk komma, mens også stave- og slåfejl elimineres.

Her vil endda også blive taget favntag med sætningskonstruktioner, og kringlede sætninger vil omgående blive skrevet om, så de er knivskarpe.
 
Når det kommer til et samarbejde om korrekturlæsning af ugeblade, vil vi fremhæve, at vi gerne slår en konkret pris fast, en ugepris.

Denne pris baseres på et estimeret sidetal, og det er klart, at det er forsøgt udregnet meget specifikt, så prisen er tilsvarende korrekturlæsning i sidetal og valg af korrekturform. Vi går altid efter en meget fair prisramme.
 
Derfor vil anbefale dig at henvende dig til os, hvis du har behov for at høre nærmere dels om korrekturlæsning af ugeblade hos Erhvervskorrektur og dels korrekturpris.
 


Ekstern korrektur på ugeblade

Det kan – vi taler af erfaring – betale sig at bestille korrektur online. Den eksterne korrekturlæsning vinder mere og mere frem, og her kan vi med stolthed slå fast, at vi har en stor fordel, idet vi har mulighed for at tiltrække de bedste korrekturlæsere på markedet. Vi har et meget sundt arbejdsklima, et tæt samarbejde om den gode og dybdegående korrekturlæsning.

Ugeblad til korrekturlæsning til en god pris

Vi er detaljeorienterede, når det komme til såvel korrekturlæsning som kundeservice. Vi går ikke på kompromis med hverken korrekturlæsning på dansk eller engelsk, ligesom vi altid går efter den bedste kundeservice.

Derfor har vi en direkte linje til Martin. Han tager telefonen med glæde og smil, og han besvarer mails så hurtigt og udførligt som muligt. Han varetager således alle de henvendelser, der tikker ind – og vi er glade for at berette, at han er beskæftiget dagen igennem.

Han er glad for at formidle budskabet om grundig og god samt billig korrekturlæsning på dansk og engelsk. Han er glad for at kunne sende opgaver til korrektur hos de mange dygtige korrekturlæsere, vi som korrekturselskab samarbejder så grundigt og tæt med.
 
Det er her en glæde for os at fremme, at vi er fremragende bedømt på Trustpilot.

Vi er glade for, at kunderne sådan værdsætter vores korrekturlæsning. Det betyder alt for os, at vores kunder er så glade for det tætte samarbejde om billig korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur.dk. 
Løbende samarbejde om korrektur af ugeblade

I et løbende samarbejde om korrekturlæsning er det væsentligt, at man kan stole på hinanden, og det er meget afgørende, at man har forventningsafstemt den form for korrektur og det samarbejde, man bevæger sig ud i.

Derfor koncentrerer vi os meget om at få vendt de centrale aspekter og få klarlagt linjerne.

Vi spørger derfor altid meget direkte til det behov for korrektur, man måtte opleve at have, og jo mere konkret man som kunde kan være i den henseende, desto bedre et udgangspunkt for den grundige korrektur er til stede.

Her er det afgørende for os at fremme en viden om, om der også undertiden er en forventning om, at vi som korrekturselskab skal sørge for en layout-mæssig sammenhæng også. Det er muligt at indregne layout-korrektur i vores korrekturlæsning.

Det er blot vigtigt for os på forhånd at vide, at det er et ønske.

Vi er meget fleksible med hensyn til korrekturlæsning – vi går til enhver tekst til korrekturlæsning med fokus på at ramme det ønske, som optræder hos kunden.
Det skal her nævnes, at:
 
 • Vores leveringstider er korte. Vi opererer med få timer i levering. Det aftales gang til gang.
 • Vi yder tilfredshedsgaranti.
 


Fortrolighed og korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur

Vi værner om fortrolighed i forbindelse med korrekturlæsning. Det er meget vigtigt for os, at der er sikkerhed i den henseende, og at du som kunde kan føle dig helt tryg ved at sende en artikel til korrektur hos os.

Hvis der er behov for det, vil vi naturligvis også gerne indgå en NDA med dig som kunde. På den måde vil der være helt styr på det.

Men du skal her indledningsvist vide, at alle vores korrekturlæsere har underskrevet en meget forpligtende fortrolighedserklæring.

Den er nærmere beskrevet her.
 
Vi glæder os til at høre nærmere fra dig.

Vi vil med stor glæde hjælpe med at læse korrektur for dig/jer.

Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os.

 
 
 


Priser på korrekturlæsning af ugeblade

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0