ūüĒĻ Korrektur-ugeblade

Korrektur-ugeblade - det kan vi hos Erhvervskorrektur hjælpe med.Vi varetager med stor ekspertise og glæde korrektur på ugeblade. Vi kan nævne, at vi har flere tætte samarbejder om korrekturlæsning af ugeblade.

Hvis du har lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på korrekturlæsning af ugeblade, må du meget gerne tage direkte kontakt til os ved at anvende denne formular angående tilbud på korrektur.
 
Få et tilbudDet er ganske normalt, at der er tryk på kedlerne, når det kommer til udgivelse af ugeblade. Derfor slår vi fast, at vi er i stand til at håndtere disse deadlines.

Alle vores mange korrekturlæsere er vant til at arbejde med korte leveringstider som fokuspunkt, og vi overholder altid de deadlines, der bliver sat for en given opgave til korrektur.
 
Det, vi tit oplever, når vi læser korrektur på ugeblade, er, at der er behov for at læse korrektur i et program. Det er tit korrektur i InDesign, det drejer sig om.

Vi kan fastslå, at vi er specialister udi korrektur i InDesign og i andre Adobe-programmer. Dertil kommer korrekturlæsning i InCopy, eksempelvis.
 
Vi initierer udelukkende et tæt samarbejde med korrekturlæsere, der har stor erfaring med at læse korrektur i disse programmer.


Trustpilot - gode anmeldelser

Vi indleder et samarbejde med en korrekturl√¶ser, n√•r vi kan se, at der er tale om de bedste foruds√¶tninger for et godt samarbejde, og her er det afg√łrende, at der er stor erfaring med korrekturl√¶sning.

 
Få et tilbud


Professionel korrekturlæser kan bookes

Erhvervskorrektur samarbejder med professionelle korrekturlæsere. Vi ser dem som sprogkonsulenter. De er dygtige, når det kommer til at rette tekster igennem for stavefejl og slåfejl foruden formuleringsfejl.

De spotter alle fejl i en tekst, og det er uvægerligt sådan, at der altid er fejl og mangler, ting, der kan forbedres, også når man synes, man er i mål med en tekst.

Der kan være meget pres på redaktioner. Særligt med hensyn til deadlines. Der er tidspunkter, hvor det spidser til.

God pris på ekstern korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur

Tidspunkter, hvor artikler skal sendes til tryk, og man sp√łrger undertiden sig selv, om der i det hele taget er tid til at f√• en til at l√¶se korrektur p√• artiklen i ugebladet.

Det er unægtelig her, Erhvervskorrektur kan komme ind i billedet. Vi kan tilbyde ekstern korrektur til en meget god pris. Alle vores eksterne korrekturlæsere har flere års dokumenteret erfaring med korrekturlæsning.
Martin er tovholder på alle korrekturlæsningsopgaver, og det er således også ham, der udvælger det team, der er behov for.

Han er selv professionel korrekturlæser, og han kan således være med til at skabe det bedste og mest frugtbare afsæt for dig og korrekturlæsningen.
 
Korrekturl√¶sning er netop en egenskab, der kan op√łves. Man kan med andre ord tr√¶ne sig selv og blive god til at l√¶se korrektur.

Det er en gestus, alle kan bev√¶ge sig ud i. Vi vil dog som korrekturselskab sl√• p√•, at det ikke er alle, der kan n√• lige langt. Der er nogle, der fra f√łdslen, s√• at sige, har sprog√łre. De kan lynhurtigt spotte de steder, hvor der skal s√¶ttes ind. De kan straks se, hvad der er af grammatiske fejl, og hvor s√¶tningerne lider under manglende kongruens, eksempelvis.

De er 100% inde i de grammatiske termer, de sproglige regler, og de kan dermed også sagtens forklare, hvordan man skal skrive dette og hint.

De trækker på stor erfaring som korrekturlæser.
 
Det er såmænd korrekturlæsning på både dansk og engelsk, vi hos Erhvervskorrektur kan stå for.
 
Vi har et meget tæt samarbejde med danske såvel som engelske korrekturlæsere. De brænder alle for at læse korrektur på tekster, artikler, ugeblade og rapporter, for nu at fremhæve nogle aspekter af vores tilbud på korrekturlæsning.
 
Skulle du sidde og t√¶nke p√• noget specifikt med hensyn til korrekturl√¶sning, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os: 7199 8083 er nummeret. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. er adressen, hvor du via mail kan fange os og h√łre n√¶rmere til billig korrekturl√¶sning hos os.

 
Bestil nu


Hvad er korrekturlæsning?

Mange ved med sig selv, at det er vanskeligt at sætte komma.

Mange ved, at det ikke er så enkelt at skrive en sætning, der klinger og samtidig giver mening.

Mange sp√łrger sig selv, hvordan det nu er, man staver til dette og hint.

Mange funderer over, hvordan det nu er fat med nutids-r og datidsform, og hvad er det, det drejer sig om, n√•r der st√•r noget med f√łrnutid og fremtidsform?

Grammatisk komma, hvad er det? Er det det nye komma, altså det her med selvvalgt komma i sætningen?

Hvad er der på færde med hensyn til startkomma?
   
Det er lige pr√¶cis her, Erhvervskorrektur kan komme ind i billedet. Det er hos Erhvervskorrektur, det er muligt at booke sig ind hos en certificeret og god korrekturl√¶ser. Denne korrekturl√¶ser dedikerer sig til den korrekturl√¶sning, du eftersp√łrger.
 
Korrekturl√¶seren l√¶ser oftest korrektur i Word. Her er det netop muligt at g√łre brug af en korrekturfunktion, s√•dan set en form for korrekturprogram, hvor alle de rettelser, den udvalgte professionelle korrekturl√¶ser foretager sig, bliver tydeligt trukket frem for dig.

Ude i h√łjre margin af teksten vil du s√•ledes kunne f√łlge korrekturl√¶serens arbejde med teksten.

Når korrekturlæseren sætter komma, bliver det fortalt/synliggjort ude i marginen.

N√•r korrekturl√¶seren s√¶tter punktum, bliver det tydeliggjort for dig i h√łjre side af dokumentet.

Det vil ogs√• v√¶re s√•dan, at kommentarer bliver markeret i samme side. Det er her vigtigt, at du s√¶tter tid af til at g√• dem efter i s√łmmene, for de er blevet indsat de steder, hvor korrekturl√¶seren enten er i tvivl eller har forslag til en bedre formulering.

Vi vil da meget gerne have dit synspunkt trukket med frem i den endelige redigering.

Korrektur af ugeblade

Det er naturligvis ogs√• s√•dan, at du straks kan sende os et sp√łrgsm√•l, hvis der er noget, der giver anledning til videre uddybelse.
 
Det er sådan, at du modtager 2 udgaver af teksten i Word; du modtager en med korrektionstegn, og du modtager en uden korrektionstegn.
Det er blot, s√•ledes at du kan v√¶lge, hvilken udgave du √łnsker at g√• videre med.

Den uden korrektionstegn har alle rettelser i sig. Alle ændringer er accepterede, og du kan glide direkte videre til eventuelle kommentarer.

Den med korrektionstegn rummer alle √¶ndringer, og her skal du s√• selv l√łbende og manuelt acceptere eller afvise rettelserne, efterh√•nden som du bev√¶ger dig igennem dokumentet.

På denne sidste måde er du selv med til at redigere og fremskrive teksten. Det er ikke sikkert, du har tid til det i en presset hverdag, hvorfor vi har gjort det mere ligetil og enkelt for dig i den uden korrektionstegn. Den er korrekturlæst og klar til videre formidling/udgivelse.

 
Få et tilbud


Hvad koster det at få læst korrektur på ugeblade?

Du kan hos Erhvervskorrektur få en meget god pris på korrektur. Vi tilbyder altid en god pris på korrektur.

Vi opererer med faste sidepriser.

Jo flere sider, jo bedre pris kan vi give. Vi giver en mængderabat.

Vi kan tilbyde 3 former for korrektur:
   
Prisen på korrektur afhænger således af antal sider og korrekturform.
 
De fleste vælger Udvidet korrektur. Det er en korrekturlæsning, hvor den professionelle korrekturlæser sætter komma efter reglerne om grammatisk komma, mens også stave- og slåfejl elimineres.

Her vil endda også blive taget favntag med sætningskonstruktioner, og kringlede sætninger vil omgående blive skrevet om, så de er knivskarpe.
 
Når det kommer til et samarbejde om korrekturlæsning af ugeblade, vil vi fremhæve, at vi gerne slår en konkret pris fast, en ugepris.

Denne pris baseres p√• et estimeret sidetal, og det er klart, at det er fors√łgt udregnet meget specifikt, s√• prisen er tilsvarende korrekturl√¶sning i sidetal og valg af korrekturform. Vi g√•r altid efter en meget fair prisramme.
 
Derfor vil anbefale dig at henvende dig til os, hvis du har behov for at h√łre n√¶rmere dels om korrekturl√¶sning af ugeblade hos Erhvervskorrektur og dels korrekturpris.
 


Ekstern korrektur på ugeblade

Det kan ‚Äď vi taler af erfaring ‚Äď betale sig at bestille korrektur online. Den eksterne korrekturl√¶sning vinder mere og mere frem, og her kan vi med stolthed sl√• fast, at vi har en stor fordel, idet vi har mulighed for at tiltr√¶kke de bedste korrekturl√¶sere p√• markedet. Vi har et meget sundt arbejdsklima, et t√¶t samarbejde om den gode og dybdeg√•ende korrekturl√¶sning.

Ugeblad til korrekturlæsning til en god pris

Vi er detaljeorienterede, når det komme til såvel korrekturlæsning som kundeservice. Vi går ikke på kompromis med hverken korrekturlæsning på dansk eller engelsk, ligesom vi altid går efter den bedste kundeservice.

Derfor har vi en direkte linje til Martin. Han tager telefonen med gl√¶de og smil, og han besvarer mails s√• hurtigt og udf√łrligt som muligt. Han varetager s√•ledes alle de henvendelser, der tikker ind ‚Äď og vi er glade for at berette, at han er besk√¶ftiget dagen igennem.

Han er glad for at formidle budskabet om grundig og god samt billig korrekturlæsning på dansk og engelsk. Han er glad for at kunne sende opgaver til korrektur hos de mange dygtige korrekturlæsere, vi som korrekturselskab samarbejder så grundigt og tæt med.
 
Det er her en gl√¶de for os at fremme, at vi er fremragende bed√łmt p√• Trustpilot.

Vi er glade for, at kunderne sådan værdsætter vores korrekturlæsning. Det betyder alt for os, at vores kunder er så glade for det tætte samarbejde om billig korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur.dk. 
L√łbende samarbejde om korrektur af ugeblade

I et l√łbende samarbejde om korrekturl√¶sning er det v√¶sentligt, at man kan stole p√• hinanden, og det er meget afg√łrende, at man har forventningsafstemt den form for korrektur og det samarbejde, man bev√¶ger sig ud i.

Derfor koncentrerer vi os meget om at få vendt de centrale aspekter og få klarlagt linjerne.

Vi sp√łrger derfor altid meget direkte til det behov for korrektur, man m√•tte opleve at have, og jo mere konkret man som kunde kan v√¶re i den henseende, desto bedre et udgangspunkt for den grundige korrektur er til stede.

Her er det afg√łrende for os at fremme en viden om, om der ogs√• undertiden er en forventning om, at vi som korrekturselskab skal s√łrge for en layout-m√¶ssig sammenh√¶ng ogs√•. Det er muligt at indregne layout-korrektur i vores korrekturl√¶sning.

Det er blot vigtigt for os p√• forh√•nd at vide, at det er et √łnske.

Vi er meget fleksible med hensyn til korrekturl√¶sning ‚Äď vi g√•r til enhver tekst til korrekturl√¶sning med fokus p√• at ramme det √łnske, som optr√¶der hos kunden.
Det skal her nævnes, at:
 
 • Vores leveringstider er korte. Vi opererer med f√• timer i levering. Det aftales gang til gang.
 • Vi yder tilfredshedsgaranti.
 


Fortrolighed og korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur

Vi v√¶rner om fortrolighed i forbindelse med korrekturl√¶sning. Det er meget vigtigt for os, at der er sikkerhed i den henseende, og at du som kunde kan f√łle dig helt tryg ved at sende en artikel til korrektur hos os.

Hvis der er behov for det, vil vi naturligvis også gerne indgå en NDA med dig som kunde. På den måde vil der være helt styr på det.

Men du skal her indledningsvist vide, at alle vores korrekturlæsere har underskrevet en meget forpligtende fortrolighedserklæring.

Den er nærmere beskrevet her.
 
Vi gl√¶der os til at h√łre n√¶rmere fra dig.

Vi vil med stor glæde hjælpe med at læse korrektur for dig/jer.

T√łv derfor endelig ikke med at kontakte os.

 
 
 


Priser på korrekturlæsning af ugeblade

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegns√¶tning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegns√¶tning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine √łnsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0