🔹 Korrektur på vejledninger

Erhvervskorrektur tilbyder korrekturlæsning af en bred vifte af tekster: korrektur på fagblade, korrektur på rapporter, korrektur på bøger, korrektur på oplæg, blandt meget andet, og det er også vigtigt for os at fremhæve, at vi også kan tilbyde korrekturlæsning og tekstforfatning i én og samme tilgang, mens vi også er eftertragtede, når det kommer til oversættelser.

Vi læser hos Erhvervskorrektur korrektur for erhvervslivet, og vi har efterhånden indgået mange aftaler med firmaer gående på et behov for fortløbende korrekturlæsning.

Det er ganske befriende for firmaer at vide, at vi står klar med åbne korrekturarme, når det brænder på, og der er tekster, der i en ruf skal korrekturlæses. Her er det skønt ikke at skulle bruge tid på at sætte os ind i det behov, der er opstået for dig.
Det er rart for firmaerne trygt at kunne sende os teksten til korrektur og vide, at den hurtigt dukker op i form af en e-mail. Det er netop online-korrekturlæsning, vi tilbyder, og vores freelance-korrekturlæsere er alle professionelle, certificerede og fyldt med erfaring udi korrekturlæsning, så du kan vide dig sikker på, at du og din tekst er i gode hænder.

Vejledninger læser vi korrektur på, og det kan virkelig betale sig. Det er ikke så ligetil selv at fange alle de sproglige fejl, der uvægerligt opstår i arbejdet med at skrive en konkret vejledning.

Det er detaljerede beskrivelser, der er på færde, og man kan undertiden helt glemme at sætte komma, ligesom man kan blive ganske meget i tvivl om, hvordan et givent ord skal staves. Man arbejder også ofte under et vist tidspres, og det er derfor ikke just let at slå tingene efter i ordbogen, og det kan endog være ganske svært at slå grammatiske forhold op.

Her hører det også med til historien, at det kan være svært for ikke at sige næsten umuligt at læse korrektur på sin egen tekst. Lad os som førende korrekturselskab støde til og være vejledende parameter i forhold til korrekturlæsning. Du kan hos os modtage billig korrektur, professionel korrekturlæsning, korrektur til en god pris, korrektur pris med det samme, korrektur online, korrektur på vejledning, korrekturbureau pris.

Disse er et udpluk af de søgninger på Google, der sender impulser ind til os, og vi reagerer med det samme på disse behov, for Martin sidder som kundernes talsmand og korrekturlæsningens tovholder klar ved tasterne og ved telefonen. Du kan altid fange ham på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 7199 8083. Han svarer lynhurtigt, for han er klar over, at der kan opstå situationer, hvor der er behov for korrektur til en god pris og med hurtig levering.
 


Professionel korrekturlæsning

Man kan eksempelvis vælge at få en bekendt til at læse korrektur på sin tekst, og det er langt hen ad vejen godt nok, og det kan undertiden også vise sig at være helt fint, men man kommer ikke uden om, at der kan knytte sig visse faldgruber til det valg.

Der er stor forskel på professionel korrekturlæsning udført af en valideret korrekturlæser og korrekturlæsning udført af en, som har læst korrektur for venner og bekendte.

Der er ganske enkelt mere kvalitet for pengene ved at vælge at gøre brug af en certificeret korrekturlæser, idet det skaber et meget nuanceret og erfaringsmæssigt rigt udgangspunkt – det kan være svært at hamle op med, når man anvender en lettere uprøvet korrekturlæser fra omgangskredsen. Der er selvfølgelig undtagelser, men vi ved udmærket, hvad vi vil anbefale.

Det, der er vigtigt at holde sig for øje, er, at der med professionel korrekturlæsning gerne skal være valuta for pengene, for man gør brug af det håndværk, det jo er – korrektur.

Vi gør hos Erhvervskorrektur udelukkende brug af særligt udvalgte korrekturlæsere. De er fyldt med erfaring. De har som minimum en kandidatgrad i sprog og kommunikation fra universitetet, og de har over en god periode arbejdet koncentreret med korrekturlæsning, for studerende såvel som for firmaer.

De er vant til at sætte sig ind i komplicerede sager, og de er dygtige til at arbejde med begreber, som ikke umiddelbart bruges til daglig, for de kan med solidt udgangspunkt i den danske eller den engelske retstavning tilrette og sørge for, at din vejledning efter endt korrektur står endnu skarpere frem.

 Jeg søger en professionel korrekturlæser

Du møder hos Erhvervskorrektur udelukkende professionelle korrekturlæsere. Alle vores korrekturlæsere er valgt ud fra det testresultat, som Martin har modtaget. Det er nemlig sådan, at han har etableret en meget vanskelig korrekturtest.

Hjælp til korrektur

Han er selv professionel korrekturlæser, så han kender til de sproglige faldgruber, der hersker i det danske og det engelske sprog. Han har anvendt sin viden til at forme en test, kun den bedste korrekturlæser kan bestå. På den baggrund er vi stolte af at kunne fastslå, at vores korrekturlæsere er de bedste til at læse korrektur på dansk og på engelsk. Vi tilbyder netop også engelsk korrekturlæsning. Korrekturlæsningen folder sig ud, så snart vi modtager din bestilling.

Korrektur på engelsk hjælper vi tit med, for det er vigtigt, at der er sikkerhed for, at det engelske spiller, som det skal, for det er en direkte vej ind på et internationalt marked for mange firmaer, og hvordan er det nu lige, kommaet skal placeres på engelsk, og hvordan staver man nu til continue og color på henholdsvis britisk engelsk og amerikansk-engelsk? Der er mange spørgsmål at forholde sig til, og vi er glade for at hjælpe dig godt i gang med korrekturlæsning.

Vi tilbyder korrekturlæsning med det samme. Det er jo også typisk sådan, at en vejledning også skal oversættes til engelsk og derigennem modtage engelsk korrekturlæsning. Lad os hjælpe med det i en samlet løsning, naturligvis i form af et godt tilbud på korrektur.

Vi tilbyder korrektur på engelsk, korrektur på tysk og korrektur på dansk, og vi er også meget omstillingsparate, hvis dit behov for korrektur også kalder på en særlig opmærksomhed.
 


Hjælp til at læse korrektur

Erhvervskorrektur er en glimrende hjælp til korrekturlæsning. Vi tilbyder ganske enkelt markedets bedste korrekturlæsning til markedets bedste pris. Der bliver kort og godt sat stor pris på vores gode korrektur.

Korrektur på vejledninger er vi særdeles gode til, for her handler det om at være meget på dupperne, når det kommer til særlige vendinger og særlige afsnit, hvor en vigtig viden skal fremhæves. Derfor sørger vi for at stille de bedste korrekturlæsere til rådighed, således at du kan vide dig sikker på, at kvaliteten af korrekturlæsningen er helt i top.

Mange kaster sig ud i at søge efter en korrekturlæser. Her vil vi anbefale at gå ind forbi os, for derved vil du erfare, at vi er et flydende, fleksibelt korrekturbureau, der kan tilbyde korrekturlæsning med det samme til en god pris, og det kræver ikke stort andet end en kontakt til Martin.

Han vil i samarbejde med dig kunne give dig et godt tilbud på korrekturlæsning, ligesom han også vil være i stand til at opretholde vores hurtige leveringstid, idet vores freelance-korrekturlæsere er meget fleksible og arbejdsomme.

De er helt med på, at korte leveringstider og gode priser er de afgørende parametre for en god oplevelse med korrektur hos Erhvervskorrektur.


 

Korrekturlæsning, priser?

Prisen på korrektur udregnes på baggrund af dit specifikke ønske om korrektur. Du kan hos os vælge mellem 3 former: Basiskorrektur, Udvidet korrektur eller Gennemskrivning.
 
 • Hvis du vælger Basiskorrektur, vil prisen pr. side ligge på 59,95 DKK.
 • Vælger du Udvidet korrektur, rammer prisen pr. side 74,95 DKK.
 • Vælges Gennemskrivning, er prisen pr. side 99,95 DKK.
 
Der kan ved valg af ekspreskorrektur sikres en hurtigere levering mod et gebyr på 50%.
 
Basiskorrektur går direkte ind i retstavningens område. Her tilretter korrekturlæseren vejledningen, således at der luges ud i stave- og tastefejl, samtidig med at der bliver sat fokus på kommaets placering og på punktummer.
 
Udvidet korrektur går et spadestik dybere og forholder sig også til sætningskonstruktioner. Det vil sige, at hvis der er en kringlet sætning, vil den blive omformuleret, så den passer bedre med det, der ønskes fokus på.
 
Gennemskrivning skaber en gennemgående redigering, for her vil korrekturlæseren renskrive teksten og korrekturlæse undervejs og efterfølgende. Denne service vælges typisk, når der er et specifikt publikum i sigte.
 
Alle vores priser er ekskl. moms.
Det er naturligvis muligt at betale med betalingskort. Du kan også vælge at klare betalingen via faktura, herunder også under anvendelse af EAN-nummer.

 


Hvor lang tid tager det at få læst korrektur?

Det tager ikke ret lang tid at få læst korrektur hos Erhvervskorrektur.

Vi er et korrekturbureau, der søger den uproblematiske tilgang, og vi vægter et tillidsfuldt og loyalt samarbejde meget højt.

Korrekturlæsning til en god pris

Flere af vores kunder vender tilbage med den respons, at det ganske enkelt må være decideret umuligt for andre korrekturbureauer at opretholde så gode priser på korrektur med så hurtige leveringstider. Og vi kan kun bekræfte: Det er billig og professionel korrekturlæsning med hurtig levering, vi står for.

Skulle det være noget, du kunne tænke dig?
 
 • Lad os tage et eksempel: Du har en vejledning på 187 sider, du ønsker at få korrekturlæst, og du vælger Basiskorrektur.
 • Prisen vil samlet set være: 11.210,65 DKK (ekskl. moms), og du vil modtage vejledningen i korrekturlæst form inden for 96 hverdagstimer, svarende til 4 hverdage.
 • Hvis der er behov for det, kan vi levere inden for 72 hverdagstimer, svarende til 3 hverdage.
 


Korrekturlæsning-online

Hvordan bestiller man korrektur-online?
Det er enkelt og ligetil.

Vi har en tilgang, der sigter mod, at vi skal forsøge at gøre hjælpen med korrektur så god og direkte som overhovedet muligt. Det skal afgjort ikke være forbundet med en ekstra omkostning og ekstra tid at bestille korrektur hos Erhvervskorrektur. Derfor kan du gå direkte til bestilling af korrektur her.

Du vil få mulighed for at vælge imellem vores tre former for korrektur, ligesom du også vil kunne vælge sprog: dansk eller engelsk.

Du kan indtaste antallet af sider, og du glider videre til upload og til en side, hvor vi beder dig om at udfylde nogle afgørende oplysninger.

Når vi har modtaget den tekst, du gerne vil have os til at læse korrektur på, tager Martin fat og lader den komme fortroligt ud til den udvalgte korrekturlæser. Du vil selvfølgelig modtage en bekræftelse på, at vi har modtaget teksten, og du vil kun høre fra os undervejs, hvis der opstår behov for afklaringer.
Når vi har læst korrektur, sender vi teksten tilbage til dig i to formater: et med korrektionstegn og et uden korrektionstegn.

Du kan tage udgangspunkt i det uden korrektionstegn, hvorved processen frem mod udgivelse/anvendelse er noget enklere. I dette dokument vil alle rettelserne være implementeret, og du skal derfor udelukkende forholde dig til eventuelle kommentarer fra korrekturlæserens side. Det kan være, at pågældende korrekturlæser har været i tvivl om et og andet undervejs, og at denne har vurderet, at det ville være bedst, hvis du fik et spørgsmål stillet i højre side af teksten, således at du selv kunne tage bestik af situationen.

 


Hvilke formater læser I korrektur på?

Vi læser korrektur på flere formater, og vi læser også gerne korrektur på tekster skrevet i forskellige programmer. Det er ikke vanskeligt for os at læse korrektur på en tekst, der er skrevet i PowerPoint, eksempelvis. Ligesom vi også kan læse korrektur på tekster, der sendes til os som en PDF-fil. Det, der kan være tale om, er, at vi tager lidt ekstra for det arbejde, idet det undertiden kan vise sig at være mere tidskrævende.

Få hjælp til korrekturlæsning

Når det er sagt, er det vigtigt for os at fremhæve, at vi får stillet sådanne opgaver på daglig basis, og vi er et dynamisk og meget fleksibelt foretagende, så du kan regne med, at vi også her leverer et glimrende resultat.
 


Billigt korrekturbureau

Lad os slå fast, at vi er Danmarks førende korrekturbureau. Vi når endog videre ud til hele verden, hvilket vi kan takke vores engelske korrekturlæsere for.

De har engelsk som modersmål, og de er bosiddende i dels England, Irland, USA og Australien. På den måde kan vi krydse tid og geografi, for du kan jo ret beset bestille ekspreskorrektur en mandag aften og være sikker på, at vores australske udsending kan levere teksten tilbage til dig til tirsdag morgen.

Det er god service!
Vi kan derved også sikre dig, at du kan vælge imellem engelsk korrektur, hvor der rettes til i forhold til amerikansk-engelsk, hvis det er det publikum, du stiler efter, eller britisk engelsk, hvis det er det segment, der har din interesse.

Der er kort sagt mange sproglige muligheder forbundet med os som korrekturløsning.
 


Fortrolig korrektur

Vi indgår naturligvis aftale om udpræget fortrolighed.

Det ligger os meget på sinde, at fortroligheden er afgørende, essentielt. Vi er bevidste om, at der kan være ømtålelige informationer i den tekst, vi korrekturlæser. Informationer, der ikke må komme videre. Derfor underskriver alle vores korrekturlæsere en fortrolighedserklæring inden tilknytning, og Martin holder løbende denne i hævd.

Vi garanterer også, at den udvalgte korrekturlæser sletter korrekturopgaven/teksten efter endt korrekturlæsning, således at teksten udelukkende kan lokaliseres på vores server, og den har et andet navn end udgangspunktet.

Der er ingen, der har direkte adgang til vores server, og den opgave, vi har løst for firmaet, gemmer vi en rum tid, så det er muligt at få fat i den, hvis der skulle opstå tekniske problemer hos kunden.
 


Oversættelse og tekstforfatning

Hvis du skulle stå med et behov for at få oversat en tekst, kan vi også støtte op om det projekt. Korrekturlæsning og oversættelse går meget ofte godt i spænd, og vi har tit oplevet, at den tekst, vi har læst korrektur på, faktisk også skal oversættes, idet den skal bruges til et arrangement i udlandet.

Det kan være en messe i Italien, hvor en dansk tekst skal bruges i oversat forstand på henholdsvis engelsk og italiensk, og her kan vi i særdeleshed støde til og tilbyde en god pris på oversættelse.

Det kan også være, at du har behov for tekstforfatning. Du ved lige præcis, hvad der skal skrives om, og du har den tekniske viden, det detaljerede overblik, men du har undertiden svært ved at få det ned på skrift, for der er jo så ganske mange grammatisk forhold at holde sig for øje.

Vores korrekturlæsere er også dygtige udi decideret tekstforfatning, så det kan være en mulighed at forhøre dig hos os. Vi kan give dig en samlet pris på korrekturlæsning og tekstforfatning – et godt tilbud på tekstoptimering hos Erhvervskorrektur.

 

Bestil nu


Spørgsmål til korrektur hos Erhvervskorrektur

Hvis du har spørgsmål til den form for korrektur, vi tilbyder hos Erhvervskorrektur, hører Martin meget gerne fra dig. Han er manden, der holder overblikket over dagens leveringstider, og han er manden, der tager imod din henvendelse og får sat skub i tingene, for korrekturlæsning kan med fordel indledes med det samme, så sproglige fejl kan imødekommes og korrigeres.

Det kan også være, at du gør dig tanker om noget, vi kan optimere. Tøv endelig ikke med at fange os, for vi lytter meget gerne til dig.

Har du fået et godt tilbud på korrektur på en tekst fra et andet korrekturselskab, og ønsker du at tjekke efter, om vi faktisk kan tilbyde en billigere form for professionel korrektur, er det meget nærliggende at tage kontakt til os, for vi vil meget gerne demonstrere, at vi simpelthen er billigst, bedst og hurtigst med hensyn til korrektur for erhvervslivet.

Det er anbefalelsesværdigt, og vi glæder os meget til at hjælpe lige netop dig med eksempelvis korrekturlæsning af vejledninger.
Priser på korrekturlæsning

 • Basiskorrektur

  5995
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
  • Pris: kun 59,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 • Udvidet korrektur

  7495
  • Korrektur mht. stavning og tegnsætning.
   Inkl. sproglig tilretning af
   sætningskonstruktioner.

  • Pris: kun 74,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)

 • Gennemskrivning

  9995
  • Tekstredigering, optimering, omformulering og gennemskrivning efter dine ønsker.
  • Pris: kun 99,95 DKK
   pr. side ekskl. moms
   (maks. 2.400 tegn pr. side)
 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0