🔹 Korrektur på fagblade

Hos Erhvervskorrektur får du den førende form for korrektur.


Du kan eksempelvis med stor fordel bestille korrektur på fagblade. Vores professionelle korrekturlæsere er parate til at hjælpe dig med at læse korrektur på blade, magasiner etc. 

Vi har læst korrektur på tusindvis af sider for erhvervslivet.

Således har vi eksempelvis hjulpet med til, at firmaers årsregnskaber er blevet rettet sprogligt til, mens vi også har læst korrektur på foldere, brochurer og rapporter – vi tilbyder engelsk korrektur og dansk korrekturlæsning til erhvervslivet.


Få et tilbud
 

Fagblade – korrekturlæsning er afgørende

Det er som læser meget enerverende at slide sig vej igennem en tekst med fejl, og her er det udeblevne komma eller det meget adspredte komma undertiden en hindring.

Vi oplever hos Erhvervskorrektur meget ofte, at man ikke er gode venner med kommaet. Det er særdeles ofte skudt ind i en tekst ud fra en bevidsthed om, at der skal være kommaer i teksten, men samtidig ud fra en manglende ekspertise i, hvor det skal sættes.

Der er selvsagt grammatiske regler omkring kommatering, og det – erfarer vi – kan være svært at håndhæve i en hektisk hverdag på kontoret, hvor der også er mange andre opgaver, man skal tage sig af.

Korrektur af fagblade

Mange gange handler det også om, at der er flere hænder på samme tekst, og derfor vil der også være forskellige øjne på kommatering, hvorfor en tekst kan ende med at stritte lidt i flere retninger – det kan optræde forvirrende for kunden i sidste ende, og det er et uheldigt billede at tegne for virksomheden. Det kan i sidste ende koste kunder.

Her kommer Erhvervskorrektur ind i billedet. Vi kan med vores professionelle, direkte tilgang til sproget optimere med en grundighed, som er mærkbar.
En given ordre får én korrekturlæser tilknyttet, som læser korrektur ad to omgange på teksten, således at den bliver sprogligt trimmet.

Vi hører fra vores samarbejdspartnere, at det har frigivet meget tid i organisationen at vælge ekstern korrektur.
Det er let og ligetil at bestille korrektur hos Erhvervskorrektur. Vi har den enkleste proces mht. korrekturlæsning.


Bestil nu
 


Bestil korrektur – leveringstiden er hurtig

Det er meget ligetil. Du bestiller korrektur på Erhvervskorrektur.dk
Her kan du vælge mellem tre former for korrektur: Basiskorrektur, Udvidet korrektur og Gennemskrivning.
   
Du indtaster dernæst antallet af sider. Derfra udregnes leveringstiden, og du glider videre til betaling. Her kan du vælge betalingskort eller faktura.
Martin tager hånd om ordren og sikrer sig, at den rammer den rette korrekturlæser, og det er også ham, du vil få fat i, hvis du har brug for at stille afklarende spørgsmål. Du kan altid fange ham på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 7199 8083.Priser på korrekturlæsning af fagblade

 

Customer Review

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0